| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 15:04
- Nahlásit
PetraK
zase hněda?
různé odstíny zelené ale tentokrát myslím ne mojí vinou.
Ale až na to něco pěknýho nakreslim, bude to vypadat jako schválně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 15:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
různé odstíny zelené
tak ale dost posun od minule ne? tos chtěla červenou dostala hnědou, tady si chtěla zelenou a dostalas jich tak nějak víc , ale odstín jsi trefila, ne?
a cos to vlastně Michalovi vysvětlovala? pochlub se
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 16:41
- Nahlásit
PetraK
Ale, lepili jsme na strop polystyreny 100x50 cm, protože tam jsou hnusný prkna. Jenže, jak jsou ty prkna špatně udělaný, tak je to takový vlnobití a neseděj moc kraje. No tak jsem Michalovi navrhla, že to naopak přiznáme a některý ty okraje obkreslíme černou linkou
odstín jsi trefila, ne?
i taková místa se najdou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 19:01
- Nahlásit
PetraK
Copa copa, menite sakumprdum celou kuchnu? Jaka bude??
kachna_
Lucka půjde za zelenej klobouk
Johoo! Origo maska, origami zaba - zn. Ideal!
některý ty okraje obkreslíme černou linkou
To je zajimavej napad.
brut
Hyena
Jinak je luksusní mazlíček, akorát zvládá olizovat nos i pusu najednou, tak že čék nemá chvilku čím dejchat a už vůbec čím se smát.
To bych do nej nerekla, do kluka jednoho, ze ma taktiku ala Sadlo!
Brutice, uzijte si vyletik na apaluchu, nacerpejte vsici energii, snad tam bude po zime vse ok.
A hyjenovic, co faleska, po vcerejsku, lepsi? Nebo stale ukryta ve skrini?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 20:41
- Nahlásit
jenom žába chybí
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 21:00
- Nahlásit
Fifi
Nebo stale ukryta ve skrini?zatím předstírá spaní na pelíšku...začlai jsem zasejc stopovat a v neděli byla na cvičáku, tak že jí pomalu nastává znouv teror, což je zdraví prospěšné Sfiň má od 2,5 kg víc než by měla mít. ...jsem denska zjistila u veta při očkování
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 21:06
- Nahlásit
kachna_
Kraaaaaaaaasny! Obema to moc slusi!!
A zensky, ja pri ty sracce asi prisla aj o mozek (ale dneska sem fungala ok ), sem si zase jen tak decentka odbehla, a uvedomila sem si, ze sem tam, kam i kral musi pesky, vedla diskuse s Alfonzem za dlouhe noci, predevsim patecni. Alfonz je pabouk sekac nebo asi spis mix, asi nema PP, neb tvori pavuciny. Ma takovou hlady suchou prdylku, jak furt ceka na mouchu. Mu pred chvili rikam : "Alfonz, mucha neprilitne, ta ma este zimni spanek. Ven te dat nemuzu, bys zmrz, tak vydrz prtka, vydrz, cucnes si, napapas se.."
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 21:11
- Nahlásit
Fifi
Jejda Alfonza je mi líto..škoda, žes něco neřekla dřív. Jsem o týden přešvihla vyčištěná králice a ze sena se mi tam vylíhly mouchy..jsem je tu vraž´dila mucholapkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 21:12
- Nahlásit
kachna_
některý ty okraje obkreslíme černou linkou
nooooooo, jak proti černý nic nemám, tak.... nevim....... když je těch čtvercůch moc, nevypadalo by to jako rozházená hromada parte? /nebo partí, nebo part nebo kurnik jak je množný č. vod parte?
i taková místa se najdou
ej, to je ale děcka pokrok, to zas jo
Fifi
menite sakumprdum celou kuchnu? Jaka bude??
jako že ano. včetně podlah, oškrábat stěny, obklady, fšecko nový. Teda korpus linky zvostane. Bude to mexická kůchňa. Jen tetkon nevíme jednu věc - vybrali jsme si lino co vypadá, jak prkenná podlaha střískaný z palet - gůt to vypadá, aaaale jenže mám pocit že na tom linu psí drápky ťukaj víc než na dlažbě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 21:12
- Nahlásit
Hyena
Sfiň má od 2,5 kg víc než by měla mít. ...jsem denska zjistila u veta při očkování
Si byla ockovat Svini od Brutice? A ono.. taky sem se po trimu zhrozila, jak je po zime Ag zatloustla, kor v jejim veku. Je na me dost naprdla, furt jeci, ze ma jako hladicek - najela sem na maso a zeleninu, chudaky klusty, pritom ji nesidim. Jen ty veci takovy zimni se uz nepodavaji, jako tu a tam pulka rohlicku apod.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 21:17
- Nahlásit
Fifi
sracce asi prisla aj o mozek ,
hele na todle to nesvedeš, čék si může prokouřit plíce, ale ne prosrat mozek
cucnes si, napapas se.."
aha, von je Alfonz alkehůlik, že?
kachna_
ježíš to je DO-KO-NA-LÝ!!!!
FAKT!!
seš úplně hrozně moc šikovná a nejšíkovnější. Děsně se mi to líbí!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 21:27
- Nahlásit
PetraK
aha, von je Alfonz alkehůlik, že?
Proc? Sak si pabouk nejdriv naredi korist a pak cuca, ni? Neukusuje ji, jak Esus rybku.
jako že ano. včetně podlah, oškrábat stěny, obklady, fšecko nový.
No tak potes koste, pevny nervy, at vse dopadne dle predstav vasich!! A to lino, mno, ostrihej psovi drapky, jiste mate naky mekci, kvalitni ala marmoleum?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 21:39
- Nahlásit
Fifi
pak cuca
taky si ředim třeba kolu rumem a pak cucám
No tak potes koste, pevny nervy, at vse dopadne dle predstav vasich!!
bude to vopruz, to jo, ale myslim, ž epodle představ to dopadne, páč co Brtnik dělá, dobře dělá a bude to dělat on.
jiste mate naky mekci,
já vůbec nevim, vim jen jak vypadá
Jo a heh, máme asi nějaký podivuhodný období - neboli štěstí na psi sráče . Jdeme si tak dneska sídlákem, cvičíme si v "obchoďáku, jdeme si tak sídlákem a..... proti nám navolno kokršpaněl, vrtí vocasem jako vo život, Ešus kupodivu taky vrtí vocáskem jak vo život, důvěřivě se jde družit, žádná chůze po špičkách....panička velí Šimone! a ...... Šimon v domnění že je asi Matouš nebo co, zhusta vystartuje nic netušícímu Esšálkovi do gezichtu pizda odchytává Šimona, kterej se po ní pěkně natvrdo vožene, připíná ho na flexu a beze slova co? Odchází Esšáelk nechápe, že Šimon je asi debil frustrovanej z toho, že ho vostřihali do naha a vypadá jako homouš. Jinak si to neumim vysvětlit. Debil a jeho panička taky, páč když se shodou okolností potkáme podruhý, nechá čokla na plnou dýlku flexiny a zapírá se nohama páč Šimon táhne k nám jako kráva. .... máme nějakej divnej los poslední dobou??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 21:52
- Nahlásit
PetraK
máme nějakej divnej los poslední dobou??
To ber tak, ze prebirate spatnou karmu z Fajfkovic, u nich je ted klid. A ja si tu prcham s cuzama do poli, na cvicak, kdyz tam nikdo neni, nebo vyjedem venkat se znamejma psama.. tyhle sidlistni veci, to nikdy netusis, koho potkas. Asi ma panicka se Simonem/Matousem podivne spojeni a hezky ho naucila na osloveni agresivni reakci, na flexine a byl rad, ze se potkal na volno s jinym psem, vyjimecne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 21:57
- Nahlásit
Fifi
karmu
no ešče by mi mohli přihodit bojléra, vanu a další příslušenství
tyhle sidlistni veci, to nikdy netusis, koho potkas.
ale jo, já si beru Esšálka k noze a pak se domluvíme, do sídláku chodit chci, páč chci aby mě kontakt se psema, jen občas prostě člověk narazí na dementa.Ale víš, co líbilo se mi , jak to řešil s nadhledem a hlavně jak byl ze sebe pak celej radostnej.
mně spíš sejřej ty reakce lidí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 22:06
- Nahlásit
PetraK
do sídláku chodit chci, páč chci aby mě kontakt se psema, jen občas prostě člověk narazí na dementa.
Ono asi jiny se zrzavou tlamkou, nez s rtw.. tyhle touhy me uz opustily a pritom cuby problemy pri setkani s jinejma psama trouble nemaji.
mně spíš sejřej ty reakce lidí
Me serou lidi dneska celkove.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 22:13
- Nahlásit
Fifi
serou
takže jsi tu křípku pojala tak jako v širším smyslu ?
Ono asi jiny se zrzavou tlamkou, nez s rtw..
jo to jo, páč se na něj kolikrát lidi usmívaj, kontaktujou ho. teď třeba jak jsme byli cvičit v tom obchoďáku, tak se tam zastavili dva chlápci a monitorovali a komentovali nás, páč on byl Ešus dneska za Hujera a hrozně šplhal a tak byl celej komickej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 22:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
a taky von by jinak prostě se psema do styku nepřišel , jak je rok dlouhej, páč do ven tady skorem nikdo nechodí. A taky , když si zajdem na Fialku, což je lesopark, potkáme tam pár normálních známejch pesů, jako je jeden z mála normálních RR - desetiletej Badík (tuhle na nás koukal jak skáčeme na trampolíně schovanej za lavičkou ) , vižlák Argo, pár mlaďasů a tak (nesmíme ovšem tedy vylézt nahoru a potkat čůzu se smečkou JRT , to je fakt), ale jinak prostě pohodička, máme tam různý cvičební nářadí jako jsou tydle šprušle
a tu trampolínu, slalom a tak.
My prostě musíme do civilizace , jinak bychom byli už úplný burani
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 22:27
- Nahlásit
PetraK
takže jsi tu křípku pojala tak jako v širším smyslu ?
Ano, dnes globalne. Jsem byla zla i na ridice, jela jsem 50 po meste, kdyz me problikavali dalkovyma, z okynka sem jim ukazovala fuckac Mr. Beana, pri vyjezdu z mesta, kde je 60, sem jela 60 a opet sem byla za pana Beana.
Asi si pudu vohrat fazole.
páč se na něj kolikrát lidi usmívaj, kontaktujou ho.
To se nestane, s Kremylkem. S perdelama velmi casto. "Jee, Daasenky, ty uz jsme dlouho nevideli".
A uz vim, proc sem naprudena (krom mozny pms) .. vcera bylo Doroty. A dneska to je 9 mesicu bez ni. Toz, pusino nase, blemc..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 22:32
- Nahlásit
Fifi
bylo Doroty
já vim, všimla sem si dneska. FOukám na dálku pani.
Jee, Daasenky, ty uz jsme dlouho nevideli".
dobrá specifikace plemene
Asi si pudu vohrat fazole.
ty si hodně nasraná na ten svět, viď?
kde je 60, sem jela 60
no, nic si z teho nedělej, my taky jezdíme podle pravidel a nikdo nás za to nemá rád.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 22:34
- Nahlásit
Fifi
To se nestane, s Kremylkem
a my třeba máme dortiky rádi:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 22:42
- Nahlásit
PetraK
ty si hodně nasraná na ten svět, viď?
Sem, ale telo si po ty sracce vcera uz zadalo naky ziviny, svete div se, byl kotel zeleniny na vode spareny, mrkev, kapusta, zeli, celer, petrzel, brambory - nastrouhany, jemne ochuceny, a kolik to dodalo energie.. Jeden by rek, ze po strevni viroze se z toho po.. a nic.
my taky jezdíme podle pravidel a nikdo nás za to nemá rád.
Nejvic magory za tebou nastve, kdyz na 30citce zbrzdis faakt na tricet. Zhuuump a frrrr a jedou si.
a my třeba máme dortiky rádi:
Prcinaaa dortikova, dustojna, Esus pakopes, jako vzdy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 22:48
- Nahlásit
Fifi
Jeden by rek, ze po strevni viroze se z toho po.. a nic.
tak to máš teda dost kvalitní potrubí - klobouk dolů
yz na 30citce zbrzdis faakt na tricet
no tuhle na nějakým takovým úseku hovado nějaký nevydrželo a předjíždělo do kopce asi 4 auta naráz, moc gůt, kdyby se tam nahoře objevil taky nějakej takovej spěchavej
Prcinaaa dortikova, dustojna, Esus pakopes,
no jo slečna byla taková zaskočená tím, že se kolem ní pohybuje zrzavá čmouha
Dneska jsme potkali krásnou celobílou bulindu, ta si nakonec radši na to sedla a tvářila se děsně cudně a to hovado furt dokolaaa džáámp, džamp, džamp, jak hopík.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:26
- Nahlásit
Ramštááááááááááááááááájn,
mě to nějak blbne už vod fčéra se sem nemůžu pořádně probojovat
kachna_
jenom žába chybí
jedna roztomilá žába už tam je
paráda paní ste děsně čikovná !!!!
PetraK
, máme asi nějaký podivuhodný období - neboli štěstí na psi sráče
koukám že to přebíráte za nás tu štafetu u nás je ted klídek bo se velmi pečlivě vyhejbám všem nebezpečnejm situacím bo potřebuju aby se vobá dvá srovnali a hodili do módu klídek...což u Fáji v některejch případech bé faááátk zdlouhový ...
Jo a máš Emila opakuji máš emila
doufám že už to nějak pořešíme bo mám pocit že na co já šáhnu to se s prominutím SE*RE
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:31
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem byla včera na výletě v chatičce zkontrolovat, jesti je v pořádku. To vám bylo blaho v lese a tam, kde je mi dobře... jsem načerpala spoustu energie a navíc jsme viděli obrovský stádo muflonů. A že by byli nějaký podvyživený, to se teda říct nedá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:47
- Nahlásit
brut
u. To vám bylo blaho v lese a tam, kde je mi dobře...
já ci taky do lesáááááá!!! a nemůžu tu se furt nedá
Jsem byla včera na výletě v chatičce zkontrolovat, jesti je v pořádku
a bylo ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:00
- Nahlásit
PetraK
abyh Růžofce udělala a následně zkazila radost. Páč to jednu chvíli vypadalo , že sem už v posledním tažení a ....... pak...........
víš co toje? Sprosté týrání tlustých zvířátek
kachna_
Cimrmanni" stárnou a tak třeba naznala, že potřebujeme svého pionýra slepých uliček
to je fááákt a do dííívadla by se hodila, jen by jí tam museli dát změkčené mantinely, jinak by byla otlučená jak píšťalička
origami žába už je hotová, dokonce jsem jí přilepila korálkový oči, klobouk je hotovej taky, jen je malinko naddimenzovanej, takže reálně hrozí, že Lucka půjde za zelenej klobouk, tričko je obarvený, šatičky odchlupený (v rámci možností), večer jí to zkusim navlíct.
hezkýýýý... a co dát na klobouk nějakou šńůrku, kterou by se to drželo? A s barvou trička si nedělej starosti ...ví vůbec někdo, jak správně někdy vypadal vodník a nebo vodnice? Neví .... tak bude Lucinka za originál, což je nejdůležitější
No tak jsem Michalovi navrhla, že to naopak přiznáme a některý ty okraje obkreslíme černou linkou
a jéééje , tak to se nedivím.... by u nás dopadlo stejně
Fifi
To bych do nej nerekla, do kluka jednoho, ze ma taktiku ala Sadlo!
já občas přemýšlím, kolika vlivům byl vystaven co by mini štěnítko, než jsme si ho vzali domů. Co on dokáže vymyslet za blbinky, to zůstává rozum stát.... na rozdíl od Al, která je akční, tak on moc ne, ale realizace udušení při blízání atd, to mu fakt jde
Brutice, uzijte si vyletik na apaluchu, nacerpejte vsici energii, snad tam bude po zime vse ok.
já měla strach, aby nás zase nevybrali a hlavně aby nenechali otevřené dveře, protože to by jsme tam měli moc myší a těžko se jich zbavovali. Ale byla chaloupečka v cajku, nikde nic .... jen spousta hoven od divočáků, jak si k nám choděj na žaludy Bylo to jen chvíli, ale bylo to skvělé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:29
- Nahlásit
RRRR
RRRR
RRRR
RRRRRRRR
RRRRRRRR
RRRRRRRR
RRRRRRRR
RRRR
RRRR
RRRR
RRRR
RRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!
Zas někdy pudu k dochtorovi, to určitě!! Minimálně k tomudle ne teda
Fajka
koukám ž
naštěstí tohle není takovej případ jako to u vás, to ne.
.což u Fáji v některejch případech bé faááátk zdlouhový ... .
noo, zas na druhou stranu byla obdivuhodně hravá minule. JÁÁ HUŽ SE TĚŠIM!
Jo a máš Emila opakuji máš emila
joj, úplně moc se těšim až tam číhnu
brut
jsem načerpala spoustu energie
Ale byla chaloupečka v cajku, nikde nic
no to je gůůůt, zupr gůůt
víš co toje? Sprosté týrání tlustých zvířátek
ne to je žhagení lepky zvané budik
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:42
- Nahlásit
Rumštajn
Mně přijde, že Lucka vypadá spíš jako lepricon (irskej skřítek) , ten Michalův klobouk nebyl plánovanej, jen jsem to trošku neodhadla s velikostí . Je mu velkej. Jinak děkuju za pochvalu všem.
brut
a co dát na klobouk nějakou šńůrku, kterou by se to drželo?
já to ještě asi zkusím jednou předělat.
V rádiu teď bylo děti vám to řeknou o zdravotních bratrech .
Fajka
na co já šáhnu to se s prominutím SE*RE
ono je to nějak celorepublikový, mi přijde , může za to Klaus (to vždycky říká táta, dřív za to mohl Havel)
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:17 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Zdar ženy.... se jdu připojit ke skupince vyčerpaných. .....
jo a dodatečně Kachno ocenit tvůj úžasný výtvor pro Lucku i Michala.
|