| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:15
- Nahlásit
brut
u nočních zpráv, evidentně byly moooc zajímavé
si Brtnik víš to?? ten u zpráv taky zpravidla vytuhne
Právě mi všechny rozkvetly a tak mám okno hezky barevné
a jak to děláš, že rozkvetou? Růžofka dycky nakoupí orchyje, voni vodkvetou , ustřihne část stonku, zbytek nechá a vono to už nikdá nic neudělá . necípne to, ale neudělá to nic, vzhledem k tomu, že je matla, říkám si, že někde musí být chyba.
jen tak mimochodem, mě se víc líbil Avatar)
nenene Ashock je lepčejší. Ešče se taky mohl jmenovat Amok
pěknej výcuc sis udělala, pěknej. :-D
Domluvily jste se nějako s tou Matheou?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:23
- Nahlásit
Rumštajn
Příští týden se koná výstava orchideiííí
my jdeme v sobotu na masopust do www.zelland.cz.
mám okno hezky barevné
jéééé
Kamarád opět opustil manželku a vydal se "za svou životní láskou" . Nějak pozapomněl, že s ní už 12 žije a má s ní tříletého syna. Ale Michalův kamarád mi udělal veeeelkou radost, protože se zamiloval do holčiny, co prý vypadá jako jeho bývalá manželka, plánoval už i techtle a mechtle, Michal mi říkal, že jako prý to se Stáňou žádná velká láska nebyla (jo, houby, Stáňa se kvůli němu rozhodla nemít děti), ale nakonec nebudou ani techtle ani mechtle, bude Stáňa
Ztratil se mi králík . Ne prosím venku, ale doma. na ploše 14m2. Lucka mi totiž pustila ty samičky ven. Tak jsem na ně nalíčila klec, jednu chytla a nalíčila na druhou. A vona tam neni vidět nikde .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:27
- Nahlásit
kachna_
Kamarád opět opustil manželku a vydal se "za svou životní láskou"
hm..... mrazy evidentně nevysoušej jen chlast, ale i mozky
ale nakonec nebudou ani techtle ani mechtle, bude Stáňa
no tak držím Stáně palce.
PROČ SE CHLAPI MUSEJ v takovým množství NUTNĚ CHOVAT JAKO IDIOTI??
Ztratil se mi králík . Ne prosím venku, ale doma. na ploše 14m2.
jako že doma se ztratil?????? a nejde doma najít?? pak to neni králík samýce, ale králik Dejvid Ouprťfíld.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:32
- Nahlásit
Růžofkojc prodali les, aby ho mohl někdo vykácet. Máme hodně lesů, tak proč nekácet a nekácet a nekácet.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:03 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
Růžofkojc prodali les, aby ho mohl někdo vykácet. Máme hodně lesů, tak proč nekácet a nekácet a nekácet.
No ale to se dělá normálně, máme prostě produkční lesy, ono starat se o les není až taková sranda, páč se pak musí osadit. (o to se stará nějakej úřad nebo co)
Mamča mi dokonce vyprávěla, jak si nějací ekolózi koupili les a chtěli ho nechat vlastnímu osudu, jenže nemohli, protože produkční les musíš těžit (to sice nechápu, ale je to tak).
Už jsem to našla:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Lesn%C3%AD_hospod%C3% A1%C5%99sk%C3%BD_pl%C3%A1n
V zásadě, i když jsi vlastníkem lesa, nemůžeš si úplně dělat, co chceš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:12
- Nahlásit
kachna_
No ale to se dělá normálně, máme prostě produkční lesy, ono starat se o les není až taková sranda, páč se pak musí osadit. (o to se stará nějakej úřad nebo co)
ale jo, já vím, jenže ono se dá prodat a prodat, já bych se o to houby starala, ale měla teď živej rozhovor s paní z městskýho úřadu, která zřejmě nějakým způsobem asi apelovala na to komu a jak prodáno, načež jí bylo odpovězeno, že o to, jestli budou vysazovat nový majitelé novej lest, se teda rozhodně nestaraj - když to tak zjednoduším. Já chápu, že to starost je, chápu, že se o to strat někdo nechce, ale prostě kdybych prodávala les, budu se snažit si to nějak ošetřit, aby novej majitel nepořezal všecko nastojku, ale s lesem hospodařil tak jak se má. Jo vím, třebas by mi to bylo plat prtný v týhle společnosti, ale prostě aspoň bych se snažila to nějak ošéfovat a ne že prodám a ostatní je mi fuck, hlavně že mám prašule a můžu vyrazit do kosmeťáku. Takhle nějak jsem to myslela, ve svým svatým rozhořčení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:17
- Nahlásit
To je den děti moje, to je den.
Když mi konečně uschlo tričko, na hrudníčku, kde jsem odeprala volejovou skvrnu velikosti mexickýho dolaru. A uscho i na zádech, kde jsem odeprala krvavý čmouhy od uříznutýho prstu.......... tak se zase debil poleju vodou a sem zas mokrá!!!!!!!!!!!!!!!!! Nemůžu jít ven, zmrzly by mi a odpadly kozenky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:17
- Nahlásit
PetraK
si Brtnik víš to?? ten u zpráv taky zpravidla vytuhne
se mu nedivím, vypadá to, že máme společného daleko víc než jen rozprávky na téma budoucnost civilizace
jak to děláš, že rozkvetou? Růžofka dycky nakoupí orchyje, voni vodkvetou , ustřihne část stonku, zbytek nechá a vono to už nikdá nic neudělá
záleží na tom, kde je máte, jak moc jsou zalejvaný a taky jak moc je zastříhne a proč.... zastřihujou se jen zaschlé kousky, nesmí stát ve vodě, ale musí být spíš ve vlhku, existují na ně spešl květníky , navíc nemají být vetmě,ale na světle a ne v průvanu
nenene Ashock je lepčejší. Ešče se taky mohl jmenovat Amok
já myslím, že Avatar má "čistší" pohled
pěknej výcuc sis udělala, pěknej. :-D
Domluvily jste se nějako s tou Matheou?
já vím,výcucy mi občas jdou ..... a mathea tu zatím není, takže se budeme domlouvat telefounicky
kachna_
my jdeme v sobotu na masopust
si užijete masek a Lucíšek vesela
Kamarád opět opustil manželku a vydal se "za svou životní láskou"
by si měl v hlavě konečně udělat pořádek, pacholek
Ztratil se mi králík
ale doma. na ploše 14m2
jééé, ty máš doma králíka ztracence
PetraK
to víš, potřebuje korunky na další růůůžofkovou výbavu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:21
- Nahlásit
PetraK
tak se zase debil poleju vodou a sem zas mokrá!!!!!!!!!!!!!!!!! Nemůžu jít ven, zmrzly by mi a odpadly kozenky
to víš, musíš být opatrná nebo budeš úplně bez kozenek a to by se Brtníkoj nelíbilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:27
- Nahlásit
brut
máme společného daleko víc než jen rozprávky na téma budoucnost civilizace
mám se začít bát? je něco co ešče nevim?
takže se budeme domlouvat telefounicky
jasný, sem jí tetkon volala,a le nemohla, tak jí cinknu v pátek. Kdyby se mi nezadařilo se s ní propojit, řekni jí, že s pindělím počítám. případně, kdyby chtěla a nudila se v neděli, tak až vobživnu po zájezdu , mohla by přijet odpolko třebas na kafe, kdyby se nudila, sedne na desinu a jede na konečnou.
kachna_
my jdeme v sobotu na masopust
joj, to jsem přehlídla!! Užijte si to. Jdou i čokle? budou mít masky? Ešus byl jednou na masopustu, byl převelčenej na žebru - a to doslova, byl tak hubenej, že jak mu lezly žebra, byl nejen zebra, ale rovnou žebra
dík za info o orchijích, a tím vlhkem myslíš co? Ona zase má návod že se jednou za čas maji strčit celý do vody a nechat potopený tak dvě tři hodďky.
to víš, potřebuje korunky na další růůůžofkovou výbav
mně z toho rozhovoru s paní z úřadu prostě bylo tak jako smutnějš. My se třeba snažíme chalupu hodně zastromovat, aby to nebyla jen louka, ale aby se to tam zabydlelo, stromů je čím dál tím míň, lidi to řežou hlava nehlava (viz teď zas ty áleje), kdybych prodávala les, měla bych k němu vztah, chtěla bych, aby to prosperovalo i dál. No nic.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:30
- Nahlásit
brut
nebo budeš úplně bez kozenek a to by se Brtníkoj nelíbilo
ach ti muži.... sou tak malicherní
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:38
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek....
konečně přestalo sněžit a podařilo se mi chalůpku vyhrabat ze sněhu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:42
- Nahlásit
vlk
onečně přestalo sněži
se to do nás přesunulo k vám. Tady se to vyřádilo včera a teď sem tam jedna osamocená vločka.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:47
- Nahlásit
PetraK
se to do nás přesunulo k vám.
tady to řádilo vod včerejšího odpolodne a skončilo to před chvílou...doufám.... do letošního února sem milovala zimu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 11:59
- Nahlásit
vlk
no u nás to bylo v noci na včerejšek, pak ráno, pak tady v prahé přes den nic, ale odpoledne u nás už zasejc jo, dokonce aji Brtnikus mit Hošikus se vraceli z prochajdy brzo.
do letošního února sem milovala zimu....
no jo, ono je to jiný, když člověk bydlí v bytě a když v domku, to bez debaty. A taky hraje myslím velkou roli to, že furt teplo furt teplo, člověk už zimu nečekal, tělo zimu nečekalo nikdo.... a teď švih ho.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:11
- Nahlásit
PetraK
paní z městskýho úřadu, která zřejmě nějakým způsobem asi apelovala na to komu a jak prodáno, načež jí bylo odpovězeno, že o to, jestli budou vysazovat nový majitelé novej lest, se teda rozhodně nestaraj
tohle je strašný
Hele, něco veselejšího
http://www.kleintiernews.de/topics/bunnydance.php
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:14
- Nahlásit
PetraK
člověk už zimu nečekal, tělo zimu nečekalo nikdo.... a teď švih ho.
kdyby byla normoš zima tak je to fajn... ale napřed ty šílený mrazy, roztáhly sloupky u plotu, takže šibstvo najednou mělo otevřenou náruč do světa, naštěstí jsou bestie rozmazlený teplíčkem domova, takže se záhy vracely a kvílením za dveřma se domáhaly vpuštění do chalupy, pak se smrskly desky pod střechou a když začlo fučet, měla jsem doma pouhých 9 stupňů..... pak zamrzla žumpa.... takže nejde používat hajzlík a voda vůbec.... teď zas tuny sněhu.... zkrátka samej extrém.... chci jaroooooo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:16
- Nahlásit
kachna_
Hele, něco veselejšího
... taky budeš křepčit s králíškama ????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:20
- Nahlásit
kachna_
tohle je strašný
no, bohužel jo. Málo kdo, když prodává pole, les, cokoliv takovýho přemýšlí nad tím komu to prodá, lidem je to fuck, hlavně že dostanou prachy, že si plundrujem zemi těm tupohlavejm nedochází.
Hele, něco veselejšíh
žjooooo!!! Die junge Kaninchentrainerin je teda frajerka
Lucíš třeba taky jednou začne?
vlk
kdyby byla normoš zima tak je to fajn...
no ty bláho, to je slušnej výčet . ono u vás asi ještě o to hůř, že jste byli vytopený, ne?
pak zamrzla žumpa.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:30
- Nahlásit
PetraK
ono u vás asi ještě o to hůř, že jste byli vytopený, ne?
...vono je to asi jedno.... celkem sme to vysušili v tom krásným podzimku.....
hele ta zmrzlá žumpa nejni k smíchu, ale k pláči...huš skoro čtrnáct dní chodím srát do kýblu a meju se v lavoru....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:33
- Nahlásit
vlk
. celkem sme to vysušili
fakt? tak alespoň že tohleto. U nás zase se mrazem smrsklo špatný vypěnění u oken a máme taky v bytě slušnej průvan.
ta zmrzlá žumpa nejni k smíchu, ale k pláči.
sem nemyslela tu tvou, sem myslela tady žumpu.
páč
huš skoro čtrnáct dní chodím srát do kýblu a meju se v lavoru....
todle, to je teror, to rozhodně k smíchu není. Mytí v lavoru by mi nevadilo, ale ten kýbl dost. Není divu, že nemiluješ už zimu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:48
- Nahlásit
vlk
PetraK
... taky budeš křepčit s králíškama ????
Lucíš třeba taky jednou začne?
Spíš do toho navedu Lucku, vychytrale.
pak zamrzla žumpa.
Jako vlku, tebe lituju moc. Ale ta asociace s místní žumpou je dokonalá.
Koukám na německý králíkovýstavy a už je mi jasný, na co budu letos šetřit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:50
- Nahlásit
kachna_
chceš králíka ze zahraničního chovu?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 12:51
- Nahlásit
PetraK
sem myslela tady žumpu.
hihi...no jo, todle mě nenapadlo.... žertovná představa....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:05
- Nahlásit
kachna_
Spíš do toho navedu Lucku, vychytrale.
jo jo , já si myslím, že jí to bude bavit, je to navíc originální,
Ale ta asociace s místní žumpou je dokonalá.
viď???? já si málem trhla břicho
na co budu letos šetřit
no esli to spojíš s tím hubnutím tak to půjde ajncvajdrajfýr, páč jak si budeš utrhávat od huby, dávala bych si to stranou a bude nejen na kalhoty, ale aji na králika. Mám pro něj už jméno!! Bude to Germanikus, dyš je z toho Germánska, ušetřila sem ti váhání, jak tentokrát se jménem
vlk
žertovná představa..
hrátky se slovíčky- to je moje
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:10
- Nahlásit
PetraK
hrátky se slovíčky- to je moje
...a diskuze s tebou - hrátky s čertem ???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:12
- Nahlásit
vlk
...a diskuze s tebou - hrátky s čertem ???
myslíš?? no ale nemůžu za to že jsem z Pekla seslaná
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:15
- Nahlásit
cernej caj
chceš králíka ze zahraničního chovu?
Ideálně tři, ale doufám, že seženu dva, jednoho už mám. Ono je v Čechách tak malá chovná základna, že musim. A páč němci nemají tak dokonalé rodokmeny jako my, tak musím doufat, že to nebude příbuzné, páč to by mě asi trefilo
jak si budeš utrhávat od huby, dávala bych si to stranou
No hubnutí většinou o moc levněji nevyjde , navíc to v rodinnym rozpočtu moc nevytříbíš.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:17
- Nahlásit
PetraK
nemůžu za to že jsem z Pekla seslaná
hlavně nezamrzni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2012 13:21
- Nahlásit
kachna_
No hubnutí většinou o moc levněji nevyjde , navíc to v rodinnym rozpočtu moc nevytříb
no to ne, ale bych si udělala systém takovej, že za všechno co do sebe nernarvu- si prostě dám prachy stranou, aspoň nějakou malilinkatou symbolickou částku, abych měla motivaci a viděla, jak to v pokladničce přibejvá. Doporučuju ofšem pokladničku zamknout a klíč uložit k někomu odolnému, protože já obvykle vykrádám - když nejsou prachy při ruce, jdu si vykrást co jsem si našetřila
hlavně nezamrzn
heh, tak podle toho, co tady tuhle někdo v pátkupsal, tak mám rezervu, Peklo mrzne při daleko nižžších teplotách
|