| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 16:08
- Nahlásit
Fajka
Jsme domááá, kupodivu bez jakejchkolif srážek s blbcema
vidíš, alespoň nějaké pozitivum
jináč sem teda zjistila, že od nynějška už to nebude pes kdo bude brzda na treku budu to já po šesti kiláčkách mě bolí kolenoooo
pořiď si ortézu a budeš mít klid
ihned po návratu se jelito dožadovalo házení petlahve a lítalo s ní jako potrhlo jako kdyby se na prochajdu teprve chystal
šest kiláčků je pro magory málo, musíš přidat .....alespoň patnáct
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 16:13
- Nahlásit
brut
pořiď si ortézu a budeš mít klid
eee to se muší rozchodit
šest kiláčků je pro magory málo, musíš přidat .....alespoň patnáct
jooo ale já muším postupně a krom toho dokud je tolik sněhu a dá se chodit jen po silnicích kde jezdí auta je to fakt vo hubu..musim ještě chvíli vydržet a pak juppííííí budem šmatlat všude možně !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 16:35
- Nahlásit
už tu dlouho nebyla žádná fotka tož nějaké foto se sněhu:
drobátko sněhu
todle neprojede ani naše čtyřkolka
nová společenská hra :
Hledej garáž!
Plyšáci
a jelito
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 16:59
- Nahlásit
Fajka
eee to se muší rozchodit
a pak kdo je ma-goooor
jooo ale já muším postupně a krom toho dokud je tolik sněhu a dá se chodit jen po silnicích kde jezdí auta je to fakt vo hubu..musim ještě chvíli vydržet a pak juppííííí budem šmatlat všude možně !
no, posilnici je i těch šest kiláků u vás ažaž
hezký fotky , jsem ráda, že tu máme sucho nebo spíš bláto než tuhle hrůzu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 17:05
- Nahlásit
brut
a pak kdo je ma-goooor
eeee??? že by Ešuska???
no, posilnici je i těch šest kiláků u vás ažaž
no právě..ale zase se jelito pocvičilo v povelu HOP při každým autě hopíkoval na mantinel aby jsme nepřekáželi a čoveče ted je nějakej vytuhlej...asi ho to zmohlo
než tuhle hrůzu
no a ted si představ že ve městě ti po silnici jezdí auto za autem, místo chodníků je mantinel takže bud riskuješ že tě smete auto na silnici a nebo se snažíš klopítat jen prošlapanou cestičkou v mantinelu kde riskuješ že si bud zlomíš nohu nebo že ti spadne ze střechy led na hlavu!
FUJ FUJ FUJ FUJ !!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 17:35
- Nahlásit
Fajka
Teda to je snehu.
Noc byla zajimava A kdyz se nemuzu vzdalovat od baraku, vrhla sem se dukladne na Agatu, huuf, je to hotovo. Jen mam ted jako kdyby zimnici zase a hlava se zacina ozyvat...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 17:42
- Nahlásit
Fifi
Jen mam ted jako kdyby zimnici zase a hlava se zacina ozyvat...
ty si nemocná? máš ležet a né škubat psáky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 17:48
- Nahlásit
Fajka
No jo, kdyz ja bych se k tomu jindy nedostala a uz to byl chudak chundelatej. Nemocna - no brutice tvrdi, ze to je dvoudenni sracko-blitko-chripecka.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 18:18
- Nahlásit
Fifi
jejda pani, tak snad budete zasejc vpořádku
Jináč zdravím všechny..jsme vyvětrané a utahané
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:08
- Nahlásit
herdek!!!
se tady popisuju píšu slohofku a vono se mě to smaže grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁRARÁÁÁÁ TRARARÁÁÁ
RRRRRÁÁÁMMMŠTÁÁÁJN!!!!!!!!!
Je teplo můžem vodhodit oděf
Tak dneska jsem měla dva čokle= DOKONALEJ DEN, jeli jsme zkontrolovat chalupu - nevykradli jí. A vzali jsme s sebou aji AAAJŠŮŮŮŮŮŮŮ. ty dvě hovada, jsou úplně vylízaný. Normální psi hrajou hru na honěnou tak, že ten kdo má kořist, toho honí ten co jí nemá, tydle dva demeni, to hrajou vobráceně, takže ten kdo má kořist honí toho, co nemá lautr vůbec nic a řvou toho jak prorvaný a taky vokázala Ajša Ešusovi kouzlo zvaný SIMSALABIMA NÉNY! páč měl pana Woofyho -děsnou vzácnost a provokativně se s nim vyvaloval na zádech. Ajša bedlivě pozorovala a pak štěkla, jemenu zrzavýmu povolily čelistě, lehce upustil pana Wooooooofyho a! už Wooofy nebyl, už Wooofy rotoval po louce v Ajšadlový hubě miluju dívat se na čokle jak si hrajou je to hrozně uvolněný.
Pohled na zahradu , kterou jsem díky chorobě nestačila na podzim zazimovat nebyl teda moc nic , tak jsem aspoň vzala hrábě a vyhrbala ten malej trávník pod břízou. Což mi vzhledem k přítomnosti dvou idiotů zrzavejch trvalo 3x tak dlouho, protože jsem musela házet pana Woofyho
Fajka
když je pes v pohodě a přiběhne že si chce hrát a kamarádit se tak mě to neva ale když vím že mám vysírače nebo provokatéra nebo hajzla co jde do každýho tak si ho přece hlídám aby neobtěžoval a neohrožoval
no přesně, mi ani nevadí když vidím, že ten pes je nejistej a šteká ze strachu, ale tohle bylo jiný, nevychovaný hovada, bezohledný lidi - dokonalá kombinace
Jsme domááá, kupodivu bez jakejchkolif srážek s blbcema (docela zázrak u nás )
jináč sem teda zjistila, že od nynějška už to nebude pes kdo bude brzda na treku budu to já
FAJFKO JAKO PRVNÍ TREK S DOCHTOREM???
drobátko sněhu
a pak že sem ten ČÍÍÍÍF NEPŘÍDE
Plyšáci
MILUJU JÍ
vyříď jí to.
Hyena
Já jí vysvětlím, že mít štěňátka v době nouze není dobré
nebohá Hyjéna
brut
hošíček byl pašááák
jo byl, vůbec byl včera fakt v poho, dobrý to bylo, ono s odhlédnutím na ten dysgomfort to bylo vlastně dobrý cvičení v týmu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:27
- Nahlásit
Fajka
brut
a pak kdo je ma-goooor
eeee??? že by Ešuska???
to se vám to vykřikuje, když tu nejsem, smradi drzý!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:29
- Nahlásit
Fifi
A kdyz se nemuzu vzdalovat od baraku,
jde to jen spodem aspoň? Nesnášim totiž blití a je mi upřímně líto každýho kdo musí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:31
- Nahlásit
PetraK
Slo to jen spodem, ted uz je klidek, krom vyse zminenyho. Bliti je horsi. Hezky tema na sobotni vecir, co ta tvoje kripecka? A vubec, cos dostala od pana tvorstva k prichozeninam?? Novy hrabe? Kolecko?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:38
- Nahlásit
PetraK
teplo můžem vodhodit oděf
nooo za až takovej hyc neééni
dneska jsem měla dva čokle= DOKONALEJ D
miluju dívat se na čokle jak si hrajou je to hrozně uvolněný
jj souhlááááás
FAJFKO JAKO PRVNÍ TREK S DOCHTOREM
jo už jsme přihlášený tak trénujem
pak že sem ten ČÍÍÍÍF NEPŘÍDE
sem ho sem propašovala
MILUJU JÍ
vyříď jí to.
vyřídím děkuji!
Hele já taky, sem se tu popisovala co dneska prováděla a ono se to smazalo tak ve zkratce...
no prostě klikání bé další disciplína co jí bé asi fakt bavit bo jídlo je jídlo a moc se u toho nenadře
dneska mě dostala tim že u cvičení celou dobu vrtěla vohonem a když nevěděla co dál a zavařila se jí hlaviška tak jí upad vocásek
takže jako vo dost lepčí než uřvaný jelito
Fifi
PetraK
tyjo nevim jak vy ale já teda rači když to jde vrchem bo to nemuší projít celým tělem a udělá sem mě líp hned po
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Slo to jen spodem,
tak jako taky žádná legranda, ale furt lepčí než volat do potrubí, to by si měl člověk nechat ku chlastu, kdy to jde jednou a dost
ted uz je klidek,
to je dobře.
joo, už vím co jsem Ti chtěla napsat, jesti máš doma. Tmavý obyč hořký kakao, máma mi ho míchala s vodou a ono staví. víš to?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:42
- Nahlásit
PetraK
vodou a ono staví.
a bude co stavět?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:42
- Nahlásit
Fifi
co ta tvoje kripecka?
zatím dobrý, dneska jsem to vyháněla s čoklema a hráběma, potila se jako kráva, musela jsem se slíkat a odhazovat vrstvy. tak snad to bude dobrý???
vubec, cos dostala od pana tvorstva k prichozeninam?? Novy hrabe? Kolecko?
D ešče nevim, páč prej, když to sháněl,tak prej mu řekli: PANE EŠČE NENI SEZÓNA...... NO!! tak nevim co to může bejt?? dostanu to evidentně dodatečně........ asi to bude novej tukan???????? byl z teho úpřímně neščastnej, a roztomilej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:45
- Nahlásit
PetraK
Tmavý obyč hořký kakao, máma mi ho míchala s vodou a ono staví. víš to?
Vim to, stejne jak horka cokolada..
tak prej mu řekli: PANE EŠČE NENI SEZÓNA....
Sis, bych se mozna trochu bala..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:47
- Nahlásit
Fajka
ooo za až takovej hyc neééni
u vás v to dost doufám, páč esli nebude sních, budu dělat co?? budu u vás votravovat :
jj souhlááááás
jo. je to skvělý, jsou strašně uvolněný, miluju to moc a nejvíc. Brtnik pravil, když jsem s nima řádila,TOBĚ TY DVA ČOKLE VYLOŽENĚ SVĚDČEJ no mojí bundě ne, páč když jsme se servali fšicí tří, šla jsem dom jako to prasca
tak trénujem
a táák a jak mu to táhne? Neptám se na to jak mu to táhne hlavou, to vim, že dost slušně
propašovala
no je škoda, že se někdy nevokáže osobně. Chybí tu.
už si přečetl damášnuju zadáču? /doufám, že to došlo naskenovaný dobře?? /
prostě klikání bé další disciplína co jí bé asi fakt bavit bo jídlo je jídlo a moc se u toho nenadře
a co sem vám pani kurva už před asi třema rokama řikalááááá. VOna je na to jako dělaná! umí ví a bude dokonalá
celou dobu vrtěla vohonem
dělala mlýnek, že jo?
jak vy ale já teda rači když to jde vrchem
NE!! VRCHEM NE!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:48
- Nahlásit
Fifi
Sis, bych se mozna trochu bala
no, pravdu díž - leč vzhledem k tomu, že nevim, kdy sezóna začíná, tak na to séřu a počkám co na mě vyběhne
Vim to, stejne jak horka cokolada..
gůt.
mi jen udivuje, jak rychle to kakao rozpuštěný ve vodě funguuuje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:49
- Nahlásit
Fajka
a bude co stavět?
no myslim, že u Fifiny jo, kdybys s tim chtěla postavit dům, zastavit rychlik nebo to použít místo vyjágry tak to stavět nebude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:52
- Nahlásit
Fifi
KURNIK !!!!!!! PROČ SE TAK BRTNIK BOJÍ JÍT DO ÚTULKÁČE!!!!
Chtěla bych toho pejska z olomouce bojí se, že by to nedal. vím, že na na to máme, neumím ho přesvědčit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 20:57
- Nahlásit
PetraK
Chtěla bych toho pejska z olomouce
Toho bobiska ubohyho, jak sem sem davala?
bojí se, že by to nedal. vím, že na na to máme, neumím ho přesvědčit.
Chjo, pani, to je kazda rada draha, kdyz ma v sobe podobnej blok. A proc to tak citi??
A abych ti to este ztizila, tak mrk na novy prirustky ve skrivankach, popis bude po vikendu. Od Gatky nahoru.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 21:04
- Nahlásit
PetraK
páč esli nebude sních, budu dělat co?? budu u vás votravovat
furt je ho tu dost a dost neboj
TOBĚ TY DVA ČOKLE VYLOŽENĚ SVĚDČEJ háááskýýýý
mojí bundě ne, páč když jsme se servali fšicí tří, šla jsem dom jako to prasca
jo to znám
a co sem vám pani kurva už před asi třema rokama řikalááááá.já hííím ale já se bála začít bo sem neměla tůchu jáááák nooo
VOna je na to jako dělaná! umí ví a bude dokonalá
hlavně jí to bavčí takže to je to nejdůležitější !
dělala mlýnek, že jo
joooooooooooooooo zkusim to nějak natočit bo je fááákt boží
dneska sem točila video ... ale vůbec nefim jestli má cenu to ládova na jutrubku bo ona jen stojí nebo se prochází kolem ní rotuje jelito a ona jen kroutí kukalama na mě ve stylu : prosim tě udělej s ním NECO!!
PetraK
myslim, že u Fifiny jo, kdybys s tim chtěla postavit dům, zastavit rychlik nebo to použít místo vyjágry tak to stavět nebude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 21:07
- Nahlásit
Fifi
Toho bobiska ubohyho, jak sem sem davala?
jo. já vím, že bychom na to měli ale musela by být vůle a počítat s tím, že to bude brutus. jenže Brtnik si myslí, že to nedá. vím, že v takovým případku, je líp respektovat toho druhýho i když , kdybych tlačila jako v zákrutách , tak povolí, ale ..... vím taky , že by to nebyla sranda, byly by velký potíže...... a s tím by k tomu musel přístupovat. No ale on tvrdí, že na to nemá . Sakra!!! to sakra není výčitka jen povzdech protože vím, že na to máme a hlavně, vím, že na to má on, může dodat ostatním pocit bezpečá a zázemi a klidu....... ale on mi nevěří.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 21:11
- Nahlásit
Fajka
furt je ho tu dost
už se bojí, už se bojí
že je sněhu dost, ešče neznamená ,že se dá lyyyyžovat
háááskýýýý
no a proč se tím kurva neřídí v případě toho lovečáka v Olomoci
jo to znám
no a já ešče potřebovala plynule pokračovat nach hospoda a večeře
ale já se bála začít bo sem neměla tůchu jáááák nooo
si střevo, střevo, střevo, sleplý a s křípkou, průjmem prohnaný střevo
lavně jí to bavčí takže to je to nejdůležitější
jo to jo, ona totiž umí špekulovat co jí co vynese
to nějak natočit bo je fááákt boží
vidim jí
točila video ...
tak pošli mi emilem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 21:15
- Nahlásit
PetraK
jenže Brtnik si myslí, že to nedá.
A co jako konkretne, ze neda? Si to stene oblibit? nebo se o nej postarat, kdyz budou dva? Nebo se boji, jaky to bude v povaze? Nejak nerozumim, z ceho ma vlastne stracha...
A tohle rozhodnuti musite udelat spolecne, kdyz to nepude, tak halt jen vzdychat zbyde, noo.
Fajka
ale vůbec nefim jestli má cenu to ládova na jutrubku bo ona jen stojí nebo se prochází kolem ní rotuje jelito a ona jen kroutí kukalama na mě ve stylu : prosim tě udělej s ním NECO!!
Laduj, laduj, at vidime!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 21:19
- Nahlásit
PetraK
že je sněhu dost, ešče neznamená ,že se dá lyyyyžovat
to se dá i na asfaltu
krom tohosem ted byla venku a sněží
se tím kurva neřídí v případě toho lovečáka v Olomoci
no ono ho trobátko chápu..je něco jinýho mít psáka od mimina a nebo přijít ke staršímu ... třeba má strach z tohodle ..
střevo, střevo, střevo, sleplý a s křípkou, průjmem prohnaný střevo
hlavně že né děravý
jo to jo, ona totiž umí špekulovat co jí co vynese
jo připadá mě že v tomhle je excelentní to jí pude rychle
tak pošli mi emilem
eee to nejde to má nějakej formát co nepřehraješ v písí to se musí naládovat na jutrubku... no asi to tam přes noc zkusím naládovat at se pobavíte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2012 21:21
- Nahlásit
Fifi
Nebo se boji, jaky to bude v povaze? Nejak nerozumim, z ceho ma vlastne stracha...
co bude mít v povaze, co bude obnášet útulkáč, dva psy....... nevím
tohle rozhodnuti musite udelat spolecne
,
no já vim, a právě tu bulim, protože vim, že ho nikdy nezlomim a hrozně mi vadí to vědomí, že na to máme.
|