Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2862 . 2863 . 2864 . 2865 . 2866 . 2867 . 2868 . 2869 . 2870 . 2871 . 2872 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:47 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
že za ty 3roky se mi to minimálně vrátí, pravděpodobně i vyplatí
bych řekla, že za tři roky se to vrátit musí snad i několikanásobně

Maya
jsem tu sesmolila nějakou teorii, ale jak jsem přečetla Fifijinu odpověď, tak se mažu ať nejsem za úplnýho blba

Mathea
ty si ty stresy teda umíš vybrat hezky najednou Držim všechno co mám, ať jsou v cajku.

Mathea
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:56
- Nahlásit

birma Fifi

Dik zensky, uvidime no, Entizol pokrejva giardie, ja mam sracku taky, coz ale muze bejt z nervu, malo spanku a psychicky nepohody tak nejak tedka.. Tak uvidime no, kdyztak budu zobat neco taky. Hlavne at jsou oni v cajku, fakt me to sere, Balon je vyzablina, mam skoro 100 kg masa v mrazaku a krmit budu granulema.. Ale hlavne, hlavne at to probuh zabere prcinkam mejm milovanejm.. A at Balous granule nezacne za tejden flusat..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 17:36
- Nahlásit

Mathea
tak at sou zlatacci brzo ok
a ty tez

birma
tobe stopro, ja dost jezfim s knnugou na hromadku a tam uz to nepouziju tak casto, pac bych mela slevu malinko vetsi ale su kolegialni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 17:38
- Nahlásit

Mathea
tak at sou zlatacci brzo ok
a ty tez

birma
tobe stopro, ja dost jezfim s knnugou na hromadku a tam uz to nepouziju tak casto, pac bych mela slevu malinko vetsi ale su kolegialni

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 17:44
- Nahlásit

cernej caj
ja dost jezfim s knnugou na hromadku a tam uz to nepouziju tak casto
aha, to mi vůbec nedošlo
Dneska je tady pěkně hnusně, doufám, že nám to počasí vyjde líp...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 18:09
- Nahlásit

birma
doufam tez, ale u nas jen zatazeno. zitra dilu koupit alkoholove zqsoby, a predat spacos a plastenku kamosce, aby neumrzla

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 18:11
- Nahlásit

birma
jsem tu sesmolila nějakou teorii,
To by mě zajimalo jakou.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 18:32
- Nahlásit

cernej caj
u nas jen zatazeno
my dneska promokli na kost, začínám zvažovat, jestli se nevléct s něčim suchym na převlečení...
zitra dilu koupit alkoholove zqsoby
to jdu ve čtvrtek
ještě pak budu muset někde pohledat vložku do spacáku. Jsem fakt zvědavá, jak to do batohu narvu všechno

Fifi
To by mě zajimalo jakou
že když plaval nějakou dobu, tak by tam měl bejt nějakej jinej čas, kterej vyjadřuje to, že ta činnost nějakou dobu trvala

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 18:52
- Nahlásit

birma
že když plaval nějakou dobu, tak by tam měl bejt nějakej jinej čas, kterej vyjadřuje to, že ta činnost nějakou dobu trvala
Ale ne, on to delal vcera. Cimz padem je jasny, jakej cas pouzit.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 19:00
- Nahlásit

cernej caj
prej má být o víkendu v noci 5 stupňů nad nulou

Fifi
dík, zkusím to udržet v lebeni

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 19:13
- Nahlásit

Fifi
Cimz padem je jasny, jakej cas pouzit.
začali jsme probírat předpřítomný časy. ujišťuju tě, že už nevim ani kdy použít přítomnej prostej

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 19:15
- Nahlásit

kachna_
že už nevim ani kdy použít přítomnej prostej
s jasnyma prislovcema typu jak casto: nekdy, obcas, malokdy, kazdy den, zřídkakdy atd.. teda krom jinyho.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 19:24
- Nahlásit

birma
to tam nacpes, dyt bezne ho mas poloprazdnej

tyjo, 5? a kde? na ty vysocine taky?? to bych snad ani nemusela brat navíc letní spacak, to budu muset zvazit. Ale zas já nebudu s váma v domečku, vy tam asi budete mít teplej skrz dýchání a nefoukání tak o stupínek, dva

Fifi
proste Maya mela dobrou teorii, jen ji zradilo to nepravidelny sloveso. Taky sem chvili dumala, proc je to spatne, nez si me nakopla

kachna_
no my jak tedka berem vypraveni, kde se pouzivaj snad vsechno od minulyho prubehovyho (sem jeste minulej tyden netusila, ze to existuje), minulyho a prubehovyho, tak uz vubec nevim, ktera bije

