| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:18
- Nahlásit
Fifi
ti nevím jestli víkend v prd*li, ale určitě alespoň půlka na hajzlíku
Vsak, ja nemela sil zkoumat jednotlivy sos stranky, kdyz sem aktualizovala terose, jednodussi to nasypat sem, at se podelite
já vím, a děkuji ti za něj .... on je velký a bezpapírák, tak se blbě udává. A to si představ, že vím o moc chov.stanicích, které budou mít v dohledné době štěnda.... vůbec si nedovedu představit, jak je udají a hlavně komu. Je mi z toho zle
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 20:57
- Nahlásit
zdravim z Faaajfčinýho sousedství - jsem u tatínka a momentálně sama v celým baráku, teda s dědou a s malou Danielkou, kteroužto mi svěřili pohlídat. já bych už jako spala, ale Danielka je jinýho názoru asi ji zkusim zavřít ven - na Berni to zabírá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 21:07
- Nahlásit
Spííííííí, jsem superchůva
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 21:18
- Nahlásit
Janiii
Spííííííí, j
..Venku? A nevyje?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 21:33
- Nahlásit
Janiii
asi ji zkusim zavřít ven - na Berni to zabírá
Spííííííí, jsem superchůva
tééééda, ty jsi ale macecha .. nechat dítě v boudě, aby spalo jako Berniíííí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 21:56
- Nahlásit
spí v postýlce
a já asi usnu taky
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:08
- Nahlásit
Fifi)pani,helejďte co jsem našla.... http://wamidesign.cz/cs/96-rotti-world-rotti-rules
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:16
- Nahlásit
Hyena
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:19
- Nahlásit
Fifi
a můžeš mít i sukýnku...v létě budeš v lágru za hvězdu a sex\ symbol Já mám juž objednanou samožblepku na autí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:28
- Nahlásit
Hyena
Nechci sukynku, chci samolepku nasranyho Sadla do auta. Huz sem wamijovy pisla
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:29
- Nahlásit
Fifi
Já na to pčišla,když jsem sháněla samožblepku na moje nové autí....Budu mít working dog s létajícím psem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:31
- Nahlásit
Hyena
na moje nové autí....B
Ty maas nove auti?? jaky? fakac se jiz odporoucel do vecnych lovist?? budiz mu vecna slava..
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:36
- Nahlásit
Fifi
fakáč má ještě rok do ukončení technický, ale on nebyl můj. Teď mám svojí první filcku a tudímusí být řádně vyzdobena
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:37
- Nahlásit
Hyena
Teď mám svojí první filcku
oo, tak to gratuliren, si muzete s matheou podat ruce, este rekni, ze je zelena!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:40
- Nahlásit
Teda dámy, debata o filckách není asi to pravé ořechové na noc
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:41
- Nahlásit
Fifi
Nene,,je žlu´toučká jako sluníčko a luxusně vytuněná má jen přední sedadla a pak už hooodně velkej kufřík takže spoooustu místa pro pejsčí věcí a pejsky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:53
- Nahlásit
Hyena
má jen přední sedadla a pak už hooodně velkej kufřík
aneb astrenni uprava! Zluta je dobra, budes hodne videt na silnicaach!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:53
- Nahlásit
tak přátelé, dneska jsme si dali s Hošikusem dobrou procourku. Krz sídláka na Filajku, potkali jsme párek správnejch mlaďasů hnědej blabladůr a belgičan - dělali tam spolu klidný štěňata a Ešus jim řek že sou debilní a pak na ně koukal , pak jsme potkali stejně starýho vižlýho bratra a Ešus už byl hrdopych, že je vzornej, pak sme si šli zaskákat na trampolínu, a vysápat se po dřevěnejch kladinách do výšin, když jsme skákali na trampolíně, přišel BAdík, jeden z mála normálních a moc milejch RR.... byl to pohodička.... do tý doby, než jsme došli na pláň. Tam se na nás nařítili tři džekraslové a hustě vysírali do Ešusa, skončilo to tak, že jsem měla Ešusa za sebou (a musím mu vyseknout pochvalu, protože tam zůstal, já kroužila jak boxer v ringu a cvičila si výkopy. ani jeden ze dvou majitelů - manik a nějaká poloromka podle výraziva, visage a chování - nebyl schopnej si ty sráče odchytit a když se jim to povedlo opakovaně je zase pouštěli - takhle jsme si to střihli několikrát, ten jeden sráč byl fakt na odstřelení, nejdřív teda maník nadával poloromce, proč toho psa pouští, když ho držela načež ona ho zase pěkně pustila, pak už jsme se pustili do sebe i my lidi, čůza na mě ječela,COže vy ste za čelověka, já sem na ní ječela, ať si okamžitě chytne ty sráče nebo jí je nakopu, maník začal ječet, že voni tam byli první, na to sem já ječela že jim na to seru, že můj pes si těch jejich šmejdů nevšímá a nechápu, proč bych tam nemohla projít....... dobrej cirkus, mezitím ten sráč byl zase navolno, já si cvičila výkopy.... Ešusovi vystavuju pochvalu před nenastoupenou jednotkou, protože on byl čistě dokonalej a když to konečně celý skončilo ( na chvíli, než zas jeden z těch sráčů přifordil-naštěsté ne ten nejhorší vysírka) , tak mi Ešus radostně skákal až na hlavu. Nevim esli hrdopýchou nad sebou a nebo jako že sem ho já nedala, ale byl otomilej. Pak si tam hráli s picbůmkou a zas se nařítil ten šmejd a znovu vystavuju Hošikusovi pochvalu před nastoupenou jednotkou, páč ač tam měl fenku - a to von si zase baby rád obhajuje, tak dal na mý slova, ať na toho sráče sere a radši chodí slalom mezi nohama. Jsem na něj hrdopych, páč chodil slalom mezi nohama, udělal zajíce a tak podobně, než ten debil konečně toho šmejda odchytnul. Pak jsme ještě potmě courali s picbůmkou a oba lítali jak zběsilí.
kachna_
no, jak nemá vlasy, tak vypadá trochu jako Horst z teleshopingu
ty vole kachno , toho piva byla škoda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Hezky vikend preji, ja ho stravim nejspise s kamaradkami zimnici a virozou. Strevni. Privolala to esuska, neb jak pravila: osobo, vy ste hrozný střevo
aby ses taky neposrala
ne ale, to byl blbej ftip já vim, máš doma něco?
Olomouci
ty vole!!!!!!!!!!!
Janiii
s malou Danielkou, kteroužto mi svěřili pohlídat. já bych už jako spala, ale Danielka je jinýho názoru asi ji zkusim zavřít ven - na Berni to zabírá
: ty vole tetička herodes
Fifi
..Venku? A nevyje?
Fifino, tebe se ta střevní křípka nepustí, ty si fakt hrozný střevo
... řiditelská sekaná vy pusiny......ty si štajn, tady se křičí pravil Kostižer
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 23:14
- Nahlásit
PetraK
máš doma něco?
No water closet by mel snad stacit, ni?
ty si fakt hrozný střevo
Este, ze uz nemuzu bejt slepy.
COže vy ste za čelověka,
No kdybys ji rekla, ze Kolace, tak by mozna zmlkla. Ale radost, potkat takovy exoty
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 23:18
- Nahlásit
PetraK
to je na pikaču...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 23:20
- Nahlásit
Fifi
No water closet by mel snad stacit, ni?
hmm, ftipe. sem myslela, jako rouhliky
(hlavně nežer čubinám pičkoty)
slepy
to sem já. byla sem venku fukéř jako kráva až sem neviděla nic.
Ale radost, potkat takovy exoty
tjo dementi fakt. Kráva jedna světská, ječeli voba na čokle ale ani se nehli, aby si pro ně došli a ti sráči podporovali jeden druhýho a na ně dlabali. Ještě, že to byli takový malý šmejdi a já mám rychlý nohy, ten nejhorší sráč vysíral i do mě. Jako kdyby padlo slovo omluvy, tak dobrý, ale todle bylo fakt supr. pí*a jedna kreténská
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 23:22
- Nahlásit
Hyena
to je na pikaču...
no nasraná jsem byla fest, pak jsem myslela, že mě šlehne. Ještě že to jsou fakt malý šmejdi, když si představím, že takovýdle hovada primitivní by měli /a že se takový najdou bohužel/ tři nějaký velký a problematický psy, tak nazdar bazar. Ale zase na druhou stranu jsem Ešusovi ukázala po dlouhý době, že to je na mě.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 23:29
- Nahlásit
PetraK
takovy bych chtela potkat, kdyz cuby haraj, docela to upousti energii, cutnout si do cokla.. Ja mam taky rychly nohy, ac nebeham a nerada chodim i rychleji, hadzime este si pamatuju - dobre, zes je ucutala! A ze byli mali, no.. S velkej by to bylo horsi, dyk Fajfka by mohla vypravet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 23:34
- Nahlásit
Fifi
velkej by to bylo horsi, dyk Fajfka by mohla vypravet
no však sem si na ně taky na holky hned vzpomněla a říkala si pak, že nemám co řešit.
cutnout si do cokla..
však sem na něj taky ječela adej ty sr*či nebo ti ukopnu palici a poloromka na mě řvala, že co že sem to za člověka
Ešče že sme si pak spravili náladu s picbůmkou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 12:05
- Nahlásit
Hyena
,,je žlu´toučká jako sluníčko a luxusně vytuněná má jen přední sedadla a pak už hooodně velkej kufřík takže spoooustu místa pro pejsčí věcí a pejsky
juuuu nový vytuněný káááár gratulujem !
a co dyž bé kontrola a bé muset fučet do trubičky? nenadejchá???
PetraK
manik a nějaká poloromka podle výraziva, visage a chování - nebyl schopnej si ty sráče odchytit a když se jim to povedlo opakovaně je zase pouštěli - takhle jsme si to střihli několikrát, ten jeden sráč byl fakt na odstřelení, nejdřív
kreténi fakt!! zjišťuju že začínám bejt na lidi z těchto důvodů docela dost alergická když je pes v pohodě a přiběhne že si chce hrát a kamarádit se tak mě to neva ale když vím že mám vysírače nebo provokatéra nebo hajzla co jde do každýho tak si ho přece hlídám aby neobtěžoval a neohrožoval ..
chjo
Dneska beru jelito na delší prochajdu vodpoledne..musíme něco našlapat aby nám na treku nebreptali nožišky
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 12:42
- Nahlásit
Bré rumštajní poledne
Tak jsem vyčistila fakáče a navrátila ho právoplatnému majiteli.Odteď už peču jen se žluťáskem Hyeně začíná drsný protifalškový režim...vyrážíme na stopy a pak si dá ještě vyjížďku skoníky. Já jí vysvětlím, že mít štěňátka v době nouze není dobré
Jinak doufám, že se dnešní den obejde bez setkání s jakýmikolv kretény, páč jak praví staré moudro " Býk je nebezpečný zepředu, kůň ze zadu, ale blbec ze všech stran"....končí kénku Tety Kateřiny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 13:42
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Koukám, že Ešuska měla včera večer další cvičení...tentokrát balanční a jako správná Koláče vše ustála a hošíček byl pašááák a ne jak to moje velký střevo
Nějak přestávám mít ráda lidi a to čím dál víc ..... nejen, že se chovaj hůř jak zvěř,ale ještě si jí pořizují a tím svojí neschopnost, blbost atd dotáhnou do naprosté "dokonalosti"
Jinak mé dítko už je OK, takže fakt se jedná o dvoudenní chřipčičku ... Fifi, doufám, že už je ti líp a netrávíš čas na kadibutce.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 13:46
- Nahlásit
Hyena
Tak jsem vyčistila fakáče a navrátila ho právoplatnému majiteli
takže jsi ho odchlupila a odblešila?
Hyeně začíná drsný protifalškový režim...vyrážíme na stopy a pak si dá ještě vyjížďku skoníky. Já jí vysvětlím, že mít štěňátka v době nouze není dobré
a jééééje, chudák pruhatka, ta vůbec netuší, co jí čeká, by si jinak falešku rozmyslela
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 15:38
- Nahlásit
Jsme domááá, kupodivu bez jakejchkolif srážek s blbcema (docela zázrak u nás )
jináč sem teda zjistila, že od nynějška už to nebude pes kdo bude brzda na treku budu to já po šesti kiláčkách mě bolí kolenoooo a ihned po návratu se jelito dožadovalo házení petlahve a lítalo s ní jako potrhlo jako kdyby se na prochajdu teprve chystal
|