Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1683 . 1684 . 1685 . 1686 . 1687 . 1688 . 1689 . 1690 . 1691 . 1692 . 1693 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 11:21
- Nahlásit

Hyena
vypadá na rozumnýho samečka

jehehééé, no..je vidět, že nevíš vo kom mluvíš

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 11:28
- Nahlásit

PetraK
jehehééé, no..je vidět, že nevíš vo kom mluvíš
tož sme spolu pani eště tolik nepopily, abyste měla jasnej obraz, co se u mě skrývá pod pojmem " rozumný sameček"

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 11:36
- Nahlásit

Hyena
co se u mě skrývá pod pojmem " rozumný sameček"

jo je fakt. Zas na druhou stranu, jak mám svýho nejlepšího kamaráda moc a moc ráda, a jak vím jak je hodnej jako člověk,tak do páru bych ho hned tak někomu nedoporučila, pro dobrou obou těch duší. I když jsem mu pravda před x lety při jakýmsi jednání slíbila doručit hejno vosumnáctek , letos zase dorazila urgence

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 11:44
- Nahlásit

PetraK
slíbila doručit hejno vosumnáctek , letos zase dorazila urgence
hele ale to bych zasejc mohla sfouknout, páč svým věkem už " houfu osmnáctek dopovídám" Ti garantuju, že pak už by se chudák nevodvážil po tobě chtít ani morče

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 11:54
- Nahlásit

Hyena

hele ale to bych zasejc mohla sfouknout, páč svým věkem už " houfu osmnáctek dopovídám"

jako že víc v jednom??? ty vole to je nápad, kam se hrabe Kindr vejce tetkon mi ale došlo, že von vůbec nemá rád zvěř. krom tý naší teda. Páč ta patří mně , když jsme si přinesli domů Ešůska, pravil mu : "hele... podivej se... já sem pro tebe tabu! Sem pro tebe takovej jako vobyvák!" (páč tehdá tam chodil hošíček enem s námi, abychom stihli odchytit případnou loužu, jinak byl obyvák tabu. " Zvířata já nemám vůbec rád!".......... a dneska??? ........ ani mu nevadí, že ho to hovado poslintá ......... musely bychom Hyenu a konika vydávat za moje zvířata nejdřív

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 12:04
- Nahlásit

PetraK
že von vůbec nemá rád zvěř. krom tý naší teda.
Hmm, tak to je tedy velkej handicap, to bude muste kurňa předvést svůj pozitivní vztah k rumu, abych hos tále považovala za rozumnýho smaečka .-)

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 12:11
- Nahlásit

Hyena
Hmm, tak to je tedy velkej handicap, to bude muste kurňa předvést svůj pozitivní vztah k rumu, abych hos tále považovala za rozumnýho smaečka .

Tak už sem vás seznámila! právě volal! řekla sem mu, že sem mu konečně sehnala ten houf vosumnáctek . začal se radovat, tak sem chvíli počkala a pak mu řekla, že jej jich jako víc v jednom balení, esli to nevadí pak sem dodala, že tak ani ne dvě. to prej nevadí. A nevadí prej ani, že maj ty dvě vosumnáctky zvěř. Udělá se prej velký bárbekjů. tak nevim co tim moch myslet?|????

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 12:46
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Od rána se rozčiluju na našich ministerstvech a úřadech práce, ale ne místních, ale těch vysokých ndřízených. Bych vám přála absolvovat ta telefonická kolečka. Je mi z toho s prominutím na blití a jsem vzteky rudá. Chudáci posudkový doktoři a úřednice v první línii, kteří odnesou vztek a flustraci všech obyčejných lidí. Systém, který s velkou slávou zavedli je akorát na houno a ke vzteku. Kor, když není vyzkoušen a včas dodán a ten původní byl pro jistotu koncem roku vypnut Bych těm dementům přála ( a to nikomu nic zlého nepřeju, jen aby si to vyzkoušeli), aby se jim taky něco popo a museli absolvovat tohle kolečko a být závislí na rozhodnutí počítačů, úředníků a poradců, ministrů, kteří se poklepávají po plecích a říkají, jak jsou super
Těch obyč v první línii je mi strašně líto a nechtěla bych jejich práci dělat ani minutu ....

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 12:49
- Nahlásit

PetraK
tak nevim co tim moch myslet?|????
hele taky nevím..je otázka co bude nakonec za maso až tohle přání sdělí pruhatý z oka do oka,zvláště, když jí potichu prásknu, že pán je " šupák " Ale já si zasejc nevybírám, jím, co je

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 12:55
- Nahlásit

PetraK
btw, nešla by aktivovat Vlka poslat jí do témátka " šibalího témátka"...zatím tam jsoupsotřehy o šibách z venkovního pohledu. Vlky by mohal přidat něco přímo od zdroje..mě docela děsí předtava 11letého kynologií neodtčeného dítěte, které má na zodpovědnost jakéhokoliv pas, natož nějakého "inu"

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:12
- Nahlásit

Hyena

btw, nešla by aktivovat Vlka

no taky mě to napadlo, ale nevim jak, nevim jak

když jí potichu prásknu, že pán je " šupák " Ale já si zasejc nevybírám, jím, co je

abychom nepřišli ale vo vrchního dodavatele kobercůch
brut

. Je mi z toho s prominutím na blití a jsem vzteky rudá.

jo to chápu včera jsem mluvila se ségrou, je taky v tej první linii

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:14 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK
abychom nepřišli ale vo vrchního dodavatele kobercůch
jo, to je halt riziko, dyž někdo trvá na balení vosumnáctek a chce je pozvat na bárbekjůůůůůů z vlastních surovin

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:15
- Nahlásit

SNĚŽÍÍÍ
SNĚŽÍÍÍÍÍÍÍ
MRÁÁÁÁZ KOLEM BĚĚĚŽÍÍÍÍÍÍ!!

JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:16
- Nahlásit

Hyena

jo, to je halt riziko, dyž někdo trvá na balení vosumnáctek a chce je pozvat na bárbekjůůůůůů z vlastních surovin

Mám mu vo ňom říct, vo tom riziku?

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:23
- Nahlásit

PetraK
nopoomožná ano....
třeba by pak přehodnotil svůj vztah ke zvěři a začal by si jí více vážit
na druhou stranu ale maso je drahý...Vetamix a Falco taky....plnej mrazák je plnej mrazák

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:24
- Nahlásit

PetraK
SNĚŽÍÍÍ
SNĚŽÍÍÍÍÍÍÍ
MRÁÁÁÁZ KOLEM BĚĚĚŽÍÍÍÍÍÍ!!

JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

kujvaaaaaaaaaaaa

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:28
- Nahlásit

Fajka
PetraK
je to paráda..škoda že to nepočkalo na noc... mám nejspíš po vyjíždce ale doufám, že ten sníh konečně zůstane i u nás v nížinách

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:34
- Nahlásit

Hyena

ale maso je drahý.

ne, nemůžeš sežrat mýho nejlepčího kamaráda!

Fajka

kujvaaaaaaaaaaaa

ale prosim Tě ty si toho nefšímej!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:36
- Nahlásit

PetraK
ne, nemůžeš sežrat mýho nejlepčího kamaráda!
mnooo...kvůli tobě a když bude dost rumu, tak bych se mohla dokázat ovládnout a ukočírovat i pruhatou

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 13:53
- Nahlásit

Hyena
tak bych se mohla dokázat ovládnout a ukočírovat i pruhatou

hele Ríša nic menšího než litrovku rumu zásadně nekupuje a kdyby šel za znalcem určitě by vzal minimálně cisternu

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 14:04
- Nahlásit

já nevim, že se vždycky najde nějakej moudrej, kterej musí projevit kvíkvé toho nejchytřejšího z nejchytřejších a pokusit se téma zahumusit, U tý šiby zas je jeden chytrej, moudrej a předčasně vyspělej. Asi že sněží tak se vobjevil martin.

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 14:04
- Nahlásit

PetraK
hele Ríša nic menšího než litrovku rumu zásadně nekupuje a kdyby šel za znalcem určitě by vzal minimálně cisternu
Mu dej tip, v Dačicích prodávaj rum v6 ltirovým kanďáku, s menší flakšou a´t anio nechodí, bo jináč posílám hyenu, aby opatřila zásoby masa
to víš, hejno vosumnáctek toho vypije......

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 14:06
- Nahlásit

PetraK
Asi že sněží tak se vobjevil martin.
A tak důležitější je, že mi o Vlku a Vlk v šibím témátku...jasně daná informace o životě se šibami je myslím hodně užitečná

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 14:07
- Nahlásit

Hyena
v Dačicích prodávaj rum
to víš, hejno vosumnáctek toho vypije..

von jenom BOŠKOF, pod Boškof von nejde. Tak že by sobě ten litránek a pro vosumnáctky teda ten kanystr?

Hyena
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 14:12
- Nahlásit

von jenom BOŠKOF, pod Boškof von nejde. PetraK
čéčr, tak to může bejt další malér, bo pro mě je Krásnobřezenskej nad boškof....

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 14:19
- Nahlásit

Doufám, že ten vichr nikoho neodnesl a všichni mají střechy, průjezdný cesty atd.

Fajka
jsem si představila Čííífa, jak v týhle zimě jde ven a učí jelito zvedat nožku při čůrání............ díky představě, jak klečí na všech čtyřech u stromku, zvedá nožku a "podepisuje" se, aby se to od něj jelito naučilo se mi zvedla nálada o 100%

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 14:31
- Nahlásit

Hyena

bejt další malér, bo pro mě je Krásnobřezenskej nad boškof....

no a je tu rozvot!!!!

brut

díky představě, jak klečí na všech čtyřech u stromku, z

tak víš co, úhylák je na to zdatnej, ŽE JO ČÍÍÍÍÍÍÍFEEEEEEEE!!!!
KDEEE SIIIIIII?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 14:32
- Nahlásit

Hyena

Asi že sněží tak se vobjevil martin.
A tak důležitější je, že mi o Vlku a Vlk v šibím témátku...jasně daná informace o životě se šibami je myslím hodně užitečná

jojo, HOOODNEJ VLK, škovnej vlk, dostane dobrůtku.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 14:37
- Nahlásit

Hyena
ahááááááááááááá, už chápu osmnáctky a Ričííínka s Ešusovic famíliíííí
Až buddš zpracovávat Ričíínka, tak prosím jednu nožičku... by plesnifcííí měli radost

PetraK
pevně doufám, že Ričínek změní názor, jinak by jsme neměly koberečky a to by byla škodáááá

jo to chápu včera jsem mluvila se ségrou, je taky v tej první linii
chudák, to jí moc lituju

brut
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 14:39
- Nahlásit

PetraK
tak víš co, úhylák je na to zdatnej, ŽE JO ČÍÍÍÍÍÍÍFEEEEEEEE!!!!
KDEEE SIIIIIII?

bych ho nevolala, už chudák zmrzl v tom jejich hnusným počasí

<< 1 ... 1683 . 1684 . 1685 . 1686 . 1687 . 1688 . 1689 . 1690 . 1691 . 1692 . 1693 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání