Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 20:20
- Nahlásit

cernej caj
... zkus pravym na plochu - vlastnosti
zkusila jsem zatím nic, uvidím zítra, se na to vykašlu a zkusím taky ten FF

cernej caj
Vero
jsem viděla v tv reklamu, že mapy na seznamu maj nějakou mobilní verzi, která se dá stáhnout a používat offline, to by vám nevyhovovalo?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 20:22
- Nahlásit

kachna_
no ale dobrý, to na něj feny letěly, ne?
no vzhledem k tomu, že v oblečku to byly vycházky jen po zahradě a nebo v okolí baráku, tak fakt nevim, tady žádný nejsou

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 20:24
- Nahlásit

kachna_
že jsi připravila neteři dovolenou snů (sedmnáct dní na fb a bez sourozenců).
Ty vago, jak se to meni, ja byla stastna za sourozence a bitky v lese, houpacku nad rokli, veslovani po Vltave, rybareni s dedou atd...
No a já jí díky tomu nezabila
Ale tohle taky chapu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 20:27
- Nahlásit

Maya
jj, on má osteochondrozu, tak má 2x operovanou přední pravou nohu, rameno a po pár letech ještě loket
Ech, si to teda taky vybral. Ag ma operaci prvni, v zivote. Asi proto se tak i dobre hoji.

A to me vlastne moc potesily vysledky krve, coby krmice masarkovyho - v 9,5 krevni obraz ukazkovej. Takze fakt zadna veda, krmiti masem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 20:32
- Nahlásit

Maya
dyz muj telefon to a) neumi b) vymlati se mu baterka hrozne rychle c) kdyz nevis kde ses, tak ti to prd pomuze - pac ta mobilni mapa je v pripade, ze nevim kde su stejne uzitecna, jak ta papirova... proste neznas presny misto... takze se muzes prakticky dycky jen vratit. Ja pritom byla mozna 300metru od napojedni na tu cervenou... ale radsi sem se vratila 2.5km pac uz to vypadalo beznadejne a nechtela sem tam zatmet

Fifi
to je supr ten krevni obraz

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 20:37
- Nahlásit

cernej caj
Ja pritom byla mozna 300metru od napojedni na tu cervenou... ale radsi sem se vratila 2.5km
To ale nasere.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 20:48
- Nahlásit

cernej caj
proti bazarovymu mobilu s gps mam jednu vyhradu - i proti novymu. Baterku vymlatis spolehlive behem jednoho dne

no jo, to mi nedošlo.... navíc bazarovou. takže zas investice do baterek... hm

lidi s chytryma telefonama co znam je musi mit uz na 2 dennim vylete casto vypnute, aby mohli treba hledat kesky pak... a na 3dennim uz sou posledni den v *** a nedovolaj se ani o pomoc..

a jinak jsou s tím spokojení, nebo to je hodně nouzovka? ... možná by toto mně až tak moc nevadilo, kešky nehledám, navigaci potřebuju spíš příležitostně podívat (ovšem pak o víc je ta potřeba), sama taky nemíním začít vyrážet... hmmmm.....

garmina Vistu anebo ted maj mapova eTrex 20/30

slintám, slintám zdařile já si taky napřed brousila zuby tímto směrem, ale ve výsledku jsem zavrhla, páč mi připadá, že na co tolik peněz na něco, co nevyužiju až tak moc, dkyž by mi stačil ten lokátor nebo telefon.
ale teď jsem teda zas krapet zviklaná....

mrkni na vyskovej profil.
tak povím ti, že jsi podala dost solidní výkon. hooodně!

ono to pak uz neni o tolik horsi nez 25. fakt si to nekdy zkus, ale v realu to neni tak zly,

mno. tak jako ušlapu mnohem víc než 25, ale spíš v terénu typu vysočina, s méně divokým převýšením. v těch krpálech jsem hoodně svalově unavená pak, nejsem si vůbec jistá, že dvakrát tolik se v mým těle jen tak ztratí.
ale jako jo, láká mě někdy si to zkusit, ono na to nejspíš někdy dojde, až ještě krapet víc nazraju.

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 20:53
- Nahlásit

cernej caj
Ja pritom byla mozna 300metru od napojedni na tu cervenou... ale radsi sem se vratila 2.5km pac uz to vypadalo beznadejne a nechtela sem tam zatmet

no jo no. jak čék neví, kde je...

Maya
jsem viděla v tv reklamu, že mapy na seznamu maj nějakou mobilní verzi, která se dá stáhnout a používat offline, to by vám nevyhovovalo?

ale jo, ale potřebovala bych k tomu hlavně gps lokalizaci - páč když nevíš, kde seš, tak nevíš, kde seš
a tydlifoun, co to umí.
tak proto dumám, co si koupím. esi tydlofoun, nebo lokalizátor..... nebo snad nakonec fakt gps-ku? nevíííííím, je to tak drahý.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 22:33 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
Vero
no nevím, já mám levnej telefon a jsou v tom google maps a když to zapnu, tak mi to ukáže kde sem a mapu okolo, ale teda zkoušla jsem to jen ve městě, nevim jak někde v divočině a baterka mi vydrží dlouho

edit: teda tím chci říct, jestli třeba ty seznam mapy nebudou fungovat stejně

další edit: aha, tak ne http://smobil.cz/cz/mobilni-mapy/

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 22:39
- Nahlásit

tady to podle mě umí lokaci offline http://www.ghacks.net/2009/09/27/google-maps-downl oader-offline-maps/

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2013 22:41
- Nahlásit

a tohle, ale to už asi chce OS http://www.trekbuddy.net/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 06:24
- Nahlásit

vero
Bazarovej nutne mit nemusi spatnou baterku. Moje posledni 3tel. Ji meli dobrou.

Podle me ta navigace funguje na zaklade gprs lokalizace, nedokazu si predstavit? Jak to muze fungovat bez signalu ale na ty odkazy mrknu.

Na nouzovy najiti to asi s baterkou tak desny nebude

Muj kolega ma tu vistu nebo podobnej model, vubec ju nepouziva a pry by mi ju pucil. Muzu se ho zeptat, jestli by neprodal...

Asi umru... K veceri pohankova kase s ovocem a par hrachovejch krupek. V 9 sup do postylky, v 9.30sup na zachod, kde me se zimnici a horeckou nasel 10.30muz jak me bylo zle, tak mi dones karimatku a spacos a stridave sem se snazila spat kdyz to zrovna neslo nekterou z cest ven... V 11 me napadlo cerny uhli a ve 3sem se dokazala i doplazit do postele. Ted me je furt zle, ale da se to prezit. Do prace si netroufam...

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 08:28
- Nahlásit

cernej caj
teda lity lity lity

add. baterka na smartfounu, mám hodně mizernou baterku a když povypínám všechny nepotřebný procesy, tak se to dá vydržet celkem.
mapy.cz fungují příjemně, offline mapy jdou dobře, jen podle gps právě sedim na stromě u lesa (300m vedle) a ne u kompu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:03 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
to znamena kolik dni cca?
tak jestli mas telefon s gps, tak asi taky zalezi na citlivosti prijimace a kolik druzic treba dokazes prijimat... ono ty turisticky maj rekla bych vysokou citlivost a casto muzou byt presnejsi, nez treba na telefonu ci navigaci do auta, protoze vetsinou nekde v lese kde je nicim neruseny vyhled na oblohu nerealnej. Coz neznamena, ze kazdej gps prijimac v mobilu nebo v autonavigaci je horsi, to samozrejme ne. Muz pouziva navigaci na smartphonu hodne, ale taky to ma v aute furt v nabijecce

a 300m, to je jeste dobra tolerance

edit:
Vero
http://www.outdoorforum.cz/viewtopic.php?f=15&t=21 50 mrkni tady a tady http://www.outdoorforum.cz/viewtopic.php?f=61&t=16 001&hilit=Trekbuddy, mozna ze tam najdes nejakou radu tez

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:30
- Nahlásit

Mórgen,
u mě dost brutus, páč jsem byla (plánovaně) u zubaře
a plomboval mi 2ks a já to ták nesnáším, to pojedu raději 3x k ženskýmu

Jináč víkendík byl hezkéj, v pátek koncík do 2, v sobotu střelby a dobrej obídek v přírodě a tak jsem našla hřiby a taky jsem pekla cuketovou buchtu s višňovou marmoškou mňám a taky
jsme začali klikrovat a dnes budem pokračovat.
A u nás teda nech*alo, jen mrholilo

cernej caj
ajajaj človíčku, někde si asi něco slupla, nebo co? .
ať je brzo líp

Fifi
jsem ráda, že perdelce je líp a líp a na fotečkách je moc otomiloučká, marůdek jeden

Co se týče GPS, mám Samsunga a tam mě vyloženě točí.
Furt hledá polohu, trupka .
Ale bejvalej má turistickou Garmin a ta byla fajn

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:40
- Nahlásit

denyk
tak to ja u zenskyho nebyla ty jo snad 5let. pac zubarka me uplatila patakama tak to mam presne naopak

no vubec nevim, co sem snedla. Je mi blbe dost i dneska. Muze sem vyslala na benzinku 5km na 5.00 na otviracku, at mi koupi colu, to prej je dobry, tak chudak vyrazel pak do prace o neco pozdej, nez by mel, tak snad z toho nebude pruser. Mel tam jit idealne i na nocni, pac se nestiha, ale su rada, ze byl doma.
mam hlad, nemam tu nic k jidlu a vubec nevim, co se pri takovym brutal brichobolu vubec muze jist? prujmozvraceni je fakt des

tyjo, chodis strilet? jaky to je? bych to nekdy chtela prubnout, ale jeste sem se nejak neodvazila

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:41
- Nahlásit

cernej caj
Maya

díky za odkazy, po hokně začnu studovat.
už zas mi z toho začíná jít hlava kolem.

caj
pro tebe by bylo asi nejlepší, kdyby ti kolega prodal tu svou navigaci, a máš to.
už je ti líp? fuj tenhle typ nemoci vysloveně nesnášim.

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:46
- Nahlásit

cernej caj
nemam tu nic k jidlu a vubec nevim, co se pri takovym brutal brichobolu vubec muze jist?
skoro nic... nadto, pokud je to akutní, tak vyndáš stejně všecko zpátky... můžeš zkusit suchý rohlíky rozmočený v čaji, jestli máš aspoň ty, nebo ideálně asi suchary, kdyby ti mužík koupil. a jinak klid a čekat, až to odejde.....
nás s mužíkem chytlo zvracení s horečkou na trase mezi Štětínem a Berlínem, to bylo hustý, pak jsme leželi na cimře v berlínským penzionu a losovali, kdo dojde uvařit čaj, páč následkem hakýhokoli pohybu byla nutnost navštívit společné wc na chodbě. blééé, a hlavně ráno jsme zas museli jet dál.
ale bylo to zázračný, druhej den ráno líp, horečka pustila, taky naštěstí jsme měli panadoly... a dopoledne nás uzdravila čínská polívka pod Königsteinem a výlet pokračoval úúúúúfffff

tak se uzdravuj

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:48
- Nahlásit

cernej caj
uplatila patakama
was ist dás???

no a myslím, že bys mohla tak jedině starší rohlíky, nebo pičkůtky, pomalinku a silnej černej čaj, teda aspoň kdysi nám byl doporučován

stříleli tam myslivci na asfaltové holuby, já mám známý myslivce, tak jsem loni střílela z brokovnice
(takovej ženskej "sranda mač" )a jako supér,
mně to hrozně baví, na základce jsem střílela ze vzduchovky a dostala pár ocenění...

Byl tam tayk známý z Ústí s výmarandou, tak zrzavec a šedifka a klustá tmavě hnědá labradorka běhali po posekané louce, byl to téda pohled, soudruzi z NDR tam byli na obědě a nespustili z nich voči
Už se mi stalo tolikrát, že chtěli Bukáče adoptovat

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:51 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Vero
ašče že jste nedopadli jak f Egyptu

myslíš Königstein tadyk v Saským Švýcarsku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 09:59
- Nahlásit

Vero
o neco jo, nemusim byt pripoutana u misy

páč následkem hakýhokoli pohybu byla nutnost navštívit společné wc na chodbě.
no ty blaho, to zni fakt dobre... myslis, ze ten panadol by treba pomohl? nemam ani suchy rohliky (navic se me zda, ze me rohliky nafukujou, bych si asi nepomohla

denyk
pataky = leky. my dala neco na uklidneni proti fobii

cernej caj tu mam... akorat mi hrozne kruci bricho z hladu, z toho mam pocit, ze i ten pohyb ci napiti mi moc neprilepsuje, tak to bude divocina...

tak to si dobra, to je supr zabava na sobotni odpoledne aspon vis, ze mas peknyho psa

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:01
- Nahlásit

cernej caj
jinak moooc hezký fotky, paní u nás se ti bude určo taky líbit

Fifi
takže botičky (jak jsi sem dávala odkaz) jsou fajné?
Asi do nich půjdu, páč cena je fajn, škoda dávat o litr víc za značkové

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:01
- Nahlásit

jo a uz jen 39, supr, teplota klesla zaroven s obtizema muz me teda chtel v noci odvest nekam na pohotovost, ale to bych teda nechtela videt, kdo by to auto musel uklizet a jako musim zaklepat, ze to prislo aspon doma...

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:04
- Nahlásit

cernej caj
esli máš hlad, tak to je první známka úlevy

mně bolákuje hlova, dycky po injekci umrtvovací....
brzo to ale přejde doufám...a jako náhradu za hnusný dopolední zážitek jsem si koupila arašídovou nugetu ve vaničce...já myslela, že jí ani nevyráběj a oni jó, tak mám hned hezčí den

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:06
- Nahlásit

cernej caj
a uz jen 39, supr
prej jen ty wogo, já na horečky netrpím, takže
když mám jednou za 10 let 37, tak umírám .
Já neměla horečky ani při zápalu plic

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:07
- Nahlásit

denyk
myslíš Königstein tadyk v Saským Švýcarsku?

jo jo , jiný neznám (je jich víc?)

cernej caj
myslis, ze ten panadol by treba pomohl?
proti horečce jo, ale chce to zajíst aspoN kouskem toho rohlíku či něčeho, úplně nalačno bych se bála... mohl by vycestovat taky ven.

nekam na pohotovost
tam by ti tak pomohli

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:09
- Nahlásit

cernej caj
a jako musim zaklepat, ze to prislo aspon doma
ano ano, není nad přístup k wc a to vlastnímu, veřejné wc je jen o kapku lepší než stráně pod Králičákem, to z vlastní zkušenosti můžu odpřisáhnout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:10 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

denyk
tak pri zapalu plic sem taky horecky nemela

tak to vis, ja mam horecku pri kazdej zenskejch dnech... jak asi vypadam pro okoli, kdyz mam vlastne furt horecku a k tomu jeste obcas i nejakou fakt od nemoci? uz od stredni sem s tim aktivne musela vencit a chodit do skoly, takze su proste naucena, ze nejak fungovat musim... ale v pripade nemoci jako takove zustavam doma ze solidarity ke kolegum a k rychlejsimu ustupu to taky pomaha. Jenze proste neustaly debilni dotazy treba od sparinga z posilky nebo na tancovani, nebo v praci "ty mas furt neco" co na to jako rict... nic. proste mam porad neco...

snad to s tou hlavou odezni, hodne pij.

A diky za pochvalu fotek. Ja du studovat knizku do prace.

edit
Vero
než stráně pod Králičákem, to z vlastní zkušenosti můžu odpřisáhnout to verim ona prepadovka na hostynkach uprostred lesu v brutal bource taky nebyla uplne nejlepsi z tech zazitku, ktery z vandru mam

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:12
- Nahlásit

cernej caj
"ty mas furt neco" co na to jako rict...
hm, místo aby dali klobouk dolů, že ses naučila fungat aji s horečkou? no jo lidi.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 10:18
- Nahlásit

Vero
třá tadyk
http://www.mapy.cz/#!x=11.659185&y=49.608345&z=8&d =muni_71011_1&t=s

a myslím ještě jeden

a ten tady u nás ve "Švýcarsku" byl fčéra pěkně vidět od nás z kopce, a já si zase nevzala dalekohled, blbec jeden...

mam horecku pri kazdej zenskejch dnech
tak to je hustý .... já než jsem brala antiko., tak jsem byla dycky 2 dny nepoužitelná, zvracení atd...humáč fakt

<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání