| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 12:31
- Nahlásit
Dočetla jsem vás a musím konstatovat, že vlkovi vůbec nezávidím,Fajfkovic snad trochu polevil nával sněhu a Ešuska už ví, že lyže se štělujou včas a neustále. Jinak doufám, že bude mít nabitý telefon a bude čekat na sms popř telofounování a ne že zase bude lovit foun kdo ví odkud nebo bude foun nenabitý.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 12:33
- Nahlásit
PetraK
hele nafoukaná Brůtice
huš nejsem nafouklá, héééééč
Souhlasím, s touto verzí nechutný zimy taky nesouhlasím
to jsem ráda, už jsem se lekla, že jsi spokojená
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 12:34
- Nahlásit
brut
sim tě telefoun nabitej mám,jako dycky!! odpo ale budu v polích - topit se po krk v bahně a fedrovat tam seno, mrkvu a japka a pak přijede ségra, tak se prosím nějak tref, no
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 12:42
- Nahlásit
Právě mi psala kamarádka opuštěnka. Páč se její manžel chová jak totální idiot, tak se jí to rozleželo, když odešel, vlítla k němu do práce a vrazila mu tam parádního facana.
Je prostě dobrá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 13:01
- Nahlásit
brut..
nejsem
bylo na čase taky už
to jsem ráda, už jsem se lekla, že jsi spokojen.
ne se srágorama nebudu spokojená nikdy. Je zima, chci sníh!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 13:10
- Nahlásit
kachna_
Páč se její manžel chová jak totální idiot, tak se jí to rozleželo, když odešel, vlítla k němu do práce a vrazila mu tam parádního facana.
jo, frajerka. A taky se jí ulevilo o krapítek.
a posílám ti číslo účtu , jak jsem slíbila, za chvíli to máš.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 13:14
- Nahlásit
PetraK
sim tě telefoun nabitej mám,jako dycky!!
se obávám, že možná nabitej jo, ale tí to asi hasne
odpo ale budu v polích - topit se po krk v bahně a fedrovat tam seno, mrkvu a japka a pak přijede ségra, tak se prosím nějak tref, no
stačí volat v devět večer ?
kachna_
Je prostě dobrá
nezlomila si ruku?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 13:18
- Nahlásit
PetraK
bylo na čase taky už
to víš, časem budu nafouklá zase, se mi to líbí
ne se srágorama nebudu spokojená nikdy. Je zima, chci sníh!
už se blíží jaro a to doufám, že bude brzo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 13:28
- Nahlásit
brut
obávám, že možná nabitej jo, ale tí to asi hasne
si trapná, už sem ti to řikala?
stačí volat v devět večer ?
no to už tam bude ségra, nemůžeš tetkon na chvilku?
už se blíží jaro
NE! Zima ešče nebyla! Musim lyžovat!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 13:37
- Nahlásit
PetraK
si trapná, už sem ti to řikala?
pfííííííí
no to už tam bude ségra, nemůžeš tetkon na chvilku?
můžu, samo.
NE! Zima ešče nebyla! Musim lyžovat!
odjeď k Fajfkovejm, ty ho maj tolik, že ti rádi přenechaj alespoň trochu ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 14:15
- Nahlásit
brut
pfííííííí
se nedivim, že seš vodfouklá, dyš furt unikáš
odjeď k Fajfkovejm,
dej mi 14 dní a poslechnu tě D:
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 14:57
- Nahlásit
PetraK
se nedivim, že seš vodfouklá, dyš furt unikáš
tsssss, by si chtěla taky a nejde ti to, viď?
dej mi 14 dní a poslechnu tě
to už nebude tolik sněhu, aby sis ho převezla nach Prag
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 14:58
- Nahlásit
brut
tsssss
ZASE!!!
aby ses nám nevypustila úplně dočista!
to už nebude tolik sněhu
no děkuju ti za prognózu, moc pěkný! možná tedy vyzvednu ze servýzu lyže a dám do servýzu radši plafky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 15:22
- Nahlásit
PetraK
ZASE!!!
aby ses nám nevypustila úplně dočista!
nejdřív budu vypuštěná a apk napuštěná, takže potřebuju prostor, abych se nevznášela jak balonek
no děkuju ti za prognózu, moc pěkný! možná tedy vyzvednu ze servýzu lyže a dám do servýzu radši plafky
myslíš s tukanem? Nebo by jsi to mohla zkombinovat a byla si za hvězdu sjezdofky
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 20:05
- Nahlásit
Zdařte dámy, tak su ošmikané a nějak nevím, jestli se mi to líbí nebo ne
Ptrak
dám do servýzu radši plafky
to jako aby ti je seřídili tak, že ti při nevhodném dotyku a tahu sami spadnou z těla,aby zabránily dalšímu zranění?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 21:32
- Nahlásit
brut
nejdřív budu vypuštěná a apk napuštěná
hlavně že ne rozpuštěná
Hyena
su ošmikané a nějak nevím, jestli se mi to líbí nebo ne
mně se to nelíbí nikdy, jak jsem ostříhaná, vždycky předem upozorňuju, že to může bejt i odvážnější. A výsledek? padesátiletá šedá myš
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 11:39
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Touto dobou již velkomajitelka tohoto fora frčí nach Berlín, takže držte palce, ať se vrátí v poho a hlavně, ať se jí po cestě nechce moc na kadibutku, jak jí znám, tak mimo founu si zapomněla i zásobu pemprzů a Brtník odmítá zbytečně stavět
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 11:43
- Nahlásit
Ešuska frčí nach Berlin a my za dvě hoďky frčíme nach moravský sklípek kamarád slaví 30tiny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 11:47
- Nahlásit
Zas bééé fálejích nablito
hlavně at se šici v pořádku vrátite ! my jsme po dlouhý době celej den doma, tak su ščasnté že nikam nemusím bo příští týden bude zas volajaké rozcourané
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 11:48
- Nahlásit
Fajkoooo, podej zpravodajství z vašich končin ... tu je echt hnusně... 1,5°C nad nulou, všude bahno a množství vody, místy zmrazky, samo ukryté v bahně nebo pod vodou , zataženo, ale zatím nefouká větříček
Jak vypadají rány Fajky? Vše ok?
To samé se týká Tetky Fifky, aby nemyslela, že chceme info jen z hor a ne z placky
Hyena
tak su ošmikané a nějak nevím, jestli se mi to líbí nebo ne
poznám tě?
kachna_
hlavně že ne rozpuštěná
to mi, prosím, nehlásili
A výsledek? padesátiletá šedá myš
nemáš blbou kadeřnici? Některé nic jiného než padesátileté myši neumí ..... bych ti nabídla svojí kámošku, která stříhá celou rodinu, ale bydlí kousek od nás, což bys měla dost z ruky Ale zase bych mohla tvrdit, žes tam byla místo mě a mám zase na rok vystaráno
Ba ne, taky se musím dojít nechat ostříhat, ale nějak nezbývá čas a momentálně i finance...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 11:51
- Nahlásit
Janiii
my za dvě hoďky frčíme nach moravský sklípek
tak pozor, víno se blbě bleje
Fajka
máš radar? Že ses ozvala?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 12:00
- Nahlásit
brut
podej zpravodajství z vašich končin ... tu je echt hnusně... 1,5°C nad nulou, všude bahno a množství vody, místy zmrazky
jo taky je tu ted nad nulou a šecko mokrý..ale bahno ne noo a doted jsem odhazovala sníh od plotu bo bylo zafučeno tak aby plyšáci nemohli utýct..má to příští týden umznout tak pak by to šlo blbě odhazovat. Projel nám tu už asi 4 x vobrovskej žlutej grégr či jak se ta vobluda jmenuje takže máme před barákem dva asi metr široký a metr vysoký valy hutnejch sněhovejch ker na to půjdem asi odpoledne bo ted sem strhaná jak borůfčí. a měla bych shodit sníh ze střechy garáže aby se neprolomila je na ní cca metr takže samý veselosti no
vypadají rány Fajky? Vše ok?
jo jo vypadá to že pod strpama dobrý nic se tam netvoří tak až upadnou strupy udělám uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf no a už jí asi přechází krycí vobdobí bo dneska držkovala na jelito at ji necháááááááááá , tak na ní štěkááááál že jako von by chtěěěěl ale Fája mě furt za prdelí a vyčítavej pohled... udělej s tím jelitem něcoooooo
tak su ošmikané a nějak nevím, jestli se mi to líbí nebo ne
poznám tě
já ani nemluvim už se na sebe nemůžu koukat a jsem objednaná na středu k nějaký kadeřnici kde sem nikdy nebyla tak su zvědavé jak dopadnu ...esi mě doma vůbec poznaj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 12:10
- Nahlásit
Bry den, tady je teplo, snih jeste nejakej drzi, ale cvachta to bude poradna. Poobedvame a vyrazime na venkani s medvedem fundlackem, cuzy jsou uz doharany, tak bude litani kolem reky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 12:34
- Nahlásit
Fajka
tak jsem ráda, že se Fája dobře hojí a snad už je i po "nejlepším" hárání. Jo, holt jelito má smůlu, teď dostane max. na držku
To množství sněhu nezávidím a hlavně to odklízení ...brrrr, jen si dej bacha, ať se fakt nestrhneš.... a podej, prosím, zase hlásání, aby jsme věděly, jestli seš stržená borůvka nebo Fajka
už se na sebe nemůžu koukat a jsem objednaná na středu k nějaký kadeřnici kde sem nikdy nebyla tak su zvědavé jak dopadnu
ste se snad všechny zbláznily, to čekáte jaro, že se necháváte stříhat? Asi si budu muset promyslet nový sestřih, abych Vás dohnala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 12:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
Jo, holt jelito má smůlu, teď dostane max. na držku
no jo dyž vona je ta pruhatice fakt difná..vona mu na tu držku nedá a nedá jí stačí se jen kouknout a je jasno
aby jsme věděly, jestli seš stržená borůvka nebo Fajka
ookááá
ste se snad všechny zbláznily, to čekáte jaro, že se necháváte stříhat
nééé jen už to mám tak dlouhý a těžký že mě to sééééér...e...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:18
- Nahlásit
tak mimino už je doma, nakonec jsme si teda vybrali Ašoka, měl nejhezčí kukuč a krásné bílé ponožky..... .... první fotky na rajčeti ....URL
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:23
- Nahlásit
brut
Ty ne, ale Aluška určitě
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:26
- Nahlásit
vlk
tak mimino už je doma
Mimino je nááádherný..jen šiby se na fotkách tváří, že s něčím, co nemá šikmý voči rozhodně nechtěj mít nic společnýho
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:40
- Nahlásit
Hyena
.jen šiby se na fotkách tváří, že s něčím, co nemá šikmý voči rozhodně nechtěj mít nic společnýho
.... ale nee, to jen tak vypadá.... naopak, byla sem až překvapená, že na něj neřvali, že ho jen očuchali a jinak mu dali pokoj.... von byl chudák malej taky docela vydojenej....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:50
- Nahlásit
vlk
naopak, byla sem až překvapená, že na něj neřvali, že ho jen očuchali a jinak mu dali pokoj..
ahá, tak v tomto kontextu ty fotky vlastně dokazjí vřelé šibí přijetí a nadměrnou snášenlivost
|