Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1683 . 1684 . 1685 . 1686 . 1687 . 1688 . 1689 . 1690 . 1691 . 1692 . 1693 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 18:20
- Nahlásit

PetraK
pani, už jsem vám psala asi 100000x a vždycky to zašantročim tak musim psát znova!!! nějaký tipy na ubytko na zimní víkend? kdekoliv, ovšem nejlepčejc sever? aby se dalo lýýýžovat? cooo?

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 18:21
- Nahlásit

brut
co je nového u vás? Co šibinky?
u nás vše při starém, nic zvláštního se nestalo a doufám, že ani nestane.... a šibiska jen kvetou, akorát jim z tý zimy-nezimy zblbly kožuchy a pelichají jak sfiň... asi do plavek....

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 18:31
- Nahlásit

Janiii
krásné fotečky s prckama.... jak se hemžej

vlk
nás vše při starém, nic zvláštního se nestalo a doufám, že ani nestane....
to je dobře, opravdu držím palce

šibiska jen kvetou, akorát jim z tý zimy-nezimy zblbly kožuchy a pelichají jak sfiň... asi do plavek....
koukám, že to není jen u nás ... plesnifcíííí taky strašně línají, to je něco děsnýho, všude spousta chlupů

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 18:43
- Nahlásit

brut
, všude spousta chlupů
a nejděsnější je že votevřu paštiku a v ní šibí chlupy, votevřu jogurt a v něm šibí chlupy.... se bojím votevřít dveře....

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 18:48
- Nahlásit

Tfujtajbl vespolek, letos misto snehu snezi chlupy, koukam.. U nas to je to samy, Kremyl opadava ve velkem.
brut
příští týden jdu na kontrolní rtg zápěstí, ortézu na kotníku musím mít ještě minimálně 14 dní.
Cokl zasratej, odlapli ho nebo zjistili, ci je?? Pekne ortezuj, opatrne naslapuj!

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:07
- Nahlásit

vlk
votevřu paštiku a v ní šibí chlupy, votevřu jogurt a v něm šibí chlupy
já to mám aspoň votevřu paštiku, v ní špicí chlupy, votevřu jogurt v něm šeltičí chlupy, votevřu dveře a za nima vofčák hnojní.
Mám to takový pestřejší aspoň
Fifi
Kremyl opadava ve velkem.
Včera jsem z batošpice vyčesala aspoň dvě šeltie. Šeltia vylínala natolik, že už skoro nevypadá tlustě. Jenom z ovčáka padá pouze bláto
Janiii
my taky prosíme o tip na severoubytko, ale jarní. Klidně chatka v kempu apod. Máme pouze podmínku, aby brali psy a děti.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:10
- Nahlásit

kachna_
z batošpice vyčesala aspoň dvě šeltie. Šeltia vylínala natolik, že už skoro nevypadá tlustě.
Pocasi blaznivy. Ja beru Kremyla kazdej den furmikem a mas to marny, mas to marny, mas to marny. Pohladis ji a mas je tam.

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:10
- Nahlásit

MÁTE SOVU, OPAKUJI, MÁTE SOVU

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:12
- Nahlásit

Fifi
Pohladis ji a mas je tam.
rozbalim plenku, sundám podprsenku...

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:14
- Nahlásit

kachna_
vlk
hmmm, otevřu mrazák- pruhovaný chlupy, otevřu pračku s čistě vypraným bílým prádlem- pruhovaný chlupy ...vyčistím si večír černý kabát do práce- ráno ho stáhnu z věšáku...na něm pruhovaný chlupy otevřu balíček se sýrem doneseným z kšeftu- trůní na něm pruhovaný chlupy

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:18
- Nahlásit

Hyena
od té doby, co bývalá tchyně našla na kabátu čerstvě přineseném z čistírny chlup našeho vlčího špice, který u ní nikdy nebyl a byl v tý době už půl roku mrtvej, se nedivim ničemu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:20
- Nahlásit

Janiii
Mas sovu, opakuji, mas sovu

kachna_
Hyena
otevřu mrazák- pruhovaný chlupy, otevřu pračku s čistě vypraným bílým prádlem- pruhovaný chlupy ...vyčistím si večír černý kabát do práce- ráno ho stáhnu z věšáku...na něm pruhovaný chlupy
JSOU PROSTE VSUDE!!!

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:20
- Nahlásit

kachna_Hyena
otevřu balíček se sýrem doneseným z kšeftu- trůní na něm pruhovaný chlupy
... no už chápu proč naše bábina říkavala - kde je chlup tam je chuť ..... chovala bernardýny a kavkazany...
ale jedno pozitivum to má, nikdo s náma nechce jezdit do práce a z práce.... chlupatým autem...

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:22
- Nahlásit

vlk
kde je chlup tam je chuť .
To neznam, s dovolenim beru odted za sve rceni. Cili polevka bude chutnejsi, omacka omackovitejsi a napoj napojovatejsi.

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:22
- Nahlásit

kachna_
hele když u nás žila 3 roky ta černá čubís, co jí teď občas hlídáme a pak si jí páníček vzal zpět, tak jsem černý chlupy nacházela taky ještě rok potom. I když to už se v té době mixovaly s první várkou pruhatejch Podle mýho se psí chlupy přesouvají mimo náš běžný časoprostor..jediný, kdo to ještě takhlemí jsou ponožky v pračce

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:25
- Nahlásit

Fifi
Cili polevka bude chutnejsi, omacka omackovitejsi a napoj napojovatejsi.
o tom žádná.... a když přijde návštěva můžeš vyhlásit soutěž - kdo najde v jídle nejvíc chlupů vyhrává.....

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:28
- Nahlásit

vlk
kde je chlup tam je chuť .
POřád říkám, že naše babičky byly moudré ženy

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:33
- Nahlásit

Hyena
POřád říkám, že naše babičky byly moudré ženy
zvláštní že tehdá tolik neřádil Alzhajmr....

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:41
- Nahlásit

vlk
že tehdá tolik neřádil Alzhajmr....
...nebo je pak uz nikdo nehledal, kdyz se ztratily.

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 19:47
- Nahlásit

Fifi
kdyz se ztratily

koho ??? bábiny ???

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 20:05
- Nahlásit

vlk
Babiny. neb na to mladsi generace postizena prave nemcem zapomnela.
Ale je fakt, ze nemec tolika neradil, babina moje ma popozitri 101. narozky. Nebyt mrtvicky, tak je furt jak sokolik bystra.

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 20:10
- Nahlásit

Fifi
babina moje ma popozitri 101. narozky
hustý tak hodně zdraví bábince!!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 20:12 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Fifi
Moje prababička měla na stovku taky dobře nakročíno...bohužel si zlomila nohu a to bylo v 1985 ještě rozsudek smrti. Dneska by jí v její kondici vzali na operaci bez problémů a rozchodila by to

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 20:13
- Nahlásit

Fifi
babina moje ma popozitri 101. narozky.
úžasnej věk... naše babča umřela v 98 a to ještě byla schopná v tomdle věku si doject na kole do obchodu a po žebříku vylízt na strom a vočesat japka....

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 20:18
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/255732-za chranar-v-sanitce-znasilnil-pacientku-v-bezvedomi. html

ty voe

zdravim probíhám nestíháááám

Janiii maila sem zaregistrovala, dík za upozornění, poslední dobou nestíhám ani na nic odpovídat su v řiti
zejtra služebka čtvrtek pátek dojčland ach jo

jo a kujva vodvezte si ten sních !!! někdo a HNET!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 20:37
- Nahlásit

Fajka

o fotkách se proto ani nezmiňuji ..
pozdravuj čííífa a sníh si tam nechte, chcem jet s babama na víkendovku na hory, holky chtěj lyžovat, tak ať maj na čem a nemusíme to celý prochlastat

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 20:50
- Nahlásit

brut
Jsem po kontrole a příští týden jdu na kontrolní rtg zápěstí, ortézu na kotníku musím mít ještě minimálně 14 dní. Takže mám o zábavu postaráno, protože 21.1.
,

doooooooooooooooooo háje!

Janiii
kdekoliv, ovšem nejlepčejc sever?

no chtěla jsem napsat náš Bedřichov, ale tam maj tetkon myslím dost plno, pro nás našli jedno místečko až v březnu, nicméně - připomeň se mi záftra tydlifounem a řekni mi o kterej termit se jedná, třeba by nějaký místo měli.

vlk
... asi do plavek

no Hošikus už si dal Silvestrofský plaváro třicátýho si byl zaplavat, tak možná že fakt pelichaj do plavek..

kde je čas na jednoho psa, je čas i na dva, tři a více

no já vim, ale tak ono s tím jedním člověk dělá jako víc věcí. Hošíkus je takovej jako jinak zpracovanej - nosí odpadky, zavírá sám od sebe skříňkový dveře, vynáší papíry do koše a hrozně moc spolu komunikujem a to by právě už tolik nemohlo bejt, páč bych se musela rozdělit pro dva...... myslim, že by to víc asi možná chybělo mně?? než jemu?? . Já nevím, moc to probírám a tam je ta chyba.

se bojím votevřít dveře....

a tam další šiba f kožichu plným šibích chlupůch

kachna_
Mám to takový pestřejší aspoň

ty seš fakt magor, kachno

vod určitýho věku už je ten štriptejz tak jako nebezpečnej, jak už člověk nosí pemprzy, nejni to vono

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 20:53
- Nahlásit

Fifi
babina moje ma popozitri 101. narozky

hele vyřiď jí moje OLBŘÍMÍ GRATULACE, ŽE JE DOST FRAJERKA!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 20:57
- Nahlásit

Janiii
MÁTE SOVU, OPAKUJI, MÁTE SOVU

YYYOOOOODLEEEEYYYYDÝÝÝÝÝÝÝ JADÁÁÁÁÁÁ TRADADÁÁÁÁÁÁTYYYDADYYYYYYYYDADÁÁÁÁÁÁÁTŮDŮŮŮT.

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 20:59
- Nahlásit

PetraK
víš že základní heslo je NETĚŠIT SE !!!!!!!!!

s termitem se zítra připomenu ale jedná se o poslední lednovej víkend, 27.-29.1.

<< 1 ... 1683 . 1684 . 1685 . 1686 . 1687 . 1688 . 1689 . 1690 . 1691 . 1692 . 1693 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání