| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 12:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Mathea
uz ma skorem 31kg
No, náš 2D německý ovčák má 34 a je to blbý, páč od 33 se nedá fotit zepředu - neni vidět . Ale protože spí doma, tak ať si je klidně 2D.
PetraK
Ešus má tu třicku
Mně přišel akorát, že mu byly krásně vidět žebra?
No já se těšim po porodu, až budeme zase lítat nahorudolu (u nás to totiž jinak nejde, trasy po rovině máme jen dvě). Je to brutálně znát, že teď tolik nechodíme, páč došly síly
Blbý je, že tomu neumim přizpůsobit krmení, protože přelínávaj a já se bojim dávat řasy (jak tehdy Batulka olysala, tak jsem jí právě řasy dala a teď se bojim je dát)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 12:51
- Nahlásit
kachna_
Mně přišel akorát, že mu byly krásně vidět žebra?
jo? no to jsem ráda, nechtěla bych, aby byl Klustej, ohařisko nemá bejt.
páč došly síl
no tyjo ale nejevila ses, největší coury jsme byly my dvě s Brůtici. Na to že za chvíli už to má přijít jsi v perfektní kondici, klobouk dolů.
a já se bojim dávat řasy
no to bych se asi taky už bálá, zkus halt ten biosil a neob jak psala Hípík Lněnej olej.
JEHEHÉÉÉÉÉ HEHEHEHÉÉÉÉÉ SEM SI ZASE VYBAVILA JAK JÍ ČÍÍÍF POPADNUL TU BERLI A MRSKNUL JÍ DO LESA MEZI BOROVICE
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 12:56
- Nahlásit
kachna_
No, náš 2D německý ovčák má 34 a je to blbý, páč od 33 se nedá fotit zepředu - neni vidět . Ale protože spí doma, tak ať si je klidně 2D.
JEHEHÉÉÉÉÉ HEHEHEHÉÉÉÉÉ SEM SI ZASE VYBAVILA JAK JÍ ČÍÍÍF POPADNUL TU BERLI A MRSKNUL JÍ DO LESA MEZI BOROVICE
tak mladej a už táááák drzej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 13:30
- Nahlásit
PetraK
no to bych se asi taky už bálá, zkus halt ten biosil a neob jak psala Hípík Lněnej olej.
ono by stačilo, kdybych nezapomněla dávat ten řepkovej . Ale lněný semínko si asi navařim do zásoby
AK JÍ ČÍÍÍF POPADNUL TU BERLI A MRSKNUL JÍ DO LESA MEZI BOROVICE
to bylo dokonalý
Ty síly prostě došly k tomu, abych sama nabrala dítě a čtyři těšící se psy a vydala se s nima skrz ves, tak to teď maj trošku omezený.
A navíc, Fifijová vybrala skvělej terén bez stoupání a klesání.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 13:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
asi navařim do zásoby
vono se to ale do zásoby nemá, ne? myslim teda, ale je pravda že teplota zatemňuje šedou můru koskovou
dokonalý
von je takovej nenápadnej a pak udeří v plný síle
síly prostě došly k tomu, abych sama nabrala dítě a čtyři těšící se psy a vydala se s nima skrz ves,
jo tak, páč já byla fakt překvapená tvou svižnou chůzí, až sem si chvílema řikala, ešivá vona nepracuje už k porodu a nespěchá rychle do cíle???
A navíc, Fifijová vybrala skvělej terén bez stoupání a klesání.
to jo fakt suprofka, sem se ani neufuněla. Tak hlavně já teda byla fakt naspídovaná tím jak jsem se těšila. Chtít dneska po mě někdo, abych to šla jen tak, tak upadnu hned u tý vody
Fajka
tak mladej a už táááák drze
ale hlavně klame tělem, vypadá jako takovej hooodnej pán a přitom je to burutáááál
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 13:47
- Nahlásit
PetraK
to OPPDN neboli Otylé Prasátko Přinášející Dobrou Nálad
tak ted uz to vubec nema chybu
kachna_
áš 2D německý ovčák má 34 a je to blbý, páč od 33 se nedá fotit zepředu - neni vidět
ma dobry maskovani zas Balous je nejlip maskovanej u Fifiny v kuchyni na dlazbe, kdyz je pritmy... kdyz se pak zvedne, tak to fakt vypada, jak kdyz se najednou ozivla podlaha
vybrala skvělej terén bez stoupání a klesání.
Jj, to je moje velmi oblibene misto uz vic jak 7 let. Kdysi sem tam s Doudou chodila jeste pesky z Chlumce, pak se vykoupat, projit lesem a zase domu pesky. Akorat to tam driv jezdivalo min aut (pac tam nestala ta fabrika na dlazbu) a nevedla dalnice.. PO vsech tehle zmenach a navic se 2 posukama uz si je fakt rads nalozim do auta a tapou jen po lese.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 13:57
- Nahlásit
Mathea
Jj, to je moje velmi oblibene misto uz vic jak 7 let
no, vzhledem k tomu, že bydlíme tu, tak k rovinkám vzhlížím s posvátnou úctou (jinak si nestěžuju, měnila bych jen za podobné)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 13:57
- Nahlásit
Mathea
tapou jen po lese.
však ono je to taky lepčejší - i pro jejich haxny. Lepší přírodní povrch než hnusnej asfalt
nema chybu
já mám doma OOA - neboli Otylý Optimistický Anděl
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 14:06
- Nahlásit
Tý jo, koukám jak se Mapy.cz postupně propojují se serverem Turistika.cz, to je perfektní
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 14:25
- Nahlásit
kachna_
že bydlíme tu,
no ono to ma co do sebe akorat ja jsem leniva a rovinky mi nevadej, na kopecky jezdim na vejlety
PetraK
však ono je to taky lepčejší
Tak ja to brala po loukach a polich, po asfaltu malo, ale stejne kolem silnice a to si tam ted uz proste nelajznu. ¨
Otylý Optimistický Anděl
foto!
A ja bych spala, nechapu to, ale spala bych jak zabita. Jenze musim jit povenkat a pak s chuti do rachoty, aby bylo co utracet. Jen ta chut mi dneska nejak uplne schazi A dost premejslim nad tim, ze to cely necham az uplne na vikend, ze jako dneska si dam jeste pohodovej den, pac stejne lidi budou doma az tak kolem 5 a to je zas tma tmouci... reknete mi nekdo, ze se na to mam dneska vykaslat, jit se psakama na protapku a pak si zdrimnout
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 14:31 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
A nejaky fotky teda tady
http://mathea.rajce.idnes.cz/Rumstajni_venceni
Edit: Kdyby chtel nekdo neco pridat nebo naopak dat pryc, necht mi napise emila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 14:36
- Nahlásit
Mathea
reknete mi nekdo, ze se na to mam dneska vykaslat, jit se psakama na protapku a pak si zdrimnout
jo! kašli na to, práce neuteče, zážitky jo.
fotky
dky
foto
snad nezapomenu, , ale je děsně roztomilej.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 15:22
- Nahlásit
Mám problém - štěkání na náklaďáky
Můžete mi někdo poradit, jak mám vysvětlit, že na náklaďáky za plotem se neštěká? Lucce?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 15:45
- Nahlásit
Rrrumstajn,
blee, tam je hnusne, to nam vcera to pocasi este docela pralo. Ste se nejak rozepsaly, jdu docist.
kachna_
že na náklaďáky za plotem se neštěká? Lucce?
Nauc ji povel KLID! Sedni uz ma docela slusny.
PetraK
já mám doma OOA - neboli Otylý Optimistický Anděl
Hmm, a ja diky tobe KBK - Klusta Barevna Krava.
A koukej se vylezet teda, v po tradaa k dochtource.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 15:50
- Nahlásit
Fifi
Klusta Barevna Krava.
Este ze tys hubena a fceras byla cerna, takze zadny podobnosti
PetraK
kašli na to
DIIIKYY Mam vyvenceno, este teda musim s boxeerem a jinak budu mit velmi klidny den
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 15:55
- Nahlásit
Mathea
Nene, jsem taky klusty chudaky, este s KBK.
tak jednak mel naplnenou jednu analni zlazku
Mu je jedna zlazicka malo, jo??? Hamoun jeden!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:10
- Nahlásit
Esuskoooo, ja te zavrazdim
Fifina mi uz jenom buci na icq
Fifi
Hamoun jeden!
Viiid? Ale koupila sem mu za to morkovou kost, ze teda vytrpel tolik u veta (u toho mladyho, neboji se toho teda )
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:15 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Hyena
Mathea
Treba zavazadlo, co ma sto nozicek?
A poněkud vlastní hlavu ?
Jééé, já teď zaháním chmury touhle...
PetraK
neboj, já jí tam dám nápovědu, ten obrázek od Hipíka, víš! to už dojde i jí tupohlávce obecný
Já to myslela hlavně jako nápovědu pro tebe... Abys jí už neposkytovala tolik svého času a hlavně energie.
Babu neznám, vařím teď z vody a třeba se pletu, ale představuju si jí jako osobu rozbředlou na těle i na duchu, hloupou, plnou mindráků a především strachu. V podstatě bytost nebohou, ale schopnou ublížit...
Chápu, že nasere, chápu, že dokáže vycucnout a otrávit vzduch...
Když už tě to ale budí ze spaní, je to vážně o zdraví.
Tím spíš bych se soustředila na budování svý pohody, ochrany a "odstřihnutí se" od baby, než na boj.... To tě vyfluše...
Pokud si baba začíná, odrážej to, ale nenech se vyhecovat, tak si vybije baterky ona, a ne ty...
Já vím, jsem zas za mudrlanda, vono se to radí, když se to člověka přímo bytostně nedotýká...
Holky, prosííím, pošlete mi taky link na fotky ze včerejška...
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:20 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
já teď zaháním chmury touhle...
Tu sem este necetla, ja toho moc nestiham a hlavne s ocima moc dlouho nevydrzim, bych to potrebovala v pdf vsecko
link na fotk
Poslano
Edit: A prej te mam do emila pozdravovat vod Fifiny, ale to sem nestihla
|
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:22
- Nahlásit
Mathea
bych to potrebovala v pdf vsecko
večer se po tom mrknu, a kdyžtak pošlu
Poslano
děkujuuuuu
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
Mathea
A prej te mam do emila pozdravovat vod Fifiny, ale to sem nestihla
Ahoj, jen jsem te chtela pozdravit.
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
kachna_
ám problém - štěkání na náklaďáky
Můžete mi někdo poradit, jak mám vysvětlit, že na náklaďáky za plotem se neštěká? Lucce?
EO??? teda.. sem chtěla říct EEE! jako že jí musíš vysvětlit, že je to fuj?
Fifi
pocasi este docela pralo
to jako že dost!! Dobře bylo
Klusta Barevna Krava.
A koukej se vylezet teda, v po tradaa k dochtource.
jo, mám kontakt, tak půjdu, ale třeba se stane sasrak?? a bude mi dobře??
Mathea
cerna
NO!! to sem taky chtělqa 1000x ocenit a páč sem pako, tak sem to dycky zapomněla
buci na icq
zas si jí nespleteš
DIIIKYY
nejni zač
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:23
- Nahlásit
Pipinaaa Esus, jak drepi temer zady k Cirousovi "neni tam, neni tam, nevidim ho, necitim ho.."
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:25
- Nahlásit
Já to myslela hlavně jako nápovědu pro tebe... Abys jí už neposkytovala tolik svého času a hlavně energie.
aha. sem tupo, vidíš to, to mě nenapadlo . PROVEDU, teda zkusím
Babu neznám, vařím teď z vody a třeba se pletu, ale představuju si jí jako osobu rozbředlou na těle i na duchu, hloupou, plnou mindráků a především strachu. V podstatě bytost nebohou, ale schopnou ublížit...
noooo... na to, že jí neznáš.... tak trefa, naprostá a na 100%
Tím spíš bych se soustředila na budování svý pohody, ochrany a "odstřihnutí se" od baby, než na boj....
já se snažim fakt, ale když už nespim moc dlouho, tak se na ní tak naseru... no
Pokud si baba začíná, odrážej to, ale nenech se vyhecovat, tak si vybije baterky ona, a ne ty...
Já vím, jsem zas za mudrlanda,
ne máš pravdu a já to vím i vnitřně, ale kurnik mi to právě nejde uvést v život moc nějak. mea culpa, mea maxima culpa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:27
- Nahlásit
Fifi
neni tam, neni tam, nevidim ho, necitim ho.."
no!! je to komická dvojka a von z něj má čurinu (Cirát s Esšálka) a ten z něj může chytit žinfárkt (Ešus z Ciráta)..... Čus vole... vypadni! co dělááš, mi to uklouzlo... vypadní! Ešče jednou to zvopakuješ a dám ti do držky!!... no ty určitě, posero! ....... jako bych je slyšela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:28
- Nahlásit
Fifi
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
ta černá je fakt dobrá, sem Ti to včera zapomněla říct
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:29 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
jako bych je slyšela
To je Cirátů... Od ted mu jinak nereknu, si upa blba.
ta černá je fakt dobrá, sem Ti to včera zapomněla říct
Ktera? Krava naka?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:29
- Nahlásit
PetraK
tak sem to dycky zapomněla
Normalni, ne? Brtnik po mne neco chtel, ale nemuzu si vybavit, co to bylo Tak se pripomente
večer se po tom mrknu
To bysb yla tuze moc hodna mne se vsecko cte v elektronicky podobe mnohem lip, pac vetsi pismenka a lepsi kontrast.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:34
- Nahlásit
Mathea
? Brtnik po mne neco chtel, ale nemuzu si vybavit, co to bylo3
tak snad to nebyl sex??
Fifi
To je Cirátů...
D
si upa blba.
se nějak poslední dobou všechny shodnete moc
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 16:34
- Nahlásit
Mathea
co to bylo Tak se pripomente
Jo huz vim, ale to nebylo po mne, ale po Fifine vlastne, tak se pripomente Fifine a jeji KBK
|