| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 21:09
- Nahlásit
Janiii
NETĚŠIT SE !!!!!!!!!
Pravdu mas!
PetraK
Vyridim, az o vikundu, az se domu dostanu.
Hele, ty klikno, jak dlouho si naklikavala Esuse? A ty u nej uz od mala, nebo taky ve starsim veku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 21:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
ale jedná se o poslední lednovej víkend, 27.-29.1.
gůt, když se zejtra proberu k použití mozku, zkusím odchytit majitelku. Kolik by vás jelo a kolik pokojů / lůžek. Sami či se pséky?
víš že základní heslo je NETĚŠIT SE !!!!!!!!!
a nenenééé to já se těšíííím a moc. Jen si tam prostě zasunu, že to taky nemusí vyjít. Jako u Hošíčkovitejch koncertíků, těšila sem se hrozně moc a s tímhle počítala, proto mě taky neporazila ta choroba, ale sem jí na tu dobu porazila já. A taky na ten sraz, na ten sem se taky těšila moc co Chlumce a taky sem se tam dovalila. Nenenenééé já se těšíííím já už to vidíííím
Fifi
Vyridim, az o vikundu, az se domu dostanu.
a koupite jí pani ode mne jedno kvítko nějaký? já vim že mě nezná, ale oblibuju takovýhle silný lidije.
jak dlouho si naklikavala Esuse?
jaaak dlouho? To nevim, ale vim, že prvně sem to udělala blbě, nebo blbě, spíš jsem podcenila hodnotu piškotu. Myslela jsem, že při jeho žravosti bude stačit, když budu klikat na piškoty. Taky jsem ho naklikala enem doma v klidovým prostředí a pak hurá do akce venku. Druhá chyba. A třetí byla, že jsem mu princip začala ukazovat na naučených cvicích. Blbost. No jo jenže já jsem fakt čistá lajka, tehdy to tu ešče vůbec nejelo, kdo se zmínil vo klikru byl naprostej debil, kterej se psem vůbec neumí zacházet, normální kynolók to k ničemu nepotřebuje a blábláblááá. No takže, druhá fáze byla jakási z německa dotažená útlá knížečka, tak ně jak přeložená s vobráskama. Třetí fáze byla, že jsem se do toho pustila jinak. Naklikala jsem za echt gold dobrotu, kterou jindy prostě nedostane, naklikala jsem doma, když to bylo fajn, šli jsme ven do klidovýho prostředí a až pak jsem přidala psy. A nakonec jsem mu to, jak to má pořádně fungovat ukázala na novým jednoduchým triku. A bylo. Že ho to děsně ba, jsem poznala podle toho, že jednoho dne na chalupě vytáhnul z tašky klikr na šňůře a dovalil mi ho ke stolu . Určitě dělám strašlivou spoustu chyb, protože jsem fakt těžkej samouk, ale i přes to, nám to myslím slušně funguje. Ovšem , kdyby mi to zkouknul profík, je mi jasný, že se posunu o 10000 metrů dál. Stopro načasování - můj velký problémek
Edit - jo a bohužel právě jsem ho nenaklikávala od štěněte. Zpočátku jsme se učili klasicky.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 21:28
- Nahlásit
PetraK
Kolik by vás jelo a kolik pokojů / lůžek. Sami či se pséky?
4 lidi, takže dva pokoje? bez pséků, jsou to lidi z práce, pséků nemaje a jedno auto 4 lidi, lyže a berni nepobere
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 21:31
- Nahlásit
Janiii
doobře, ale prosím tě , jsem fakt tupo, takže ťukťuk na makovici esli sem doma , esli můžu poprosit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 21:33
- Nahlásit
PetraK
jo a bohužel právě jsem ho nenaklikávala od štěněte. Zpočátku jsme se učili klasicky.
Ja ja, taky ted lituju...
A tak chyb si asi moc neudelala, dulezity, ze to funga a kravnete si spolu.
My dostaly fakt solidni skolenicko od kulaly, extra odmeny nadrobno pokrajeny a zaciname uplne od prvopocatku, takze jen naklikavani, nabizeni chovani uz zacina, perdelice jsou bystrejsi. Kremylovi jsem musela napovedet zkraje, bo by jinak byl v depicce diky tem klasickym stereotypum. Udelalo mu to blik a jde to zvolna hezky. Povel pridavam zatim k touch na ruku, ten uz maji zmaklej vsechny. Mi slo v tom dotazu o to, jak asi dlouho mu trvalo v prvopocatku to spojeni v kebuli - takovy to pevny, u starsiho psa, jakoze mu to docvaklo uplne a zacal fakt premejslet jinak.. tyden, dva, mesic? den?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 21:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
den?
deset minut? Deset minut od přivázání provazu na větev, kdy jsem po něm chtěla, že aby vyskočil a toho provazu se dotknul. Nejdřív tam dělal tajtrdliky všeliký a nebyl schopen pochopit, že mu klikám za to, že zaměřil svou pozornost na provaz, pak se vytočil a hópnul vzhůru. Klik a bylo to, pak tak ještě tři pokusy a už to jelo. Ale já na něj od maličkata hodně mluvila, určitý věci jsem nechávala na něm, učila ho tak trošku nevědomky podobným způsobem. Třeba poklonu jsem ho jako malýho neučila na pamlsek, ale pochválila vždycky, když se protahoval po probuzení, no takže to pak šlo rychle.
bo by jinak byl v depicce diky tem klasickym stereotypum
no jasně, ona má i zakódováno čekat na povely od páníčka, kdežto ten teroš má zakódováno, že musí taky někdy pracovat zatr. samostatně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 21:48
- Nahlásit
dobrou s kobrou děuky moje, jdu do peříček.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 22:20 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Jéé dámy, právě jsem se dozvěděla, že Brůtice má na doživotí potvrzeno, že je neschopnáááááááá a s tímhle matrošem kámošíme
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 22:29
- Nahlásit
Fifi
Cokl zasratej, odlapli ho nebo zjistili, ci je?? Pekne ortezuj, opatrne naslapuj!
zítra tam budu volat.... jsem zvědavá. Jinak odpočívám, nic nedělám, čtu, hraju si s telefonem ( mám půjčený jiný) atd. Snad se dám brzy do pořádku, mladej má ten ples, příští týden ..
Fajka
zejtra služebka čtvrtek pátek dojčland ach jo
chudácíííí, ae pak snad budete mít trochu klidněji. Jen aby to počasí bylo lepší
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 22:34
- Nahlásit
PetraK
doooooooooooooooooo háje!
nj, klasika....sem nečekala nic jinýho
Fifi
tééééda, obříííí gratulace babině... to je fakt úctyhodný věk
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 22:39
- Nahlásit
Hyena
právě jsem se dozvěděla, že Brůtice má na doživotí potvrzeno, že je neschopnáááááááá
nejen že jsem neschopná, ale nejdůležitější je tam to PRÁCE NESCHOPNÁ
s tímhle matrošem kámošíme
to víš, matroš sem, matroš tam ...... ale mám ve vás skvělé kamarádky plné humoru, pochopení a hlavně akce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 07:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek !
chcem vodjet a projel pluch.... ve výjezdu ooobr balvany mokrýho udusanýho sněhu..nejde stim hnout balvany fšude..uprostřed silnice...u vodboček essi to zmrzne tak vode dneška u nás uš jen na lyžích
Na horáááách tam je príííma a to klíííma na horáááách....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 08:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRR
RRRR
RRRR
RRRR
RRRRRRRRR
RRRRRRRRR
RRRRRRRRR
RRRRRRRRR
RRRR
RRRR
RRRR
RRRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!
Jeden upršenej vobrázek takovej, ať se držim tématicky počasí.
Hyena
neschopnáááááááá a s tímhle matrošem kámošíme
no a to ešče nevědijou, že je sice neschopná, ale schopná fšeho
Fajka
Na horáááách tam je príííma a to klíííma na horáááách..
.. ve výjezdu ooobr balvany mokrýho udusanýho sněhu..nejde stim hnout
no tak ne uplně, uznávám, že nějaká ta malá nepříjenmnost se asi najde...... a .... asi abych radši hodně rychle šla, co?
No ale co s tim budete dělat? to asi abyste to fšecko rozmlátili
essi to zmrzne tak vode dneška u nás uš jen na lyžích
no tak ty to máš dobrý, máš plesnivej motor
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 09:49
- Nahlásit
PetraK
Hyena
neschopnáááááááá a s tímhle matrošem kámošíme
no a to ešče nevědijou, že je sice neschopná, ale schopná fšeho
Až na věky rumštájn
Hmm,schopná všeho,kromě poctivé práce ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 09:50
- Nahlásit
Hyena
zabije tě, toho je taky schopná
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 09:57
- Nahlásit
PetraK
[i]zabije tě, toho je taky schopná [/i
Zabít beze sporu, ale ne mě...... to už je rozhodně nad její síly
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 10:03
- Nahlásit
PetraK
jaaak dlouho? To nevim, ale vim, že prvně sem to udělala blbě, nebo blbě, spíš jsem podcenila hodnotu piškotu. Myslela jsem, že při jeho žravosti bude stačit, když budu klikat na piškoty. Taky jsem ho naklikala enem doma v klidovým prostředí a pak hurá do akce venku. Druhá chyba. A třetí byla, že jsem mu princip začala ukazovat na naučených cvicích. Blbost. No jo jenže já jsem fakt čistá lajka, tehdy to tu ešče vůbec nejelo, kdo se zmínil vo klikru byl naprostej debil, kterej se psem vůbec neumí zacházet, normální kynolók to k ničemu nepotřebuje a blábláblááá. No takže, druhá fáze byla jakási z německa dotažená útlá knížečka, tak ně jak přeložená s vobráskama. Třetí fáze byla, že jsem se do toho pustila jinak. Naklikala jsem za echt gold dobrotu, kterou jindy prostě nedostane, naklikala jsem doma, když to bylo fajn, šli jsme ven do klidovýho prostředí a až pak jsem přidala psy. A nakonec jsem mu to, jak to má pořádně fungovat ukázala na novým jednoduchým triku. A bylo.
Že vám sem lezu.. jen chci moooc poděkovat za tohle co jsi napsala, s klikrem jsme úplně na začátku, mám v tom zatím dos hokej, a přesně takhle jsem to chtěla dělat..... díky, díky, že vím, že takhle teda néé a jak přibližně asi jo .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 10:17
- Nahlásit
Hyena
. to už je rozhodně nad její síly
no tetkon asi jo, dyš je skorem-nehejbací, ale jen počkej až dotáhne a sroste, budeš si shánět kobereček, majzne tě brejlí natotata
LucieS
. díky, díky,
není zač. já jsem se v tom motala trochu jak hajzl při povodni tenkrát. Ne že bych dneska byla nějaká odbornice, jen takhle to prostě nám zafungovalo. Tak ať to zafunguje i vám.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:32
- Nahlásit
Zdravíme vespolek
Fajka
chcem vodjet a projel pluch.... ve výjezdu ooobr balvany mokrýho udusanýho sněhu..nejde stim hnout balvany fšude..uprostřed silnice...u vodboček
týý jo, to je hnus ... povedlo se to nějak rozmlátit nebo odstranit? Vůbec nezávidím Vím,proč na hory jen na otočku a zase honem zpět... i když tady prší a je hnusoba a jestli to namrzne, tak tu bude klouzačka
PetraK
to ešče nevědijou, že je sice neschopná, ale schopná fšeho
taktak děvče milé
Hyena
tady někdo dostane berlou mrazilkou
PetraK
zabije tě, toho je taky schopná
to néééééé, bude hezky pracovááááát, aby věděla, že se takhle s nemocnou nemluví
Hyena
tssss, srostu a pak uvidíš, o se stane
PetraK
tetkon asi jo, dyš je skorem-nehejbací, ale jen počkej až dotáhne a sroste, budeš si shánět kobereček, majzne tě brejlí natotata
pašáááák, ví o čem mluví
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:36
- Nahlásit
brut
taktak děvče milé
řikala sem to!
ví o čem mluví
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
DÍVADLO U ZÁBRADLÍ DOSTALO EMILA, VOPAKUKU DÍVADLO U ZÁBRADLÍ MÁ EMILA!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:16 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
brut
Hyena
tssss, srostu a pak uvidíš, o se stane
Táhni a srůstej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:23
- Nahlásit
pomoooooooooooooct:
"Ty máš lýmičku miláškuuu? Jéditi my tloubíme! Mušíš ši dát kapičty milášku!"
bože zač mě tresčeš, zač mě tresčeš, huž se mi chce zase blejt.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:25
- Nahlásit
PetraK
řikala sem to!
šak to znáš
DÍVADLO U ZÁBRADLÍ DOSTALO EMILA,
nejsem dííívadlo u zábradlí, páč nemám emila
Hyena
Táhni a srůstej
jen se nediv, až přijedeš a budu srostláááááá
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:32
- Nahlásit
brut
Hyena
Táhni a srůstej
jen se nediv, až přijedeš a budu srostláááááá
Jééééé už se těšííííímmm
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:32
- Nahlásit
brut
šak to znáš
no, hlavně znám tebe
nejsem dííívadlo u zábradlí, páč nemám emila
ne to nejsi dívadlo u zábradlí, páč to se někde fláká a neví tak, kdy má volat kvůli horám
a jak je zlámanino?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 12:53
- Nahlásit
Hyena
Jééééé už se těšííííímmm
já taky a moc
PetraK
, hlavně znám tebe
to nejsi dívadlo u zábradlí, páč to se někde fláká a neví tak, kdy má volat kvůli horám
nj, přece by jsi nechtěla, aby byla na founu, když máš čas
a jak je zlámanino
tak nějak únavně ... se těším až srostu, páč takhle jsem doma trochu neschopná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:06
- Nahlásit
brut
nj, přece by jsi nechtěla, aby byla na founu, když máš čas
pani - nepite už! vy mi nerozumíte, todle jednak nejni právě pro vás, ale pro dívadlo u zábradlí a to si má zavolat na číslo, který sem mu poslala. Ne že máte vy volat mě. Nepite už.
tak nějak únavně .
ááách jo!a bolí?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:19
- Nahlásit
Ešuskóóó, asi se namnožila tvoje kolegyně...ale tahle bude ještě blbější
http://chihuahua-zsz.cz/slecna%20ruzovka.htm
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:25
- Nahlásit
PetraK
pani - nepite už! vy mi nerozumíte, todle jednak nejni právě pro vás, ale pro dívadlo u zábradlí a to si má zavolat na číslo, který sem mu poslala. Ne že máte vy volat mě. Nepite už.
sem pochopila, že to není pro mě.... a dívadlo je jen jedno a je trochu zmatečný, abych to viděla
ááách jo!a bolí?
noha je relativně ok, pokud neudělám blbý pohyb, ale ruka bolí, hlavně palec a ukazováček a zápěstí k tomu , no a ten zánět žil tomu nepřidá
|