Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:01
- Nahlásit

brut
Tak a´t je ještě líp.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:04
- Nahlásit

brut
nemyslím, že se to dá vyléčit, spíš bych řekla, že jen udržovat v nějakých mezích
ne to nedá..to jí řek,maxim. udržovat s rúzným výsledkem,záleží na dost faktorech..když se nebude léčit nic,následuje dost hororovej scénář v podobě sekundárních infekcí,boláků a jinejch hnusůuž ted má prej sek. inf na břiše..ona si toho teda nevšimla,ale on jo..

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:13
- Nahlásit

Bóóže, Ešuska je pryč a vy toho teda nakrafáte....

Fifi
S kakáčema fpohodě O to vzácnější mi ten sásrak bude

Fajka
Též jsem OSVČ, a taky si někdy v neděli v podvečer říkám, že jsem magor. Ale rozhodně ne jako ty. No já to mám trochu jinak. Nejpřednější je firma skorotchána a přítele a protože jim čím dál víc pomáhám tak čím dál víc omezuju svojí vlastní práci.

brut
Ježiš, brutí, tak ať Tě to co nejdřív přejde. To děs, s hlavou bolavou....

S akitama tu znám jedině Fajku, takže nepomůžu, no.....

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:21
- Nahlásit

VerčaZ
Bóóže, Ešuska je pryč a vy toho teda nakrafáte....
My nic, to zasírají grafomanky vod vedle

brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:48
- Nahlásit

Hyena
Tak a´t je ještě líp
díky, snad to konečně zaspím a bude dobře

davidkova renata
ne to nedá..to jí řek
já vím

když se nebude léčit nic,následuje dost hororovej scénář v podobě sekundárních infekcí,boláků a jinejch hnusů
tohle je snad na tom všem nejhorší

VerčaZ
Ježiš, brutí, tak ať Tě to co nejdřív přejde. To děs, s hlavou bolavou....
díky moc... snad to brzo přejde, mám jí od puberty, takže jsem zvyklá

brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:50
- Nahlásit

Hyena
klasika

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 22:57
- Nahlásit

Hyena
Maj děsnej rozptyl. Jdu hajat, brou noc.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 23:00
- Nahlásit

Dobrou noc všem

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 17:39
- Nahlásit

Rumštajn podvečer vespolek
Tak jsem právě hledala recept na zapékanou brokolici s těstovinama.
Pobavily mě nabídky googlu:
haemorhagická bronchopneumonie
zapékaná brokolice s těstovinami
broskvovej koláč
ozbrojená kachna

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 18:06
- Nahlásit

kachna_
ozbrojená kachna
Tak tenhle recept bych brala

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 18:09
- Nahlásit

Fujtajbliky vespolek,
je ze me zase moucha tse tse, celej den na slunku, s brylema..
kachna_
recept na zapékanou brokolici s těstovinama.
Safra, ty mas dobrej napad!!! ty jedna ozbrojena

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:00
- Nahlásit

Nazdar ženy, zdravím vás zdravicí zrýmovatělou, jesipak je tu někde Eire? Pobyt na jipce mimořádně svědčí soudruhu Álojzovi, již zase žijéééééé! Jupííí, mám děsnou radost, neumře vůbec, přesadila jsem ho do o ždibku většího květníku, má pečlivě vybranou hlínu, a již je opět zeleným, rostou mu nové lístky, staré rány se zacelují. Je to dobrá květina, mám z něj velikou radoooost!
Ale pozor, nějak haprujou Fyfynky, musela sem je dát ze slunka, teď zas nevim, jeslti nejsou moc ve stínu...jak se hnulo slunko, svítí mi teď přímo na parapet, a to ony moc nemusej, pere to na ně celej den. Takže akutně budou muset taky na jipku, na popáleniny. Maryje zdraví dorty, perdele, plesnivé i prouhaté psy! Nejvíc zdraví všechny, kteří nemají rádi menší černé skorolabradory.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:40
- Nahlásit

Gerda
Zdravime Maryji, o fifiny strach nemej, jak je sundas z primyho slunicka (tady byly zvykly jen na to zaokenni), tak se vzpamatujou. Je soupni nekam ne upa do stinu, ani na primy solnce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:53
- