Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 08:51
- Nahlásit

Fifi
mathea
Ti nevim, ses si jista, zes dneska mela fakt jen babana v cokolade??

Mathea
sakra, ted premejslim, kteryho z nich sem sezrala.. esli jednoho z draku, tak se za sebe stydim moc
No Mathea za to nemůže, bo banán byl až po ušiska zarytej ve šlehačce
Mimochodem- Matheo, ty jsi taky úchylná na draky?

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 08:52
- Nahlásit

Jo a rumštajn ve spolek, ale v procesu bohužel bez ruma. ten jsem si střihla včera do gročku

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:14
- Nahlásit

Ramštáááááááááááááááájn,
u nás je krásně, všecko ojíněný sice mlha ale vůbec ne vlezlá, ani nefouká, no nádhera
Dochtor dneska poprvý zjistil že tam kde dycky byla voda tam je něco divně klouzavýho a voda to teda nejni, tak se nakrknul (děsně tu vodu chtěl) a urputně do toho divnýho klouzavýho studenýho bušil pacičkama až se mu rozjeli ty zadní a dal si na kokos

Fifi
Si mela bolehlava
jj ráno cestou za váma pak to najednou uplně přestalo (asi sem to díky všemu jinýmu nevnímala) a jen jsme sedli do auta a zatopili už se to zas vrátilo... dneska ještě trochek ale už je to lepčí
Fifi
Jo a mathea i ja moooooc dekujeme za darek pro Skrivanky!!!!
nejni zač

jo nevíte sím jestli můžu dát Fajfce do oka normální lidký oční kapky? Má ho nějaký zanícený podle mě jak po ní jelito furt leze tak jí asi drápem rejpnul do oka tak jí to slzí a dělá bordel

Mathea
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:15
- Nahlásit

Hyena
taky úchylná na draky?
Draky a vselijake dalsi fantasy priserky Treba zavazadlo, co ma sto nozicek?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:22
- Nahlásit

RRRRRAMŠTAJN!!

Bylo to fakt skvělý, ještě jednou díky, v noci když jsem se zas vzbudila jsem si měla aspoň co promítat.

Janiii

neprovokuj

hele, nebuj smutná, vono si to zase vybralo svojí daň, tak to máš fučik. Včera jsem byla naspídovaná a dneska sotva lezu a to to v noci už vypadalo nadějně, sem si říkala, jooo, zabila jsem to... no byla to enem bitva, válku sem ešče nevyhrála. Kolega se dost lekl když mě viděl , ale zas mi dal díky tomu kontakt na svou dobrou doktorku, tak snad v pindělí

brut
Hyena
díky za foto ... skvěléé a vykulená Al je bož

já chci taky vidět dalši footkyyy

Mathea - díkec za odkaz, jsou boží, a to torzo stromu!! nevšimla jsem si ho vůbec, paráda.

Fifi
Fajka

Hyena

Ja uz si horim tu sviclu od vas Voni, krasne
Tak to já začala sežráním mandliček a bomparu

já si to celý vzala do práce a tady si to vystavila čůza je zvědavá, určitě si to bude číst.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:25
- Nahlásit

Fajka

j ráno cestou za váma pak to najednou uplně přestalo (asi sem to díky všemu jinýmu nevnímala) a jen jsme sedli do auta a zatopili už se to zas vrátilo... dneska ještě trochek ale už je to lepčí

áách jo, si chytla Číífiitýdu?? A jak jeho makovice? bolí ešče? Já mu cinknu ohledně tohoCD, ale asi dneska ne, jedu na záložní program a asi i topim

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:30
- Nahlásit

PetraK
Kolega se dost lekl když mě viděl
si mu měla říct že to bé tím že ti chybí to třetí pivo

ale guut že si aspon jakž takž živá

já si to celý vzala do práce a tady si to vystavila čůza je zvědavá, určitě si to bude číst.....
to stejnak nepochopí

PetraK
áách jo, si chytla Číífiitýdu?? A jak jeho makovice? bolí ešče? Já mu cinknu ohledně tohoCD, ale asi dneska ne, jedu na záložní program a asi i topim
nevííím ještě odpočívá tak uvidím až se probudí doufám že je to lepčí když tak ještěli budeš chtít volat tak až dýýýl, bo dneska řek že má náhradní volno a nefunguje dřív jak po obědě

