Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 12:45
- Nahlásit

Fifi

ježiš marja, pipi malinká.

Tak snad to prcina moje zvladne,

ZVLÁDNE TO! je to teroš, ne padavka. Nebuj, palce držíme dál. A ví už, jestli touhle rezervací skončil?

pomooooooc pomoooooc, Růžofka si domlouvá cvičení. bude prej chodit na ty trampolíny představuju si živě, jak ten růžovej balón lítá prostorem nějak si nedovedu představit ovšem, že by jí to umožnilo zhubnout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 12:47
- Nahlásit

denyk
Nepripadas. Jen proste evidentne nejste skoroabstinenti jak ja

Fifi
No slava, ze uz je holka po operaci. Chudera, hlavne ze to zvladla dobre a at ji mas brzo doma

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 12:48
- Nahlásit

PetraK
A ví už, jestli touhle rezervací skončil?
Nejak nechapu, nac se ptas?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 12:50
- Nahlásit

Fifi
Nejak nechapu, nac se ptas?

jehehééé no to chápu, že nechápeš rezervaci vyřizuju já tady, měla jsem na mysli operaci ach bóže

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 12:53
- Nahlásit

PetraK
Jo tak. Se jeste nevi, uvidi se, co ta druha lista, tam ji neco zustalo, nemohl vzit vsechno najednou. Brrr, kralicek muj vykuchanej, se skorometrovou jizvou.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 12:55
- Nahlásit

Fifi

Fifi, Fifi.......... chudinka malá, džím všecko dál!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 12:55
- Nahlásit

Fifi
Se jeste nevi, uvidi se, co ta druha lista,

hm, tak. já si říkala, jestli nebude po operaci nějak moudřejší.

kralicek muj vykuchanej, se skorometrovou jizvou

neboj, zvládne to a bude fordit prostorem jako fordí Blanidůra, taky krz naskrz kuchlá.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 12:58
- Nahlásit

Vero
Dik.

A teda po tomhle zazitku (a to sem ji este nevidela) docela menim nazor na preventivni kastraci - kdyz ma fena falesky (a ze je Ag mela priserny).

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 12:58
- Nahlásit

Fifi
se skorometrovou jizvou
hlavně ať se hojí, pipinka malá....
Ach jo, já tohle prožívám víc jak s lidma....

Bude to dobrý, určitě, prostě musí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 13:01
- Nahlásit

Fifi
My na ni taky myslime, skoda ze to neslo naraz.

Myslis, ze casty falesky sou obecne spojeny s rakovinou vic? Ze fena s faleskama by se mela vic hlidat a vysetrovat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 13:03
- Nahlásit

cernej caj
Myslis, ze casty falesky sou obecne spojeny s rakovinou vic? Ze fena s faleskama by se mela vic hlidat a vysetrovat?
Urcite. Pak prave vznikaj nadory na mlecny liste. Ona pry mela vajecniky i delohu cistou, bez nalezu, ale ty cecky..

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 13:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

teď jsem někde narazila na zajímavou úvahu ve spojení s lněným olejem. Psala tam jedna paní, že ho dává celej život a že si až teď uvědomuje, že ani jedna její fena nikdy neměla nádor na liště. Nemusí to souviset, to je jasný, ale..... On ten lněnej olej je krapítek zázrak, to ne že ne. Já když dorazila do svýho oblíbenýho obchůdku s oleji, kam mě nasměrovala Šárka, tak jsem chtěla původně pro ségru na imunitu a tak koupit několikero olejů. Paní mi to rozmluvila, s tím, ať se dáme na lněnej olej, kterej je mocnej. A rozhodně to nedělala kvůli kšeftu, neb ten lněnej je výrazně levnější, než ty co jsem měla vybraný já.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 13:11
- Nahlásit

PetraK
že ani jedna její fena nikdy neměla nádor na liště. Nemusí to souviset, to je jasný, ale.....
Muze a nemusi, to fakt zalezi fena od feny, kdyz nemaji falesky, nemusi mit ani nadory - Kremyl a Skritek jsou toho prikladem (klepu na hlavu).

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 13:13
- Nahlásit

Fifi
Tak to me ani nenapadlo, vzhledem k tomu, ze su spis na ty fenky tak urcite dobry vedet. I kdyz ta preventivni staci asi az ve vyssim veku, nebo idealne co nejdriv?

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 13:15
- Nahlásit

cernej caj
No ja si ted nadavam, ze jsem nesla s Ag driv. Takze kdyz se uz neco vyhnoji, je to narocnejsi zakrok, kor kdyz se bere cela mlecna lista.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 13:18
- Nahlásit

Fifi

tož jasně, já to sem dala jen, že třeba.... a on je ten olej obecně takovej mocnej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 13:19
- Nahlásit

petrak
Nase bela mela falesky furt. Umrela ve 4 na rakovinu plic - tady je otazka, zda nemela teda nador i jinde, ktery by se rozsiril anebo to vubec nesouviselo. Druhy 2 feny nic a stara elie odesla starim a nove elie je tak 6 +/- a taky vubec nic. Nastesti ani feri na ne netrpi. Doufam, ze to doma zmakne a ze to vykadi co nejdriv. Dost by mi odlehlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 13:27
- Nahlásit

Fifi
To stejne nemuzes odhadnout jak to bude s tim kterym psem. Furt supr, ze ste na to aspon prisli a ze je sance ze Ag bude jeste litat nejakou dobu s ostatnima. Je to sikovna holka kdyz zmakla operaci

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 13:49
- Nahlásit

cernej caj

to vykadi co nejdriv. Dost by mi odlehlo

to věřím. asi bych volala co půl hodiny , jak se znám

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 13:52
- Nahlásit

cernej caj
Jejda, ted sem si docetla, co se prihodilo - tak snad to blbka vykadi! A pozdravuj Birmici, jestli se teda potkate.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 14:13
- Nahlásit

je to proste pazravec. V tomhle sou urcite nezravci lepsi.

Petrak
Kdyz ja s tim stejne nic nezmuzu tak muz da vecer vedet, pripadne kdyz bude zmena

Fifi
Su s ni na chatce, tak ji urco pozdravim

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 14:14
- Nahlásit

Fifi

A pozdravuj Birmici, jestli se teda potkate.
voni se holky spolu chystaj spát, řikala dneska černý kafe

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 14:14
- Nahlásit

cernej caj

ja s tim stejne nic nezmuzu tak muz da vecer vedet, pripadne kdyz bude zmena
přesně! hele a bylo to jako pevný plastový, nebo měkký

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 14:19
- Nahlásit

cernej caj
je to proste pazravec.
Ano, o takovych hovadech bych mohla vypravet - Dorota a jelenice, Kremyl a vysocina... sem Dorote cpala horcici, aby se vyblila, peroxydu nemaje - moc ji chutnala a chtela pridat, pytlik zeli kysanyho taky prej byl dobrej.
PetraK
voni se holky spolu chystaj spát
Jo taak, divocina bude.
.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 14:35
- Nahlásit

PetraK
Nebylo to jak igelitak uplne takovy tenky, o neco silnejsi ale dost pruzny. To byl takovej polstarek, ja mu ufikla roh a tlacila sem toho mazlavyho ryra jak z tuby. Pak sem protlacila ten omatlanej vnitrek jakoby ven tim prostrihem tak to bylo cely opatlany od toho syra tak to asi rovnou spolkla

Fifi
Jelenici? Jako celou jak je na sklo do auta? A dostalas to z ni jak? Jo, kysany zeli a horcicu miluje tim. Tudle ji zezral kilo a prujem teda mel fest. Prasak.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 14:37
- Nahlásit

cernej caj
Jelenici? Jako celou jak je na sklo do auta?
Ano prosim, celou, tu jak je na sklo do auta. Vypadla mi ze dveri vozidla a nez sem se nadechla, mela ji v sobe.
A dostalas to z ni jak? J
Nijak. Vykadila ji asi za dva dny, zpola natravenou.

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 14:39
- Nahlásit

Fifi
držím a nepouštím!!!! Ale prostě to musí bejt dobrý!!

PetraK
Vždycky jsem věděla, že jsi divná ... Ale že ti chutná Sládkova limonáda tak to seš eště diunější
Ale trochu sis to napraviľa historkou o Rrrrůžovce a trampolínách nechceš se obětovat a jít s ní a s kamerou???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 14:49
- Nahlásit

Fifi
Ti psi sou nekdy neuveritelne rychly, co? Trochu mi to dava nadeji ze pytlik taky projde

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 14:52
- Nahlásit

Fifi

Kremyl a vysocina...

no nekecej? Křemýl a vysočina?? tomu nemůžu uvěřit

sem Dorote cpala horcici, aby se vyblila, peroxydu nemaje - moc ji chutnala a chtela pridat, pytlik zeli kysanyho taky prej byl dobrej.

a vyblila?

aha už to vidim, vyšlo to druhym koncem

Jo taak, divocina bude.

si piš, budou vo tom vykládat celý klobouky a nejen valašský

cernej caj

To byl takovej polstarek, ja mu ufikla roh a

aha tak něco jako tatrka v pytliku, že jo? Kravajzna. Tak ale to snad bude dobrý, Já si na tohle musím dávat taky pozor s Blanimírou, evidentně, nechci pak z ní vytřásat obaly (jednou jsem takhle už ze zoufalství z Murhphyho vytřásla kopu škvarků, kterou vdechnul na ulici ).

Heheheééé jak se člověk může debilně přeříct - přišla kolegyně s poštou, konzultovala jsem s ní problematiku vyseté červené řepy, ona už sklízí, čimž mě šokovala. Pravila sem : Ty už sklízíš , jo?? Jak to? Mně to nic nedlěá, já mám furt jen listí ale žádnou - no a chtěla jsem říct žádnou bulvu. Spletla sem si písmenkáááááá a místo B řekla V ach jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 14:53
- Nahlásit

Fifi
Ti psi sou nekdy neuveritelne rychly, co? Trochu mi to dava nadeji ze pytlik taky projde

<< 1 ... 2475 . 2476 . 2477 . 2478 . 2479 . 2480 . 2481 . 2482 . 2483 . 2484 . 2485 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání