| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2013 23:54
- Nahlásit
Maya
Toz ja si uzila s Dorotou a jejima 4 ortopedickyma operacema, to byl taky zahul. Budu doufat, ze Ag bude nazoru jinyho, klec to jisti a hlavne, ze nebude mit snahu si jizvaky hnoustat (pruban ma a limec na kleci, prozatim). Pevny nerv ted uz mam, jen nezvladam psychicky predem a pak cekani, nez ti vet zavola.
Tos mela asi blbej retez, ja mam uvazaky uz skorem 20 let a drzej, na taborech.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 06:33
- Nahlásit
Mórgen
páteček jupííí
Fifi
je fajn, že je holka doma. Přeji brzké zotavení, pipince
Gročku dřevěný
panebóže, přežilas noc bez bundy?
U nás v noci kolem 3 stupňů, k nám si teda bundu brát nemusíš, nějakou ti půjčím
PetraK
čmuchala jsem fčéra a voníííí ...já to mám ale nacpaný fest tou levandulý, celýma těma kvetoucíma stonkama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 08:12
- Nahlásit
Fifi
Řetěz jsem měla normálka ze železářství, teda původně jsem šla koupit nějakej spešl na psy do zverimexu, to byla taky ftipná historka, málem jsem byla odejita násilím po dotazu na řetěz na psa.
Límec mi Kim rozlámal po kastraci, bych nikdy nevěřila že to de a fakt de, taky mám doma ten nafukovací, kterej teda na kastraci u psa se ukázal jako naprt, tak kdybyste někdo potřeboval...
Záhul to je psychickej, to chápu, ale to dáte a bude fajn.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 09:03
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
tak jsme si fčéra uďáli procházku do polích. Až na dva záseky Blanimíra dobrý. Nicméně jsem přišla na to, že sice není pro ní trest vzít jí na vodítko, ale když je to na krátký vodítko u nohy, tak to jako teda prej blbý je. Takže tu nenásilnou páku na ní mám taky . Takže si pak dala pěkně nějak čas jak blbeček u nohy a příště už si ty uši zapla Už se tolik nebojím jí brát dráhu, ale furt to ešče nejni vono, moc vyčuhuju, jak jí sleduju. . Ešus je boží, když na ní houknu zvostra BLANKO!!! skáče mi na hlavu , pipin malej. Už si jí prohlížel z boku . Evidentně vnímá to její dobitý tělo a ty boule. Doma mě vyzývá Ešus děsně ke hře,Musíme se mocně přetahovat, dokonce tak mocně, že když jsem si ho přitáhla k sobě, překousnul si a bohužel to vzal i s mým stehnem, poměrně dost nebezpečně vysoko , hm vypadám blbě, myslím, že návštěvu gynekologické ordinace zase budu muset odložit . Blanimíra se k nám přidala a taky jsme se - my dvě - musely poprat, pak konečně bábrdle energetická odpadla a chrápala
a dneska ráno!! dneska ráno- DALA SAMA 3X držku do košiku a vydržela tam. Na to, že to zkoušíme opravdu vždy jen chvililinku ráno, páč jinak nestíhám teď, tak dobrý si myslím. Košík beru na chalupu, snad bude čast popojet dál.
Fifi
to je ovšem skvělá zpráva, že je Águle již doma. Doufám, že noc proběhla nějak slušně, je mi jasný, že jí musí být chudince hrozně. že jí posílám hudlana na šňupák a ať nám hezky srůstá.
A ten vohoz si vohlídám
a furt ešče držím!!!
cernej caj
Ja si v rannim stresu nevzala bundu. Snad budou teple vecery
Bože to byl teda odjezd. No a jak jsi na tom? Jsi Ajskafé, nebo ešče furt černej čaj?
denyk
.já to mám ale nacpaný fest tou levandulý, celýma těma kvetoucíma stonkama
já to taky našlapala. nebo jsem si teda aspoň myslela, že jsem to našlapala, hm, no tak nic, tak když se to nerozvoní, tak to bude prostě na mazání normální a do koupele.
páteček jupííí
jo taky jsem byla ráno celá radostná, se hned jde líp do procesu
Maya
jo odepsali mi z útulku na toho vlčího špice, celkem uraženej mail na téma že ONI čip a tetování vždycky kontrolujou, o psovi ani slovo, takže na to prdím, tohle se mi fakt ještě nestalo
z dášenky?? to nebude uražený, paní Kubištovou znám už docela dlouho, to asi jen tak blbě vyznělo, ne? ona je fakt fajn baba.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 09:18
- Nahlásit
PetraK
nebude uražený, paní Kubištovou znám už docela dlouho, to asi jen tak blbě vyznělo
možná, každopádně mě to tak připadalo, že jí to urazilo a o psovi ani slovo jestli ten čip nebo tetování má nebo nemá, tak se jen domejšlím že asi ne
fajn že Blanice zapíná uši, to už hodně věcí vyřeší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 09:25
- Nahlásit
Maya
hele ono toho má fakt celkem dost a je na to více-méně sama, do toho pořádá útulkový akce a tak podobně, takže myslím, bývá vyšťavená dost. Je to takovej i rychlej, ráznej člobrda. Těžko můžu na sto procent pochopitelně říct, ale spíš si myslím, že to tak jen vyznělo.
e zapíná uši, to
tak ona je má zapnutý většinu času, to jo, jen je někdy zašpuntuje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 09:33
- Nahlásit
Fifi
Pani nechte jí chodit, když jí to pomáhá na bolesť, některý psové to potřebujou rozchodit. Jinak je superoš, že je domki a pěkně si babuší, dnes už bude o něco lépe, vkydněte jí hnedle protiboláky, zítra už to bude takové dobré, že si sama najde pohodlnou spací polohu a úlevně se vyspí do sytostě. Hlavně jí hodně dopujte bolákama, taky drbte, vařte vejvary, zdržte se módní přehlídky radši, prosim vás, bo minule to byl vopravdu kakastrofální vohoz Sem vám původně volati chtěla, ale jestli budete psát zápisky lofce krokodýlůch sem, obtěžovati hovorem vás nebudu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 09:35
- Nahlásit
uáá co já při pátku nenajdu
Dotaz do rádia Jerevan:
Pelichá mi činčila, co mám dělat?
Odpověď rádia Jerevan:
Nevíme, co myslíte tou činčilou, ale jestli myslíte to, co my, tak musíte přestat jezdit na kole.
Reakce na odpověď rádia Jerevan:
Nevím, co myslíte tím ježděním na kole, ale jestli myslíte to, co já, tak ať mi radši pelichá!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 09:39
- Nahlásit
Maya
jsi kretýno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 09:49
- Nahlásit
hlaseni ve zkratce su v prdeli uz sem usla asi o 3 km vic a nemuzu najit cestu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 09:59
- Nahlásit
cernej caj
su v prdeli
hm tak to už si došla až k nám
PetraK
prostě na mazání normální a do
vyderžaj pijanier! třá to ešče příjde
gynekologické ordinace zase budu muset odložit
by si mysleli, že sado-maso
(ešče navíc chodíš f černém voblečku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 10:04
- Nahlásit
cernej caj
su v prdeli uz sem usla asi o 3 km vic a nemuzu najit cestu
jsi tam sama? nejste s birmou?
mám kouknout na něco do mapy?
zas ale se tou chůzí zahřeješ, ne? tak neva , že nemáš tu bundu, ne?
denyk
hm tak to už si došla až k nám
.
a ty si druhej kretýno
by si mysleli, že sado-maso
(ešče navíc chodíš f černém voblečku
no to už jsem horko těžko vysvětlovala panu dochtoroj právě před osmi a půl lety, když byl Ešus ščeňátko a já od něj měla šíleným způsobem dobitý nohy /dodnes mám na stehně jizvu / nevím, co bych jako říkala teď? pane doktore hrála jsem si se psem?? to by v týhle situaci znělo úplně nejhůř
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 10:14
- Nahlásit
PetraK
zas ale se tou chůzí zahřeješ, ne? tak neva , že nemáš tu bundu, ne?
a tys kretýnů král
aneb jak pomoct čajíkovi v nouzi
(mimochodem já jí chtěla napsat, že gdyž už tedyk dorazila k nám, nemusí si kupova svetr, páč jí půjčím tu bundičku )
od něj měla šíleným způsobem dobitý nohy
taky mám modřiny, pořád
pane doktore hrála jsem si se psem??
njn každej máme nějaký tajemství
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 10:17
- Nahlásit
uz sem se nasla. Koleno zlobi. Mam za sebou asi 10% cesty. Birma te na vycviku. Bundu sem chtela vecer do kempu na promoceny zada, vandro mikcu mam nastesti. Ubiji me ten stres z bloudeni takhle o samote
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 10:23
- Nahlásit
denyk
a tys kretýnů král
aneb jak pomoct čajíkovi v nouz
sem se snažila na oné situaci svízelné najíti něco pozitivního
nemusí si kupova svetr, páč jí půjčím tu bundičku )
no vidiš! taky milá kámoška
taky mám modřiny, pořád
to je fakt. no ale tohle je extrabuřt teda, slušná koňadra.
njn každej máme nějaký tajemství
cernej caj
uz sem se nasla.
huráá
Koleno zlobi. Mam za sebou asi 10% cesty.
tak ale to je blbý teda, máš obinadlo či něco?
Birma te na vycviku.
ahá, já myslela, že jdete spolu, jsem to nepochápla
a, vandro mikcu mam nastesti.
aták, no tak nezmrzneš úplně, jen napůl, to je dobrý
Ubiji me ten stres z bloudeni takhle o samote
to chápu, ale víš co, jsi dobrá, že ses našla, já už bych při svých schopnostech směřovala do vídně
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 10:24
- Nahlásit
cernej caj
čéče, nemám na tebe tydliufounský číslo, jináč bych ti brnkla aby ses nebála
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 11:27
- Nahlásit
včera v nějakém filmu bylo super houpací čtecí lehátko, jako tam člověk ležel jako do oblouku i s nohama nahoře, nemůžu to nikde najít, ale to musí bejt tak pohodlný a knížku si opřít o kolena... ale tady se to asi neprodává
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 11:38
- Nahlásit
Maya
le to musí bejt tak pohodlný a knížku si opřít o kolena..
to vůbec nevim, kdy bych dělala já si furt slibuju, jak se budu válet,a le nějak to nikdy neprovozuju, nevim co dělám blbě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 11:54
- Nahlásit
PetraK
barbare, neřikej že nikdy nic nečteš nebo čteš pouze za pochodu??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 12:14
- Nahlásit
Maya
nikdy nic nečteš
teď bohužel dlouho ne, páč jsem si musela zakázat čtení v posteli, jak se začtu do děje, čtu a čtu a čtu. No a v tramvaji se teď učím slovíčka a germánštinu, tak tam to taky nevecpu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 12:19
- Nahlásit
PetraK
a víš jak dopadaj tyhle přehnaně aktivní lidi co neuměj vodpočívat že jo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 12:23 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
tak mam ortezu. Cislo doufam ja mam jiny kvuli signalu a neznam ho tak zatim krize prekonana ale dybys mela behem dne roupy a dik za nabidku bundicky. Mam dosv2eno a razim smer krpal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 12:36
- Nahlásit
hm 2h zpozdeni... Odhaduju 18km bez bloudeni. Ty kopce sou vrazda. Nemam fyzicku. Ty vyhledy me ale budete zavidet. Boli me uz uplne vsechno
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 12:44
- Nahlásit
Okej číslo jsem si písla, kdyžtak ho smaž, aby ti nevolali nějací další ouchylové
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 13:19
- Nahlásit
Maya
íš jak dopadaj tyhle přehnaně aktivní lidi co neuměj vodpočívat že jo?
vždyť spim!. a odpočívám -duševně s čoklema venku,a to je přece taková čistička mozku , že by člověk nepsí nevěřil, jsem aktivně odpočívající člověk. Já čtu ráda, to jo, ale už mě to neba přes den, to mám spoustu jinejch věcí. Já si třeba odpočinu fakt, když se se psema něco učíme, nebo něco kutíme. bejt statická mě moc neba.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 13:20
- Nahlásit
denyk
další ouchylové
tady? kde by se vzali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 13:35
- Nahlásit
hlasim, ze asi nepreziju. Su na 22,5 km. Makyta 922m.n.m. Timdle temper za svetla nedojdu a ve tme nepudu. Dochazi me voda, sem myrlela ze 3,7l i pro musej stacit ale je to teren pro vemloudy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 14:07
- Nahlásit
cernej caj
Su na 22,5 km
tohle je vzdálenost, kde já končím,takže pokud dojdeš i o půl km dál, jsi hvjézda. Jako fakt.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 14:10
- Nahlásit
Rrumstajn,
hlasani srustave: Noc Ag dost prochodila, k ranu zacla drobne pohekavat, jak ji to prichazelo k sobe. Jizva je krasne sucha a cista, ona je vzornice vzorna a nevsima si toho. Vycurala se, napila se a pred chvili si dala pozdni obed. A ted si pres matraci vylezla na gauc! Takze z toho mam pocit dobry, prozatim.
cernej caj
Clovek nemusi nikam jezdit a ma trek v primym prenosu? Si silena, at tam nezdechnes nekde, blazne jeden!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 14:12
- Nahlásit
Fifi
Jizva je krasne sucha a cista, ona je vzornice vzorna a nevsima si toho. Vycurala se, napila se a pred chvili si dala pozdni obed. A ted si pres matraci vylezla na gauc!
je-eee, no to je krasavý hlásání Jste šikovný ženský, Jen tak dál pokračujte.
|