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 19:30
- Nahlásit

cernej caj
dyt bezne ho mas poloprazdnej
a taky dvakrát těžší než ty
a kde? na ty vysocine taky??
netušim, Honza tvrdil, ale zatim ti nechci dělat planý naděje
Ale zas já nebudu s váma v domečku, vy tam asi budete mít teplej
A nemám spát venku já s Adamem? Minimálně bych se bála míň než ty a je to tvoje rozlučka

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 19:41
- Nahlásit

Tak jsem si střihla výpověď na městské policii. Nejdřív to vypadalo, že se do toho paní nebude moc chtít, ale přesvědčila jsem jí. Tak uvidíme. Díky tomu jsem se dozvěděla, že v okolí máminýho baráku se trávěj psy , takže už to doputovalo i sem, mám strach s tou popelnicí zrzavou .
Vypadá, že je gůt, byl s ní Brtnik teda, neb já byla vypovídati, ale říkal, že dobrý. I jsme si tedy střihli jednu lekci psa operatéra a během chvilky naklikali začátek ukládání bumerangu na židlu. Huž ho tam dává. enem nesmí začít zmatkovati, jinak dá na tu židli sebe pako potrhlý

Mathea
Echjo, tak jsme se vratili z veteriny, bo zlataci meli zase vcera vecer a dneska prujem

co???? ach jo! Tak doufám,že si nic nepořídili tady??

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 19:42
- Nahlásit

Fifi
díík, já bych z toho neusnula, stejně jako birma jsem dumala nad jiným časem a právě mě tam mátlo to yesterday, nepravidelný sloveso mě fakt netrklo
cernej caj
, tak uz vubec nevim, ktera bije
to si počkej ještě na budoucí a předbudoucí čas, to je největší masakr
jinak dobrý testy na časy jsou třeba tady http://www.e-gramatica.com/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 19:42
- Nahlásit

birma
mám pocit, že na berounsku ste s Knigou jednohlasně naznali, že můj váží nejvíc, tak já nevím

já s tím počítám, že budu venku, asi mi to tak nebude vadit, když budete hned za dveřma stejně nevím, zda se tak i tak ve 4vlezete, jestli to nepadne i na někoho ještě taky

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 19:43
- Nahlásit

Mathea
to bude fakt za pár dní dobrý, znám psa, co tím trpí opakovaně, fakt stačí Entizol a pár dní dieta

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 19:43
- Nahlásit

Mathea
Balon je vyzablina,

to jo, pipiňák malej, všimla jsem si a ty to máš od když? Od včera?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 19:44
- Nahlásit

PetraK
jakože paní šla svědčit? tak to pak poreferuj, jak to dopadlo
s tím trávením teda děs, se to v tý Praze nějak rozmáhá mi připadá a je každou chvíli někde něco

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 20:01
- Nahlásit

Maya

ne já jsem šla vypovídat zatím. Uvidím, jak to půjde dál, zkusím případně do toho zainteresovat další lidi, ve výpovědi jsem řekla tu skutečnost, že ten útok nebyl první.

s tím trávením teda děs, se to v tý Praze nějak rozmáhá mi připadá a je každou chvíli někde něco

jo.
Potíž je, že si o to pejskaři koledujou a pak se divěj. Od toho že po psech neuklízí, přes to, že je nechávají řvát celý dny v bytech, případně, jako tady se jich pár sejde večer a nechaj čokly dělat bordel jak si psi hrajou. I když je to třeba v devět nebo před desátou, je to podle mě bezohlednost a ty který nemají psy rádi to zcela pochopitelně popudí a pak sáhnou mnohem spíš k takovýmhle věcem.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 20:04
- Nahlásit

PetraK
v okolí máminýho baráku se trávěj psy
to sou radosti teda ale vy s tim bufetěnim děláte pokroky, ne?
nesmí začít zmatkovati, jinak dá na tu židli sebe
pipiiii

cernej caj
na berounsku ste s Knigou jednohlasně naznali, že můj váží nejvíc
a na Vysočině jsi ten můj ani neodlepila od země
já s tím počítám, že budu venku
kdyby sis to kdykoliv rozmyslela, tak s tím nemám problém
zda se tak i tak ve 4vlezete
já si tu chatku pamatuju dost velkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 20:11
- Nahlásit

Jde na mě jaro, tak jsem vygruntila trochu balgóna -a by mohla Blanice drbnu dělati. Peču pernik, vařim zeleninovou poblifku a měla bych si jít střihnout germánštinu. Vzhledem k tomu, že jsem unikla testu, vzala jsem si ho dobrovolně jako úkol, plus máme článek nějakej vo frůchštykání - neboli téma snídaně. Tak jdu na to.

ale vy s tim bufetěnim děláte pokroky, ne?

jo! Dneska jí musím pochválit - našla kuřecí stehení kost, přišla, významně pohlédla a nechala se odměnit. Záměrně jsem počkala a neodvedla jí, takže jo, vrátila se blízla si, takže u další, kterou si našla jsem jí zase moc pochválila a radši už odvedla, ještě to moc pevný není. No nicméně si myslím, že malý kousek jako jsou otrávený granule na krysy vdechne a nebudu to vědět

pipiiii

jo, je ftipná, Bubiša jedna.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 20:13
- Nahlásit

birma
velka byla, jenze na ty pulce se stolem to nepude a ten plac na druhy strane si nejsu jista, jestli pro 4 bude dost, myslim 3urco, 4 nevim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 20:22
- Nahlásit

PetraK
ty ses zas nejak moc aktivni, ne??

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 20:23
- Nahlásit

PetraK
ještě to moc pevný není. No nicméně si myslím, že malý kousek jako jsou otrávený granule na krysy vdechne a nebudu to vědět
a jak to učíš? i přes It's yer choice nebo "jen" zákazem a výraznou pochvalou? Já na to jdu přes zákaz taky to neni úplně nejpevnější (teda je to míň pevný než u vás, protože mu musim říct, že to žrát nemá většinou) a kontrola na žrádlo se mi budovat nechce, tak úplně nevim co s tim...
jo, je ftipná, Bubiša jedna
to věřim už se nemůžu dočkat až jí poznám naživo

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 20:24
- Nahlásit

cernej caj
na ty pulce se stolem to nepude
kniga je malá a na stole by byla dobře izolovaná od země

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 20:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma
a jak to učíš? i přes It's yer choice nebo "jen" zákazem a výraznou pochvalou?

kombinací. Učím jí se ovládat u žrádla, u toho co jí nabídnu, či "nastražím" doma venku, já. Takže doma už nerabuje koše, teď o víkendu jsem nechala na lavici tác s kavem a pytlíkem piškotů a ač měla možnost 100x to sežrat neudělala to. S bifťourem by ovšem asi udělala krátkej proces . Už nekrade jako na začátku, nekrade už ani když má radostný emoce (to bylo ftipný, přišla jsem domů a ona v tom vítacím rauši běžela, v letu minula linku a vdechla do sebe co tam bylo a zas radostně letěla mě vítat - zlob se na ní ) no takže přes takový tyhle hrátky, ať už doma, nebo venku. Včetně toho, že pohozený cizí věci vyhledává (aby tam nebyl můj pach) a jak je to pod kontrolou, tak se to zlepšuje. Pokud něco do tý kušny dá, hóknu fuj a už to vydá, teď už stačí nehókat většinou a říct, Blanice nebuď prase, NECH TO BEJT! Před dovolenou vzala do kušny cosi malýho, tak jsem jí tu kušnu nepozitivně otevřela a odebrala jí to . Není to stoprocentní /páč já jsem taky trochu flink/, ale je to o hodně, hodně výrazně lepší. takže prostě mišmaš. Edit - jí navíc pochopitelně tyhle ovládací žrádlový hry bavěj. Je velkej rozdíl od začátku do teď, teď když odcházím vezmu třeba ruličku od WC papíru, nacpu jí pár dobrotama a položím před ní. Pak se jdu oblíknout, obout, ona leží, nedá si a tak jako Ešus si to vezme už jen na povel mezi dveřma je dobrá.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 20:38
- Nahlásit

PetraK
teď když odcházím vezmu třeba ruličku od WC papíru, nacpu jí pár dobrotama a položím před ní. Pak se jdu oblíknout, obout, ona leží, nedá si a tak jako Ešus si to vezme už jen na povel mezi dveřma je dobrá.
Tak to je hodně dobrá teda!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2014 21:06
- Nahlásit

petrak
Tak to je blanimura teda luxusni a s linkou si pobavila

Hele, jaktoze tim i na tucnejsich granclich ma pekne 18kg a je stihlej a ferina na min tucnejch nez ma vokoun je 15kg beckoun?? Je to desnej sadlopes, co s tim? Rybi granule, co sou jeste min tucny?

<< 1 ... 2862 . 2863 . 2864 . 2865 . 2866 . 2867 . 2868 . 2869 . 2870 . 2871 . 2872 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání