| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 20:59
- Nahlásit
Ešus milákuje Fáju...Fája miluje špekatou Ešusku....Fája miluje i špekatýho Brtníka....
výsledek dnešní ramštajní návštěvy je že Fája si myslí, že Ešík je nadržený pako
Fajka
supeeeeeeeeeeeer!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 21:25
- Nahlásit
Rumštáááájn
Tak Lucčina maska slavila úspěch, Lucka dostala cenu, Michalovo fotografické umění bohužel ne
Jsem zpět, proškolená a strašně naštvaná, protože ze mě předseda sboru posuzovatelů udělal totálního kreténa, jen aby nemusel uznat, že udělal chybu. Holt... učitel
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 21:26
- Nahlásit
kachna_
Jééé, Lucince to mocinky sluší..žába je úžasná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 21:38
- Nahlásit
kachna_
Kraaaaaaaaasna vodnicaaa! mutututu brekekek!
proškolená a strašně naštvaná, protože ze mě předseda sboru posuzovatelů udělal totálního kreténa, jen aby nemusel uznat, že udělal chybu. Holt... učitel
No nebylo by ti lip na maskarnim? Ale ses proskolena, tot podstatny - gratulire, takze ses ted neco jako rozhodci pro kralikove?! Blbce potkas fakt vsude
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 22:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Hyena
vypadá na úspěšné přerámování fajčina závěru, že svět je plněj zlejch psů na poznání, že svět je samej čtyřnohej přátelskej ouchyl
přesně
ale jsme se fakt museli smát jak si Fajuška potom co dycky Ešus předved nějakej zamilovanej výstup přišla pro vodměnu k Ešusce s výrazem..vidíííiš jak sem dobrá??? že sem ho nezabila
kachna_
Tak Lucčina maska slavila úspěch
juuuu s žabiškooooou
ze mě předseda sboru posuzovatelů udělal totálního kreténa, jen aby nemusel uznat, že udělal chybu. Holt...
no a i proto že je hošíček že...a ty kolikrát moc neradi uznávaj chyby
Janiii
co Bernii pani???? dobrý??? nepajdá???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 22:22
- Nahlásit
Fifi
slepice dostaly mnoho, mnoho nehezkych jmen (tem to samo tolik nelepilo a neborily
nám včera večer vlezla do kurníku kuna...již nemáme komu nadávati...vzala si je šecky a bylo jí uplně fuk že ted stojí vejce pět korun ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 22:24
- Nahlásit
Fajka
vlezla do kurníku kuna...již nemáme komu nadávati...vzala si je šecky a bylo jí uplně fuk že ted stojí vejce pět korun ...
svine kuna! To teda lity lity, vsecky?? kolik jich bylo? A co ze pet korun, kdyz nekoukas, tak i za 9 v supermarketech!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 22:26
- Nahlásit
Fifi
To teda lity lity, vsecky?? kolik jich bylo
bylo jich šest...zbylo nějaký peří a trobek krve
A co ze pet korun, kdyz nekoukas, tak i za 9 v supermarketech!
no ty jo..ty jsou snad pozlacený ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 22:32
- Nahlásit
Fajka
bylo jich šest...zbylo nějaký peří a trobek krve
A to byly v kurniku zavreny? Chjo, tak sehnat novy nosnice, taky o nich dumam uz delsi dobu. Jen to sem vmacknout. A pozlaceny vejce nejsou, jen supermarket spoliha na to, ze lidi nehlidaji tolik ceny, ja vycakla u nas v malym kramku uz pred dvema tydnama, ze 40 Kc za 10 vajec..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 22:38
- Nahlásit
Fifi
A to byly v kurniku zavreny?
no jo...jenže kůlna stará mezi prknama škvíry..někudy se tam propasírovala a byl masakr
jak moc slepice nemusim tak je lituju ...to musí bejt děsný když se takhle ve tmě připlíží predátor a nemaj šanci někam zdrhnout
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 22:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fifi
takze ses ted neco jako rozhodci pro kralikove?
to už od roku 2006 (cca). Ale my se každý rok školíme, abychom posuzovali stejně, tzn. aby se nám nestalo, že jeden z nás králíka vyhodí, druhý mu dá čestnou. Měli bychom se sejít u stejného králíka tak na jeden bod, s tím, že se posuzuje cca na 15ti bodové stupnici s půlbodovou přesností.
Takže se scházíme každý rok a nad typickými nebo naopak netypickými nebo máločetnými zvířaty diskutujeme, kolik by měli mít bodů v té které pozici (tvar těla, plemenný typ, srst, barva, strakatost, délka uší a očí). Kromě toho se školíme i o tom, jak se to dělá v zahraničí, o zdraví a genetice. Jako tohle je fakt super, na druhou stranu.
Třeba Kotyza vyprávěl, jak jel posuzovat do Lotyšska podle evropskýho vzorníku (v němčině, kterou neumí), diktoval to rusky a oni mu zapisovali lotyšsky, takže vůbec netušil, jak je vlastně posoudil... Příští rok jede zase
(edit. teda on se český a německý vzorník tak v 95% shoduje)
jedna momentka z minulýho tejdne:
Ale teda na Matheu nemáme ani co do techniky, ani co do kvality, ani co do čistoty objektivu
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 22:47
- Nahlásit
Eire, Gerda, Grin, Brut
Diiky Mam z nich radost, to jako nepopiram
brut
No Balous se chtel koupat i jak jsme byli vencit s tou Esusovou onehda a taky ze tam vlitnul, nastesti jen na kraj, tenkej led.. blbec proste voda, kor spojena s aportovanim, je to nejlepsi, co je muze potkat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 23:10
- Nahlásit
kachna_
Měli bychom se sejít u stejného králíka tak na jeden bod, s tím, že se posuzuje cca na 15ti bodové stupnici s půlbodovou přesností.
Takže se scházíme každý rok a nad typickými nebo naopak netypickými nebo máločetnými zvířaty diskutujeme, kolik by měli mít bodů v té které pozici (tvar těla, plemenný typ, srst, barva, strakatost, délka uší a očí). Kromě toho se školíme i o tom, jak se to dělá v zahraničí, o zdraví a genetice. Jako tohle je fakt super, na druhou stranu.
Ty blaho, chtela bych videt nektery psi all roundery, jak by tohle zmakli, byt podobny skoleni pro psi vemena!! To je hezky, ze se kralici lid takhle pozusovacne semkava a radi.
Momentka je takova, no, jak to rict. Mladi jde vstric svetlym zitrkum!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 23:48
- Nahlásit
Fifi
Mladi jde vstric svetlym zitrkum!
to myslíš ten flek?
já mám strašně ráda cesty a oblaka, ňáká úchylka, nebo co
To je hezky, ze se kralici lid takhle pozusovacne semkava a radi.
jo, to je, dělají to i holubáři a drůbežáři (ti to mají ještě horší, protože posuzují kura domácího, kachny, slepice, krůty, křepelky).
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 08:06
- Nahlásit
Rááááámštaaaaaajn, všechny po dlouhé době zdravím. Je teď nějak moc akcí - hlavně psích - takže jsem sem vždycky jenom nakoukla a šla zase pa.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 08:34
- Nahlásit
Rumštááájn
Zjistila jsme, že Brut nebude Špíková Růža,a le že se nám z ní nejspíš stává zombie nebo upírka... začíná žít v okamžicích, kdy ostatní znaveni padají a přes den pak dospává...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 09:54
- Nahlásit
Rumštáááájn
Jo a to jsme se ani nepochlubili, Michala kous v sobotu pes - labrador, černej. Michal šel kolem. Pes byl na vodítku, pes ho kous do ruky tak deset cenťáků pod rameno, má tam slušnou modřinu . No jako fakt doufám, že je to "jenom" nějaká fobie z chlapů a nejde vysloveně po všem, co vidí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 16:52
- Nahlásit
brý odpoledne,
jak Berni dneska to nevim, protože jdeme dííívadlovat, takže to zkontroluju až zítra. ale včera byla už skoro uplně OK
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 18:55
- Nahlásit
Hello krasavice inteligentni, ste taky tak mimozni jak ja? Dneska mam den takovej jak pres tlusty sklo (brejle mam cisty) nebo jako kdyz se koukate na film a mate pocit, ze se vas to netyka...
Zacinaj jezdit motorkari, udelalo to kolem auta na vypadovce vzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum a tecka v dali, echjo, dobrovolni darci organu, at se jim dilo podari.
kachna_
Pes byl na vodítku, pes ho kous do ruky tak deset cenťáků pod rameno, má tam slušnou modřinu .
A to jde? Kdyz mam psa na voditku, tak snad pod kontrolou? - co to je za majitele? A teda taky doufam, ze si ho pohlidaj, nebo kosik mu na rypak narvou aspon. Neb kdo kachne mlade ohrozi, se zlou se jiste potaze!!
Janiii
protože jdeme dííívadlovat, t
Oooo, kuldurni vyziti, na co jdete?
Brutice
Ty se drz a srustej a nenapuchavej a proste hodne sil, pozdravuj cuzy pozitri!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 19:14
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem unavená, ale snad už bude dobře. Držte moc a moc palečky,teď to budeme potřebovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 19:20
- Nahlásit
brut
Držíme držíme držíme držíme!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 19:21
- Nahlásit
brut
DRZIM A NEPOUSTIM!!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 19:55
- Nahlásit
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrram štajn,
Fifi
krasavice inteligentni, ste taky tak mimozni jak ja?
jo sem, strašně strašně mě dneska bolí hlava celý dopoledne jsme byli v těžkým provozu, randál jako kráva a vo d tý doby sem úplně mimo
brut
Jsem unavená, ale snad už bude dobře. Držte moc a moc palečky,teď to budeme
sem prozváněla ale asi děláš hají bucí ...tak když si cinknem záftra
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 20:52
- Nahlásit
Bré deň, vás je tu taky vopravdu hodně lidůch, tak se chci zeptat, eslivá ste už náhodou čistě...mrkám na vás levým okem...nehlasovali v soutěži o Pejska Prahy 4 Pokud ne, koukněte se do seznamu přihlášených, třá náhodně na stranu 8...až dólu...no jooooo, je tam krásná a chytrá Maryjéééé )) Jestli se vám líbí, pošlete jí taky svůj hlas sííííím ))
http://www.praha4.cz/path/psi/lang/l1?act=6&ucPsip =8
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 21:10
- Nahlásit
Gerda
je tam krásná a chytrá Maryjéééé
krásná a chytrá Maryjéééééé má všechny tři hlasy, kterých jsem schopná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 21:12
- Nahlásit
Gerda
Odměnou pro vítěze bude titul PES mezi psy Prahy 4, vítěz soutěže se stane tváří kampaně „Sám po sobě neuklidím - psí bobky patří do koše“ pro rok 2012 a získá věcné ceny.
Anooo, chci, aby byla slecna Maryje tvari teto kampane!! hlasovala jsem!! - a moc ji to na fotce slusi, to by byl krasnej hovnopytlik, s jejim portretem!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 22:00
- Nahlásit
Gerda
mrkám na vás levým okem
máš tik?????????
od nás letí dva a pochvala za háský foto
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 22:04
- Nahlásit
Gerda
Jsem už hlasovala paní ze dvou emilkůch...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 22:06
- Nahlásit
brut
Držím a ještě dlouho vydržím držet vše co se dá
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2012 22:13
- Nahlásit