Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1773 . 1774 . 1775 . 1776 . 1777 . 1778 . 1779 . 1780 . 1781 . 1782 . 1783 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Eire
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 15:51
- Nahlásit

Fajka

Vypadává po kusech,takže na zemi najdeš kus plsti jakoby..akitka kudy šla,tam se nad ní a kolem ní vznášel oblak prachové podsady...a pak padaly klacky krycí..

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 15:52
- Nahlásit

Eire
To je srsti, jak lvice - ten limec jim taky nekdy prelina??
Fajka
vám vyřvem díru do hlavy tak se vám ukloníme
Uchvatne, jiste sklidite obr ovace od publika!

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 19:19
- Nahlásit

Eire
akitka kudy šla,tam se nad ní a kolem ní vznášel oblak prachové podsady...a pak padaly klacky krycí..

jj přesně mě se teda an akitě líbí že to shodí šmahem a pak třá půl roku nepusti ani chlup , takže pak ty cca 2 týdny se to dá vydržet

Fifi
Uchvatne, jiste sklidite obr ovace od publika
no ..ještě aby ne !

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 09:04
- Nahlásit

RRRR
RRRR
RRRR
RRRRRRRR
RRRRRRRR
RRRRRRRR
RRRRRRRR
RRRR
RRRR
RRRR
RRRR

RRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!

Umřela sem. Umřela jsem na hrábě. Na ty blbý hrábě. Včera jsem sem se hospitalizovala na lůžku. A koukám, že tady se hromadně líná, takže to sem byla celkem v tématu, páč já sem taky byla líná

Je Fifina ešče posérón?

Eire
moc pěkný ahojové a smích veselé kachny je příšerná ukrutnost

kachna_

no kdyby to aspoň nebyl štěnítek, co?
Jo! .
Pejska na dožítí i pochopím že nedá, ale štěndo, by mohl. No ale nemůže no. sem chudáky. A po snídani i klustý chudáky

a dovolenou a naklikala jí nemám nervy
no jo, výchova psů rodiči se začasto nesejde s představou výchovy psů jejich dětí . Stačilo, co bylo za bojůvky u nás doma a to ešče musim máme přiznat, že se celkem dala "vychovat"

Jo áááále, Milča už Lucku neterorizuje

Fajka

se jí a nejlépe tak že si lehne na zádíčka a celej se pod ní vcucne a bude jí prozkoumávat odspoda

no vidiš , jak je šikovnej. další fáze je, že se dámám přisaje k cecíkům. I bez toho přisávání je to příšernost, vždycky se tvářim, že TO ke mě vůbec nepatří. Když se přisaje, mizím úplně

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 10:19
- Nahlásit

rumštáááájn
a to je tak všechno, na co se dneska vzmůžu

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 10:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena

a to je tak všechno, na co se dneska vzmůžu

taky tě zabily hrábě?

jo a víte co?? už NEMÁM KŮCHŇU. Fšécko fůůč, tetkon měsíc nebudu vařit. Tak jsem si hnedle včera vyrobila krásně černý osamolepkovaný úchylný nehty

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 11:06 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK
taky tě zabily hrábě?
Ne, ale jakýsi trychtýř, kde mizí veškerá má energie
Tak jsem si hnedle včera vyrobila krásně černý osamolepkovaný úchylný nehty
Ty jo, tomu říkám kontruktivní přístup

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 11:16 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

mizí veškerá má energie
no mně zmizla, když jsem na dnešek vyhlásila generální úklid. Asi taky jela za babičkou do Prahé.
Jinak jsem chtěla jít venčit Besinku s Májou (háravky). Ale nemůžu, páč Filípek (pes) je přilepenej u nás na plotě a opravdu nemá cenu prosit, aby si ho majitelé zavřeli, páč "on stejně vždycky někudy uteče". Majitelé jsou příjemní a sympatičtí, ale řeč s nima není, jejich minulý pes "měl po vsi spoustu štěňátek". Je to podle nich prostě normální . Si jen tak stěžuju, nehledám řešení, kde není . No a Bebinka ho MILUJE i když nehárá, natož teď.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 11:35
- Nahlásit

kachna_
páč Filípek (pes) je přilepenej u nás na plotě
Rada prosta, uvaz mileho Filipka na voditko a privaz k plotu po dobu vasi vychazky. Taky sem to tak pak delala se stafordem.

Jinac zdravim, streva sou jiz ok, jen energie tez zmizla v hyjeninym trychtyri.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 11:47
- Nahlásit

Ramštaaajn, zdravím, probíhám nestíhááám a vo energii ani nemluvím
nějakej zloděj nás vysává asik budu až večír, jen se hodila do pozitivní motivace jedno vídejko (ale néé naše )tak jukněte...

brut
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 11:55
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Ještě žijeme, ale nevím, jestli dlouho ... tyhle změny počasí sou šílené. Cítím každou jizvičku, každou kostičku a každej pochroumanej nervík. Asi si dám něco dobrého na zoubek a půjdu si dát šlofíčka, protože jsem nevyspinkaná. Jo a představte si, že Brut se zamiloval .... do dvounohé Hyeny, dělal jí píííling obličeje a zkoušel nosní dírky, pokoušel se jí jazýčkem přepočítat zuby atd. Zkrátka byl za mazlíka, ale Hyena byla téměř udušena jeho láskyplnou pozorností

Jo a ještě jeden postřeh .... u nás v celým městě nemají vejce, takže nemůžu péct, nemůžu vařit a nebaví mi obíhat krámy, abych nějaké mohla koupit.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 11:57
- Nahlásit

Sem Vás ani nedočítala, páč bych si musela vzít volno a to nemám .... pojedu se podívat na chatičku a zkontrolovat její staf, což mě moooc těší, protože potřebuju vůni lesa a její pohlazení po dušičce

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:10
- Nahlásit

Hyena

si trychtýř,

ha evidentně nejen zahradní, alébrž i kuchyňské náčiní jsou nebezpčený

ontruktivní přístup

no! musím si užít, že se to neoloupne hned druhej den.

kachna_

Majitelé jsou příjemní a sympatičtí, ale řeč s nima není, jejich minulý pes "měl po vsi spoustu štěňátek". Je to podle nich prostě normální

možná si tak pučit ten trychtejř vo Hyeny, že by Filípkovi taky kapek energie vodčerpal k babičce do Prahé? ?

blbnu už z toho počitání

Fifi

streva sou jiz ok, jen energie tez zmizla v hyjeninym trychtyri.

u tebe ne, tys výjimka, tobě energie zmizla do hajzlu

brut

Asi si dám něco dobrého na zoubek a půjdu si dát šlofíčka,

jo to udělej, to sem provozovala včera a je to velmi libá činnost

a zkoušel nosní dírky,

Ešus zas testuje voči v sobotu v hospůdce votestoval voči i brule pánčice vo Ajšadla, pánikovi od Ajšadla, servírce, servírovi, fšem

takže nemůžu péct, nemůžu vařit

nalakuj si nehty, taky sem to tak udělalal, když nemůžu ani vařit a ni péct

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:17
- Nahlásit

Fifi
Rada prosta, uvaz mileho Filipka na voditko a privaz k plotu po dobu vasi vychazky.
jé ale to je fakt dobrá rada . A když jich potkám víc, budu uvazovat cestou, tak aspoň nezabloudim a cestou zpět půjdu ode psa ke psu
Stejně je to zvláštní, jak každá fena hárá různě. Besinka má letos ty touhy fakt děsný, Mája hárá tak nějak lážo plážo a vloni to byla zase tragédie s Májou a Besinka hárala jen aby se neřeklo.
brut
tyhle změny počasí sou šílené.
lity lity lity
brut
Brut se zamiloval
že von vysál Hyeně energii?

brut
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:36
- Nahlásit

PetraK
jo to udělej, to sem provozovala včera a je to velmi libá činnost
viď, člověk se pak cítí daleko líp

Ešus zas testuje voči
Brut teda nejraději zuby a krk, ale to většina majitelů ví a drží pevně sevřené, takže miluje nosní dírky ... voči ho neba, ale brýle ano a nejlépe z obou stran, prootže to jde blbě vyčistit

nalakuj si nehty, taky sem to tak udělalal, když nemůžu ani vařit a ni péct
místo lakování nechtů budu lakovat své spinkáníčko, páč mi padají očička

kachna_
lity lity lity
děkuji ... doufám, že přijde brzy jaro, protože jinak to bude na provaz

myslíš vypílingoval?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:37
- Nahlásit

kachna_

nezabloudim a cestou zpět půjdu ode psa ke ps

no tak si v pohodě můžeš vzít do termošky grog a sežrat se jak lopata, páč cestu dom najdeš dycky

nosem!

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:39
- Nahlásit

I ty Brute, I ty Brute
stal se z tebe upír energetýcky
od dnešního dne zoveš se
trychtyř energetýcky
na vždücky

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 12:46
- Nahlásit

kachna_
brut
Brut se zamiloval

Brutík ne, ten se mi snažil naopak probrat. jediný, co mi málem odbleškoval byl pírsink z nosu..ale nějak instinktivně pochopil, že to drží víc než blechy obvykle držívaj a radši to nechal Jinak je luksusní mazlíček, akorát zvládá olizovat nos i pusu najednou, tak že čék nemá chvilku čím dejchat a už vůbec čím se smát. zvláště když naproti sedí Brůtovcovi a mají ze mě srandu ..... nene, včera jsem si u nich naopak baterky nabila....ovšem ostatek věcí v okolí saje, saje a saje

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 13:47
- Nahlásit

PANGAMIN SE NEVDECHUJE, PANGAMIN SE NEVDECHUJE, VOPAKUJU ŽE PANGAMIN SE KURVA NEVDECHUJE!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 13:48
- Nahlásit

Hyena

nabila

sem četla, že nablila budiž mi omluvou, že mám voči stále ještě mocně vytřeštěný snahou vykašlat z trubice několikero tabletek všivýho pangáče

brut
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 13:51
- Nahlásit

Hyena
Brutík ne, ten se mi snažil naopak probrat. jediný, co mi málem odbleškoval byl pírsink z nosu..
je pravda, že se snažil, pacholek a ta divná bleška držela a držela........

Jinak je luksusní mazlíček, akorát zvládá olizovat nos i pusu najednou, tak že čék nemá chvilku čím dejchat a už vůbec čím se smát. zvláště když naproti sedí Brůtovcovi a mají ze mě srandu
když ty jsi se tak moc chtěla před jeho pozorností schovat a nadechnout, on byl urputnej, že to jinak než se mlátit smíchy nešlo

včera jsem si u nich naopak baterky nabila....ovšem ostatek věcí v okolí saje, saje a saje
si chtěl říct, že plesnifcííí sou kanisterapeutičtí psy, jen tochu humpolácký, žužlací, hluční a kradoucí pírsingy

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 13:57
- Nahlásit

brut
jen tochu humpolácký, žužlací, hluční a kradoucí pírsingy
JJ, prostě kreténi ovčácký.....šak jsem se taky přesně tímhle oháněla, dyž sem vysvětlovala tomu klukovi u nás na cvičáku, proč já nemohu mít čévéčko. i když se mi moc líbí

brut
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 14:00
- Nahlásit

PetraK
ty Brute, I ty Brute
stal se z tebe upír energetýcky
od dnešního dne zoveš se
trychtyř energetýcky
na vždücky

Brutík mazlí se nám rád,
s mnoha lidma je kamarád.
Svojí lásku projevuje blízáním¨
nechuť pořádným šlapáním.
Je mu jedno kam se trefí,
hlavně aby to byly blechy,
pokud blecha nejde ven
další pokus zkusí druhý den

PANGAMIN SE NEVDECHUJE, PANGAMIN SE NEVDECHUJE, VOPAKUJU ŽE PANGAMIN SE KURVA NEVDECHUJE!!!!!!!!!!
a proč to děláš?

brut
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 14:03
- Nahlásit

Hyena
prostě kreténi ovčácký.....
tak tak ..... bych taky nemohla mít něco jiného. Tohle jsou hopíci, kteří reagují na mrknutí oka a blbnou za všech okolností, aby měla panička alespoň trochu radost

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 14:04
- Nahlásit

PetraK
PANGAMIN SE NEVDECHUJE, PANGAMIN SE NEVDECHUJE
Ti přinesu sypaný kvasnice, co máme pro hajtry...to je tak jemnej prášek, že se za sucha nedá přesýpat jinak než se zadrženým dechem. Ovšem t´mě to došlo až po týdenních záchvatech kašle....po něm ti budou připadat atbletky úplně v pohodě prodýchatelný

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 14:30
- Nahlásit

Hyena
.po něm ti budou připadat atbletky úplně v pohodě prodýchateln

no nevim, vono dyš se to pěkně šprajcne v tý trubici, naštorc pět tabletek...... tak to je slušnej vyrvál :

brut

a proč to děláš?

abyh Růžofce udělala a následně zkazila radost. Páč to jednu chvíli vypadalo , že sem už v posledním tažení a ....... pak........... abych tak ocitovala Tildu:

Aus der Asche, ganz allein
Steig ich auf zum Sonnenschein!!!

a měla tim pádem po hehe

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 14:37
- Nahlásit

brut
a proč to děláš?
"Cimrmanni" stárnou a tak třeba naznala, že potřebujeme svého pionýra slepých uliček

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 14:43
- Nahlásit

kachna_

pionýra slepých uliček

vyprošuju si narážky na mýho slepýho dědu!!!

to sice nejsou cimrmani, ale Grosmanni, ale se to sem hodí

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 14:54
- Nahlásit

PetraK
Taky znáš tu situaci, kdy něco popisuješ a tvá drahá polovička jen vytřeští oči jak proboha mohla někoho taková hovadina napadnout?

Jinak origami žába už je hotová, dokonce jsem jí přilepila korálkový oči, klobouk je hotovej taky, jen je malinko naddimenzovanej, takže reálně hrozí, že Lucka půjde za zelenej klobouk, tričko je obarvený, šatičky odchlupený (v rámci možností), večer jí to zkusim navlíct.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2012 15:02
- Nahlásit

kachna_

Taky znáš tu situaci, kdy něco popisuješ a tvá drahá polovička jen vytřeští oči jak proboha mohla někoho taková hovadina napadnout?

ehm, mám pocit, že asi ani jinak nekomunikujem Brtnik má neustále dojem, že mě napadaj hovadiny

, že Lucka půjde za zelenej klobouk

naprosto vyhraje, ešče nikdy nebyl na maškarním zelenej klobouk s žábou

tričko je obarvený,

zase hněda?

večer jí to zkusim navlíct.

FOTO, BITTE FOTO!

<< 1 ... 1773 . 1774 . 1775 . 1776 . 1777 . 1778 . 1779 . 1780 . 1781 . 1782 . 1783 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání