Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1755 . 1756 . 1757 . 1758 . 1759 . 1760 . 1761 . 1762 . 1763 . 1764 . 1765 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:53
- Nahlásit

Hyena
ahá, tak v tomto kontextu ty fotky vlastně dokazjí vřelé šibí přijetí a nadměrnou snášenlivost
.. asi tak....

brut
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 14:47
- Nahlásit

Fajka
no jo dyž vona je ta pruhatice fakt difná..vona mu na tu držku nedá a nedá jí stačí se jen kouknout a je jasno
aby se jelito jednou nedivilo ... vona pruhatice občas dělá věci, které nikdo nečeká

ookááá
, za odměnu si pak dej dvakrát vytuněný kafíčko

nééé jen už to mám tak dlouhý a těžký že mě to sééééér...e...
jen aby ..... takhle to vypadá, že ste jak psy, kdy línaj na jaře, akorát oni se zbavujou chlupů a vy vlasů

vlk
tak mimino už je doma, nakonec jsme si teda vybrali Ašoka, měl nejhezčí kukuč a krásné bílé ponožky.....
ježíííííš, to je krásnej drobeček ... jen si člověk nesmí představit jak moc vyroste Budete mu říkat "Šok"? Protože z něj jednou budou mít všichni šok, až vyroste a sežere vás i s šibama. Jinak obdivuju chovatelku, páč na prvních fotkách je jich tolik, že by mě asi hráblo, bejt na jejím místě
Ale jsem překvapená, jak jsou šibinky v pohodě, vůbec nemaj pocit, že mají vetřelce ve svém teritoriu ...asi jim nedošlo, že už zůstane

brut
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 14:49
- Nahlásit

Hyena
Ty ne, ale Aluška určitě
nejsem pes, abych ti očuchávala kapsy a věděla, že v nich pokaždý máš nějakou dobrůtku -..... navíc se z ní stává směrem k tobě potvora prodejná, takže mě to nepřekvapí

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 15:32
- Nahlásit

vlk
Jezuskote, to je bochanek nacechranej!! Kolik vazi? Vypada ve snehu, jak kdyz mu nekdo uriznul predni nozicky, v tech ponozkach. Tak at se spolecne dari, jak ho budete zovat? Šoku? Šakale? Šašku? Ašone? Aši? Aškeházi?

A my jsme pekne zmachany, kalhoty i boty, Labe mistama este zamrdly a tam stovky kachen! Skritek se na ne chtel jit podivat, vysvetlila jsem ji, ze by se s ni utrhla kra a odplavala by az do Decina, ne-li do Nemecka, tam by ji mohla vyzvednout teta Esusova. Tak si to rozmyslela. Kremyl chtel lovit stado srn, ty sem vysvetlila, ze esli to zkusi, dostane po hube. Agata si povlavala po polnacce na kratsi trase, aby nepajdala zase - a zapadla do zaveje roztavajici, koukala ji jen hlava, jsem se ji smala a delala "kis-kis".

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 15:49
- Nahlásit

brut
Jinak obdivuju chovatelku, páč na prvních fotkách je jich tolik, že by mě asi hráblo, bejt na jejím místě
bylo jich 12 a paní chovatelka byla velice milá, příjemná skvěle jsme si popovídali a bylo vidět, že každého z těch drobečků miluje, odchod Ašoka skoro obrečela....

Fifi
Kolik vazi?
něco kolem 15ti kil.....

říkáme mu Aši, Ašo a už padl i Ešus.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 16:16
- Nahlásit

vlk
Aši, Ašo a už padl i Ešus.....
Uuuplny dvojcatko Esusa.
A kde bude pobyvat? - s vama ze zacatku nebo uz ma pripravenou nejakou venkovni rezidenci?

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 16:24
- Nahlásit

Fifi
A kde bude pobyvat?
zatím je doma, protože ty bílý sračky tajou a ze zahrady bé jezero a bouda je ve stavu dokončování....pak bude venku. S přístupem do domu pokud se bude chtít přijít pomazlit.....

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 16:36
- Nahlásit

vlk
Vlkůůů, ty máš super medvěda!!!
Byli jsme vyvenčit děti v zellandu - zooparku v Zelčíně. Hezký, hlavně krásný místo k procházkování, Batopes byl nadšen a asi poprvé si fakt užila procházku samotná.
Byly jsme se kouknout i ve stájích a potkali jsme tam protijdoucí 3-4 letý dítě s rodičema. Dítě začlo já ani nevim, jestli vyděšeně, výskat a rozhazovat rukama, jako že pes pes pes (Batyna byla na krátkém vodítku s náhubkem a dítě naprosto ignorovala) a rodiče jí ani nenapomenuli ani nevysvětlili, jak se má chovat. Asi se budou hodně divit, až jim na dítě nějakej pes skočí. Ach jo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 17:07
- Nahlásit

ufjsme doházeli sníh ..nesnášim ho už se strhané jak borůfka s kalendářem dohormady

vlk
jeditiiiiiiiiiiiiii to je miminooooooo škoda že takhle velký nezůstanou

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 19:01
- Nahlásit

Fajka
ufjsme doházeli sníh ..nesnášim ho už
Nedivim se

A hele, trekarko, kozeny botky dneska se drzely dlouho, naimpregnovany, lec pak bylo tech srajd pororozteklych uz prilis. Takze jsou promachany, neublizim jim, kdyz je dam pozvolna vysychat nedaleko topeni??
A btw, dnesni vencici kamos fundli jede taky na peckovice malvice.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 19:47
- Nahlásit

Fifi
pororozteklych uz prilis. Takze jsou promachany, neublizim jim, kdyz je dam pozvolna vysychat nedaleko topeni??

musej vysychat postupně..takže čím pomalejš (dál od topení) tím líp ale stejnak má zkušenost takovou že každý takovýhle vysoušení se na jejich životnosti odrazí
já mám za dnešek mokrý troje boty budu muset koupit ještě aspon jedny nějaký bo nemám v čom chodit

btw, dnesni vencici kamos fundli jede taky na peckovice malvice
jooooo háááskýýý svět je malej !
to jedou asi poprvý myslim bo tam nikdy žádnej fundland nebyl ..aspo n za mě nee

PS: Fifi and Esuška NA HRAD!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:04
- Nahlásit

Fajka
musej vysychat postupně..takže čím pomalejš (dál od topení) tím líp ale stejnak má zkušenost takovou že každý takovýhle vysoušení se na jejich životnosti odrazí
No prave, proto sem se ptala, tim padem je mi jasny, ze do zitrka nevyschnou a vezmu si radsi asi kanady.
A pamatujes Gerlachy? - takovy ty pologumovy boutyska ohromny, s vlozkou vyteplenou - TO byly boty!!
to jedou asi poprvý myslim bo tam nikdy žádnej fundland nebyl ..aspo n za mě nee
Jj, asi jo, taky sem dneska koukala, jak je psi svet malej, bavily sme se o tapani s psiskama, sem pofnukla, ze ve Dvore je trek, kdyz jedem na peckovice - a uuuz to jelo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:10
- Nahlásit

Fifi
A pamatujes Gerlachy? - takovy ty pologumovy boutyska ohromny, s vlozkou vyteplenou - TO byly boty!!
neeeee ..ale to bé tím že su sklerotická

asi jo, taky sem dneska koukala, jak je psi svet malej, bavily sme se o tapani s psiskama, sem pofnukla, ze ve Dvore je trek, kdyz jedem na peckovice - a uuuz to jelo
jo mám spoustu podobnejch náhod čék se kolikrát nestačí divit

ve Dvore je trek škoodááááá bych šlááá .. ted se děsně těšim na ten Nymburk a pak plánuju že pujdu na vysočině vlka..ale tam už si chci nasadit delší trasu bo vím že jelito to dá ...ted budu za brzdu jáá

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:10
- Nahlásit

Hipikovaaaaaaa
to je naprosto ocistujici pisen, cos hodila vedle... http://www.youtube.com/watch?v=89VJG5qd8fE&feature =related

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:12
- Nahlásit

Fajka
ale to bé tím že su sklerotická
Tak to se te neptam radsi ani na klasicky duchodky... Ty krasne klouzaly, to byl sssssum svistu z kopce dolu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:14
- Nahlásit

Fifi
to se te neptam radsi ani na klasicky duchodky
no ty znááááááám tak sklerotická zase néééésu
to byla obuf přímo nebezpečná

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:22
- Nahlásit

Fajka
to byla obuf přímo nebezpečná
Urcena pro jistou skupinu, zamer vlady byl jasny...
A esli bude zitra zase 5 + tak beru misto kanad asi holiny, jenze brecka zustava a to pak jednoho v holinach zebe, zejo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:24
- Nahlásit

Fifi
Urcena pro jistou skupinu, zamer vlady byl jasny
to je fakt...bylo to fikaně skrytý

pak jednoho v holinach zebe, zejo.

jo to taky a nejvím mě na tom kurně se**e že se mě v holinách dycky vyzouvaj ponožky mám nějaký difný haxny prostě

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:26
- Nahlásit

Fifi

nj... mě se ta píseň při čtení tak nějak sama rozezvučela v hlavě...

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:27
- Nahlásit

Fajka
a nejvím mě na tom kurně se**e že se mě v holinách dycky vyzouvaj ponožky mám nějaký difný haxny pros
... mě teda taky.... sem myslela, že su nějaká divná, ale koukám, že je to asi celkem normální....

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:37
- Nahlásit

vlk
.... sem myslela, že su nějaká divná, ale koukám, že je to asi celkem normální
ale já normální nejsem podle mě to neber !

co miminooooooooooooooooooooo??????????????????

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:38
- Nahlásit

nj... mě se ta píseň při čtení tak nějak sama rozezvučela v hlavě...
no a já si jí pustila před dítětem
vlk
e to asi celkem normální....
jj .
Mně se jednou stalo, že nám Mája spadla do bazénu. Tak jsem si obula holiny a vlezla do skoro vypuštěnýho bazénu, kde už zbylo jenom cca 30 cm bordelu, co se tam nahromadilo nejmíň za deset let, kdy se nevypouštěl. Dala jsem nohy do tý kapaliny, holinka se zcucla kolem nohy a najednou cejtim, jak se to zase rozcuclo a do boty se mi vlil ten humus, páč v holince byla netušená díra. Bleeeeeeeeeeeee

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:40
- Nahlásit

Fajka
mě na tom kurně se**e že se mě v holinách dycky vyzouvaj ponožky
Jsem na tom stejne. A kdyz vezmu fusky pevnejsi, tak prodru patu brzo.
tak nějak sama rozezvučela v hlavě...
Uzasny, budu si ji zpivat, asi casteji.

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:43
- Nahlásit

Fajka
ale já normální nejsem
... tož v tem připadku, já taky nee....

co miminooooooooooooooooooooo??????????????????
sežralo papuč, rozkousalo roh polštářku načež do něj s gustem pláclo, takže do obejváku se vyvalilo mračno prachového peří a zatím co jsme lezli po zemi a sbírali peříčka si spokojeně dáchlo na gauči, pred chvílí zvalilo porci masa se zeleninou a opět chrápe aby bylo větší a větší a mohlo nás lépe sežrat....

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:43
- Nahlásit

Fifi
to je naprosto ocistujici pisen, cos hodila vedle
sem si ji teda pustila taky....
šmarjáááá....myslím že to je jediná písen na světě u kerý nezapomenu text

kachna_
já si jí pustila před dítětem
co se v mládí naučíš ....

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:46
- Nahlásit

Fifi
Jsem na tom stejne. A kdyz vezmu fusky pevnejsi, tak prodru patu brzo.

se nám tu zas koncetruje nějaká ouchylka boco

vlk
papuč, rozkousalo roh polštářku načež do něj s gustem pláclo, takže do obejváku se vyvalilo mračno prachového peří a zatím co jsme lezli po zemi a sbírali peříčka si spokojeně dáchlo na gauči
kááááchnááááá měla prafdu!!! zbejvá ti posledních pár týdnů - dní kdy se budeš ještě moct vyvalovat na gauči...pak už se tm krz plyšáky nevejdeš !!!

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:49
- Nahlásit

Fajka
zbejvá ti posledních pár týdnů - dní kdy se budeš ještě moct vyvalovat na gauči...pak už se tm krz plyšáky nevejdeš
si zavěsím pod strop ňákej hamak tedy, aby na mě nemohli....

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:51
- Nahlásit

vlk
si zavěsím pod strop ňákej hamak tedy, aby na mě nemohli....

si moudrá žena !!!! a ještě budeš jako správná alfa nad nima fšema !!!
to by mě nenapadlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:52 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
.myslím že to je jediná písen na světě u kerý nezapomenu text

A jak se bude hodit, teda - nechci nic privolavat, ale kdyzby nahodooou, pojmi to jak on a rvi natvrdo, hezky hardrock.

kachna_
no a já si jí pustila před dítětem
Stejne by se to naucila, casem nekde, aspon ve skolce muze machrovat a ucit jiny.

vlk
sežralo papuč, rozkousalo roh polštářku načež do něj s gustem pláclo, takže do obejváku se vyvalilo mračno prachového peří a zatím co jsme lezli po zemi a sbírali peříčka si spokojeně dáchlo na gauči,
Cili normalni mimco, skvele!
sem si to zeditovala, neb to tak dopada, kdyz clovek dela vic veci najednou, nicmene kulala je uz s malou prdlavkou na trajektu.

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 21:00
- Nahlásit

Fajka
mám vysokej strop, aspoň ho tedy využiju konečně.... horší to bude jak se pod mojí vahou urvou ty špagátky....

Fifi
Cili normalni mimco, skvele!
ano naprosto normální jako ostatně všici psisci co prošli naší domácností.... když na to přijde, nábytek mám stejně vokousanej tak ňákej hryzanec navíc už mu na kráse moc neubere....

<< 1 ... 1755 . 1756 . 1757 . 1758 . 1759 . 1760 . 1761 . 1762 . 1763 . 1764 . 1765 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání