| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 23:36
- Nahlásit
Fifi
odesla bych asi s flastrem za napadeni!!
když já měla strach o ní. Zejtra půjdu na poliše a uvidíme, jestli aspoň něco iniciují, jde mi o to, aby aspoň viděli, že je budou lidi tahat po policajtech a úřadech. I kdybych svědka neměla, tak je snad předvolají.
Jdem spát s Bláňou pospolu. dneska budu spát s ní. brou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2014 23:58
- Nahlásit
PetraK
Klidnou noc preji, vsem obyvatelum sdilejici s blanokridlou bydlika! At si blanokridla oklepe sva kridylka a zadne nasledky kontakt s agresorem nezanecha, a hlavne majitelum agresora necht se dostane spravedlne odplaty!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 06:43
- Nahlásit
Fifi
tak to bych teda taky nechtela, aby psovi z huby litali cmelaci
PetraK
cumaacek fakt lidi nektery sou desny, a maj uznat, kdy je proste potreba mit psa na voditku, a jestli uz zmasakroval i sousedku, to je fakt doufam, ze ste meli uz klidnou noc a blanicka je v poradku?
Vero
vcera prisel ten odvlhcovac. Zatim ho budem nechavat doma jen pod dozorem a nemuzu mit teda doma psi, protoze ho muzu dat jen na skrin nebo na zem a na skrin nedosahnu no ale vcera bezel asi hodinu a pul a rekla bych, ze ctvrt deci vody tam nasbiral. Neni to moc, ale pokud ma sbernou kapacitu 0.5l/24h max, a byl na zemi v doure mezi posteli a skrini, tak asi funguje dobre, pac pokud ma 1dcl na neco kolem 5h, tak by to i odpovidalo.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 08:18
- Nahlásit
PetraK
teda co to čtu, chudák Blanice, doufám, že je v pořádku a nic jí není, ještě že ten pes měl alespoň košík, ale i tak
no jsem zvědavá jak jsi dopadla na policajtech, třeba alespoň v Praze to budou řešit, u nás teda ani omylem, nějaký vesnice je nezajímaj
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 08:37
- Nahlásit
Zdravíčko všem a dnes především Blanici
Chuděrka malá. Jak je na tom dneska?
Petro nenechávej to a určitě to přes policajty dotáhni do nějakého konce, když je to už několikátý napadení.
Když jim to bude pořád beztrestně procházet, může se stát cokoli - napadne třeba dítě nebo starého člověka a následky budou fatální.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 08:59
- Nahlásit
Janii
máte krásně berňačky.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 09:09
- Nahlásit
PetraK
Tak co, jaká byla noc? A nebála se ráno ven?
Držím palce na policajty, ať to nezametou pod koberec.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 10:04
- Nahlásit
birma
hele, kdy budes vedet, jestli pojede honza taky?
abysme pak vedeli, jestli na nas budes nekde u vlaku cekat ty, nebo mame pockat my na tebe - budem v horni cerekvi v tech 10. bude ti to tak vychazet i vlakem? pac neivm, odkud pojedes
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 11:03
- Nahlásit
cernej caj
v Cerekvi? Myslela jsem, že startujm v Batelově
Honza nejede, nafasoval dneska atb... v Batelově můžu bejt v 9:38 jen se připravte na šílenýho Adama, páč cestu máme na 4 hodiny jdu si zamluvit na páteční večer agi intenzivku, ať to nějak přežijem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 11:09
- Nahlásit
13 dobře, jsem dobrá na to že nikam necestuju
http://cestovanie.sme.sk/c/7084036/ste-naozaj-cest ovatel-poznate-siluety-miest-kviz.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 11:23
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Pracuji jako šroubek, už nemám ani hlavičku
Blanička snad dobrý - spinkala, ven jsme šly zadním vchodem, stejně jako včera. Jsem zvědavá, jak to bude až potkáme psa. Snad jí nijak nepomordoval vevnitř???? Trochu nadlehčuje zadní nožičku. Ráno jsme se pomudlaly na max a pak jsme si i hrály z rozjetou paní Kačenou.
birma
Držím palce na policajty, ať to nezametou pod koberec
no jsem zvědavo - říkal včera, že to asi půjde na přestupkovou komis, tak se uvidí, blbý je, že svědky asi mít nebudu - ta sousedka se do toho asi nepohrne.
grimmh
Když jim to bude pořád beztrestně procházet, může se stát cokoli - napadne třeba dítě nebo starého člověka a následky budou fatální.
ořeně! kdyby tam šla nějaká babča s mrňopesanem, tak je převácloval oba. Nechápu fakt tu sousedku, co jí zmrzačil to koleno, že to přes policajty nehnali. Pak to těm lidem bude prostě procházet.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 11:31
- Nahlásit
PetraK
blbý je, že svědky asi mít nebudu - ta sousedka se do toho asi nepohrne.
asi čeká, až ten pes napadne jí a taky jí něco udělá
Fakt nechápu ty lidi, když vim, že mám psa debila, tak ho prostě budu mít zajištěnýho a ne že mu dám koš a děj se vůle boží
Snad jí nijak nepomordoval vevnitř????
nemaluj čerta na zeď. Kdyby jí něco víc bolelo, tak by ti to snad už řekla
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 11:33
- Nahlásit
PetraK
Snad jí nijak nepomordoval vevnitř????
To mě taky napadlo. To by byl zase mílový krok zpátky - když už teď byla tak skvělá.
Zážitky v hospodě jsi měla zvěčnit
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 11:35
- Nahlásit
Já jsem tedy měla na mysli u toho pomordování "vevnitř" - jako v hlavě.
Vnitřnosti mě nenapadly, to už by se určitě muselo nějak projevit?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 11:42
- Nahlásit
PetraK
hm, přestupková komise dá pokutu a tím to zhasne, ono se tohle fakt blbě řeší, u nás se nevyřešil takovej magor se psama 10 let
snad teda Blanici nic není a nebude se bát psůch, Dorin se teda od tý doby větších psů bojí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 11:44
- Nahlásit
birma
tys ten mail necetla, babo jednaaaa!!!!
kdyz pudem v so z batelova 12km, tak mame na nedeli 22 a ja bych to vyrazne radsi naopak...
PetraK
tak s tema svedkama blby
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 11:48
- Nahlásit
cernej caj
tak s tema svedkama blby
to je, ale já se jim nedivím, nic se nevyřeší a akorát majitelé psa budou na ní naštvaný, holt lidi už maj zkušenosti jak to chodí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 11:49
- Nahlásit
birma
Dem z Horní cerekve, do batelova se vracíme - ty spojem z prahy 6,33 budeš v horní cerekvi 9,50 a my tam spojem z Brna budeme v 9,59, takže to vychází perfektně.
a navíc jen něco přes 3h, tak bude mít adámek hodinu k dobru;)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 12:22
- Nahlásit
cernej caj
tys ten mail necetla, babo jednaaaa!!!!
jsem všechny maily četla, ale asi mi něco neutkvělo nebo jsem to nepochopila rozhodně jsem ráda, že to neorganizuju já
Ale jak koukám na ty ceny, tak jdu zjistit, na kolik mě vyjde inkarta, protože to jsou pěkný dardy teda...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 12:26
- Nahlásit
birma
Fakt nechápu ty lidi, když vim, že mám psa debila, tak ho prostě budu mít zajištěnýho a ne že mu dám koš a děj se vůle boží
to jsou prostě kreténi, myslím, že to ani nebyla majitelka, kdo s tím psem byl. Bože jak dlouho trvalo, než začal chodit s košem! Aspoň ten, že měl. Jejich argument, byl, že je noc a pes má koš, no dovedeš si předstvit, jak mě to odpálilo, že jo?
Kdyby jí něco víc bolelo, tak by ti to snad už řekla
snad jo, ale víš co, ona opravdu je hrozně statečná, nedá na sobě znát nic, není bolestínek. Ale ráno dlabala a s chutí, i jsme si pohrály, tak snad.
grimmh
Já jsem tedy měla na mysli u toho pomordování "vevnitř" - jako v hlavě.
no v to doufám, že se nějak moc neprojeví , uvidíme co se ukáže.
Maya
snad teda Blanici nic není a nebude se bát psůch, Dorin se teda od tý doby větších psů bojí
no, přesně. Prostě uvidíme, co bude, no. mám hroznej vztek!! Já vím, že to je skoro na prd, na ty poliše jít, ale jít musím, když si to řekne každej, tak to právě k ničemu nepovede. Aspoň tahání s úřadama a pokutu, kdyby to dalo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 12:32 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
PetraK
Jejich argument, byl, že je noc a pes má koš
ty jo to je fakt na přes držku tohle
neni bolestínek
nj, ale tak stejně myslim, že by se to nějak projevilo.
Moc na vás myslim, ať je Bláňa v pohodě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 12:35
- Nahlásit
PetraK
Aspoň tahání s úřadama a pokutu, kdyby to dalo.
nevím jak teď s tím občanským zákoníkem, ale bývalo to poprvé pouze předvolání před komisi a domluva a až podruhý pokuta, tuším 2 tácy. Ten náš magor tam byl takhle xkrát a je vysmátej furt, zrovna o víkendu jsem ho naštěstí viděla zdálky a hodili jsme zpátečku a ještě na nás volal Jen poďte, moji psi nic neudělaj, prostě se ti takhle směje do xichtu a člověk je bezmocnej, třeba to v Praze bude lepší, protože můžeš volat měšťáky a jsou na místě brzo, ale na vesnici nemáš dovolání nikde
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 12:35
- Nahlásit
PetraK
Aspoň tahání s úřadama a pokutu, kdyby to dalo.
Ono to bude za trest i pro tebe, protože tě to bude stát dost času a nervů. Ale jsem moc ráda, že ses rozhodla to nenechat být. Držím palce. Na výsledek jsem fakt zvědavá.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 13:16
- Nahlásit
PetraK
ted to čtu ...to je fprdeli
ach jo držím palčák ať je Bláňa fit a at o tom už dneska neví!
Maya
ale na vesnici nemáš dovolání nikde
přesně bohužel slušnej člověk nemá ani dovolání ani zastání..u nás to vyšumělo, samo že dotyčnej me nemusel přidat na ošetřování ani kačku a ještě zařídil aby to nešloo ani z pojištění ... a to je to přitom místní honorace co si penezma vytírá zadky ...
mě nešlo vo prachy ale vo princip a skončilo to tak že se mě směje do xichtu že na něj nemam
Tak sem se halt zařídila po svým, paralyzer je vždy připravenej a zajistila jsem si, že moje pověst že ho neváhám použít mě docela předchází... bud si budou ty svoje hlídat a nebo si je prostě budou sbírat ze země ..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 13:29
- Nahlásit
birma
3leta inkarta 20% sleva stoji litr... taky sem si ji ted poridila, pokud budem nekde jezdit takhle ve dvou...
PetraK
hlavně pevný nervy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 13:42
- Nahlásit
cernej caj
3leta inkarta 20% sleva stoji litr...
právě teď jsem na to koukala a určitě jí taky pořídim, to se fakt vyplatí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 13:58
- Nahlásit
birma
já už jen tím, že pojedu k denykovi v tom květnu ušetřím díky inkartě asi 350kč, což je třetina zpátky a jeslti spolu pojedeme letos aspoň 2x někde, tak si myslím, že za ty 3roky se mi to minimálně vrátí, pravděpodobně i vyplatí
Protože jestli dáme třeba ty jižní čechy, co jsem ti posílala, nebo tu tvoji trasu cos posílala loni a tu na fóru je už někde v propadlišti dějin...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 15:45
- Nahlásit
Proč je ve větě Takeshi swimmed one hundred laps in the pool yesterday blbě to swimmed?
chcete-li si taky udělat test, tak tady http://www.transparent.com/learn-english/proficien cy-test.html
ale je to docela dlouhý a jsem měla 89% a prej advanced beginner, tak asi spíš jednodušší, mě to teda tak nepřipadalo
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:33
- Nahlásit
Echjo, tak jsme se vratili z veteriny, bo zlataci meli zase vcera vecer a dneska prujem. Vypada to nejspis na zanet tlustyho streva, Balous uz ma jen 27 kg, takze mame na mesic dietu od RC (fuj grancle, ale uprimne mam ted strach, ze bych ho proste rejzi s libovym masem nedokrmila ), k tomu Entizol a do 3 dnu uz by melo bejt prej zntelny zlepseni. Tak nam drzte palce, at mi uz moji brouckove nestunou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2014 16:45
- Nahlásit
Maya
blbě to swimmed
Bo swim je nepravidelny sloveso.
Mathea
Ouje, chudaci zlataci, at se jim streva zklidnej!
|