| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:30
- Nahlásit
brut
co to je?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:38
- Nahlásit
PetraK
co to je?
co co je? ,.... zánět řil? Nooo, ten mám v pravý ruce po inijekci při tom blbým vyšetření. Vždycky mi dělá potíže a zánět žil, tak jsem tomu neutekla ani teď
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:42
- Nahlásit
brut
co co je?
nééééééééééé sem myslela tu stránku děsivou.
zánět žil, tak jsem tomu neutekla ani teď
zánět žil je humus!!!! dali na to něco?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:19
- Nahlásit
PetraK
nééééééééééé sem myslela tu stránku děsivou.
to je humus , holt Růůůžofka je všude a děsí okolo sebe...
zánět žil je humus!!!! dali na to něco?
mnooo, dalli ruku do sádry
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:32
- Nahlásit
njn, ale ono toho o moc víc nejde dělat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:44
- Nahlásit
Hyena
njn, ale ono toho o moc víc nejde dělat
já vím, ale že by to bylo moc pohodlný se říct nedá
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 17:52
- Nahlásit
Kuwa, kuwa..sotva jedna holanďanka z útulku v Troji vypadla, už je tam další
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 19:01
- Nahlásit
Hyena
sotva jedna holanďanka z útulku v Troji vypadla, už je tam další
ach jo... tohle je v útulcích s australákama, jsem z toho taky celá nešťastná a naštvaná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 20:43
- Nahlásit
Umstajn.
Heehee, Kremylovi to cvaklo v hlave! Jiz mame nose touch do bedynky, nove pridala do ni aj predni hnatek! Neskutecny, jak se ji to od nedele porovnalo v lebze. Za chvili se tam nacpe cela!
brut
jsem z toho taky celá nešťastná a naštvaná
Ja nekdy uz ani nemam naladu projizdet utulky a hledat, pridavat novy.. protoze me to taky strasne sere a sem vyhorela. Navic si rikam, esli tam vubec nekdo kouka a ma to smysl... Neverending story. Potrebuju slunicko, tmu az v deset vecer a poradnou rumstajni protapku asi zase.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 20:45
- Nahlásit
Ramštáááááááááááááááááááááááááááááááááááááájnnnnnn ,
ty pražácííííííííííííííííííííí vočklivýýýýýýýýý měli dneska sluníčkoooo modrou voblohuuuuuuu vosum stupňůůůůůů a jarooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Asi emigruju nach Práááááááááááááááááááák!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 20:47
- Nahlásit
Fajka
měli dneska sluníčkoooo modrou voblohuuuuuuu vosum stupňůůůůůů a jarooooooooooooooooooooooooooooooooooo
páááč ste ho sem dovaliliiiiii vy! než jste přijeli, bylo echtgold hnusně
Asi emigruju nach Práááááááááááááááááááák!!!!
béme sousetky?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 20:48
- Nahlásit
PetraK
béme sousetky
jooooooooooooooooooooooo bém společně venčákovat čoklidi f políííích
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 20:50
- Nahlásit
Fifi
Kremylovi to cvaklo v hlave! Jiz mame nose touch do bedynky, nove pridala do ni aj predni hnatek! Neskutecny, jak se ji to od nedele porovnalo v lebze. Za chvili se tam nacpe cela!
juuuuu to je háááskéééé já včéra ani dneska neměla čas na nic tak bém cvičit záftra...
jen sem zkoušela to vodložení a přivolání... tntokrát ve dvou ...lidi kdyby ste vyděli jak ta Fája dokáže bejt rychla předháněli se s jelitem kdo u mě přistane první a to tak že nestihli ani brzdit ...brzdili až vo mě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 20:54
- Nahlásit
Fajka
Ja se pritahla dneska taky po sesty, ani jsem nemela naladu - ale cuzy si to vynutily - cumakovaly, esli teda jako, bude egaceee? Se snazim ted zpocatku kazdej den, aby se jim to prave v kebulach sklepalo a porovnalo.
předháněli se s jelitem kdo u mě přistane první a to tak že nestihli ani brzdit ...brzdili až vo mě
Ty chces nasledovat Brutici, vid..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 20:59
- Nahlásit
brut
no tak bezva a do kdy že?
Fifi
Heehee, Kremylovi to cvaklo v hlave! Jiz mame nose touch do bedynky, nove pridala do ni aj predni hnatek! Neskutecny, jak se ji to od nedele porovnalo v lebze. Za chvili se tam nacpe cela!
joooo, Křemýýýl for prezidééént!! Ona se prostě musí enem nastartovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 21:01
- Nahlásit
Fifi
ale cuzy si to vynutily - cumakovaly
no počkej, až to rozejdou ve velkym. Budou ti pak nosit hadry na podlahu samy vod sebe, sbírat věci po místnostech a nosit Ti je....
Fajka
jak ta Fája dokáže bejt rychla předháněli se s jelitem kdo u mě přistane první a to tak že nestihli ani brzdit ...brzdili až vo mě
jo, konkurenc je mocná čarodějka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 21:04
- Nahlásit
PetraK
Budou ti pak nosit hadry na podlahu samy vod sebe, sbírat věci po místnostech a nosit Ti je....
Naucim je stirat prach a luksovat, ideal. Zadny otvirani ale dveri od linky ci noseni misky.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 21:05
- Nahlásit
Fifi
Kremylovi to cvaklo v hlave! Jiz mame nose touch do bedynky, nove pridala do ni aj predni hnatek! Neskutecny, jak se ji to od nedele porovnalo v lebze. Za chvili se tam nacpe cela!
já to právě ještě vodkládám abych měla na to víc času a klidu bo tendle tejden jsme zasekaný
Ty chces nasledovat Brutici, vid
nééééééééééééééééééé to bych si nedovolila vono jak je ten sních měkej tak to se padá jak do peřiny
vona má sádru jo???? potěš koště teda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 21:06
- Nahlásit
Fifi
Naucim je stirat prach a luksovat, ideal
pak to vydej knižně a vyděláš na tom majlant
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 22:06
- Nahlásit
Fifi
Naucim je stirat prach a luksovat, ideal
no a rozhoď jim to do služeb, ať se jim to nevochodí a je jim to vzácný
otvirani ale dveri od linky ci noseni misky.
no todle je věc, která se v některejch momentech moc nehodí, to je pravda, máš-li hlavu ve skříňce a čokla aktivistu.... tak to někdy bolí
přinášení si misky je náhodou fajn, páč se člověk nemusí vohybat .... p ravda, že je blbý, když člověk nestíhá, prošvihne psí večeři a čokl ho ostentativně pronásleduje prostorem s miskou
Fajka
bém společně venčákovat čoklidi f políííích
no to je mi slovo do pranice ale myslim, že bychom se hádaly, vo to kdo z tej prahé prchne dříf
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 22:17
- Nahlásit
PetraK
která se v některejch momentech moc nehodí, to je pravda, máš-li hlavu ve skříňce a čokla aktivistu.... tak to někdy bolí
No ja mam hlavne pod linkou spajz - takze by to bylo silne kontraproduktivni. Hnatou o misku Ag rachta od mala, jakoze "je cas, pane profesore" - dej pokoj, este ji to naucit nosit. Co jen ji, ale vsechny - nenene!
rozhoď jim to do služeb
Cist, musim je naucit cist!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 22:35
- Nahlásit
Fifi
Co jen ji, ale vsechny - nenene!
hehehe sem si představila tu frontu jak před Domem armády spásy, když vydávaj goulage
Cist, musim je naucit cist!
no to bez pochyby! a hlavně psát, aby mohli napsat strejdoj Srstkoj, aby přijel vočíhnout, jak je tejráš
Jdu hají béli KOláče v zéli.
Gůte nacht meine Kindr.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 22:49
- Nahlásit
PetraK
Jsem si coby pilny student procitala starsi temata, a tam je fura infa, nadhera.
Hezke hali beli
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 23:06
- Nahlásit
Dámy, jestli myslíte, že bída naučila Dalibora housti, tak u nás moje neschopnost cokoli vykonávat naučila Brůtíkovce houstičky plésti A že mu to šlo .... jen nevěděl, že těsto má rádo teplo, jinak se holt nehne a nehne. Snad si bude pro příště pamatovat, že těsto je jak já...bez tepla ani ránu Foto budéééééééééé,páč jsem mu díky cééérce vrátila foto tlapky a pajdající nožky
Ale je pašák, musím ho pochválit, houstiček je 10, ale pro začátek super!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 23:13
- Nahlásit
Huráááááááááááá, již je zasláno !!! Máte foto, tak se kochejte
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 23:26
- Nahlásit
brut
Ty hele, ze ja taky rozeslu naky fota? Sem se k tomu este nedostala...
Brutikovec je sikula a bylo nehezke ho pri takove cinnosti, coby chlapa, fotit!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 23:30
- Nahlásit
Fifi
Brutikovec je sikula a bylo nehezke ho pri takove cinnosti, coby chlapa, fotit!
náááhodou, mu to tam sluší a byl na sebe hrdý..tak co bych ho nepochválilaa nedokumentovala, jak moc je šikulkááá
Ty hele, ze ja taky rozeslu naky fota? Sem se k tomu este nedostala...
ty jsi hodnáááááá, tzn že je máš jen ty a hyena, což mě těší , buď stále takhle zaneprázněná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 00:02
- Nahlásit
brut
http://www.youtube.com/watch?v=dUvRpctMT0E
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 10:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRR
RRR
RRR
RRRRRR
RRRRRR
RRRRRR
RRR
RRR
RRR
RRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Fifi
procitala starsi temata
jojojo, dobře děláš
Tam se se zrovna Katachyon ptala na to klikání venku ( cvik proveden, ale reakce na klik, nijak závratná a nebo vůbec) a to byl ten moment kdy jsem se rozhodla, že jedu od znova, protože jsem prostě chtěla aby mi reagoval i venku. Katka psala, že venku proto nekliká-protože ta pozornost na ten klik není a já sem jí chtěla. Takže z toho důvodu jsem to pojala jako s povelem - nejdřív naklikáme doma, pak venku bez rušivých elementiků a pak naklikáváme s rušivými elementiky za echt výbornou dobrotu. A myslim, že se mi to vyplatilo to takhle prodloužit, aspoň teda s Ešusovou roztěkaností.
brut
Brůtíkovce houstičky plést
TY VOLE KLOBOUKA DOLŮ DÁVÁM A VYSTAVUJU MU ŘÁD ZLATÝ HOUSKY
eh, pardon
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 11:03
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Fifi
mám ti vyřídit, žes praštěná a to velmi , prý tě musí poznat