| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:53
- Nahlásit
Fifi
Proc me nikdo neveri
ať přemejšlim , jak přemejšlim, žáden důvod nevidim
, ze my fakt ty messendžery delat budeme
no vono jááááá bych ho chtěla vidět, jak sviští tetkon když je ta inverze
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:54
- Nahlásit
Janiii
snad aspoň pozdravit bysme mohli přijet ...
fakt v poho, vemu kakáče hlavně, o toho jde nejvíc. jo? a cestou utrhnu nějakou přemzrlou pampelišku, ať máš něco zelenýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 19:57
- Nahlásit
Fifi
Potom, otupělý zoufalstvím, znovu jsem začal listovat. Přišel jsem na tyfus - přečetl jsem si příznaky - a zjistil, že mám tyfus a že ho mám už několik měsíců
sem mu mohla dát ty svoje prášky hnusný, ty byly na úplně fšechny choroby světa, jen ne na tu mou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 20:05
- Nahlásit
Tak jsem dala králíky na výstavu. Jednoho jsem na výstavu nedala, protože si tři dny před výstavou pořídil nepěknou vadu.
Tak jsem je tam dovezla a v sobotu zabila toho "vadnýho".
Dneska jedu pro králíky, ti umělci mi prodali špatnýho králíka, kterýho jsem slíbila někomu jinýmu. Samozřejmě, že by mu ten horší králík stačil, ale když chudák tak dlouho čekal, tak si přeci zasloužil toho lepšího...
Jo a samička se "zázračně vylepšila" z výlukovýho králíka je velmi dobrá 94,5 bodů (lepší průměr)
Fifi
Pica pica pica
Aneb nic není černobílé (i ta straka se aspoň blejská zeleně)
http://www.zcm.cz/straka/ochrana.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 20:40
- Nahlásit
Ramštááááááááááájn, su mrkvolné, celý den sem debordelizovala a nejsu ani v půlce
tutaj jedno foto z fčerejška
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 21:47
- Nahlásit
Tak uz mi doslo, co chci mit vytetovany.
"Stavas se navzdy zodpovednym za to, cos k sobe pripoutal".. Jen to chci ztvarnit nejak obrazove, coz bude vesely. Ale je to presne to, co v sobe cejtim a vzdycky cejtit budu. A je to to, co na sobe chci. Tak nekdy, az prijdu na to, jak to ma vypadat..
Jinak vas vsecky moc zdravim, vikend jsem zase mela pracovni, jeste dotahuju lokalitu, nez vyrazim na vyjezd na Plzensko. Budu tam chudinka 5 dni sama, bez zlataku Nastesti tu o ne bude dobre postarano, ale i tak bych si je nejradsi vzala s sebou, ale jeste ani nevim, kde budu bydlet a dost pochybuju o tom, ze je budu moct vzit na hotel, kor kdyz by tam vetsinu dne byli sami No nic, to jen povzdech muj skromnej.
Doufam, ze Esuska uz je skorem vyzdravena, brut uz nespi u pocitace, ale obcas zaleze i do postele, Hyena v poradku dorazila z Vidne a posleze si uzili koncertik A zbytek ze se ma fajne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:14
- Nahlásit
Fajka
jedno foto z fčerejška
zabili Akitu, parchanti
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 00:53
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásíííím, že koncertík byl tak suprový, jedinečný a vyjímečný, že jsme si to s Hyenou užily. Jen nechápu, jak se tam mohl zjevit Psíček a ještě být tekoucí a uzený.
Holt, kam čert nemůže nastrčí Psíčka
Jsem hotofson, zbytek dojmů podám zítra po poledni, páč ráno jedu do Práglu ,
Moc nepište, ať Vás stihnu dočíst, megery bláznivý
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 06:14
- Nahlásit
Uamštaaaaaaaaaaaaaaaaajn,
PetraK
kdo si hodně zařádí
pak neví jak se zařadit
já takovej anděl, sím Tě
Fifi
vyskytuje straka obecná středoevropská Pica pica pica.
tu jsem viděla f sobotu
kachna_
samej kjálík
Mathea
"Stavas se navzdy zodpovednym za to, cos k sobe pripoutal".. Jen to chci ztvarnit nejak obrazove, coz bude vesely. Ale je to presne to, co v sobe cejtim a vzdycky cejtit budu. A je to to, co na sobe chci. Tak nekdy, az prijdu na to, jak to ma vypadat..
dej vědět, co jsi vymyslela,...je to krásný, takový hlubší, já tohle používám docela často...vlastně hodně citátů z Malého prince
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
denyk
tu jsem viděla f sobotu
tak to je ten úžasnej objef???
samej kjálík
sumary: já jsem blbá, organizátoři prodeje jsou blbý a samička je krásná
Ale nafotila jsem dva prodejné králíky, tak vám sem dám aspoň foto toho hezčího
brut
koncertík byl tak suprový
To je dobře, že jste si ho užily
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:49 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Rumštajn
Jak někdo může o nějakém ránu říct, že je dobrééé
KOnzertík byl úžasný a suprový, i když jsem na něj dorazila dost umřelá. Dneska jsem mrkf totálně... už sem na to asik stará, jet celej víkend jako pracovní a volně navázat bběžný pondělkem.
All
Přiznám se, že jsem si vás pročetla akorát tak dvě stránky nazpátek.... o zbytek úžasných informací zůstanu asi ošizena.
kachna_
Ale nafotila jsem dva prodejné králíky, tak vám sem dám aspoň foto toho hezčího
Někdy sem naoftím svojí zakrslici, myslím, že ty jí oceníš, ale nesmíš mi nadávat, že není vyčesaná. Ona to z hloubi kárličí duše nenávidí a je nemám sílu jít do toho nutit
Fifi
středoevropská Pica pica pica.
člověk se pořád učí..... takové " Banik, strako, Banik..." zní hendlinko lépěji a čék ví, že má co do činění se zarytým přírodovědcem
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:51
- Nahlásit
denyk
dej vědět, co jsi vymyslela,..
No tak nejak pocitam s tim, ze nez bude konecnej navrh, uplyne nejmin rok Pac ja to nechci ztvartnit primo Malym princem a liskou, ale jinak, nejak.. A nevim jak ) To prijde casem
A jinak ano, to je knizecka, ve ktery je spousta pravd, az k neuvereni k jejimu realnymu obsahu Ale tyhle slova jsou ve mne zakoreneny hodne hluboce a kdyz se koukam kolem sebe a ve Skrivanech atd., tak tohle primo vriska..
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:56
- Nahlásit
Hyena
Banik, strako, Banik...
Vitej pekne f praci
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 08:56
- Nahlásit
Mathea
No tak nejak pocitam s tim, ze nez bude konecnej navrh, uplyne nejmin rok
S tetováním se vyplatí počkat, až budeš vědět, že to je přesně ono, co chceš a co bude vyjadřovat tvoje pocity další desítky let, co ho budeš nosit na svým těle
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:07
- Nahlásit
Hyena
že to je přesně ono
Vsak neboj To, co to ma obsahovat, jsem ted nechavala plynout 2 roky a nepocitam s tim, ze bych za mesic sla "pod jehlu" Necham to zas chvili ulezet, poprosim par vytvarniku o nejakej napad, jak by to mohlo vypadat a po case zase uvidim.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:12
- Nahlásit
Hyena
nesmíš mi nadávat, že není vyčesaná. Ona to z hloubi kárličí duše nenávidí a je nemám sílu jít do toho nutit
to se neboj, mám špice s podobným přístupem k česání
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:16
- Nahlásit
kachna_
mám špice s podobným přístupem k česání
Chápu.. ona ta moje " tedice" má vůbec velmi svérázný přístup ke svému okolí Na to, jak mi chovatelka vyprávěla, že všechni její tedíci milují každodenní vyčesávání , s ní vedu těžký boj o každé oddredování o střihání drápků nemluvě... A když občas vidím, jak " vyjebe" s pruhatou.... ne, králíci opravdu nejsou hloupá zvířata .-)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:46
- Nahlásit
kachna_
tak to je ten úžasnej objef???
jo je jich tady víc
jinak k tobě jsem chtěla, ten můj nový drahý je ze tvého města
a kjálík je kjásnej plyšáček
Hyena
nějakém ránu říct, že je dobrééé
pšímo úžasné.....
Mathea
Malym princem a liskou, ale jinak, nejak
jj to mi bylo hned jasný, já už jedno tattoo mám na rameni a ehm nebude poslední, ještě mám v merku dvě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 13:02
- Nahlásit
Du vás jen pozdravit a zase mizím bo musim ještě venčit a pak nach Prag ... se mě tam vůbec nechce
kachna_
kráááááásnej králííííčéééééék
My už nemáme mě by se líbil nějakej zakrsloun ale zas hlídat ho krz Fáju by se mě nechtělo ach jo...
Jo a takdy ještě jedno foto :
Já sem malej ale šikovnej ( rozuměj špinavej )
a du...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:31
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Vrátila jsem se domů, vyvenčila plesnifce a pořešila nějaké drobnosti. Jsem ale totál mrkef, tak asi půjdu na chvíli chrupkat.
Jo a ráno nevstávám brzičkóó, tak doufám, že konečně vyleze sluníčko a bude se nám s plesnifcema dobře venčit ...teď jsem půl doby prochrchlala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:49
- Nahlásit
RRRR
RRRRR
RRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN'!!!!!!!!!!
Tak mám papír na to, že sem neschopná , sebrali mi fčecku kref, svítili mi do hrudního košíčku paprskama páně Roentgéna, poslouchali mě a poslali domu ať léžim a v pindělí se mám přijít vokázat. a jdu dělat hají, páč sem vyčerpaná jak žumpa. JO a v lékárně my vysosali peněženku. to taky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:55
- Nahlásit
kachna_
pani váš králik se tváří jako páááán, důůůležitej páááán. A je moc pěknej.
Mathea
"Stavas se navzdy zodpovednym za to, cos k sobe pripoutal"..
to je dost dobrý, dost dobrý
tak až se ti podaří dostat tam tu zodpovědnost a připoutání co nejlíp.je to moc dobrej nápad.
Hyena
Banik, strako, Banik...
JÉÉÉHEHÉÉÉÉÉÉÉÉ, vona je úúúplně naprosto pitomá
brut ..............koncertík byl tak suprový
Hyena......KOnzertík byl úžasný a suprový, i
tak to je paráda, že jste si to užily, Etwas kutlůůůr must záájn /jak řiká strejda Tilda , doufám, že jste byly patřičně vyimidžovaný
Fajka
Já sem malej ale šikovnej
jé... prase evropský.... teda... australský, ... vlastně emerický
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:44
- Nahlásit
PetraK
tak brzký uzdravení pani
Fifi
teď začneš odpočítávat do koncertu TY!!
já radši ne, páč mam zakázaný těšit se
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:49
- Nahlásit
Kachna
tak něco monotematických fotek- "Koule za mlada"
Koule povyrostlá
A společné soužití
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:50
- Nahlásit
Buuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuu procitene tahle zdravim vespolek.
Janiii
odpočítávat do koncertu TY!!
Si pis!
PetraK
sebrali mi fčecku kref, svítili mi do hrudního košíčku paprskama páně Roentgéna, poslouchali mě a poslali domu ať léžim a v pindělí se mám přijít vokázat. a jdu dělat hají
Echjo, a mas dalsi antb? Hajink lezink, relaxing!!
Hyena
Banik, strako, Banik...
A skvele, ze jste si s Brutici udelaly kulturni zazitek, pozitek.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:51
- Nahlásit
PetraK
Hyena
Banik, strako, Banik...
JÉÉÉHEHÉÉÉÉÉÉÉÉ, vona je úúúplně naprosto pitomá
Nejsu, jen nechci mluvit latinsky,ne....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 18:09
- Nahlásit
Hyena
A společné soužití
Obcas je mi lito, ze cupky na podobny spolecny souziti nemaji naturel. Takovyhle romanticky fotky - toho u nas bohda nebude. maximalne tak rozkousnuta pani krtonozkova.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 18:14
- Nahlásit
Fifi
maximalne tak rozkousnuta pani krtonozkova
Bléééé, tak to by ani Hyena nerozkousla..fůůůj
Obcas je mi lito, ze cupky na podobny spolecny souziti nemaji naturel
No ona má naštěstí ten ovčáckej pudo hodně silnější než loveckej a ten velí " buzeruj,ale musí to přežít"
All
Nemáte zkušeností s tímhle krmivem? Dávám grancle stejně jen jako přílohu ke masu a tohle mi zaujalo
http://www.doktorkaromana.cz/magnusson-original-bl anda/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 18:18 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Hyena
..fůůůj
No. To je Ag, ta jak neco bzuci, chnap a draps. Uchylacka cmelakova.
Nemáte zkušeností s tímhle krmivem?
Nemam, nikde tam nevidim slozeni? nebo sem slepna slepa?
edit, uz to vidim...
Ekologická celozrnná mouka, za studena lisovaný, ekologický řepkový olej, minerální látky, vitamíny a stopové prvky.
No za ty prachy... nekup to
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 18:25
- Nahlásit
Hyena
"Koule za mlada"
krásná králíková
|