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:34
- Nahlásit

Fajka
nevíte sím jestli můžu dát Fajfce do oka normální lidký oční kapky?
my dáváme ophtalmoseptonex normálně, ale mám vyzkoušený i visine a taky dobrý. A v případě nouze se dá použít 1% roztok soli v převařené vodě (vlastně si uděláš vlastní fyz. roztok)
Dokýšek je úžasnej. Na Cira tam teda bylo moc psů, takže bylo trapný, aby si hrál s mladym psem, ale bylo vidět, že by se mu taky líbil.
Mathea
Hyena
skvělý fotky. Trochu mě uklidňuje, že stejně jako na mejch fotkách je z Batušky zpravidla vidět jenom bílej chlupatej zadek
PetraK
zas mi dal díky tomu kontakt na svou dobrou doktorku, tak snad v pindělí
By to chtělo spíš někoho by tě naučil nepouštět si problémy s růžovkou k tělu . Mám fakt zkušenost, že jakmile nejni člověk v pohodě psychicky, tak se hned přidaj potvory chorůpky fyzický

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:47 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

kachna_
my dáváme ophtalmoseptonex normálně, ale mám vyzkoušený i visine a taky dobrý
íky já si nebyla úplně jistá a nechtěla sem riskovat . opthalmo mám tak jí tam kápnu hnedka!

Dokýšek je úžasnej kujuuu

Na Cira tam teda bylo moc psů, takže bylo trapný, aby si hrál s mladym psem, ale bylo vidět, že by se mu taky líbil.
jo jo bylo vidět jak lítá a honí ho v dobrým
on je DOkýš fakt jelítko takový že na každýho jde s těma nejlepčíma hracíma oumyslama

Trochu mě uklidňuje, že stejně jako na mejch fotkách je z Batušky zpravidla vidět jenom bílej chlupatej zadek
a že ten zadek má ale krásně chlupatej a vůbec celá vyrostla strašně moc do krásy

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:51 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Mathea
Treba zavazadlo, co ma sto nozicek?

A poněkud vlastní hlavu ?

PetraK
já chci taky vidět dalši footkyyy
Odkaz a heslo máš v Emilovi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

si mu měla říct že to bé tím že ti chybí to třetí pivo

no asi sem si měla dát něco vostřejšího , páč je to fakt už jedno. Včera jsem se naštvala už, a vylábala ledovou magnézii, dala jogurt do mrazáku a nacpala se s tim. V krku dobrý, to jo, ale tělo je nemocný a už na to i vypadám, kurnik a hlavně se cejtim jkao že fakt umřu., šéf mě posílal dom, ale Bréca tu není a já mám na ní počítačovej zástup a musím vyřídit hafo věcí. takže ležet fakt nemůžu

to stejnak nepochopí

neboj, já jí tam dám nápovědu, ten obrázek od Hipíka, víš! to už dojde i jí tupohlávce obecný

nefunguje dřív jak po obědě

neboj, dneska to nebude, já fakt nemám sílu na nic jinýho, než co je nutný

Mathea
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:00
- Nahlásit

kachna_
skvělý fotky. Trochu mě uklidňuje, že stejně jako na mejch fotkách je z Batušky zpravidla vidět jenom bílej chlupatej zadek
no vona jak furt krouzila a krouzila na 3 metry od tebe a pak zase zpatky, esli z tebe nevypadne pamlsek, tak ji bylo tezky vyfotit jakkoli jinak A diky

PetraK
díkec za odkaz, jsou boží, a to torzo stromu!! nevšimla jsem si ho vůbec, paráda.
Ja sem na tyhle veci uchylna, ale desne

Hyenka
A jiank vubec nejsem ouchyl!

Mathea
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:02
- Nahlásit

Hyena
A poněkud vlastní hlavu ?
Ach aanooo Tesi me))

kachna_
Na Cira tam teda bylo moc psů
Cece a to me taky moc potesil Balous, pac on se vuci znakacum uz dlouho choval jak rasista, ale vypada to, ze ho to taky uz preslo A i kdyz na nej Cir obcas trochu prsil, tak to nechal bejt, je to moje sikovna zlazicka A jinak mate vybornou smecku.. MAAAAJOOOOOOOOOO

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:03 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Mathea
Ty jo, krásně namalovaný, ale na mě už by bylo společný soužití s takovejhlema tvorečkama moc drsný.... já su střižená spíš k fantazy tipu rytířských legend a pod. I když báby zlopočasná je můj velký osobní vzor.Příště se vykašlem na kecání o těch " blbých čoklidech" a probereme tohle zjevně závažnější téma

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:04
- Nahlásit

kachna_

Fajka

nevíte sím jestli můžu dát Fajfce do oka normální lidký oční kapky?
my dáváme ophtalmoseptonex normálně

jojo, my taky - teda ophtalmoseptonex,

Na Cira tam teda bylo moc psů, takže bylo trapný, aby si hrál s mladym psem, ale bylo vidět, že by se mu taky líbil.

skvělý bylo, jak se honili, bylo fascinující se na Cira dívat - Dokýš ten lítal, tak jak lítaj potrhla, Cir pracoval soustředěně, promyšleně

Víš co mě pobavilo? Jak s Ešusem navázali přesně tam, kde před rokem přestali bylo to komický.

kachna_

By to chtělo spíš někoho by tě naučil nepouštět si problémy s růžovkou k tělu . Mám fakt zkušenost, že jakmile nejni člověk v pohodě psychicky, tak se hned přidaj potvory chorůpky fyzický
jo jo, já vim, na tomhle musím zamakat ale bohužel sama, nicméně musím teď dát dopořádku i to tělo, páč teď dostávalo fakt nářez a už je nasraný, jako moc, středa byla dost krušný varování.

Hyena
já tam právě nemám niiic jen od Mathey

Mathea
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:04
- Nahlásit

PetraK
kurnik a hlavně se cejtim jkao že fakt umřu
To nedeleeeej, byla by te fakt desna skoda Se koukej vykuryrovat pres vikend, at ti je hej, nechci, abys byla chciplon!

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:05
- Nahlásit

PetraK
Hyena
já tam právě nemám niiic jen od Mathey

So, noch enimal......

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:06
- Nahlásit

Mathea

Se koukej vykuryrovat pres vikend, at ti je hej, nechci, abys byla chciplon!

no víkend už asi stačit nebude, vono kdyby to dneska nebylo jen na mě, tak tady v kanclu nejsem, ale jinak to nešlo. Takže na chalupu jede asi Brtnik sám, na listí se musim vykašlat , zahradu nezazimuju...

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:09
- Nahlásit

PetraK
zahradu nezazimuju...
a zjistíš, že příroda nejeni blbá a zahrada se co.....? no co...? No zazimuje sama i bez tebe
A ty si konečně zalezeš a budeš se opečovávat nebo ti tam dojedu odložit před pelech na hlídačku Hyenu a to pak dojde i na tu cévku

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:09
- Nahlásit

Hyena

So, noch enimal......

joooo díky!! suprovka. Ty kabeličky jim fakt slušej

Mathea
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:10
- Nahlásit

Hyena
takovejhlema tvorečkama moc drsný..
A to sme este nevytasila myho posledniho kamarada v pokojiku

Malovali to kdysi kamaradi, sranda je, kdyz uz je pak vopravdu nutny vymalovat zbytek pokoje.. litam tady 3 dny se steteckem a obtahuju latexem obrazky

tohle zjevně závažnější téma

tipu rytířských legend a pod
Hele ja schroupnu skoro vsecko, vod upiru, pres Mrakoplase a Zaklinace po Kulhanka.. Jeden cas sem byla az zavisla na fantasy onlajnovkach, ale to byl tehdy klasickej utek z hnusnyho realnyho zivota. Ted uz dlouho ne Ale litat si svetem na grifinovi bylo paradni

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena

co...? No zazimuje sama i bez tebe

no bude muset no, co nadělám, dětma nezatopim, když žádný nemám, že? (ale ty závěje listí, ty mě štvát budou teda, to jo, páč chudera trávnik )

Hehe sem si tetkon vybavila .... jak Dokýš letěl stíhat Máju do lesa, Besku, jak se tak nenápadně pohybuje prostorem, Balouše a jeho velkou milou hlavu, mudlací Dudu, komika Skřítka, Cira jak jde nenápadně kolem " Jépromiň jánechtěl,ty naděláš ) usměvavej gezicht Batu, Hyenu v tom šeru, kde vypadala luxusně a Ešusa, jak pak zjistil, že už skorem fšicí psi jsou pryč a lítal tam nadšeně těma dunama a pak si vycouval tu tatranku co dostal od Brůtice............ bylo to krátkýýýýýý!

Mathea
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:22
- Nahlásit

PetraK
pak si vycouval tu tatranku co dostal od Brůtice
Coz byl ale desnej podraz vzhledem k tomu, ze nan enj zezadu nesutale stekalo auto!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:36
- Nahlásit

Mathea

Coz byl ale desnej podraz vzhledem k tomu, ze nan enj zezadu nesutale stekalo auto

no byl z toho kapek tak jako, že nevěděl vono štěkavý auta moc nezná to je fakt

a já sem úplně zapomněla, že jsem chtěla, aby vám všem na rozloučenou zamával ale tak vono .... by to v tý tmě nebylo vlasnt asi moc vidět

áááá sem si zlepšila pracovní proces
http://www.youtube.com/watch?v=RftVzaSSAtk&feature =related

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Mathea
A i kdyz na nej Cir obcas trochu prsil, tak to nechal bejt, je to moje sikovna zlazicka
Já si všimla, že ho prakticky ignoruje, je to pašák (edit. Balouš).
Mathea
A jinak mate vybornou smecku.. MAAAAJOOOOOOOOOO
děkujem.
To Máááájoooooo, má hned dva důvody, jednak to skrz ty klopený uši líp slyší a druhak tim plašim případnou zvěř

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

jednak to skrz ty klopený uši líp slyší a druhak tim plašim případnou zvěř

Byla to fakt pohodička, což? Skvělá lidsko/psí sestava.

hehe, teď si říkám, ešče, že Ešus není jako Svinííí vod Brůtice, páč jinak by mi to hromadný focení s ostatníma psema-fůůůůůjhnustolikcizejchpsů-obříblicísmajlík , asi nevodpustil,

jinak mate vybornou smecku.
a má pravdu Mathea
a je fajn, že Máááájoo už si srovnala rozhozený sandále a funguje.

Mathea
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 11:58
- Nahlásit

PetraK
by to v tý tmě nebylo vlasnt asi moc vidět
ale nevim, esli ti to vodpustime teda

Btw je to sileny, kdykoli vytahnu klice, tak se zacnu debilne tlemit Nevim, esli nebudu muset to prase sundat

kachna_
že ho prakticky ignoruje
Jj, prislo mi, ze byl teda jako pripravenej pripadne neco spustit, kdyby to bylo moc vyhroceny, ale nechal to v klidu, coz me fakt potesilo, pac k ovcakum von ziskal prapodivnej vztah a nevim proc.

má hned dva důvody, jednak to skrz ty klopený uši líp slyší a druhak tim plašim případnou zvěř

A ja byla s Balousem u vetky tedka krz to jeho srani neustaly, tak jednak mel naplnenou jednu analni zlazku a druhak mame na par dni probiotika a uvidime, esli se to srovna. Jak prohlasila Fifina - von si musi furt neco vymejlet, abych ja nemela klid
A uz ma skorem 31kg Este 2 kilicka postupne nahoru a zas se dostanem na vahu, ktera mu nejvic slusi

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 12:05
- Nahlásit

Mathea

tak se zacnu debilne tlemit

sem nedočetla, takže první důvod co mě napadl, proč se tlemíš je, že se Ti vybaví Fifi postrádající klíče, na prase sem narazila potom .
prase nesundavej, je to OPPDN neboli Otylé Prasátko Přinášející Dobrou Náladu

musi furt neco vymejlet,
tak ať je brzo v pořádku Blondýn nejkrásnější.

A uz ma skorem 31kg
no my asi teda bychom měli sundat, páč Ešus má tu třicku. Esi von neni klustej? Klustý chudáky že by byl?

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 12:15
- Nahlásit

V zastoupení ... Haloooo, Brůtice je tu ... a těší se domů, až si prohlídne fotečky od Mathey a dopročte si zbytek. Hlavě Ešuskóó, domů z práce, do pelechu a chrupat!!! Nebo přijedu s Brtíkem a ten tě nepustí z pelechu :-D

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 12:20
- Nahlásit

Hyena

Hlavě Ešuskóó, domů z práce, do pelechu a chrupat!!!

slibuju na holej pupek, už odpočítávám už aby bylo čtvrt na čtyři. Dala jsem si zmrazit další jogurt

<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání