| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 13:21 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 13:23
- Nahlásit
dík za informace.
Je to těžký, na jednu stranu mám pocit, že si paní Přibylová tenhle přístup nezaslouží, na druhou stranu chápu přístup města
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 13:30
- Nahlásit
kachna_
Maaaaaaaaaaaaajoooooooooo To je bozi, jak je urechtana.
A ano, bude perdelatko holatko, ne zcela uplne, ale decentni.
|
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 13:33
- Nahlásit
kachna_
Je to těžký, na jednu stranu mám pocit, že si paní Přibylová tenhle přístup nezaslouží
Tohle vůbec nemůžu hodnotit, protože jsem tam nikdy nebyla.
Jen mi trošku naskočila paralela, možná neoprávněná, s jinýma lidma, kterým záchraňování přerostlo přes hlavu a původně záslužný počínání ze zvrtlo...
|
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 13:43
- Nahlásit
Fifi
A ano, bude perdelatko holatko, ne zcela uplne, ale decentni.
Nojo, tak to bys to taky měla vysvětlil svý kadeřnici, aby podoba zůstala zachována
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 13:57
- Nahlásit
měla vysvětlil svý kadeřnici, aby podoba zůstala zachována
OK.
Nebo radsi takhle??
|
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 14:06
- Nahlásit
Fifi
Nebo radsi takhle??
Můžete mít obě letní a zimní model, že áááno?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 14:18
- Nahlásit
kachna_
Hady nebrat, ale agamu vousatou nebo něco podobnýho bych chtěla. Blbý je, že výklenek, kde mělo být terárko bude oknem , protože je tu tma i ve dne.
agama je skvělá a taky se mi líbí , ale nemůžu jí mít kvůli kočce
tak to bys to taky měla vysvětlil svý kadeřnici, aby podoba zůstala zachována
jj, jsou si podobný
|
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 14:28
- Nahlásit
Ženy osvícené, prosím o radu. Poraďte mi nějakou čelovku (ne na kolo), která je vydatná, není moc drahá a vydrží dýl než půl roku (jako ta, co jsem koupila u vietnamců).
Na normální baterku mi schází další ruka a když nesvítí hvězdy a měsíc, jsem tu v noci nahraná...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 14:50
- Nahlásit
To ti poradi asi nejlip Hyjena, co se blaznive coura se psem po nocich 100 km a bivakuje pod sirakem v unoru.
Jinak ja mela kdysi myslim, ze neco takovyho, nez jsem ji ztratila. Od ty doby kupuju celovky za par supu - teda posledni mi kupovala Mathea a je to asi neco ala tento styl a vydrzi docela slusne, pokud ji tedy neozvejka perdel a neudela z ni misto celovky obycejnou baterku do ruky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 15:44
- Nahlásit
Ženy osvícené, prosím o radu. Poraďte mi nějakou čelovku (ne na kolo), která je vydatná, není moc drahá a vydrží dýl než půl roku (jako ta, co jsem koupila u vietnamců).
já mám podobnou té druhé, co na ní dávala odkaz Fifka a slouží mi vele úspěšně už třetí rok. Není na klasické baterky, ale spíš takový ty větší hodinový kulatý a vydrží děsně dlouho. Nemůžu si jí vynachválit... ... jo a docela dost daleko dosvítí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 15:47
- Nahlásit
Fifi
Hyena sice poradí, ale nejdřív zítra v noci nebo spíš v pondělí během dne.. ... teď je už bych řekla ve Vídni a řeší pracovní prográmek
Jinak ja mela kdysi myslim, ze neco takovyho, nez jsem ji ztratila. Od ty doby kupuju celovky za par supu - teda posledni mi kupovala Mathea a je to asi neco ala tento styl a vydrzi docela slusne, pokud ji tedy neozvejka perdel a neudela z ni misto celovky obycejnou baterku do ruky.
u nás se zase pro změnu buď ztrácejí nebo zničí zavírátko na baterky, či utrhne guma na čele... zkrátka já jí mám asi za 2 stovky a jsem naprosto spokojená a nevyměnila bych jí ani za nic
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 16:14
- Nahlásit
tak já jedu za Berni, ta mě řádně vystajluje a hurá na večírek
pěkný večír dámy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 16:51
- Nahlásit
Fajfkooo
Heej, ted teprva koukam, s jakym BOBikem, CACIBem a CACem nam bylo cti venkat! Mrska pruhata, se nezda!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 17:08
- Nahlásit
Fifi
jakym BOBikem, CACIBem a CACem nam bylo cti venkat! Mrska pruhata, se nezda!
ona je sice ma-gooor, ale veleúspěšný ma-gooor
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 18:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ramštáááááááááááááááááááááááááájn,
huráááá povedlo seeee umrtvili jsme Dokýšáka Měli jsme slezinu štěníků a bylo rooodeoooo, (Dokýš lítal jak pominutej a ostatní ho honili) byla bitkáááá ( lezli po sobě jak jelita vrčeli jak dyž startuje fichtl) tekla kréééééf ( dyž jednomu 5 měsíčnímu účastníkoj vypad žup) Byli jsme na prochajdě na Kosti, u Kosti pod Kostí .
Bylo veselo všude samej kobylinec Dokýš zkoušel cestou tam vochutnávat snad každej cestou zpátky už se votáčel že teda je hodnej kluk a už si jich nevšímá ..zato ostatní si ji předtím nevšímali a na konci prochajdy začali vochutnávat
Taky je učilže bahnitý kaluže sou děsně faaaaajn a dá se v nich koupat a v prachu je děsně prima se válet na zádech
Je to jelitoooooo
Fifi
Heej, ted teprva koukam, s jakym BOBikem, CACIBem a CACem nam bylo cti venkat! Mrska pruhata, se nezda!
jééé děkujeeeem
no jooooo nooooo, něco málo se nám s ní povedlo nooo, vona je i šikovná dyž chce
PetraK
týjo vám vybrali chalupu jo ? tyjo to je děsný fakt achjo ještě že fakt nic nezničili a nenadělali naschvál nějakou škodu ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:09
- Nahlásit
MILÉ DÁMY, JÁ JSEM MYSLÍM TAKOVÝ PAKO, ŽE SE TO NEDÁ ANI NĚJAK OMLUVIT, UVĚDOMILA JSEM SI TO DNESKA, KDYŽ JSEM SI PROHLÍŽELA TEN KALENDÁŘ OD VÁS.
JÁ SEM VÁM ZA NĚJ ANI POŘÁDNĚ NEPODĚKOVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!
JSEM NAPROSTEJ DEBIL, DEBILŮ KRÁLOVNA A ASOICÁLNÍ KRETÉN. TAKŽE
neboli
brut
co mě bolí? Prosím ...v krku.
to dáš, to dáš, to dááááááš!!
že to zabere natolik
zabere! mi to taky zabralo
cožéééé
jo, přebíraj to lesy a jejich heslo zní, co se nedá udat = utratit,
kachna_
Jednu nemocnou nesekací sekačku vám můžeme dát
jako, že bychom měli už sbírku? jedna tam ještě zvostala
jako se santa klausovo sobům dávaj v americe za okno sušenky
atááák, to je dobrej nápad, mohli bychom to tam zahltit sekačkama, vostatního by si nevšimli
Už zas?
jo a tentokrát se s tím asi nemažou
Janiii
že je budu poslouchat i letos, chca nechca
juhůů, konečně zažiješ kuldůru
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:13 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Zdarec děckáá
Fotky z výletu luxusní,pohodička z nich stříkala...
Dneska jsem byla na moravě u známých,jsem překrmená domácíma klobaskama a domací slivovičkou .
A měli tam rozkošnýho kloučka,myslím,že z něj roste tohle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:19
- Nahlásit
Janiii
ale aspoň že to tam nezničili třeba ze vzteku, že nic kromě (nemocný) sekačky nenašli ...
jo to jo, tohle je fakt výhra, takže to nijak moc neřešíme. Jako nejsou to malý prachy, to ne, ale furt jsou to jen prachy a ne posraný peřiny a bordel v baráku.
podle těchto článků nekončí, ale vedení převzal někdo jiný... ,
hele nevím, dneska to bylo v tydlevízi, říkala to nejen ona ale právě i Lesy , má to tam opustit a zvířata si vzít s sebou, oni pak najedou po svým.
hajzlové
jo šmejdi!! ale nakonec ještě slušný, páč barák zavřeli.
najdu tu co má Brtnik a pak dám vědět, jo?
Fajka
huráááá povedlo seeee umrtvili jsme Dokýšáka
kecáš!
ještě že fakt nic nezničili a nenadělali naschvál nějakou škodu
jo přesně tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:21
- Nahlásit
ad čelofka - tak jak se to jmenuje nevím kupovala jsem jí v DAtartu, nemá to ale na sobě žáden nápis , stála asi dvě kila, svítí doteď.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:29
- Nahlásit
Kosťa:
"tak co vaříteee?"
"čaj!!"
"Eši poď!
"Poďte seeem!"
"Už ten sešit, to mi sere!"
jehehéé von si naprosto vystačí sám!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:33
- Nahlásit
PetraK
Kosťa:
"tak co vaříteee?"
"čaj!!"
"Eši poď!
"Poďte seeem!"
"Už ten sešit, to mi sere!"
jehehéé von si naprosto vystačí sám!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:35
- Nahlásit
PetraK
poděkovala už na místě ale my si to rádi vyposlechnem nebo přečtem znova
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:41
- Nahlásit
Fajka
huráááá povedlo seeee umrtvili jsme Dokýšáka
ouplně nebo jen napůl?
Měli jsme slezinu štěníků a bylo rooodeoooo, (Dokýš lítal jak pominutej a ostatní ho honili) byla bitkáááá ( lezli po sobě jak jelita vrčeli jak dyž startuje fichtl) tekla kréééééf ( dyž jednomu 5 měsíčnímu účastníkoj vypad žup) Byli jsme na prochajdě na Kosti, u Kosti pod Kostí .
jééé, tak to mohlo být docela "maso"
Je to jelitoooooo
tříbarevné, střelené a hlavně neskutečně lítacíííí
vona je i šikovná dyž chce
jáák, když chce, ona chce pořád, ale je nepochopená jak ti básníci v minulém století
PetraK
MILÉ DÁMY, JÁ JSEM MYSLÍM TAKOVÝ PAKO, ŽE SE TO NEDÁ ANI NĚJAK OMLUVIT, UVĚDOMILA JSEM SI TO DNESKA, KDYŽ JSEM SI PROHLÍŽELA TEN KALENDÁŘ OD VÁS.
JSEM NAPROSTEJ DEBIL, DEBILŮ KRÁLOVNA A ASOICÁLNÍ KRETÉN. TAKŽE
Klídek madam, poděkovala jsi, dokonce i zkoukla a to bez komentáře tukana , takže je vše v naprostém pořádku a žádný asociál nejsi ... stejně tak není Fifka a Mathea
to dáš, to dáš, to dááááááš!!
jj, baštím zázvor, dezinfikuju krk, bumbám čajíky a zároveň papám medík ....takže úspěšně zaháním bacily
zabere! mi to taky zabralo
doufám, ale musím říct, že žužlat zázvor není nic moc,v nejhorším přistoupím k radikálnímu řešení... jod do krku
jo, přebíraj to lesy a jejich heslo zní, co se nedá udat = utratit
nestraš To přece není možný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:45
- Nahlásit
PetraK
Kosťa:
říkám pořád, že je správně ouchylnej ... stejně jako vy, ale u něj se to tak nějak násobí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:45
- Nahlásit
Fajka
poděkovala
jo??? si toho vůbec nejsem vědomá . sem byla tak jako mimo , nestíhám tak rychle v takovejch momentech reagovat, sem jak zablokovaná , nebo mi to tak přijde teda, třeba to tak není, ale já to tak vnímám a pak si zpětně říkám, že sem se chovala jako ychtil
mámě se moc líbil. Aji ten Tvůj balíček,a le ten viděla enem na fotkách , páč origoš mám na poličce vpráci.
Víte že vlastně máte dárky i od ní? Páč já nejsem švadlen, ty růžový pytliky na šalvěj sem si objednala u ní. Ona k nim ještě iniciativně umotala ty růžový šňůrky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:48
- Nahlásit
brut
Klídek madam,
já nevim, mi pak vždycky dodatečně přijde, že jsem se chovala divně
....takže úspěšně zaháním bacily
Tak bojuj, bojuj!! zmákneš to.
ale musím říct, že žužlat zázvor není nic moc
ne to teda fakt neni, čajík je lepší, ale asi ne tak funkční
nestraš To přece není možný
no nevim, mi to tak z tý reportáže přišlo, ale tak je fakt, že pravda může být jiná.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:48
- Nahlásit
brut
ouplně nebo jen napůl
ehm ehm no ani ouplně ani napůl ...vystihla bych to jináč....NACHVILI jsme umrtvili Dokýše
jééé, tak to mohlo být docela "maso
jj bylo byl happy kor dyž vlítnul do banitý kalužiny a udělal hajííííííííííí
tříbarevné, střelené a hlavně neskutečně lítacíííí
jj přesně
jáák, když chce, ona chce pořád, ale je nepochopená jak ti básníci v minulém století
jo jo přesně....pravdu díš moudrá pani
jj, baštím zázvor, dezinfikuju krk, bumbám čajíky a zároveň papám medík ....takže úspěšně zaháním bacily
šiš ty si taky nachcípané??? ty si chudáky
Co vůbec Ešusová jak ta se léčí?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:49
- Nahlásit
PetraK
sem jak zablokovaná
Stale je mi na bliticko, muzete byt spokojene, Bajitko je hunate, jen prohrabane.
Peknej film to byl, ze jo???
Fajka
Je to jelitoooooo
Jooooo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:52
- Nahlásit
PetraK
vnímám a pak si zpětně říkám, že sem se chovala jako ychtil
nééé vůbeeec vklidůůůůůů jak ychtil nééééé ...spíš jak ouhyl
mámě se moc líbil. Aji ten Tvůj balíček,a
kuju
Víte že vlastně máte dárky i od ní? Páč já nejsem švadlen, ty růžový pytliky na šalvěj sem si objednala u ní. Ona k nim ještě iniciativně umotala ty růžový šňůrky
jooooo??? to je šikovnáááááá
|