Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1773 . 1774 . 1775 . 1776 . 1777 . 1778 . 1779 . 1780 . 1781 . 1782 . 1783 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:02
- Nahlásit

trjůbkiiii jste.
No dlouho jsem neodkašlávala ale teď to mění barvu i konzistenci

se zádičkama držka nic neměla, jen byl hubenéj až mu lezla páteř-anorektik noooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Rys kostičik, Doryjeeeen, ehm ehm, noo ty chceš štunde, ty seš ptačizobej, tady se tooooo, kulička, prýýýšooo, bořim jas, ......

pohovořil Kostižer mezi šprušle usínaje

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:04
- Nahlásit

PetraK
a tu pak smažou
třeba teď nee.... by se to mělo zkusit, esli to někdo bude hlásit....

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:05
- Nahlásit

denyk
No dlouho jsem neodkašlávala ale teď to mění barvu i konzistenci
Vybornee, aspon naky info.
jen byl hubenéj až mu lezla páteř-anorektik noooo
Jo tak, prtka vybiravej?

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:06
- Nahlásit

PetraK
Rys kostičik, Doryjeeeen, ehm ehm, noo ty chceš štunde, ty seš ptačizobej, tady se tooooo, kulička, prýýýšooo, bořim jas, ......

jsem si říkala,cotu máte za novou řeč tajnou

už jsi ho nahrála,konečně?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:08
- Nahlásit

vlk

no tak začni, ty máš tetkon pidimedvěda, možeš vznest dotaz, sem si jistá, že když to i nevymažou, štádní kuldůra to zahnojí

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:09
- Nahlásit

denyk

jsem si říkala,cotu máte za novou řeč tajnou

to je abdrdgraúndový vysilání rádia Kostičik náhodou

no to nejde, von okamžitě ztichne, jak se vo něco pokusíš, a n atydlifoun z dálky to asi nepůjde.

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:12 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

PetraK
štádní kuldůra to zahnojí
..jo a humlátěj mě argumentama že todle psisko do rukou degena jako su já nepatří, že mu mám nasadit koš, elektrickej vobojek, 5x denně ho zmlátit traverzou a rači si koupit psa plyšovýho....

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:15
- Nahlásit

PetraK

no to nejde, von okamžitě ztichne, jak se vo něco pokusíš, a n atydlifoun z dálky to asi nepůjde.

To je jak Kremyl a fotak.. jupiky juchejda, vidi fotak v ruce a konecna, tyrany jedinec.
vlk
Hlavne Drobkovi objednej dobry hamu papu. a fot a fot.. jak roste, ideal pro srovnani za par let tu samou fotku na jednom miste. At vidime, jak se z nej stava metracek.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

vlk
jo a humlátěj mě argumentama že todle psisko do rukou degena jako su já nepatří, že mu mám nasadit koš, elektrickej vobojek, 5x denně ho zmlátit traverzou a rači si koupit psa plyšovýho
klííít by jsme dopadly všecky stejně
já teda rozhodně

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:19
- Nahlásit

vlk

že todle psisko do rukou degena jako su já nepatří, že mu mám nasadit koš, elektrickej vobojek, 5x denně ho zmlátit traverzou a rači si koupit psa plyšovýho

no vidííš, jak pěkně ti to jde, hezky sis to zpracovala, moc pěkně. Tak je vlastně úplně zbytečný to jako téma vyhazovat, páč sis to obstarala celý sama. Až na to vymazání ale to tkay vlastně můžeš

Fifi
To je jak Kremyl a fotak.. jupiky juchejda, vidi fotak v ruce a konecna, tyrany jedinec.

no ale přesně!!!

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:24
- Nahlásit

Fajka
klííít by jsme dopadly všecky stejně
no prostě nejni nad to, se informovat u vodborníkůch....

PetraK
Až na to vymazání ale to tkay vlastně můžeš
nemůžu, bys mě musela čudlíkem nahlásit a von by mě vodmáz asi až Víťa...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:25
- Nahlásit

a po pásmu reklam běží naše vysílání rádia Kostižer dál:

tady myštajn bééék, myší kosti, ajne štunde, béék, dělej segřik, nech si PíÁr, větší kost, purčůů, nejdu štunde, větvička, poď dělej, bučikost, toje bořitoooš, nechty prosim, ptačizobej, tygřik Prýýýša, koukej kulička, býýlej, du k zubaři, tadýýýš, devět, budeš ségřik, bulička no já sem ehm ehm, deš? musim jít, tutiju, nech to eši, ááá, budeš vodička, nech bejt, musim jít,...........

bože bože

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:27
- Nahlásit

vlk
nemůžu, bys mě musela čudlíkem nahlásit a von by mě vodmáz asi až Víťa...

ale můžeš, ne? Si zmáčkneš tlačítko změnit, a vymažeš si cos napsala, tak jako sebereflexe. Ale s tou to tady ani nezkoušej, ta tady spoustě lidí nic neřiká, asi to berou jako sprostý slovo... ačkoliv, to by ho s oblibou furt blili do okolí, takže to ne, to ho neznaj vůbec

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:31
- Nahlásit

PetraK
tady myštajn bééék, myší kosti, ajne štunde, béék, dělej segřik, nech si PíÁr, větší kost, purčůů, nejdu štunde, větvička, poď dělej, bučikost, toje bořitoooš, nechty prosim, ptačizobej, tygřik Prýýýša, koukej kulička, býýlej, du k zubaři, tadýýýš, devět, budeš ségřik, bulička no já sem ehm ehm, deš? musim jít, tutiju, nech to eši, ááá, budeš vodička, nech bejt, musim jít,...........

to fšechno umí ten pták ??? to je teda machr.... to můj korelák Pták uměl jen Pepikůůů, pitná voda, Kubičekdobrýýýýdéééén....

Si zmáčkneš tlačítko změnit, a vymažeš si cos napsala
ale to néni vono... chcu bejt udaná, chcu bej můčedník...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:38
- Nahlásit

vlk
to fšechno umí ten pták ???

no umí, umí - spíš mele, některý věci nezopakuje už, takže se myslím už nikdy nedočkám hodnosti Stvořitele, i když co vím, už několikrát jsem byla prezidentem, takže... třeba....
některý věci pravda mele furt- jako že už musí jít, ajne štunde ,už tu nekřič, tady se křičí a tak podobně, ale všechno je to jeho tvorba, já ho jen rozmluvila a pak už to jelo

můčedník...

si žencká, nemůžeš bejt mučetnik, můžeš bejt maximus tadleta... mučenka, neboli Passiflora Edulis, esli se nepletu hele

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:42
- Nahlásit

PetraK
si žencká, nemůžeš bejt mučetnik
.... když můžu bejt hutník můžu bejt i můčedník....ale ta kytka je hezká,tou bych bejt mohla....

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:46
- Nahlásit

vlk
když můžu bejt hutník
hutnik seš omylem. buď mučenka, vona se popíná a moc pěkně kvete. My jsme jí měli, vypěstoval si ju Brtnik ze semínka, moc pěkně se popínala, ale nekvetla. Pak umříla, páč jí zabily poklice nebo jak se ty svině jmenujou.

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:50
- Nahlásit

PetraK
hutnik seš omylem.
týýýý vole 30 let sem hutník omylem ??? esli by se z toho nedalo vytřískat nějaké vodškodné ???

Pak umříla, páč jí zabily poklice
už nechci bejt mučenka, co gdyby mě zabily taky ????

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:53
- Nahlásit

vlk
PetraK
Pak umříla, páč jí zabily poklice nebo jak se ty svině jmenujou.
huuuf, buhuuu.
vlk
vole 30 let sem hutník omylem ??? esli by se z toho nedalo vytřískat nějaké vodškodné ???
Zkus to, ze ti celou dobu lhali..

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:56
- Nahlásit

vlk
týýýý vole 30 let sem hutník omylem ??? esli by se z toho nedalo vytřískat nějaké vodškodné ???

dybys byla v jůesej, tak jo, tam se dá vysoudit lecos, dyž je na to precedenc.

máš to sice štrách cesty, ale zajeď si k Fifině, dojdi k poličce a pohlaď Stračenku

tak a já valim, dopila sem horkou slifku s medem a citronem - zázvorovej čaj si vyrobim až v práci, tam nemůžu chlastat a jdu do peřin.

dobrou bez kobrou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:56
- Nahlásit

Fifi
huuuf, buhuuu.

viď?? už tu nejsem

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:57
- Nahlásit

PetraK
to je dobře pes musí bejt pořádnej kus
tos mě uklidnila, já mám furt deprézi z toho, že Cirovi chybí zadnice.
Minule jsem se praštila vo jeho kyčle

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:58
- Nahlásit

Fifi
huuuf, buhuuu.
... fuj to sem se lekla....
Zkus to, ze ti celou dobu lhali..
rači néé, dávali mi za to docela slušnou vejplatu, tak aby ji nechtěli vrátit....

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 22:14
- Nahlásit

zdravstvujtě dámy
tak su z procesa doma...bohužel na suchu, sosám čajíček s kitronem, bo sem nestihla nakoupit, ani tu nejzákladnější potravinu

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 22:16
- Nahlásit

Fajka
hyena se nejspíš chystá na epesní falešku... včera jsem si špatně zavřela šatní skříň, tak si vespod, kde mám složené letní věci, udělala epesní hnízdo-pelíšek
Juž sem ale udělala protiopatření... do konce týdne by nám měli dorazit homeoušová, tak že jí jejich podávání falešku ( doufám) zatrhnu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 09:51
- Nahlásit

RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR

RRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

dnes je velmi krásný den alberti a nezkazí mi ho ani křípka

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 11:17
- Nahlásit

PetraK
dnes je velmi krásný den
Joo? Nejakej spesl duvod?
Hyena
chystá na epesní falešku..
No potes, koza blazniva. Snad ji to utnes hned v zarodku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 11:27
- Nahlásit

Fifi

Nejakej spesl duvod?
áno, aáno áno, ešče by mohlo svítit. Slunce teda. ale jde to i bez něj.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 13:48
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Mohl by mě někdo vysvětlit, proč Karlofka musí mít vždycky něco extra? Na všechny vejšky se přihlásíš bez problémů, jen s Karlofkou se neustále bojuje buď při placení nebo vyplňování přihlášek a to nemluvím o tom, že je potřeba vyplnit všechny kolonky, jinak máš smůlu..... jen nevím, proč to chce titul, když harant žádnej ještě nemá Už jen za vyplnění by měli být všichni přijatí, protože to je nejen na vysokou dífčí, ale minimálně s třema titulama před a za jménem

Jak se tu máte? Koukám, že Denyk se opravdu přišla podívat a doufám, že jste na ní byly hodný, sem jí sem poslala z fb, kde se taky objevila po stopadesáti letech

<< 1 ... 1773 . 1774 . 1775 . 1776 . 1777 . 1778 . 1779 . 1780 . 1781 . 1782 . 1783 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání