| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 21:18
- Nahlásit
Fifi
Urcite ne. Kolik to bude km? Dobro dosli, kazdopadne teda, bez uhylu
díky! jdeme tu delší 45 kiláků, snad nebude moc pálit slunce, jináč je mě to fuk no a ouchyláci by taky teda mohli zůstat doma to je fakt..jeden nám stačil ..i když jak se znám...
Pevne doufam, ted se napucla v ramci krmeni zbytku smecky, vyvencila a napila, lejno sice jeste nehodila, ale to urcite taky zvladne zitra. Fakt bezproblemovka u ni
to je super! se čéku hnedkonc uleví částečně,
zejtra hodí ještě boobika a bude
Vero
tak se neztraťte eště aj vy!!
no už sem bloudila těsně po startu,jindy zas těsně před cílem, někdy uprostřed trati..ono to bloudění k tomu nějak tak patří
a ten úlevnej pocit když čék najde správnou trasu a směr a nebo značku v noci v lese...jo to se muší zažít
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 21:22
- Nahlásit
Fajka
jdeme tu delší 45 kiláků,
Za deset hodin? Byla bych mrtva, mrtva. No ale kdyz vas to bavi...
a ten úlevnej pocit když čék najde správnou trasu a směr a nebo značku v noci v lese
Radosti bych se pocurala, snad.
Jo a az pominou nejvetsi stresy s Ag, tak sednu konecne k restum, ted fakt nebyl nejak cas a nalada.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 21:23
- Nahlásit
kachna_
To mela vic stesti nez rozumu
Maya
Me se to nikdy driv nestalo! Jako kazdej obcas ztrati znacku ale po par metrech te jasno
Vero
Dik pak mrknu z pc. Kolega by me i pucil gps, on ji nepouziva. Stejne - neni to znameni? Ferina, bloudeni, koleno...
Fajka
Drzim palce na zitra, kolik km?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 21:24
- Nahlásit
fajka
Aha tak to zvladnete
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 22:23
- Nahlásit
Fifi
Byla bych mrtva, mrtva
třeba taky budu
pominou nejvetsi stresy s Ag, tak sednu konecne k restum, ted fakt nebyl nejak cas a nalada
pani žádnej štréz, vopravdu to vůbec nespěchá, až to bude tak to bude nechte to klidně až nebéte mít nic jinýho
cernej caj
dík
a co vy? jste moc bolavý?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2013 09:50
- Nahlásit
Fifi
pište pište pište!!! Jaká noc? Zas o něco lepší? Jizva dobrá? Pořád čistá, suchá? Má Ag růžový břicho, nebo tmavý? Jako krz to, jestli dobře vidíš modřiny...Ty stehy vypadaj na začátku strašlivě, máš pocit, že to nikdy nemůže srůst do malý tenounký jizvičky, která vůbec nebude vidět, přestože se táhne podél celého psa...dej jí prubánek, jizvu zakrej jenom tenkýma sterilníma čtverečkama, ať si to může pěkně dejchat, pokud to zůstane takhle pěkně suchoučký a pes v cajku, od pondělí bych už okolo tý jizvy mazala na modřiny heparoid a na kontrole si nechala psa přemáznout tim zelenenidlem...ať si hezky pacientek spí, kdo spí, pěkně se hojí. A vař ty vejvary, ať má měkčí bobek, aby nemusela na tim břichem tolika tlačit. Ještě se zkus zeptat na Zylexis, kterak se dá užíti k pohojení dobrému, injekčně...myslíme furt na vás pořád!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2013 14:16
- Nahlásit
Rrumstajn.
Hlasani srustave:
Noc o mnoho klidnejsi, nezli prvni. Pri vecernim venceni se vykadila Dneska je pohoda, chrni, srusta, zere, pije, cura.
Gerda
.Ty stehy vypadaj na začátku strašlivě, máš pocit, že to nikdy nemůže srůst do malý tenounký jizvičky
Cece, ona to ma krasny, pan dochtour si nechal hodne zalezet. Zadny modriny nema, jizva je sucha, uhledna. Kontrolu nemame, kdyz je takhle v poradku, mame prijet az na stehy (jinak mam samoze mobil na veta, kdyz by neco). Ma prubana, i ty ctverecky sterilni. Vejvary pije - i kdyz teda Kremyl ji vcera vylemcal skorem celou misku, kdyz se prosmejkla do obyvaku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2013 14:51
- Nahlásit
fifi
Tak to je holka sikovna
Ja mam dnes aspon tu 16km trasu POHODOVKU - 2km strme dolu,0,5km rovnina 2km strme vzhuru, 1km relativne po klesajici rovine, 7km do neustale stoupajiciho presto mirneho kopce. Asfaltovy peklo bez zachytnyho bodu. Vpravo i levo les... Cilova rovinka pohoda. Su rada, ze sem nesla mida.
Snad fajka dojde dobre
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 08:48
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek !
chtěla sem napsatuž včera ale byla sem uplně mrtvolná, takže sem šla rovnou do pelechu. Vůbec jsme nebloudili, nezašli si ani metr, došli jsme do cíle, kolena v naprostý pohodě (asi proto že sem si pořídila na ně ty stahovací návleky tak si koleno řeklo že to nepotřebuje a návleky zůstaly nedotčený v baťohu zato mě píchalo v kotníku a akurát jsem si teda z bot vyrobila šílený puchýře a poslední tři kiláky to bylo docela peklo i když pořád né dost velký páč závěrečnou rovinku jsme běželi zvládli jsme těch 43 kiláků za 9 hodin, stačilo nám to na třetí místo hlavně jsme teda měli strach aby jsme stihli dojít v limitu bo těch 10 hodin v těch kopcích se nám zdálo pekelně málo ...no a jelítečko byl drobátko hysterický při startu, jak tam ty psékové hejkaj že se těšej na start, tak bylo tam dost dusno tak byl z toho v nervu pak ale celou cestu v pohodě, potkali jsme tolik cyklistůch že už mu pak byl každej šumák když jsme došli tak byl hladovej jak pes až tak že dojedl všechno jídlo co zbylo
Fifi
Noc o mnoho klidnejsi, nezli prvni. Pri vecernim venceni se vykadila Dneska je pohoda, chrni, srusta, zere, pije, cura
skvělé, šikovná holčička!
cernej caj
Snad fajka dojde dobre
jo až na ty puchýře pohoda
Cilova rovinka pohoda. Su rada, ze sem nesla mida.
tak aspoň že jste se prošli tu pohodovku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 10:24
- Nahlásit
Fifi
Oooooo samé hezké zprávy, jen tak dál, dnešní noc už ale musela bejt skoro normální, co? To je moc dobře, dobře, dobře! Srůstejte si, perdele drahé!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 14:09
- Nahlásit
fajka
Nejsikovnejsi ste a gratulace k 3timu mistu. Jestli ste i bezeli a zvladli to hodku pred limitem tak byl asi hodne tesnej. Proste ste dobri
Puchyre nepomohlo oblepit?
Hlasim ze na trati pro zdechliny sem byla aspon druha. Tesi me to hlavne proto, ze patecnich 40km bylo pro me narocnych - furt do kopce a z kopce a obcas taky po hrebenu. ted si davam s muzem kaficko ve zline a tesim se az doma odpadnu
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 15:37
- Nahlásit
ty jo toho přibylo za par dní
cernej caj
kdybych si myslela, že to ujdu chtěla bych na bludnou psici, mám to do jablonce kousek, ale 90 km to je nářez, že bych zkusila s psékama ten MID vzala bych Arga a Dana a musela bych začít pořádně trénovat jsem vyměklá a ...vůbec
a nikdy jsem to nešla
jak je s čubou a igelitem?
Fajka
45km za 9h bych musela jet na kole, asi
jste tedy hodně dobří
PetraK
furt sleduju a chválím
a jakže si to uchovávala ten česnek v oleji ? na NZ L píše že v oleji dobrý a dlouho a I že to nefungá
Fifi
přidávám palec k hojení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 15:52
- Nahlásit
radanova
Nechces psici aspon zkusit? Ja shanim partaka, chcu zkusit long (myslim, ze kratsi varianta longu de na 80km, a ta delsi je 90). Bojim se spat sama v lese. Prvni den to chce zvladnou aspon pulku. Pokud ujdes na pohodu 20denne, tak s midem mas sanci. Zalezi, zda je pro tebe lepsi dokonceny mid ci nedokonceny long. A muzes to zkusit jaky je to fyzicky a psychicky. Ja bezne taky vic jak 15, obcas 20, vyjimecne taky nechodim a to du kdyz dobre 1x za mesic.
Igelitozrout asi dobry, jeste nejsu doma.
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 16:48
- Nahlásit
cernej caj
je mi jedno jestli nedokončený long nebo mid ( všechno je možný ) )
zkusím si teď po dva dny dát 15 a 20 a pokud to dám tak bychom se mohly přihlásit spolu, nevím teď jestli mi dají na pátek volno v jobu když tam v teď v září nastupuju ale buďme optimisti
třeba neujdu tu zkoušku a bude poftákách, jsem zmatená koukala jsem na stránky a měla pocit že se jde začátkem října a teď jsem se koukla znovu a on konec září
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 16:52
- Nahlásit
Rrumstajn,
hlasani srustave:
Vse vypada ok, jeste aby se dneska vykadila a bude spokojenost naprosta. Pruban sundan, neb ji drazdil oholeny brisko a slabiny. Oholeniny natreny mesickovou indulonou, tim se zklidnila a nemusi na sobe ani nic mit, jizvy si nevsima. Na noc radsi ma oblecek homemade, fotit nebudu, aby tu zase nektery cuzy nevhodne nekomentovaly.
Rano chytla mouchu, pak chtela lovit kocku na zahrade - zlaty voditko.
Fajka
závěrečnou rovinku jsme běželi zvládli jsme těch 43 kiláků za 9 hodin, stačilo nám to na třetí místo
Gratulire k bedne, ty silence!!! Vam klaplo pocasi teda, kdyz vidim dneska ten chcanec.
Jsem nekde cetla navod protipuchyrovej, ze pred trekem omotat nohu elektrikarskou paskou, fusku a je to, puchejre nemaj sanci. Ja to teda zkouset nebudu, mam na boty kliku. Ty, co sem si poridila den pred odletem do Scotlandu (docela odvaha, jet v nevyslapnutejch botach) jsou super, noha jak v bavlnce. Sice jsme teda 40 km za den nechodili, ale kolem deseti to taky mohlo bejt.
cernej caj
Hlasim ze na trati pro zdechliny sem byla aspon druha.
Taky gratuliren k bedne, ty zdechlino. A birmica taky trekovala?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 16:58
- Nahlásit
radanova
tohle by mel byt platny kalnedar i s platnym webem mozna jsi se divala na predchozi rocnik nektery?
no tak uvidis, me by to hodne lakalo, uz pro to, ze si clovek muze z longa udelat mida, kdyz zjisti, ze na to nema, coz je supr vec a taky, ze 80km je furt vetsi sance ujit nez treba 97...
par fotek z prodlouzeneho vikendu... vubec nejsou tak hezky, jako to v realu bylo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 17:00
- Nahlásit
Fifi
jizvy si nevsima to je holka sikovna, je supr, ze ji nechava hojit se
A birmica taky trekovala
birmicu sem na trek lakala, ale nenalakala sem ju s tim, ze v tom terminu je na tom miste stejnym s agility taborem takze to bylo takovy docela prijemne necekany ta jeji spolecnost tam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 17:01
- Nahlásit
gratuluju všem chodcům, jste fakt šílenci
Fifi
super že je Ag už dobře, obleček vyfoť, my měli oblečky ze sekáče
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 17:02
- Nahlásit
cernej caj
pěkný fotky, ale ty kopce, to je teda něco
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 17:03
- Nahlásit
cernej caj
nevíš, jak natrvalo změnit písmo v Google Chrome? jsem zkusila tu personalisasi webového písma a nic, je to furt stejně blbě čitelný a to jsem se těšila, že konečně mi fb bude běhat rychlejc než s IE no asi zkusím ještě Firefox
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 17:15
- Nahlásit
Maya
ten je fakt roztomilej tos mela jako detsky? nebo psi?
nahodou, ten sobotni mid, co sem nesla, to bylo jediny rozumny rozhodnuti, pac prej 7mi kilometrovy stoupani hned na prvni kopec
jo a
Vero
udelala sem pruzkum mapy na seznamu... trasa zakreslena v mape bych rekla, ze je mirne spatne - ten rozcestnik byl v podstate v realu tesne vedle nez v mape (v moji mape zelena vlajecka) proto sem se tam pak ztratila kdyz sem se drzela v podstate "rovne dolu" ze sem nemohla najit znacku a cervena vlajecka je ta, kam sem zrejme dosla. Od oka sem namerila vzdalenost bloudeni tema cestama tam a od mista kde sem se ztratila az po navrat do nej to je 5.5km a nejlepsi je, ze sem byla fakt asi jen par metru od ty cesty du mrknout na ten odkaz.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 17:19
- Nahlásit
Maya
obleček vyfoť
Nebudu fotit, to maji za trest, esuska s gerdici. Kdyz se furt posmivali dorote.
To je Kim na fotce? Co mu delali?
cernej caj
Krasny fotos.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 17:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
v nastaveni jak je to rozsirene nastaveni a personalizace, tam to zmenit jde a mam to i po restartu... zmenila sis to patkovy i to bezpatkovy treba? a napadlo me - jesli mas lcd, a win7 tak tam muzes zapnout jakysi true type nebo jak, ze ti to nabidne hafokrat stejnej obrazek textu a ty si vyberes kterej na tvym monitoru vypada nejlip a to docela vyrazne pomuze v citelnosti obecne.
Vero
tak jsem koukala na ten gps lokator a pro me by mel jednu vadu - ja neumim mapu prepocitavat na souradnice, tuplem kdyz dostanu nejakej vyrez, na kterym nejsou ani ty okrajovy sirky a vysky napsany... pro me asi leda mapovej, kde si najdu tomisto, o kterem vim ze jim du bez toho abych znala jeho souradnice
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 18:47
- Nahlásit
A tady aspon naky fotky pacosky, prvni den a dneska, valejici se na gauci na polstari... vypada zubozene, ano, prvni den bylo krusno, aledneska uz nahazovala beznej xicht kvuli fotaku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 18:59
- Nahlásit
Fifi
pěkný fotky, na poštářku a přikrytá, to se jí marodí super
To je Kim na fotce? Co mu delali?
jj, on má osteochondrozu, tak má 2x operovanou přední pravou nohu, rameno a po pár letech ještě loket
cernej caj
tos mela jako detsky? nebo psi?
dětský mikošky ze sekáče
jesli mas lcd, a win7
mám winXP, tam to asi není, alespoň teda nevím kde, jo změnila jsem všechny ty písma nejzámější jako Arial, Roman atd, a prostě furt stejný, ale zkoušela jsem jenom zavřít prohlížeč, zkusím to změnit ještě dneska před vypnutím na nějaký úplně jiný, jestli to zejtra bude, že by byl jako nutný restart, ale mě teda nejde až tak o typ písma jako o to, že je vykreslený fakt slabejma čárama a mě z toho bolej oči a to teda mi připadá, že je furt stejný, v IE je to mnohem čitelnější
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 19:04
- Nahlásit
cernej caj
ja neumim mapu prepocitavat na souradnice, tuplem kdyz dostanu nejakej vyrez, na kterym nejsou ani ty okrajovy sirky a vysky napsany
nojo, bez těch okrajů to moc nejde, to je fakt ale zas vyhodí ti to šipku, kterým směrem jdeš, když si ty souřadnice tam zadáš předem... já o tomhle teď dost uvažuju, výřezy map mi nikdo nedává
ale možná půjdu do (bazarovýho) mobilu s gps, která to zanáší rovnou do mapy, což si taky asi pomalu myslím, že může být praktičtější, i že si tam natáhnu předem mapy....
jinak fotky JSOU krásný, hodně a věřím, že v reálu bylo ještě hezčí. tob tak bejvá totiž,
my si včera dali tůřičku - jesenickou hřebenovku asi 25 jen, jsem si říkala, že 50 bych teda v krpálech nedala.
jo, chyba v mapě- někdy fakt bývá, to se pak fakt čék ztratí hned. no, já to vyprávěla mužíkovi, jaks dopadla s blouděním na treku a víš co mi to hovado řeklo? prej že se nediví, koho jinýho JÁ můžu znát páč jsem se suverénně na jednom místě vydala přímo opačným směrem a nějak to nerozdejchal. (ale vono to bylo z jen roztržitosti )
Fajka
GRATULUJUUUUU
jste dobří, dobří dobří
a ten úlevnej pocit když čék najde správnou trasu a směr a nebo značku v noci v lese...jo to se muší zažít
tak to s tou značkou v noci v lese je asi jedný, co bych zažít moc nechtěla, já se v noci potmě v lese děsně bojím, ne bubáků ani zvěře to ne, ale že se zramuju totálně v nějaké díře. což je u mě víc než jistý
Fifi
krásný zprávy a roztomilá fotečka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 19:44
- Nahlásit
Fifi
jak si chrupka marod na postarku pekne
Maya
aha takhle, ze mozna chrome to ma jinak... zkus pravym na plochu - vlastnosti - zalozka vzhled - tlacitko efekty. Tam je cosi o vyhlazovani... muzes to zkusit zapnout, ale nevim, jestli to pomuze. ja pouzivam FF a seamonkey a su spokojena.
Vero
kdyz ono na tom treku ty souradnice dopredu neznás... casto dostanes mapu noc pred startem a zarizuj si pc s netem abys treba na seznamu to prepocitala...
proti bazarovymu mobilu s gps mam jednu vyhradu - i proti novymu. Baterku vymlatis spolehlive behem jednoho dne. Pokud budes jezdit tak, ze kazdy den muzes nabijet, nebo si koupit 2 nahradni baterie a nabit si je doma... lidi s chytryma telefonama co znam je musi mit uz na 2 dennim vylete casto vypnute, aby mohli treba hledat kesky pak... a na 3dennim uz sou posledni den v *** a nedovolaj se ani o pomoc...
ja premyslim zkusit si treba poridit staryho garmina Vistu anebo ted maj mapova eTrex 20/30 coz sice za 4.500 ta 20 je jako fest drahy ale treba pod stromecek...
jesenickou hřebenovku
to muselo byt taky supr teda tak my to nemeli jen nahoru a dolu... poslu +/- profil toho, co sem usla, bez toho bloudeni navictuakorat ja pak slezla do te senice... mrkni na vyskovej profil. Si myslim, ze je to castecne o psychice, ze ti to prijde hodne... ono to pak uz neni o tolik horsi nez 25. fakt si to nekdy zkus, ale v realu to neni tak zly, jak by to mohlo vypadat. To jen pro me to je smrt kvuli kolenu debilnimu
prej že se nediví, koho jinýho JÁ můžu znát
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 20:15
- Nahlásit
cernej caj
ještě jednou díky moc za NTB, myslím, že jsi připravila neteři dovolenou snů (sedmnáct dní na fb a bez sourozenců).
No a já jí díky tomu nezabila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 20:17
- Nahlásit
Maya
oblečky ze sekáče
no ale dobrý, to na něj feny letěly, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2013 20:19
- Nahlásit
kachna_
myslím, že jsi připravila neteři dovolenou snů (sedmnáct dní na fb a bez sourozenců).
No a já jí díky tomu nezabila fakt su rada, ze ma uplatneni
|