Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1584 . 1585 . 1586 . 1587 . 1588 . 1589 . 1590 . 1591 . 1592 . 1593 . 1594 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 12:54
- Nahlásit

PetraK
jako by nestačilo to co už mám, ešče na mě pošlou škytafku
to víš, musíš to brát jako pozitivum, nebudeš kašlat, ale škytat a to je velký rozdíl

Janiii
dobré - vlastně už odpoledne ta noc nějak utekla
to sem dlouho neslyšela, většinou to hlásají alkehůlici

ač řidič, přišla jsem domů v 6:10
no a jaký je v tom problém? Jako řidič jsi musela být obětavá a neujíždět dřív než ty ostatní

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 12:59
- Nahlásit

Janiii
ta noc nějak utekla

Jo strejda Ajnštajn měl halt pravdu s tou relativitou času, že?

hošíčci

tááák je to správně, tááák to má byt

vzpomínková Pecková

Joooo!!! no tak to byl večer se vším všady /I když bez Brtnika teda /

hale, možná se u vás vyskytnu- pokud tedy ozdravim. Ale... jedu vypomoct ségře, kterážto bude po operačce, takže se nemůžu zdejchnout, nicméně s hošikem se ven musí že? Tak co si zajet k ""nám" do Mokrý Kalhoty? Přijedem druhýho, nebo třetího.

brut
rozdíl

jako by nebylo jedno, co mě roztrhne vejpůl

Mám hotový knedliky, chleba a připraveno na sušenky, jdu upadnout zpátky do postele, tak tu nezlobte.

a Vy se Brůtice s Hyenou koukejte hodit do pořádnýho imáge na koncík

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:03
- Nahlásit

PetraK
tááák je to správně, tááák to má byt
Joooo!!! no tak to byl večer se vším všady /I když bez Brtnika teda /
jj, džůbox to jistil, takže jsme se dosyta vyřádili
Přijedem druhýho, nebo třetího
můžem zkusit něco vymyslet, ikdyž zrovna v subótnik 3. budem lítat po veterině a řešit nejbližší budoucnost

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:06
- Nahlásit

PetraK
jako by nebylo jedno, co mě roztrhne vejpůl
náhodou, změna mušíííí bejt

Mám hotový knedliky, chleba a připraveno na sušenky, jdu upadnout zpátky do postele, tak tu nezlobte.
mám hotové knedlíky, špenát a čekám na dopečení pipinky... jo a poblífka bude za chvíli též. Pak půjdu s plesnifcema ven a nakonce pojedu na koncííík ( mezitím si musím alespoň hoďku schrupnout nebo po cestě usnu )

Vy se Brůtice s Hyenou koukejte hodit do pořádnýho imáge na koncík
myslíš, že půjdeme oblečené za čarodějnice nebo keltské ženštiny? To by jsme asi v tomhle počasí zmrzly nebo by nás ještě před koncíkem zavřeli do Bohnic

Eire
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:13
- Nahlásit

Pěknou neděli všem,všem

Děcká,trápí mě život poslední dobou dosti,až na morek kosti.
Našla jsem na některé své symtomy todle..je to dlouhý,ale zajímavý
http://zapper.revoluce-v-leceni-nemoci.cz/ing-hana -blahova

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:23
- Nahlásit

kachna_
Fifi a její kamarádky kytičky jsou tak maličké, že vše, co kolem roste, je ve srovnání s nimi neskutečně obrovské. Tak například jahoda je tak obrovská, že z ní lze udělat až 12 marmeládových koláčků. Kytičky si spolu hrají, pracují a navzájem si pomáhají na zahrádce. Naučí vás taky vařit, péct a pečovat o zahradu i životní prostředí.
To sedi i na vas, zeano.
A si stracena, predavam ti timto titul.
brut
Uzijte si konzerta!!
Eire
Tfuj, to je parazitu. To radsi nectu dukladne, bych si taky neco jiste zdiagnostikovala.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:32
- Nahlásit

Fifi
Uzijte si konzerta!!
díííky moc, doufám, že bude v Lucerně dychatelno, což většinou nebývá

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:38
- Nahlásit

brut
bude v Lucerně dychatelno, což většinou nebývá

Dyk mas rada teplicko. Lepsi smradek, nezli chladek.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:42
- Nahlásit

Fifi
Dyk mas rada teplicko
teplíčko ano, ale ne nedychatelno

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 14:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pica pica pica tady, pica pica pica kam se podivam!
To vyjimecne nenadavam.
Straka obecná středoevropská, je jich tu mraky, svine urvany, zly!!!

A este drsny koali souboj, jen pro silne povahy!!!

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:05 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

kachna_
Hele Fifi se ani nepochlubila, že má seriál

Brut, Hyena
Hurááááááá, dneska jdeme s Hyenou na koncertííííík

Užijte si to holky

Eire
..je to dlouhý,ale zajímavý

blueee , radši až někdy jindy, zaručeně bych objevila nějaký symptomy... U nás je hnusná inverze a cítím se děsně.
Specielně dneska bych se našla v každý kapitole knihy:

Fifi

...pravila Fifi z Květíkova

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

pravila Fifi z Květíkova
Pica pica pica je odborny latinsky nazev pro straku obecnou stredoevropskou!!! Ja jsem kvetikova, slusna, pomnenkova.

Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:10
- Nahlásit

Fifi
Pica pica pica je odborny latinsky nazev pro straku obecnou stredoevropskou!!!

A jóóó, aháááááá

Ja jsem kvetikova, slusna, pomnenkova.

No ovšem, samozřejmě, o tom žádná, to je zichr...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:13
- Nahlásit

No ovšem, samozřejmě, o tom žádná
No proto!!

Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:14 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Já vím, že už jsem s těma postelovejma fotkama dost jednotvárná, ale nedalo mi to... buchtičky....

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:23
- Nahlásit

radši až někdy jindy, zaručeně bych objevila nějaký symptomy... U nás je hnusná inverze a cítím se děsně.
Si mi pripomnela jednu pasaz z me oblibene knihy. (At ma Brutofka co docitat, az se vrati.. )
Pamatuji se, že jsem jednoho dne šel do Britského muzea, abych si přečetl, jak se léčí jakési lehké ochuravění, které mě postihlo myslím, že to byla senná rýma. Vytáhl jsem si knihu a přečetl všechno, co jsem si přišel přečíst. Potom jsem, aniž bych si to uvědomil, pomalu obracel listy a začal jen tak studovat jednu nemoc po druhé. Zapomněl jsem, jaká to byla choroba, do níž jsem se zahloubal nejdřív - vím jen, že to byla nějaká strašná metla lidstva - a dřív než jsem pročetl seznam prvotních příznaků, bylo mi jasné, že ji určitě mám.

Chvíli jsem seděl strnulý hrůzou. Potom, otupělý zoufalstvím, znovu jsem začal listovat. Přišel jsem na tyfus - přečetl jsem si příznaky - a zjistil, že mám tyfus a že ho mám už několik měsíců, aniž bych to věděl. Byl jsem zvědav, co všechno mi asi ještě je. Zase jsem zalistoval, našel tanec sv. Víta - a zjistil jsem, jak jsem očekával, že ho mám také. Začal jsem se o svůj případ zajímat a rozhodl jsem se, že ho prozkoumám do základů, a dal jsem se do toho podle abecedy stránku za stránkou. Prostudoval jsem agorafobii a dověděl jsem se, že jí trpím a že akutní stav nastane asi za čtrnáct dní. Ulevilo se mi, když jsem zjistil, že Brightovu nemoc mám jen v mírném stupni a že při ní mohu zůstat naživu ještě několik let. Měl jsem choleru - s těžkými komplikacemi a pokud jde o záškrt, s tím jsem se podle všeho narodil. Probral jsem svědomitě všech dvacet šest písmen a jen u jediné choroby jsem došel k názoru, že ji nemám; byla to horečka omladnic. Zpočátku se mě to nemile dotklo; viděl jsem vtom jisté zlehčování. Proč nemám horečku omladnic? Proč to skoupé omezováni? Za chvíli však zvítězily city méně sobecké. Uvažoval jsem, že mám všechny ostatní lékařské vědě známé nemoci, potlačil jsem své sobectví a rozhodl se, že se obejdu bez horečky omladnic. Ukázalo se, že trpím dnou v nejhorším stadiu, aniž jsem to dosud zpozoroval, a záduchu že mám zřejmě od dětství. Po záduše tam už žádná další nemoc nebyla, proto jsem usoudil, že mi už nic jiného není.

Seděl jsem a uvažoval. Myslel jsem na to, jaký jsem to z lékařského hlediska zajímavý případ a jakým přínosem bych byl pro lékařskou fakultu. Studenti by nemuseli chodit po nemocnicích, kdyby měli mne. Já sám jsem byl úplná nemocnice. Nepotřebovali by nic jiného než mě obejít a pak si jít pro diplom.

Potom jsem začal uvažovat, jak dlouho asi ještě budu žít. Pokusil jsem se sám se prohlédnout. Zkoušel jsem si tep. Zpočátku jsem ho vůbec nemohl najít. Potom znenadání spustil. Vytáhl jsem hodinky a počítal. Za minutu jsem napočítal sto čtyřicet sedm. Snažil jsem se vyzkoušet srdce. Nemohl jsem je najít. Přestalo bít. Později jsem musel uznat, že tam po celou tu dobu bylo a že tlouklo, ale dokázat bych to nemohl. Ohmatával jsem se po celé přední straně od místa, které nazývám pasem, až k hlavě, kousek po každé straně a kousíček na zádech. Ale nic jsem ani necítil, ani neslyšel. Pokusil jsem se podívat se na jazyk. Vyplázl jsem ho tak daleko, jak to jen šlo, zavřel jedno oko a snažil se druhým ho prohlédnout. Viděl jsem jen jeho špičku a všechno, co jsem z toho získal, bylo, že jsem byl ještě vice jist než předtím, že mám spálu.

Do čítárny jsem vešel jako šťastný zdravý muž. Odtamtud jsem se odplížil jako vetchá ruina.

postelovejma fotkama dost jednotvárná, ale nedalo mi to..
Tech neni NIKDY dost!!!!

Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:27
- Nahlásit

JInak Hipíkovi už je líp, na kanapíčko si vyleze sám a i podle snížený intenzity bručení soudím, že už má mnohem menší bolesti.

Je zajímavý, že i když byl díky problémům s klouby na první našlápnutí, jedinýho, koho plně šanoval a nebyl na něj protivnej (včetně mě), byla Tonička.
A to ani když mu vlezla do misky (!!!) a několikrát se překulila z postele a spadla mu na hlavu... ... Srdíčko a krasoduch je Hipík Věrný Hatátitlááá

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:29
- Nahlásit

Fifi
To vyjimecne nenadavam.

u tebe jeden nikdy neví

je jich tu mraky, svine urvany, zly!!!
taky jich tu máme velmi mnógo a se*ou Al, asi tím, jak sou voprsklý

este drsny koali souboj, jen pro silne povahy!!!
pěkně řvou koaly bláznivý

Užijte si to holky
děkujeme moc ... budeme se snažit

Specielně dneska bych se našla v každý kapitole knihy:
já jsem v první chvíli myslela, že jsou to lentilky a knížka o nich , než jsem dovostřila azjistila, že to tak není

Fifi
Ja jsem kvetikova, slusna, pomnenkova.
nechtěla si napsat květinková

že už jsem s těma postelovejma fotkama dost jednotvárná, ale nedalo mi to... buchtičky....
nám vůbec nevadí , že sem dáváš fotky postelový ... buchtičky jsou totiž božííííí

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:31
- Nahlásit

Fifi
Si mi pripomnela jednu pasaz z me oblibene knihy.
to možná přelouskám ještě teď.... nesmím usnout, páč se harantííí bojej, že bych nevstala včas a to je pak problémek

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:37
- Nahlásit

brut
nesmím usnout,
Tak si chrupnes pri konziku, no....

Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:38
- Nahlásit

Fifi

Chvíli jsem seděl strnulý hrůzou. Potom, otupělý zoufalstvím, znovu jsem začal listovat.

... tak nějak .... Tři muže ve člunu jsem si teď stáhla ve formě mluvenýho slova, kdyžtak pošlu Mathee přes Úschovnu, kdybys chtěla...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:45
- Nahlásit

To at se vyjadri matheovic, az dorazi, esli ma zajem.
JInak Hipíkovi už je líp, na kanapíčko si vyleze sám a i podle snížený intenzity bručení soudím, že už má mnohem menší bolesti.
Super, tak at se hatatitla takhle drzi este dlouho, vcetne Tonicky kutalejici se mu na hlavu!!

Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:50
- Nahlásit

brut
buchtičky jsou totiž božííííí

Ó ano... ... díky...

Fifi
To at se vyjadri matheovic, az dorazi, esli ma zajem.

Dobře

tak at se hatatitla takhle drzi este dlouho

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:36
- Nahlásit

Ábend,
ty wogo, no měla jsem romantický víkend, tak ale už jsem tadyk
No bude mi to trošičken trvat, než se zařadím
Četla jsem jen zběžně, třá o chalupě, ach jo, na druhou stranu, fakt, jetšě že vám to tam magoři nezdemolovali.
Poslouchám U2 a čumím do blba...si chvílema připadám jak f patnácti

Mathea-moc pjekná fotografijé

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 17:41
- Nahlásit

denyk
no měla jsem romantický víkend, tak ale už jsem tadyk

Poslouchám U2 a čumím do blba...si chvílema připadám jak f patnácti
dyk je to pěkný, tak si to užívej

my se vrátili z důmečku, jsem zmrzlá jak drozd, plus ještě únava ... asi půjdu brzy do péří

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:37
- Nahlásit

e-he. vyráběla sem skořicový šnečky...... ve výsledku sou to ..........SKOŘICOVÝ LEJNÁÁÁÁÁÁÁÁÁ proč vždycky všechno na obrázcích vypadá tak vzhledně a já vyrobim komickou parodii?

PAAAAAAAAAAAAAAUL BYL SKVĚLEJ, díkujeme, líbilo se oběma

brut

Pak půjdu s plesnifcema ven a nakonce pojedu na koncííík

to jej hnus velebnosti tohle řikat trpícímu ležícímu, ktrej už má koncíky navíc za sebou

To by jsme asi v tomhle počasí zmrzly nebo by nás ještě před koncíkem zavřeli do Bohnic

no a? Kdo chce užít, musí zkusit řikal můj děda

Janiii
jistil, takže jsme se dosyta vyřádili

to je gůůt, páč tos potřeb ovala

budem lítat po veterině a řešit nejbližší budoucnost

klid pani, já tam budu u ségry jako opěrnej bod, takže času málo, stačí provést předávku. třeba až pojedete od veta?

Fifi
A si stracena, predavam ti timto titul.

nic, toho se nezbavíš, jen si ji nechej kachně obstarám něco jinýho

Eire
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:38 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Pěknou noc přeji,a troška nastalgie..ducha tříbí

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:42
- Nahlásit

Fifi
Pica pica pica je odborny latinsky

kterej nastopro vymyslela Fifi z Květíkova

postelovejma

aspoň v tom postelování nejsem sama
jsou roztomilý buchétky

JInak Hipíkovi už je líp,

paráda, za to je švihák lázeňský

Srdíčko a krasoduch

no aby ne, když si spolu užívali nezávaznej seks

denyk

kdo si hodně zařádí
pak neví jak se zařadit

f patnácti

gůůt, gůůt supr gůůt

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:43
- Nahlásit

PetraK
jasnačka pani, uvidíme, a snad aspoň pozdravit bysme mohli přijet ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:49
- Nahlásit

PetraK
kterej nastopro vymyslela Fifi z Květíkova
Proc me nikdo neveri, napisu, ze je tu hodne strak.. uvedu latinskej nazev a stejne sem za sprostaka.
Tento druh se dělí na cca 12 poddruhů, ve střední Evropě se vyskytuje straka obecná středoevropská Pica pica pica.

tak a prdim na vas, jdu si lehnout s hrbem k Vratnym lahvim, co za chvili zacnou. Takovej optimismus na duchod, si myslim, ze my fakt ty messendžery delat budeme.

<< 1 ... 1584 . 1585 . 1586 . 1587 . 1588 . 1589 . 1590 . 1591 . 1592 . 1593 . 1594 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání