| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 12:48
- Nahlásit
kachna_
jenom žába chybí
sluší jim to i bez žáby a je to zelenáááááááááááááááááááááááááá
Fifi
"Alfonz, mucha neprilitne, ta ma este zimni spanek. Ven te dat nemuzu, bys zmrz, tak vydrz prtka, vydrz, cucnes si, napapas se.."
ti nevím, jestli jsi k tý chřipčičce ještě nepožila nějakej alkehůůůůl
PetraK
tak.... nevim....... když je těch čtvercůch moc, nevypadalo by to jako rozházená hromada parte? /nebo partí, nebo part nebo kurnik jak je množný č. vod parte?
tak od tebe to sedí, když máte parte v chodbě
Fajka
já ci taky do lesáááááá!!! a nemůžu tu se furt nedá
mnooo, tam to bylo taky o ústa....samý bahno a ještě lesáci jak v zimě kácej o sto šest, tak dost rozježdíno, ale pomohlo to, už ta cesta tam byla super a co teprve, když jsem se vykulila z autí a slyšela řvát ptáky. To byla paráda
kachna_
rádiu teď bylo děti vám to řeknou o zdravotních bratrech
fáákt? A co říkali? Mladej je na to hrdopych, se mu líbí být bratrem a říká, že je to lepší než nějaký počtače, což je super
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:12
- Nahlásit
brut
ak od tebe to sedí, když máte parte v chodbě
ale jen jedno a spořádaně vypsaný!
Mladej je na to hrdopych, se mu líbí být bratrem
dobře dělá, má bejt na co hrdopych.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:23
- Nahlásit
PetraK
tak.... nevim....... když je těch čtvercůch moc, nevypadalo by to jako rozházená hromada parte? /nebo partí, nebo part nebo kurnik jak je množný č. vod parte?
partají?
Taky bych tam mohla, aby to bylo dost morbidní natisknout parte psama zabitých hraček - bezhlavou panenku apod.
brut
A co říkali?
http://hledani.rozhlas.cz/iradio/?p_po=2842&p_po=2 842
Mladej je na to hrdopych
je chytrej
vši
taky mám z žáby a klobouku obrovskou radost, páč jsem vždycky byla za patlu matlu a ostatním jsem mohla ty bezvadný neupatlaný a rovně slepený výtvory jenom závidět.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:27
- Nahlásit
kachna_
partají?
si fakt pitomá
parte psama zabitých hraček
esli by ti stačil strop? :OD
vši
kdo má?
taky mám z žáby a klobouku obrovskou radost,
se ti nedivím, je to fakt moc pěkný,
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:28
- Nahlásit
Kuwa proč už zase leje!!!!!
Sem chtěla na stopičky ale v tomhle počasí by to bylo spíš o vodních pracech než o stopování
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:57
- Nahlásit
PetraK
ale jen jedno a spořádaně vypsaný!
to neva, ale vaše chodba je prostě parte a to jí nikdo neodpáře, pokud nevidíš zblízka, tak ani nepoznáš nějaký popisek.
dobře dělá, má bejt na co hrdopych.
já vím, je šikovnej
kachna_
je chytrej
doufám
Díky moc za odkaz
taky mám z žáby a klobouku obrovskou radost, páč jsem vždycky byla za patlu matlu a ostatním jsem mohla ty bezvadný neupatlaný a rovně slepený výtvory jenom závidět.
jenže to jsi byla mladá a bezdětná, tohle se většinou člověk naučí časem a halvně v dospělosti, kdy už má víc trpělivosti atd Fakt se ti to povedlo a můžeš na sebe být právěm pyšná. Lucinka v masce vypadá naprosto úžasně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 13:59
- Nahlásit
Hyena
Sem chtěla na stopičky ale v tomhle počasí by to bylo spíš o vodních pracech než o stopování
bys byla další vodnice, ale bez tak krásného kloboučku, co má Lucinka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 14:03
- Nahlásit
Hyena
Kuwa proč už zase leje!!!!!
jo prooooooooooč. nebudu mít na čem lýžovat
brut
ale vaše chodba je prostě parte
hm no atak co, tak je naše chodba parte. To zas nikdo - krom kachny teda - nemá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 14:06
- Nahlásit
PetraK
nebudu mít na čem lýžovat
Mělnická jizerská 50
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 14:37
- Nahlásit
kachna_.
Mělnická jizerská 50
kachno, bože ty si fakt kachna no ale myslim, že takhle nějak dopadnu , nepučila by mi teda, Lucijáš, - až nebude potřebovat- ten kostým?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 14:45
- Nahlásit
PetraK
No já spíš přemejšlim, jak se budou tvářit nájemníci, až jim v červnu napíšu, že potřebujeme na půdu pro běžky, že příští tejden běžíme Jizerskou 50, protože na tohle Michala musim přemluvit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 14:48
- Nahlásit
kachna_
až jim v červnu napíšu, že potřebujeme na půdu pro běžky, že příští tejden běžíme Jizerskou 50,
aby se vám v panice neodstěovali?
protože na tohle Michala musim přemluvit
tak držím palce, at se podaří - možná byste mohli zapřáhnout aji smečku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 14:51
- Nahlásit
kachna_
se tady tlemim nad tou fotkou úplně hrozně- ty popadaný vzadu , asi namazali na jinej povrch a moc se jim to rozjelo,ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 15:19
- Nahlásit
PetraK
se tady tlemim nad tou fotkou úplně hrozně
http://nemo.rajce.idnes.cz/Melnicka_Jizerska_pades atka_2011/
http://www.muttubes.cz/cz/aktuality/18.06.2011.htm l
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 15:22
- Nahlásit
kachna_
DI DO HAJZLU rozmazala sem si makejůp
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 16:14
- Nahlásit
právě sem zvrátila cvičební dějiny našeho spolku. není mi úplně dobře, nicméně jsem se rozhodla, že CVIČIT SE BUDE A BUDE A PŮJDU. A v ten moment rovnou i tydlifoun- kolegyně a spolucvičitelka...... " Deeeš?" se ptá. "No nechce se mi, je mi ne uplně dobře, ale budu na sebe přísná, jdu!" odvětila jsem jí. "Ahááááá, nooo? Určitě deeeš?" ptá se . "proč?" ptám se já? ....... "Noooo. páč nám se nechce hrozně moc a říkaly jsme si, že to necháme rozhodnout Tebe!" vece ona. No takže prostě se jde a basta. A můžu za to já
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:12
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=FXM8OlcLP40
Pozdravpanbuh, devenky, tam je kraaaasne, coz?
PetraK
není mi úplně dobře, nicméně jsem se rozhodla, že CVIČIT SE BUDE A BUDE A PŮJDU.
Tos dost jelito, jen si zahravej, s kripeckou. Ale coz, aspon se vylezis na horach, v teplicku pokoje.
kachna_
Mělnická jizerská 50
A kde sou bolavy Denyky Enyky branicovy?? zijou este? A Hipikova nepodala hlaseni, bubububu!
A utek Alfonz, nevim, kde zmizel. Snad si s nim Kremyl nehral kopanou, ona je sadour, pabouci nezere, uslape je. Uslapany si je pak nadhazuje a vali se po nich, dobytek!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:30
- Nahlásit
PetraK
pani vyste blázen, já jsem teda dneska cvičení zazdila, páč by to se mnou asi švihlo. mam rýmičku a bolehlav. jdu se složit k telce, od osmi dávají Pupendooooo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 19:37
- Nahlásit
kachna_
Mělnická jizerská 50
šiš to sou paka !
nikdo nikdo nikdo by mě nedonutil cvičit su poslední dobou strašně línééé
sem si dneska chtěla dát volnej večer a vono hou*no
v šest večer příjde poptávka na x stránek a chtěj to zejtra ráno v osum
tak zas makám ...po tom vytuněným kafeti to de ztuha
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 21:27
- Nahlásit
Zdar, tak su konečně doma...odjezd jsem měla zpestřený odchytem šibího frajera- viz výše.....brouček se toulal po Karláku, tak že přesně zralej na to,a by ho tam sejmulo auto, bo křižovatka je tam dost velká. Naštěstí odchytovka měla autí poblíž, tak šupal do Troji rychle,ani jsem tam dlouho nečekala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 21:30
- Nahlásit
Hyena
Hezky pekne si ho odlapla, sikovna! Snad nebude trcet dlouho v utulku a majitele ho budou shanet.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 21:32 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
Snad nebude trcet dlouho v utulku a majitele ho budou shanet.
Taky doufám...dala jsem info i do knihy na inu v nouzi. Hned bych si ho nechala, fakt byl mazlík...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 21:49
- Nahlásit
Tak tenhle je dobrej Kalné ráno po svatbě v Káni galilejské.
Jan se probudí, chytne se za hlavu a zasténá:
"Doneste někdo vodu ... ne, Ježíši, ty už ne!"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 07:58
- Nahlásit
Ramštáááááááááááájn, nefachá mě czpsék
a ch*čije a ch*čije a sníh klesnul od včerejška o nějakých 30 čísel akurát teda ty potoky co se valej dolu z kopců tak upřímě lituju šecky u vody asi to bé maso bo to taje fest je 6 stupňů u nás...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 10:35
- Nahlásit
rumštáájn
Kde je ešuska, to tu v poslední době fláká. Simyslí, dyž je majitelka,že bude chodit až na poledne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 10:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Hyena
Kde je ešuska, to tu v poslední době fláká. Simyslí, dyž je majitelka,že bude chodit až na poledne
a je ještě ne živu????
jestli jí včera neumlátili spolucvičenky že krz ní museli jít cvičákovat ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 11:20
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Koukám, že Ešuska po včerejšku vyspává, Janiííí si pořídila dvoudenní chřipčičku, Fifi si nemá s kým povídat, když přišla o Álfonze, Hyena ulovila dalšího mazlíčka a Fajka konečně nebude muset neustále odklízet sníh. To vypadá na dobrý včerejší den pro všechny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 11:32
- Nahlásit
brut
juu vejcucářka je tu a na sebe si zapoměla
ALL
Hele můžu mít debilni dotaz?
Jak jsou takový ty kávovary na jedno zmáčknutí x druhů kávy nebo třá to dolče gusto či jak se ten hajzl jmenuje..tam se dávaj takový ty kapsle že jo? podobný pidi kalíšek jako je v něm třeba balená smetana do kafe...
A můj debilní dotaz
ta jedna kapsle (jeden pidi kalíšek) = 1 hrnek kávy ??? nebo víc nebo nebo jak to jéé???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 11:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
SEM TU ASI, NE! TAKY FURT! A SEM BOHATÁ, MÁM NĚCO CO VY NEMÁTE! HEČ!
ale klidně vám to dám
RRR
........................
..............................
...................................
..........RRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
MÁM TOTIŽ CO? MÁM TOTIŽ DEN BLBEC. Už od nadbožího rána ale!! vyvrcholilo to tím, že jsem nechala dokořán otevřený okno. Vzhledem k poloze našeho bytu nýýýc moooč nýýc moooč. Mozek si vzal totální dovolenou Jediný co se mi dneska kupodivu podařilo........ bylo to, ŽE SEM NAPSALA TEST BEZ CHYBY A NA JEDNIČKU JUHŮŮŮŮŮŮŮŮ. ale jinak je to dneska totál propadák, sem retard.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 11:51
- Nahlásit
brut
Koukám, že Ešuska po včerejšku vyspává
ne nevyspává ač, šla spát později než plánovala, neb návrat z Prahé byl kolem půl denáctý a musela jsem ešče zaopatřit Hošíkuse.
To vypadá na dobrý včerejší den pro všech
a špatnou lyžovačku pro mě ale!! na to si zapomněla
Fajka
asi to bé maso bo to taje fest je 6 stupňů u nás..
takže fakt si ty lyže nemám brát?
ta jedna kapsle (jeden pidi kalíšek) = 1 hrnek kávy ??? nebo víc nebo nebo jak to jéé???
DI ZA JANIIII, TA VÍ VÍC NEŽ JÁ - v tomdle případku určitě
|