| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 15:27
- Nahlásit
Vero
hele, to bych brala taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 15:27
- Nahlásit
ta modra byla prave cyklo znacka. Uz sem tam dolezla. Ta cervena zahybala nenapadne z cesty do cesticky v housti. Su teda na trase ziva a zdrava, bez vody a nemuzu moc chodit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 15:28
- Nahlásit
cernej caj
hlavně už se najdi, já ti pomoct nemůžu, v turistickejch mapách se vůbec nevyznám
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 15:29
- Nahlásit
cernej caj
Su teda na trase ziva a zdrava,
hurááá
Maya
a našlas fotky, nebo i rovnou e-shop?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 15:32
- Nahlásit
s tim kreslem? To by me taky zajimalo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 16:15
- Nahlásit
hlasim, ze sem tu cervenou ztratila znova. Denyk mi nastesti delala podporu na telefonu. Na 30.km to asi zabalim - nejblizsi dedina. Zkusim je ukecat, ze bych zitra startovala arpon mida. Ma byt stejnej s duhou etapou longu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 16:19
- Nahlásit
Cece ty jses nezmar! Ja ač povaha klidná uz bych se jim na to z vysoka .....vy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 16:25
- Nahlásit
tak tady nebudu lezet v kempu kdyz je tu tak krasne prece
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 16:27
- Nahlásit
ale uvidim rano. Koleno je zly, coz bude hlavni ukazatel
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 16:33
- Nahlásit
a budete se mi smat, ja tu debilni cervenou ztratila znova
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 16:54
- Nahlásit
cernej caj
a budete se mi smat, ja tu debilni cervenou ztratila znova
jen nechápu, esi deš vpřed nebo vzad.... no hlavně se tea neztrať jak ta značka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 17:03
- Nahlásit
furt vpred na pucin. Jeste mam tak 5km. Vim jiste, ze tam koncim. Bylo to krasny ale neznicim si nohu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 17:13
- Nahlásit
tyjo, tak ja se 6km relativne hrebenovejch placam 2h pac fakt nemuzu na nohu a ted me predesli 3 lidi. Jestli to daj cely vzhledem k hodine tak budou dobry
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 17:14
- Nahlásit
cernej caj
furt vpred na pucin
tááák! to jsi statečná tak jak tak jsem napřed myslela, že se vracíš úplně.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 17:15
- Nahlásit
Jestli to daj cely vzhledem k hodine tak budou dobry
hmm.... mají co dělat teda, nebo půjdou za tmy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 18:03
- Nahlásit
Ag byla jemne ocmuchana Skritkem a pak velmi privitana typickym kous kous do cumaku. Kremyla k ni jeste nepoustim, ta je jak hovado nuklearni, este by ji smetla. Agata vypada hodne dobre, fakt cucim, zere a pije, hodne postava nebo chodi, to nechavam na ni. Kdyz si vzpomenu na Dorotu a jak jsem ji fakt hrobnikovi po uzavreny pyometre podchlazenou se sepsi tahala z lopaty, neda se to srovnat.
Jo a hezkej vikend vsem preju.
cernej caj
tak ja se 6km relativne hrebenovejch placam 2h pac fakt nemuzu na nohu
Koleno pitomy. Aspon vis, ze ses teda na spravny trase, konecne, kdyz te predchazej lidi.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 18:17
- Nahlásit
Rumštáááájn
Fifi
Agušce jagušce přejeme rychlého srůstání.
Co Ferinka? Jsem to tu někde přehlídla
Fifi
Aspon vis, ze ses teda na spravny trase, konecne, kdyz te predchazej lidi
mohli by jí poponést kousek
PetraK
tý vogo, vona má vlastní ulici
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 18:22
- Nahlásit
Zdravím vespolek
sále nic nového a tak jen prolítávám.... Čajíčkovi přeji dobrý došlap, Ešusce hezký víkend a všem ostatním taktéž
Fifi
Jsem moc ráda, že je Ag po operaci v pořádku. Držela jsem palce a pokračuji v tom dál .... evidentně je dámou a k tomu hodnou
denyk
jéééééé, ty jsi zlatíííííčko já budu zase mlsat, už se těším. Aronie je vynikající lék
denyk
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 18:27
- Nahlásit
kachna_
mohli by jí poponést kousek
Ferinka pry sezrala igelita ze sejru, aby se ulila z bloudeni icekafe. Tak se napnute ceka, zda ho vykadi.
brut
evidentně je dámou a k tomu hodnou
Je, je zlata. Takova idealni pacientka, zatim. Tobe taky krasavy vikend, hlavne tak nejak klidek a zadny nervy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 18:41
- Nahlásit
fifi
tak to je supr, ze ag vypada dobre, drzime palce a birna pry tez a taktez vas i pozdravuje.
Kachna
Ferinka igelit stale nevykadila. Ale stale prej vypada zive.
Brut
A uz ti doma aspon uklidili?
Vero
Uz me nikdy nikam nepoustejte. Uhnula sem z cesty co zahybala v pravo ze sem sla rovne. Dle pokymu. Ale o 200m driv!! Su ve valaske kysuci ci tak nak. Do pucina to mam tak 5km to uz nikdy neulezu. Za 40min tu bude odvoz. V hospode hasicska akce takze uzavreno. Su rozhodne navigacni antitalent
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 18:48
- Nahlásit
cernej caj
birna pry tez a taktez vas i pozdravuje.
Zdravim a pozdravuji!
Uhnula sem z cesty co zahybala v pravo ze sem sla rovne. Dle pokymu. Ale o 200m driv!! Su ve valaske kysuci ci tak nak. Do pucina to mam tak 5km to uz nikdy neulezu. Za 40min tu bude odvoz.
Jako sorry, ale to se neda, fakt ses odvaha, s takovym orientacnim nesmyslem chodit na treky. Podstatny, ze te odvezou a koleno nejak posefujes. Jestli te vypusti i zitra na trat, tak potes koste, koukej se neztratit, nebo to uz pujdes s birmicou?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 19:12
- Nahlásit
cernej caj
Ferinka igelit stale nevykadila
blbečci moji požírají igelit vcelku běžně (např. Cir, když šlohne někde zmrzlý zabalený maso )
ale s bebískem jsme málem jeli na veterinu, protože se jí někde šprajcnul asi 2,5 x 2,5 cm čtvereček syrový krůtí kosti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 19:17
- Nahlásit
cernej caj
já teda nevim, ale nevyplatilo by se ti zainvestovat do navigace nebo gpesky nebo něčeho podobného?
já mám dobrej orientační smysl ve městech, ale někde v polích bych asi dopadla stejně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 19:20
- Nahlásit
kachna_
protože se jí někde šprajcnul asi 2,5 x 2,5 cm čtvereček syrový krůtí kosti
Ja kruti kosti nedavam, nemam je rada, prave proto, jak se stipou A dobry? To vychrchlala nakonec?
cernej caj
Ferinka igelit stale nevykadila.
Vykadi zitra, neboj, nebo dneska vecer. Taky otazka, jak moc bude muz hovno stourat, aby se ujistil, ze tam igelit je.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 19:26
- Nahlásit
Fifi
Ja kruti kosti nedavam,
no já nevim, proč mamča nedává mletiny , ale když nedává žádný kosti, tak maj průjem, kuře moc nemůže kvůli Milče, prase si ten béžovej expert naposled šprajcnul do patra a krávu neužvejkne.
A dobry? To vychrchlala nakonec?
no asi 15minut před odjezdem na veterinu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 19:40
- Nahlásit
Vero
našlas fotky, nebo i rovnou e-shop?
eshop v cizině
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 19:52
- Nahlásit
Vero
jo prodávaj se u nás taky
http://www.vyprodeje.net/relaxacni-lehatko-lc-4
http://konsepti.com/cs/produkty/domacnost/kresla/c assina-canapo--1296/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 20:30
- Nahlásit
Rumštaaaj,
celej den sem nestíhala ale ted sem vás v rychlosti prolítla a trek online od čajíka mě dost pobavil
vzhledem k tomu že se zítra chytám taky bloudit v lesích
mám já vůbec balit? přemejšlím essi to vůbec dojdem v limitu když nám ho zkrátili ze 12 na 10 hodin snad jooo, kdyžtak mě aspoň bude hřát že zhynu u něčeho co jsem milovala
Fifi
hásky se to čte že bábuška Aguška je taková čikovná pacientka at jí to vydrží do plného uzdravení srostení a zarostení srstí
a já du balit na zítra..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 20:44
- Nahlásit
Fajka
mám já vůbec balit?
Urcite ne. Kolik to bude km? Dobro dosli, kazdopadne teda, bez uhylu.
at jí to vydrží do plného uzdravení srostení a zarostení srstí
Pevne doufam, ted se napucla v ramci krmeni zbytku smecky, vyvencila a napila, lejno sice jeste nehodila, ale to urcite taky zvladne zitra. Fakt bezproblemovka u ni.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2013 21:07
- Nahlásit
cernej caj
http://www.sportnanetu.cz/mini-gps-navigace-a-vyhl edavac-polohy/
Fifi
to jsou pěkný zprávy, tak se holky držte dál.
Maya
hm, ty naše už mě tak neberou... ty zahraniční jsou o moc lepší. a stejně teda mně zaujalo to, cos viděla původně, opřít knížku o kolena. tady je to na čtení asi moc nízko stejně...
Fajfka
tak se neztraťte eště aj vy!!
krááásnej víkend všem
|