Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Eire
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 11:22
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hipík a Tonička a Rozinka

má žabí stehýnka" a štípla jsem jí do zadku

panička má laškovnou,no.

kachna_

Gratuluju k pračce(taky mě to čeká) a bojové kachně

Gerda

Jůů Gerdičko,tys šikovná pěstitelka a Aloíís je hrdina,zde jeho sourozenec,stáli spolu vedle sebe na parapetu rok,než jeden odjechal do Praglu.

Fifi

Malé fifinky

a písečný kaktus už klíčí další generace

a to "koště"jak jsem ti říkala včera i ta fena se diví co jsem to dotáhla

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:22
- Nahlásit

rumštajn na věčné časy ....

lidííííí vy máte krásný kytiškýýýý ..... kdybych nebydlela tak daleko hnedka bych vod vás nějaký výhonky vysomrovala..... tyhle ještě doma nemám....

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 15:08
- Nahlásit

Nazdarek zabi stehynka!
Hipík a Tonička a Rozinka
Takhle urazet Zofku, ze se nestydis!!! A po ranu ji stipat do zadku, to je uz vubec prilis!!!
se svou slepičkou, ta už nemá hlavu, tak nemůže mít blbý kecy , a na mě kouká ošklivě úkosem...
Jak jinak by mela koukat, hlavy nemaje?
VerčaZ
Též bych to chtěla, ale já každou květinku dříve či později usmrtím
Ja mam prt a ne jungle. Vetsina kveteny vnitrni jsou sukulenty, ktery jsou prave na podobnej rezim zvykly a oceni ho.
kachna_
Mamča si jí koupila špatně,
Hele, jak se da jako spatne koupit pracka? Ze neproleze do baraku? Nebo to byl takovej nenapadnej darek? A gratulire, pracku jiste zanedlouho hojne vyuzijes.

Eire
To je fakt koste, ale az na to zanedlouho napada snih, tak to nebude tak zrejme.
A fifinky ti jdou pekne, ty nezmari tuplem.
vlk
Az budu posilat verce kakace, tak ti klidne poslu naky vohlozky sukulenti, kdyz uz se vykopu na poctu (verco, netes se, tenhle tyden to urcite nebude! ) . Tak hod emila nebo mi napis adresu a specifikuj, ktery lodyhy bys chtela.

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 16:41 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fifi
šiš a nechcípne to než to dorazí k nám na sever moravy ???? Ty fifinky sou hezký a jinak nevím jakejma lodyhama ještě disponuješ... já se věnuju teda spíš čínskejm růžím, tlusticím a palmám, ale velmi ráda svou flóru rozšířím....

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 16:54
- Nahlásit

vlk
Mas emila, tak to tu mazni, blbne mi ted silne pripojeni, snad se to odesle..

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:00
- Nahlásit

Fifi
máš odpověď....

Eire
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:58 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Fifi
ještě jedna fotka se mi zatoulala,mamka aloe hadovitá..co máš od ní mimi.Už má další matka jedna

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:34
- Nahlásit

Nazdar dámy!

Eire
No, samozřejmě Álojz se ještě trošku před svým krásným zdravým sourozencem stydí, ale už brzo ti ho budu moct taky vyfotit, fakt se dává dokupy, moc mě to potěšilo, mám ty květiny vopravdu ráda. Co se fifinek tejče...ta moje má sice mimina dvě, ale maličký a ještě furt na sobě napláclý, tak jí to asi nebudu dloubat ještě, ne? Máš je moc pěkný ty fifinky...tu ježkovitou máš taky červenou, že jo? Jinak mi parádnicky kvete rozmarýna a Biluše, tu už jsem oštucovala, že už neni pěkná, a vona nabrala druhej dech ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:36
- Nahlásit

Eire
PS: ten koberec mám taky, akorát červenej...nebo voranžovej...prostě tak nějak ))))))

Eire
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:30
- Nahlásit

Gerda

Tak ten kobéres taky miluju,sice ho má Žany u sebe v prcovně..ale je moc hezkej a odolnej a dobře se vysává..a to se co\, ..to se vyplatí

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 20:40
- Nahlásit

ja já jááááá ci taky fifinkuuuuuuuuuu prosííííííím
essi ji teda budete pani dlooopat...jestlii nééé tak až do ní béte rýt ..kujuuuuu

já mužu ještě nabídnout před zimou pruhatice a zelenice tutaj:

ještě mě tu zbyli nějaký mimi..

brut
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:08
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Milé dámy, zítra se ozvu a popíšu víkend, teď jdu připravit pejskům večeři, pak vyvenčit piraňu a hajat. Jsem hotofson

brut
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:11
- Nahlásit

Jo a kdyby vás to zajímalo, tak po dlouhé době jsem četla moc hezky popsané moje milované plemeno, tak se můžete juknout:

http://www.dogsmagazin.cz/clanky/profil/australsky -honacky-pes-australian-cattle-dog

Fifi
malé fifinkýýýýý by se mi taky líbily, ale nevím, nevím, jestli by u nás přežily.... jsem tak trochu kytičkový ras

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:27
- Nahlásit

Ženy, Olin má poslední tři květy, zbytek opad, asi už se připravuje na zimu. Na jaro se chystám začít pěstovat baobab. Máte s tim některá zkušenost eventuálně? A jelikož se daj semínka koupit onlajn anebo v botanický zahradě - budete mít kdyžtak někdo zájem, že bych toho tak v ounorku vzala víc?

brut
přežily, chtěj zalejvat fakt málo.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:43
- Nahlásit

Gerda
přežily, chtěj zalejvat fakt málo
tak to by asi přežily, pokud jim teda nevadí vyšší vlhkost a chladnější bydlení

Na jaro se chystám začít pěstovat baobab. Máte s tim některá zkušenost eventuálně?
já ne, ale vidět baobaby na vlastní oko a stát pod ním, bylo něco jidinečného, na co se nezapomíná

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:44
- Nahlásit

brut
no právě, baobaby jsou nejlepší stromy!

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:44
- Nahlásit

Bré hnusné ráno, bo je hezky a já musím bejt zase zavřená
Kytičky tedy máte mocinky hezké. Musím se pochlapit a vyfotit taky svýho malýho aloiska, co jsem dostala ještě kdysil blahé paměti od StaHiové.... kde její dneska konec. Ale kytička zdatně roste

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:22
- Nahlásit

Bry rano na pijano

Ted sem mluvila s vetkou, Balousek je konecne plisnoprosty!!!)))) Takze mame vsechno doleceno, ted uz je dopovat euthyroxem dozivotne a obcas si udelame vejlet na odbery Mam radoooooooost)))

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:31
- Nahlásit

Přeju pondělní ráno. Nevím estli krásný nebo hnusný, tak holt jenom pondělní.

Teeeda, vy jste pěstitelky.

Gerda
Na jaro se chystám začít pěstovat baobab

To jakože u sebe doma? Pochopila jsem, že máš nějakou malou bytovou ďouru, to se tam vejde? Předpokládám, že se ptám jako dement a existuje prosté vysvětlení, ale co už. Aspoň se trochu sdělám.

brut
Jo a kdyby vás to zajímalo, tak po dlouhé době jsem četla moc hezky popsané moje milované plemeno, tak se můžete juknout
Jo, to jsou docela zajímavý psi, líbí se mi i když mají ušiska nahoru Ale já bych se popravdě bála trochu výchovy, že bych to nezvládla. Párkrát jsem byla v Prahééé na agi tréninku u Karoliny Eckschlagerové a chodí k ní jedna holka nebo paní, která teď teda běhá s borderákem, ale má fenku australskou honáckou a byli nějaký moc moc úspěšný v agi, než fenka začala mít zdravotní problémy. A ta je teda moc hezká.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:08
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem vám slíbila popsat víkend. Tak ve stručnosti řečeno byl moooocinky zajímavý.
V sobotu šel mladej na oslavu nějakejch narozenin a povolila jsem, aby u nás přespaly dvě jeho spolužačky, které se oslavy zůčastnily. Vrátili se relativně brzo.. v půl jedný. Nejen, že se chichotali, rádo by šeptali,mladej "okřikoval" psy, ale ještě se na mě přišel podívat. Jestli si vzpomenete na scénu z Majora Zemana, kdy se starej Brůna klátí se sekyrkou, ta úplně stejnak vypadal synek... jen ta sekyrka mu chyběla. Srozumitelně mluvil jen ve chvíli, kdy říkal dobrou noc. Ráno si nic samozřejmě nepamatoval a spolužačky pohostil vlastnoručně dělanými lívanci

Odpoledne jsme se jeli podívat na nejmladšího, kterej je v Říčanech v ozdravovně. Šli jsme na procházku po Mikešově stezce ( teda jen po její části) a jako závěr jsme měli povolen vstup do věže v ozdravovně. Musím říct, že odtamtud byl nádherný výhled. Ale přála bych vám vidět to obrovský množství much a drobných mušek. Brůůůtíkovec fotil, prý jsou fotky nic moc, ale snad tam najde alespoň jednu, aby jste si udělali představu... fůůůj, to byl hnus.

No a jako završení jsem dnes oddělila Bruta od Al, ač ještě mohli být dva dny spolu, ale on jí neustále meje zadek a pak z toho bleje....takže mají smůlu a jsou každý jinde

kachna
gratuluji k nové pračce, budete jí moc potřebovat a hlavně ještě včas se s ní naučíš zacházet

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:14
- Nahlásit

Gerda
baobaby jsou nejlepší stromy
jsou nádherné, ale hlavně v té jejich velikosti a mohutnosti ...tomu říkám majestát

Hyena
Bré hnusné ráno, bo je hezky a já musím bejt zase zavřená
v pátek budu zavřená s tebou ... přijedu na stopro, se těšííím

Mathea
Balousek je konecne plisnoprosty
hurááááááááááá, veliká gratulace a teď už to bude jen nej, nej, nej

VerčaZ
Jo, to jsou docela zajímavý psi, líbí se mi i když mají ušiska nahoru Ale já bych se popravdě bála trochu výchovy, že bych to nezvládla
zvládla bys je,ono není zase až tak šílený, jen na ně nesmíš jít jak na ovčouny či podobné plemeno, páč tihle samostatně přemýšlejí

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:47
- Nahlásit

Fujtajbl ramštááááájn až na věky ááámeeeen !!!
je kasívně a já zas nestíhááááááááám doprčic

VerčaZ
sem včera četla že se má o víkendu ochladit o 15 stupňů hlavně aby na treku nelilo
sim tě? máš ty svoje dva kluky hravý? Já až tam vytáhnu Dokýše tak si bude muset nutně s někym pohrát nebo tam zešílí... nevobětoval by se nějaký ze tvých pesanů že by s Dokýšem upustil páru ?
jináč z něj zešílím já

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:55
- Nahlásit

Fajka
sim tě? máš ty svoje dva kluky hravý? Já až tam vytáhnu Dokýše tak si bude muset nutně s někym pohrát nebo tam zešílí... nevobětoval by se nějaký ze tvých pesanů že by s Dokýšem upustil páru ?
jináč z něj zešílím já

No na to by byl nejlepší ten mladší, ten se vydrží "prát" s hafanama půl dne, ale ten je doma, beru jenom Atillu. A ten se zajímá pouze o dámy, k psům čuchne a bez zájmu odchází nebo pokud machrujou, tak se jim snaží bohužel vysvětlit, že takhle ne. Já si spíš říkám, jestli by nebyla milostivá Fajka tak moc hodná a neprokázala mi službu v podobě prokousnutí Atillova pysku, pokud jí bude prudit. Ale ono to stejně asi nepomůže...
Akorát mě trochu zaráží, že tam u mě nemají potvrzenou platbu, asi vznesu na mail dotaz.
Ochladit se má, no. Ten déšť by byl blbej. Ale my jdeme jen tu střední trasu, tak to nebude snad tak hrozný.
Kolik je vůbec Dokýšovi?

brut
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:03
- Nahlásit

Fajka
včera četla že se má o víkendu ochladit o 15 stupňů hlavně aby na treku nelilo
budu na vás myslet a budu držet palečky, jůůůů ? ... je tam totiž 34 stupňů a slunečno

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:06
- Nahlásit

VerčaZ
No na to by byl nejlepší ten mladší, ten se vydrží "prát" s hafanama půl dne, ale ten je doma, beru jenom Atillu.
ahááá tak nic tak budem muset hledat jinou obět

Fajka tak moc hodná a neprokázala mi službu v podobě prokousnutí Atillova pysku, pokud jí bude prudit. Ale ono to stejně asi nepomůže...

ehm no tak dyž se Fáje někdo nelíbí tak polyká celkem spolehlivě ale bé mít koš takže může jen hromovat

no je rozenej 5.12. takže proto jdem jen tu kraťoučkou
a Fáje to bude taky dokonale stačit bo je po hárání volajaká zpomalená

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:08
- Nahlásit

brut
budu na vás myslet a budu držet palečky, jůůůů ? ... je tam totiž 34 stupňů a slunečno
TITUL prudička dne vyhráváááááááááááá:

Bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRR
RRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!

ICH BIN CURÝÝÝK

takže konec srandiček dámy,nastává vojenskej režim!!!

Fajka

eh práskejte si co chcete třá Ešusku po hlavě

MÁŠ PRŮSER FAJFKO!!!

brut
ti nevím, jestli ti tohle projde
plamenomet

MÁŠ NAPROSTOU PRAVDU

Źiš bylo tak krásnově!!! enem sem furt nějaká vypnutá, rozbitá, celý dva dny jsem spala celej den , někdo mi sežral enegrii
AAAALE vyrobila jsem si nádhernou, ale luxusně nádhernou bedynku do SVÉ NOVÉÉÉÉÉÉÉÉ KŮŮŮŮŮCHNĚ!!! počkejte budete sírat, jak šiškovnej JE BRNIK. TAK KRÁSNOU KŮCHŇU TOTIŽ NIKDO NEMÁÁÁÁÁ! Asi už ji nikdy neopustim , ne fakt je úžasná, teď mám na chalupě mnohem hezčí kuchyňku, než mám doma , no a tak mě to inspirovalo, vzpomněla jsem si, že jsem začla renovovat jednu starou bedýnku na ovoce vtrhla jsem do sklepa, vyhrabala jí z pod bordelu, očistila, namořila nalakovala a VIJOLÁÁÁÁ mám krásnou dekoračku ešče vůbec nevim na co a k čemu a hlavně kam jí dám ale moc jí to tam sluší

JDU ZAS pracovat, asi už ty zbývající štyry strany nedočtu. STALO SE TU NĚCO??

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:10
- Nahlásit

Fajka
proto jdem jen tu kraťoučkou
Aha, já si automaticky myslela, že jdete tu nejdelší.
Tak to je Dokýš ještě prcek, já myslela, že je starší.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:10
- Nahlásit

VerčaZ
Akorát mě trochu zaráží, že tam u mě nemají potvrzenou platbu, asi vznesu na mail dotaz
no jo koukám koukám že ste neplatiči

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:12
- Nahlásit

brut
e tam totiž 34 stupňů a slunečno

Kde???? Jsem to asi v příspěvcích přehlídla, ale předpokládám, že do téhle krásné krajiny jedeš. V tom případku souhlasím s Fajkou - jseš ten největší prudič

Takovej klid tady byl a jen příde Ešuska, už tu zas lítaj plameny a Ramštajni, chjo.

<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání