| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:35
- Nahlásit
Fifi
Kovarova kobyla...
ale no joo z toho si nic nedělej dycky nemůže halt bejt všecko ťip ťop
protozes ji nevidela slechticnu otrimovanou
no viděla už právě, jako uznávám že takhle vypadá prudce elegantně ale mě se snad fakt víc líbí zarostlý huňatý
a tak aspon jí ted nebude ziminká , nebo jí budeš na zimu voštucovávat?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:36
- Nahlásit
Hyena
ale tahle se mi líbila nejvíc- " jemná figurantská práce, aneb když páníček pučí psíka na hraní"
pekne foto, ale coby svazarmovska fosilie sem nikdy nepucovala psika fikum na hrani
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:37
- Nahlásit
Fajka
nebo jí budeš na zimu voštucovávat?
Si pis, ze pude z chlupu, tech nejhorsich. Asi ne na plesato, ale pude, musi.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:38
- Nahlásit
Hyena
jemná figurantská práce, aneb když páníček pučí psíka na hraníRadecha má celkem hustý fotky
hezkáááá fotka i Hyjenka
otrimovaní perdelové jsou nudní
takový až moc učesaný
Fifi
Hehee a este sem nasla Skritecka majinkatyho, spiciho na Agate. To bys ji uz vubec nepoznala
miminkooooooooooooooooooo
a byla plánovaně ponechána doma a nebo to byla krásná neplánovaná srdcofka?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:39 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
pekne foto, ale coby svazarmovska fosilie sem nikdy nepucovala psika fikum na hrani
hele, já jí půjčuju pouze pod dozorem a jen těm, co jim věřím...ona si zasejc se strejdama hraje mocinky ráda Navrch jak jinak může panička zjistit, co všeckno u čokle spouští svojí přítomností
Fifi
Si pis, ze pude z chlupu, tech nejhorsich. Asi ne na plesato, ale pude, musi.
Sadistko...počkej,a ž jí bude zima, tak ti na ni přivezu obleček a pak tě rozmáznu na foře, že staří svazarmovci vodí čokle v oblečcích jako sídlištní báby
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:39
- Nahlásit
Fifi
ale pude, musi.
aháááááááááááá a kdybys jí netento tak bude mít ty chlupiska až moc dlouhý? a nebo se zastavěj na určitý dýlce a pak už nerostou ?
se ptám jak demet ale mě to zajímá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:40
- Nahlásit
Hyena
tak ti na ni přivezu obleček a pak tě rozmáznu na foře, že staří svazarmovci vodí čokle v oblečcích jako sídlištní báby
sim tě růůůůžovej joooo !!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:42
- Nahlásit
Fajka
sim tě růůůůžovej joooo !!!
Nemám, mám oranžovej, ale že si to ty, šlohnu někde růžovou dětskou budničku a přešiju ti jí na obleček
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:48
- Nahlásit
Hyena
šlohnu někde růžovou dětskou budničku a přešiju ti jí na obleček
joooooooooooooooo dyk je Bajůtko ještě holčičkááá tak muší bejt růůůůžovááááá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:51
- Nahlásit
Fajka
to byla krásná neplánovaná srdcofka?
Bingo. Sama to rozhodla a neslo ji odolat.
kdybys jí netento tak bude mít ty chlupiska až moc dlouhý? a nebo se zastavěj na určitý dýlce a pak už nerostou ?
se ptám jak demet ale mě to zajímá
To ja nevim, sem nikdy to nenechala rust az moc a ji dycky tento. Ale asi by se jim udelaly dredicky ala pumi a ta podsada jim temer nelina, nebo hodne blbe, tak by byla zaparena a tak.
Hyena
počkej,a ž jí bude zima, tak ti na ni přivezu obleček a pak tě rozmáznu na foře, že staří svazarmovci vodí čokle v oblečcích jako sídlištní báby
Se venku hybe furt, prece a bydlikuje si v baraku, kde fakt nenastydne. Tak si oblecek schovej pro nekoho jinyho.
Navrch jak jinak může panička zjistit, co všeckno u čokle spouští svojí přítomností
No tak si to zjisti, a kdyz bude pak zase pritomna, tak uz to nespusti svou pritomnosti? Diky hratkam se strejdama?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:54
- Nahlásit
Fifi
Sama to rozhodla a neslo ji odolat.
jééé tak to je hezkéééé
To ja nevim, sem nikdy to nenechala rust az moc a ji dycky tento. Ale asi by se jim udelaly dredicky ala pumi a ta podsada jim temer nelina, nebo hodne blbe, tak by byla zaparena a tak.
mě připadá že by ta srst asi dredovatěla, je děsně zvláštní sem si snad nikdá takovouhle srst nehladila
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:55 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
No tak si to zjisti, a kdyz bude pak zase pritomna, tak uz to nespusti svou pritomnosti? Diky hratkam se strejdama
No to ne, bo když vím, v čem přesně je problém, tak se na tom cíleně dá zamakat Popř. si urazit vlastní ruce nebo hlasivky A přítomností jsem myslela jako stoj vedle psa, nikoliv přítomností na place...schovávat do makety se nechodím.
Btw., s oblečkama neříkej dvakrát- čuba ho vživotě nepotřebovala a jezdívala s nám pravidelně v zimě na vandry. Loni se nám v bytě zbláznilo topení a nasrstit prostě šanci neměla, Tak ž když jsem s ní v únoru jela pod širák, narychlo jsem tvořila kabátek, bo s tous rstí, co měla by venku celou noc ve zdraví nedala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:59
- Nahlásit
Hyena
Popř. si urazit vlastní ruce nebo hlasivky
Ano, chnapu.
A mne se hodne libilo, na tom parkingu ta tvoje reakce Jak si pustila voditko, to se moc nevidi.
Fajka
mě připadá že by ta srst asi dredovatěla, je děsně zvláštní sem si snad nikdá takovouhle srst nehladila
Vyborne, nejvyssi cas na oskubani.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:13
- Nahlásit
Jéé, to musela bejt paráda
Rozinka se Žofkou by tam byly jistě šťastný a já taky . Jak jsem tak viděla skřítka Bazuku, to by se Žofi vyřádila...
Ešuska
KDO TO JE, ta černá dáma s růžovou čepičkou a šáličkou???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:19
- Nahlásit
Fifi
Vyborne, nejvyssi cas na oskubani
néééééé, pro mě za mě může zůstat zacuchané
das ist Freunlein von Ešus
|
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:26
- Nahlásit
Fajka
das ist Freunlein von Ešus
Tý jóóó... já si to myslela .... Krok správným směrem, jak se zbavit bloku a posttraumatického stresového syndromu
|
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:27
- Nahlásit
Fifi
Žofinka je taky takhle zarostlá. Protože jinak má kůži ok a u nás je docela kosa, necháme větší zušlechťování až na jaro
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:29
- Nahlásit
Hyena
Tak ž když jsem s ní v únoru jela pod širák,
!!!! Nejsem magor, abych jezdila v unoru pod sirak!
Byla to hlavne pohoda. A neco vymyslime, at se vidime taky konecne.
|
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:37
- Nahlásit
Fifi
Mne se vic libi paseni ala Stevie Wonder.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:48
- Nahlásit
Krok správným směrem, jak se zbavit bloku a posttraumatického stresového syndromu
no joooo ale todle bylo vloni , to jsme se tý růžový ještě řechtali všici společně... letos už jsme u růůůžový zuřili...taky společně...kor dyž frau Kolače vytáhla ty kabely
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 21:54
- Nahlásit
Fajka
letos už jsme u růůůžový zuřili...taky společně...kor dyž frau Kolače vytáhla ty kabely
Protoze ste na ni byly moc hodny a chtely ji usetrit ruzovych traumat!!! Spatne, spatne, vidis to, cin dobre (cernou) a pekelnice ti to naruzovo vrati.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 22:02
- Nahlásit
Fifi
Spatne, spatne, vidis to, cin dobre (cernou) a pekelnice ti to naruzovo vrati.
tsss neboj však...... kdo seje vítr sklízí bouři !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 22:06
- Nahlásit
Fajka
kdo seje vítr sklízí bouři !
Pssssssssst. Ale souhlas.
A Ciifa hlavinka uz neboli? Co vy tam mate s hlavobolama porade, kurna, musime si priste nejak vic pokvokat, sem se drzela s cubou o kus dale, aby fajfka nemela stresa..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 22:13
- Nahlásit
Fifi
A Ciifa hlavinka uz neboli
no dneska už to bylo lepčí ale on to má složitý..střídavě jasno -oblačno
sem se drzela s cubou o kus dale, aby fajfka nemela stresa
no joo já se kuli Fajfce zas nemohla rvát víc k vám bo už by tam na ní bylo přepsováno a nebylo ji tam za co uvázat. za to žbrdlení sem si netroufla..aby nevodešla i se zábradlím
příště snád pokecnem nějak víc... mušíme aspon srazit stolky k sobě aby jsme se slýšeli bo já su krom toh že su blbé a slepé ještě aj nedoslýchavé
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 22:22
- Nahlásit
Fajka
já se kuli Fajfce zas nemohla rvát víc k vám bo už by tam na ní bylo přepsováno
Jo, slecna Sadlo by taky na podobny srazy reagovala negativne, tu sem si kutalela radsi v klidku nekde doma..
toh že su blbé a slepé ještě aj nedoslýchavé
mame to priste zajistit ve Skrivanech? Tam je i nakej duchodak...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 22:29
- Nahlásit
Fajka
no joo já se kuli Fajfce zas nemohla rvát víc k vám bo už by tam na ní bylo přepsováno
Tohle mi pani bylo taky líto... jsem se chtěla seznamovat, ale zase jsem zbytečně nechtěla stresovat fajku, ani Hyenu.
Fifi
tu sem si kutalela radsi v klidku nekde doma..
Slečna Sádlo musela být úžasná... rotlíčci jsou svérázové...
Hele, ale přemýšlela, jsem, zda to není nějakej přírodní zákon - jako začít s dortíkama a skončit s perdelama. Ta kámoška s perdelicí, jak jsem o ní mluvila, měla původně hooodně dobře rostlou dortici a k perdelům sáhla po té,co, dle jejích slov, zjistila, že šli dortíci povahově do perdele.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 22:32
- Nahlásit
Fifi
!!!! Nejsem magor, abych jezdila v unoru pod sirak!
A on snad někde někdo o mě tvrdil, že jsem normální?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 22:33
- Nahlásit
Fifi
slecna Sadlo by taky na podobny srazy reagovala negativne, tu sem si kutalela radsi v klidku nekde doma
no a to zas já když můžu tak jí vyáhnu do davu aby nezvlčela ouplně
mame to priste zajistit ve Skrivanech? Tam je i nakej duchodak
šiš takovej velkej barevnej!!jeli jsme vokolo a já chtěla aby číf zastavil že si tam podám žádost že by se mě to tam líbilo !!
nezastavil
no tak tam bych to klidně brala
Hyena
Tohle mi pani bylo taky líto... jsem se chtěla seznamovat, ale zase jsem zbytečně nechtěla stresovat fajku, ani Hyenu.
tak příště pani určo bude nějaká příležitost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 22:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Hyena
Se pletes, ja zacla s perdelama a i s nima doziju. To je moje srdcovy vemeno od detstvi, k dortikum sem se primotala vlastne nahodou a je to druha srdcovka. Takze jsem pod oboji, a dokud to pujde, tak to tak bude.
Edit - tahle oscanovana drahocenna fotka ze nekdy z roku 1989 - 90. Nas perdel a boxik Brit, trenazer svazarmovsky..
A soucasnost
Slečna Sádlo musela být úžasná... rotlíčci jsou svérázové...
Jo jo, byla. Veeelky povzdech, krasna asocialka, libeznik, kus myho srdce...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 22:47
- Nahlásit
Fajka
no a to zas já když můžu tak jí vyáhnu do davu aby nezvlčela ouplně
A tak kdyz te to bavi, ji tahat do davu.. Si myslim, ze byste si to stokrat vic uzili treba jen s Dokysem, ale to rikam jen svuj nazor. Proc myslis, ze sem s sebou netahla Ag a Kremyla? Protoze sem si chtela v klidu uzit lidi a psi spolecnost a nehlidat hormona Ag, ktera by si hlidala kazdy zavrceni, ktery by vztahla na to, ze ji nekdo ohrozuje Baz. Kremyl by mohl klidne jit, ta ma jen prsa a nepreskakuje ji hormonalne, ale proste sem vedela, ze si v klidu ten vylet uziju se Skritkem. Protoze sem si chtela odpocnout. Coz se dokonale podarilo
|