Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1755 . 1756 . 1757 . 1758 . 1759 . 1760 . 1761 . 1762 . 1763 . 1764 . 1765 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 21:21
- Nahlásit

vlk
horší to bude jak se pod mojí vahou urvou ty špagátky....

tak musíš zavěsit nad postel nebo gauč a eventuelně včas zařvat aby plyšáci z postele-gauče vysmahli

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 21:23
- Nahlásit

Fajka
hmmm a nebo to zavěsit na kravský řetězy.... nad gauč ani postel to nejde, tam je sádroš, to bych letěla aniž bych stačila ulehnout....

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 21:31
- Nahlásit

vlk
Kolik vazi?
něco kolem 15ti kil.....

voe..přítí tejden má velikost Dokýše huuustýýý

nad gauč ani postel to nejde, tam je sádroš, to bych letěla aniž bych stačila ulehnout....
eh tak to by fakt nešlo

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 21:46
- Nahlásit

Fajka
voe..přítí tejden má velikost Dokýše

.... za měsíc telete, za tři měsíce bejka a za půl roku mastodonta.... tatík má prej 76 cenťáků v kohoutku....

eh tak to by fakt nešlo
já to znám, ja tu žiju....

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 21:52
- Nahlásit

vlk
za měsíc telete, za tři měsíce bejka a za půl roku mastodonta....
šmajá pani a nebylo lepčí koupit toho bejka rovnou? by vám popásal zahradu ještě k tomu !

ja tu žiju
zatím

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 22:08
- Nahlásit

Fajka
šmajá pani a nebylo lepčí koupit toho bejka rovnou
bejka bojim bojim.... psék je lepčejšíííí....

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 09:03
- Nahlásit

vlk
bejka bojim bojim
Dyk jsou nááádherní..třeba moji oblébení Aengusci

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 09:06
- Nahlásit

Adalší z mýsch oblíbených- higlander

Kdysi se nám pár těhlech krasavců zdrhnuvších toulalo po kraji,kde jsem koňovali. Ale chovali se slušně a nerušili

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 09:18
- Nahlásit

Hyena
ten černej vypadá roztomile, ale to velký hovado bych vobešla vééélikým vobloukem....

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 10:11
- Nahlásit

Zdravim šecky Bejky a Jitky!
Je neděle vyrážíme za chvíli na cvičák a taky je opět co??? no co????
Sněhová vánice jako krááááávááááá
a před garáží opět nahrnutej sníh
Už mě to fakt S**E!

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 11:31
- Nahlásit

Fajka
Sněhová vánice jako krááááávááááá
u nás leje jako krááááávááááá

Eire
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 11:36
- Nahlásit

Vážení přátele,kamarádi

Předně blahopřeji vlkovi k budoucímu predátorovi.Zatím je to čanané ňuňu mimi,ale čas ukáže a budeme bedlivě sledovat černou kroniku: Bestijéé sežrala smečku lištiček i s majitelíííí

Hyena

Dobrý výběr plemene skotu,ještě bych tam vrzla tohohle,chová je kamarádka

Fifi

Nenašla jsem svůj nick,mezi tebou navrženými moderátory nevěřím svým očím

Fajka

Tak to nezávidím,my tu máme odlevu s vydatným deštěm,zem je zmrzlá,takže všude mega louže a jezera...

A taky blbá zpráva naše Gagi,nejstarší čauka má od včera potvrzenou spondylku od hrudi až po ocas a dilataci pravé srdeční komory....takže léky na bolest, na žaludek a pomalé loučení...8.4. bude mít 13

Eire
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 11:43 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

kachna_

Jenom pro tebe

Jo a tohle musíte vidět,to se vyplatííí http://www.reproplast.cz/kup-loupac-jablek-pepa-vi deo.html?_ID=922009173743

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 12:49
- Nahlásit

Eire
Pani, vám sem zrovínka chtěla říct, že už sem skoro velkopěstitel, již mám nová semínka, přectafte si, mám několik druhůch baobabůch, doufám velice, že něco vyroste!!!!!! nechcete semínko baobabí? Za álojze...již brzy vám ho nafotim, kterak je již skoro krásným...a takym ám semínka pouštní růůůže!!! Přectafte si to. A taky si přectafte, že si musim znova pořídit tu lavendrovou věc, jak ste mě laskavě krásně podařila, úplně ten ksichtní olej milákuju, nutně, ale opravdu nutně ho potřebuju zas! Je úžasňáckej! Víme? ))))

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 12:49
- Nahlásit

Eire
Jenom pro tebe
myslíš, že to učili na klikr?
Eire
nejstarší čauka má od včera potvrzenou spondylku
ach jo , jako by nemohli umřít nejmíň v sedmnácti letech v plném zdraví a ve spánku

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 13:03
- Nahlásit

Gerda
mám nová semínka, přectafte si, mám několik druhůch baobabůch .a takym ám semínka pouštní růůůže!!!

pani, gde se dají takově věci sehnat ???

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 13:34
- Nahlásit

vlk
Pani, normálně na netu, já sem na foře citrusy.cz ))))) narazila na tyhlety stránky: http://www.koexflor.cz/semena-sukulenty-a-kaktusy- c-37_24.html a vzala sem si:

ADANSONIA digitata“Baobab” 2 semena
široká deštníkovitá koruna, ztlustlý kmen, krémově bílé květy, přibližně 30cm jedlé plody s bílou vláknitou dužninou,vhodný na bonsai, pachykaulní sukulent
Naše cena
25,- Kč

ADANSONIA fony (= Adansonia rubrostipa) "Lahvový strom" 2 semena
"Fony Baobab" malý až středně velký opadavý strom ze západního pobřeží Madagaskaru v přírodě vysoký až 12m. 3-5 dlanité tmavě zelené listy mají vroubkované okraje. Tlustý, obvyk...
Naše cena
25,- Kč

ADANSONIA grandidieri 2 semena Novinka - Mimořádná nabídka!!!
"Lahvový strom", "Grandidier's Baobab" Opadavý strom v přírodě až 25m vysoký s plochou korunou pochází ze západního Madagaskaru.Tlustý lahvový kmen s hladkou červeno-šedou kůrou...
Naše cena
40,- Kč

a potom ty pouštní růžičky, bo sou děsně nádherný, teď jen študýrunguju, do jaký země to pak zapíchnout, ale hancaw je profesionální sazenice vědky odbornice, takže to bdue čistě na ní. Klidně si to taky kup, když to nevyraší, může za to Hancaw a její nedostatečný odbornostě krz baobaby a exotické rostliny. Prostě nemůžeš mít žádnej problém, nikdy za to nemůžeš ty, v tomhle případě, což mě osobně podnítilo ke koupi většího množství semínek.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 13:58
- Nahlásit

Gerda
mám několik druhůch baobabůch
Nebojis se, ze te baobabove vytlaci ze tveho pribytku? ..."az 12m vysoky.."

A tady je prdelozne, prsi a zmrzla zeme nevcucava vodu padajici a tajici, takze vsude louze po kotniky - humus!

Hyena
Eire
To jsou bejci, poradny hovada! Nechtela bych to potkat.

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 14:09
- Nahlásit

Gerda
Pani, mnohokráte vám děkuji, huš na to koukám, vypadá to velmi lákavě....

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 14:24
- Nahlásit

Fifi
Nebojis se, ze te baobabove vytlaci ze tveho pribytku? ..."az 12m vysoky.."
rozhodně ne, myslim, že semínko ani nezaklíčí ))))))

vlk
zkuste, už shánim ten hlínomix, pak budu nořit semínka a pak teprvá do země, než se rozmyslíte, řeknu vám, kolik mi již zemřelo semen )))))

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 14:54
- Nahlásit

Fifi
To jsou bejci, poradny hovada! Nechtela bych to potkat.
Záleží na povaze..kámoš má mimo jiný červenýho aengusa ( to je to černý, ale v dospělým vydání a červený barvě) a na pastvině k němu chodí jeho čtyřletá dcera.... i když tohle je zrovna dítě,který vyžaduje místo večerních pohádek na internetu prohlížet plemena dobytka
Ty zdrhlí chlupatý obříci se lidem taky spíš snažili vyhnout a vegetili si spokojeně v lese..našli je jen náhodou, díky tomu, že se místní ožrala vracel v noci a viděl je,když vylezli na louku. Fakt mocinky chytrá zvířátka to byla, by se bez lidí kliďánko obešla

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 16:03
- Nahlásit

Bruutice
Vis o nem?
http://www.psiutulekbouchalka.eu/?page_id=9&album= 3&gallery=5&nggpage=4 vlevo nahore

Hyena
vegetili si spokojeně v lese.
Potes, tohle potkat v lese, cvrnknu si.

Eire
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 16:53
- Nahlásit

kachna_

jako by nemohli umřít nejmíň v sedmnácti letech v plném zdraví a ve spánku

Paní přesně tak,přesně to říkám!!

Gerda

Gerdičkóó,mám prý pozdravovat i od Žanky,nějak na vás drží slečinko!!
Paní velkopěstitelko,nechci žádného semene,páč už to nemám kam dávat,a písni mi emilka s adres,pošlu ti novou levadulí mast na gezicht,ju?

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:35
- Nahlásit

hlásím návrat ze sklepůůůů
bylo to výživné, koštovali jsme a koštovali, až z toho bylo půl třetí ráno
nakoupila jsem si vínko domů, ale dneska si nějak nedám ... a půjdu brzo spinkat asi

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

Ich byn hýýýýýýýr, ich byn curýýýýýýýk.
Mrtvá trochu, 4,5 hoďky spánku jako nyyyc moc, nyyyc moc.
Ale dobrý to bylo, přímo vynikající.

Kuci ledoborcový Eisbrecher,

nedělaj sice do vohníčkůch, ale do ledu - aby se to hezky vyvážilo , ale bylo tam slušně slušně vjědro.

a zahráli mi totok: AAAAAMOOOOOOOOK

http://www.youtube.com/watch?v=nMlQIhB32uE

A!!! HOVOŘILA JSEM NĚKOLIKRÁTE NĚMECKY. První byl -jak taky jinak -dotaz v obchoďáku, kdeže jsou tu toaléten a baba mě poslala do patra, kde prodávaly hajzlmísy tak, to mi trochu podetlo kolínka , ale posléze jsem si vylepčila reputaci na ulici, když jsem se dotazovala na nějakou normání kavárnu. Neb v tý čtvrti, kde jsme se nalézali, byla usazená arabská komunita a tomu odpovídalo i celý okolí, buďto špeluňky tmavý, kde se hulily vodní dýmky a nebo umakartový cukrárny. Normální kavárna, nebo restaurace ani jedna . Bordel všude - Praha je čistší teda. No nebyli jsme v úplně dobrý čtvrti. Ale koncert byl skvělej, narváno až po střechu a !!! jsem se dohovořila s paní prodavačkou, která tam prodávala trička, tašky , cédéčka, heč!! Sem velká holka už, zeptala jsem se jí, jestli tam bude i po koncertě, že chci koupit cédo ale kam s ním , že jo juchééééé , nejsem úplný tupo .

a jdu se číhnout co jste prováděli vy

Já dneska vyrazila polomrtvá ven do polí, dali jsme si tam skoro tři hoďky, běhání, tenisákování a cvičení a děsně nás to oba bafčilo. Pak jsme potkali - hodnou!! fenku pyrenejskýho psa a ta měla radost, že si s ní Hošikus bude hrát, protože žádný pejsci si s ní nehrajou. .

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:45
- Nahlásit

vlk

AAAAŠŠŠŠŠÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓK
AAAAAAŠŠŠŠŠŠÓÓÓÓÓKK

von je ale boží midídek, vyjuknutej trošánke, ne? A lišky vědijou, ne, že na midida nemůžou, tak ho adoptovaly, což??

je krásnej a dobrá volba, Ašok Ešíkus
Janiii

aaa kořala je zpět, koliks vypila promile do cíle?

Eire
nejstarší čauka má od včera potvrzenou spondylku

já vůbec nevím co to je, ale podle toho co píšeš, tak nic pěknýho je mi to moc líto, psí život je pro nás moc krátkej

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:57
- Nahlásit

PetraK
Aaa, velectena jest zpet, v poradku, to je dobree!!

a jdu se číhnout co jste prováděli vy
Copak my, tady se dely veci..

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 18:07
- Nahlásit

aaa kořala je zpět, koliks vypila promile do cíle?
PetraK
kolik nevim, ale doooost jako sebekriticky uznávám, že takhle jsem snad eště nevypadala ale ustála jsem to ale teď jdu dát vanu a půjdu spát, abych se zítra dokohátala do rachoty
tak brou předčasnou noc

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 18:16
- Nahlásit

Hadejte, hadejte hadacky, kdopak to je?

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 20:11
- Nahlásit

Fifi
kdopak to je?
bordelgolyje?
To je tvoje?

<< 1 ... 1755 . 1756 . 1757 . 1758 . 1759 . 1760 . 1761 . 1762 . 1763 . 1764 . 1765 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání