Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1584 . 1585 . 1586 . 1587 . 1588 . 1589 . 1590 . 1591 . 1592 . 1593 . 1594 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 20:55
- Nahlásit

PetraK
proč sou
tak ste

Fajka
páč nám vadí hmyz
sliz?

no takový ty jak na nich sou i číslice
myslíš ty barevný papírky s číslíčkama?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 21:02
- Nahlásit

brut
sliz?
Fajka
hmyz
Jsem ja nejak mimo???? Nebo ostatni?

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 21:10
- Nahlásit

Fajka
no takový ty jak na nich sou i číslice
myslíš ty barevný papírky s číslíčkama?

Nebyla si náhodou u očního?

brut
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 21:16
- Nahlásit

Fifi
mimo? To jsem tady furt všechny

Hyena
Nebyla si náhodou u očního?
to by taky potřebovala

Hyena
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 21:20
- Nahlásit

brut
Fifi
mimo? To jsem tady furt všechny

No halt aby tady střízlivou duši čék pohledal

brut
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 21:22
- Nahlásit

Hyena
No halt aby tady střízlivou duši čék pohledal
jj, to je velmi nakažlivý

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 05:21
- Nahlásit

Hyena
PetraK
na starý kolena z Koule bude spíš
Chtěla jsem napsat, že starý Koule jsou s omáčkou nejlepší, ale kdoví jakej ouhyla by si pod tim co představil
Hyena
Koule je krásná a ta filozofická fotka s Hyenou nad senem je skvělá

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 08:47 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

brý rumštajn
kachna_
Koule je krásná
Děkuji pani,Kouli to vyřídím- tedy ne o té omáčce,ale že je krásná Od vás jako od odborníka jí to určitě potěší dvojnásob

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 11:10
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Mám vyvenčeno, mladej před chvílí odjel do školy a já tím pádem relaxuju se zvířátkama a duševně se připravuju na Sviníííí koupel

Koukám, že když je majitelka fóry marod, tak tu mimo kachýnky a Hyeny nikdo nefungá ...... Ešuskóóó, měla by jsi tu nastolit pořádek

Jo a ráno jsem zjistila, že se v koupelce počůrala Al a při venčení nebo spíš při návratu z něj na kamenitém povrchu kulhal Brut na pravou přední. Při prohlídce jsem nic nenašla, tak nevím, co si o tom myslet, protože to není poprve. Klouby jsem prohmatala, nožku promasírovala a žádné citlivé místo jsem mu nenašla. Tlapku zespoda jsem taky prohlídla a nikde zatržený drápek či něco podobného jsem neobjevila... Na trávě nebo na měkkém povrchu se mi nezdá, že by kulhal. Nenapadá vás , co by to mohlo být?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 11:44
- Nahlásit

RRRRRRRRRR
RAMM
ŠTAJN

Sem nemocná, zatopit musíte sami, tak.

brut

se v koupelce počůrala Al

ejch. co si to zas vymejšlí?

co by to mohlo být?
nehnul si prstem- nelítal za něčím. Připomnělo mi to Ešusa, totiž, prohlíželi ho dochtoři zleva , zprava, mačkali točili..... nic. Jen jakýsi zbytnění na prstiku tý přední nohy, cosi staršího data - podle mě si na tom prstu kdysi cosi vyrobil /při hrabání díry, při zasmykování na ledu.... ) a teď si občas na tvrdým pokulhne - viz v Chlumci, když tam u těch aut blbnu, tak pak začal kuhlat. Na měkkým to nemá. .

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 12:01
- Nahlásit

PetraK
co si to zas vymejšlí?
netuším,přitom ráno vylítla ven, jak kdyby celou noc nečůrala a seděla dost dlouho Uvidíme, jestli se to zopakuje, pak bych to mohla brát jako prostydnutí a držet jí raději v teple ...

nehnul si prstem- nelítal za něčím.
lítal, za Al a vyběhl za zajochem, co se někde v dálce mihl ... Ale pak už si jen pobíhal mezi psíma značkama, ale je pravda, že v poli, takže tam si moh klidně prstík ťuknout....

Připomnělo mi to Ešusa, totiž, prohlíželi ho dochtoři zleva , zprava, mačkali točili..... nic. Jen jakýsi zbytnění na prstiku tý přední nohy, cosi staršího data
aha, tak to jsem až tak důkladně nezkoumala.... jsem prohlídla, jestli mu neteče krev nebo si do tlapky nevrazil střep či něco podobnýho a pak taky, jestli si blbě netrhnul drápek. On sice kulhá, ale vůbec nic to s ním nedělá, takže se blbě odhaduje, odkud to vychází ....

viz v Chlumci, když tam u těch aut blbnu, tak pak začal kuhlat. Na měkkým to nemá
zkusím mu prohlídnout prstíky, jestli by tam neměl něco podobnýho, protože jsem si taky nikdy nevšimla, že by kulhal v měkkým

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 12:06
- Nahlásit

brut
pak bych to mohla brát jako prostydnutí

asi jo, ono taky bylo furt teplo, furt teplo.... a pak zima. Nestihla se v chlumci vykoupat?

to s ním nedělá, takže se blbě odhaduje, odkud to vychází ....

jo to vím, to znám , no ono ani při tom když mu kroutili s prstikama na to nereagoval. on nereaguje vůbec nanic právě . Ale má tam nějaký zbytnění na tom prstu. A když třeba hraje fočus s velkým balonem, nebo zasmykuje , nebo blbě doskočí na tvrdým... pokulhne si. Myslím, že ani při prohlídce prstů níic nenajdeš. Neházet, nelítat, klidovej režim a uvidíš.

Dneska jsem se rozhodla pročiˇštovat, čaj, zelenina /k snídani mrkev, žlutá paprika, cibule, oliv olej/, bylinky. Žádný maso, žádný pečivo, žádný džogrty nic. Vyvážim žumpu

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 12:11 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Milé dámy, toto se moc líbí synkovi a je jeho velkým přáním mít tuto knihu doma. Jenže.... finanční hledisko je šílené. Ale zase na druhou stranu, alespoň budete vědět, koho některé z vás už poznaly a jiné jednou poznají

a tady je i s cenou, aby jste to měly komplet

http://www.bux.cz/knihy/79655-anatomie-cloveka-fot ograficky-atlas.html

Eire
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 12:13
- Nahlásit

PetraK

Vyvážim žumpu

A samprlot

Zdravím vespolek a hlásím,že vykukuje pecen.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 12:14
- Nahlásit

brut
moc líbí synkovi
celá maminka

ty vole! rozpouštění homeopatik mi teda moc jako nejde
Dávkování jsem vymyslela šalamounsky. začala jsem včera večer, takže se mi to natáhne o fous dne dál.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 12:20
- Nahlásit

Eire
A samprlot

zlatý moji hošíčci

http://www.youtube.com/watch?v=vlGkiO3xnXI&feature =related

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 12:30 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK
Ty Kefalín a čo je na takom rozpúštaniu homeopatik zlozité?
Sem nemocná, zatopit musíte sami, tak
Tak si na to pozveme nějakého odborníka

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 12:49
- Nahlásit

PetraK
Nestihla se v chlumci vykoupat?
to nestihla, ale nevím, jestli se nevykoupala, když jí byl doma venčit někdo jiný.... nebo to může být tím, jak polehává na dlažbě venku. Uvidíme, zatíms ní zkusím chodit častěji a budu jí víc hlídat ...

jo to vím, to znám
kdyby uměli mlivit a řekli si, ale takhle je to spíš o naší intuici než o jistotě

Neházet, nelítat, klidovej režim a uvidíš.
mnooo, tak to abych si pořídila neklouzavý boty, zahákla se někde za barák a doufala, že mi přemírou energie nezabije ... holt budeme si muset doma hrát na schovku ( věcí samozřejmě), aby si unavil alespoň makovici. A Al budu muset někam zavřít, aby ho nerozptylovala a neprudila, blpka

neska jsem se rozhodla pročiˇštovat, čaj, zelenina /k snídani mrkev, žlutá paprika, cibule, oliv olej/, bylinky. Žádný maso, žádný pečivo, žádný džogrty nic. Vyvážim žumpu
pozor, aby jsi to nepřehnala a nestala se s z tebe roura na odsávání ... ale jinak moc díky, něco jsi mi připomněla

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 12:50
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!
Nende mě pořádně net a muším makat tak vás nestiháju.
Jen ci podat hlásání že fotky fon čif sind fertig už vod včerejška. na net je stihnu dát až dneska navečer takže očekávejte vfšici večer Emila

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 12:52
- Nahlásit

joooo a ještě tutaj jedno vííídejo z proběžky u Kosti

http://www.youtube.com/watch?v=tJVhoSxLYlo&feature =player_embedded

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:00
- Nahlásit

PetraK
celá maminka
sem to nechtěla až tak moc vykřikovat

pod jazyk a nechat rozpustit ve slinách?

Dávkování jsem vymyslela šalamounsky. začala jsem včera večer, takže se mi to natáhne o fous dne dál.
pašááák, dostaneš obrázek ...třá muchomůrku červenou

A koukej topit, nevymlouvej se na nemoc... tady chcípe kde kdo a když nechcípe, tak chlastá a mě se pak zdá o malých králíčcích

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena
u homeopatik zlozité?

abysom ich něspolkla

odborníka

todle nejnií vodbornik

takhle topěj vodborníci

brut

Uvidíme, zatíms ní zkusím chodit častěji a budu jí víc hlídat
jo, teplíčko, teplíčko

o naší intuici

jo, a to si člověk moc nepomůže.

... holt budeme si muset doma hrát na schovku ( věcí samozřejmě), aby si unavil alespoň makovici. A Al budu muset někam zavřít, aby ho nerozptylovala a neprudila, blpka

....ehm..... takže nejvíc zabavená budeš ty

roura

zatim sem enem trhulik

připomněla

co?

Fajka
Emila

ať se nejdřív umeje, ale jo?

Kosti

tetkon sem chvíli nevěděla.... kdy jako Kosťa tady měl mejdan?? takže von je pan Dochtor tak trochu střapec... /a jak běží jen na půl plynu /

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:03
- Nahlásit

Fajka
Nende mě pořádně net a muším makat tak vás nestiháju.
spíš nám hlas, kdy stiháješ ...to bude lepšejší

Jen ci podat hlásání že fotky fon čif sind fertig už vod včerejška. na net je stihnu dát až dneska navečer takže očekávejte vfšici večer Emila
hezkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý, očekáváme a ty očekávej telefon, tak prosím aby byl nabitý a hlavně po ruce a ne v kanclu

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:04
- Nahlásit

brut
pod jazyk a nechat rozpustit ve slinách?

no jo! voni se ty kuličky pak maj tendenci rozutikat, je jich na mě moc sou v přesile

třá muchomůrku červenou
tu můžu vidět, kdykoli číhnu do zrkadla. ne! CHCI HOŠÍČKY!

králíčcích

ááá dáma se dala na zajíčky

du do peří, přídu potom.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:07 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
kdy jako Kosťa tady měl mejdan
ajoooo Kosťa to mě nedošlo

von je pan Dochtor tak trochu střapec...
jj prej ho mám pronajímat jako trenažéér pro akity na naučení kůůrsingu prej vydělám majlant

brut
očekáváme a ty očekávej telefon, tak prosím aby byl nabitý a hlavně po ruce a ne v kanclu

ooooookáááááááááááááááááááááá

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:13
- Nahlásit

PetraK
abysom ich něspolkla
ti říkám, dej je pod jazyk, to pak nespolkneš a líp se dostávají do těla

jo, teplíčko, teplíčko
přesně tak, šoupla jsem jí do teplíčka a doufám, že to pomůže ..

a to si člověk moc nepomůže
nepomůže, v tomhle ne, což je škoda...kolikrát by se psům ušetřilo vyšetření nebo i blbý léčení

takže nejvíc zabavená budeš ty
jj a taky ospalá, páč už se mi zase chce chrupkat

zatim sem enem trhulik
když řešíš žumpu, tak budeš i roura

co?
jeden slíbenej odkaz na čaj

brut
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:21
- Nahlásit

PetraK
no jo! voni se ty kuličky pak maj tendenci rozutikat, je jich na mě moc sou v přesile
nesmíš v tu chvíli mluvit a zpívat s dus,dus, dusákama

tu můžu vidět, kdykoli číhnu do zrkadla. ne! CHCI HOŠÍČKY
tsss, hošíčci došli nebo spíš doejakulovali

ááá dáma se dala na zajíčky
ne, dáma se dala na králíčky společně se Sfinííí, Hyenou čtyřnohou a plesnifcema. Ovšem Al ty mrňousky pásla.... Děsný sen

Fajka
prej ho mám pronajímat jako trenažéér pro akity na naučení kůůrsingu prej vydělám majlant
sem chtěla řít, že funguje jak kožka u chrtů

ooooookáááááááááááááááááááááá
mnooo, to jsem zvědavá

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 16:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštajnvespolek. Jsem doma . Vyrážela jsem v sedm (páč jsem měla bejt v jedenáct u doktora a pozdějc mi nic nejede) a vrátila se v půl čtvrtý z podobnejch důvodů (Michal potřeboval auto, tak jel včera s Luckou do Prahy). Mělník koncem listopadu je celkem hnusný, nepřívětivý místo. I nutrie jsou zalezlý.
PetraK
todle nejnií vodbornik
takhle topěj vodborníci

(Požár Říma )
A ještě jeden

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 16:22
- Nahlásit

Rrrrrrrrrumstajn.
Fajka
Na fotos se tesime a Dokys je vybornej rozpohybovavaci element - jen echm, ehm, ty akity jsou naky zpomaleny nebo co.

PetraK
voni se ty kuličky pak maj tendenci rozutikat, je jich na mě moc sou v přesile
........

Dneska jsem se rozhodla pročiˇštovat, čaj, zelenina /k snídani mrkev, žlutá paprika, cibule, oliv olej/, bylinky
Se poseres, Kefalin.
kachna_
Mělník koncem listopadu je celkem hnusný, nepřívětivý místo.
Nejen Melnik, pani. U doktora vse ok?
Brutice
Mas reply na emilovi.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2011 16:27
- Nahlásit

Fifi
U doktora vse ok?
Joooo, dokonce dítě se rozhodlo spolupracovat a otočilo se do požadovaného směru

<< 1 ... 1584 . 1585 . 1586 . 1587 . 1588 . 1589 . 1590 . 1591 . 1592 . 1593 . 1594 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání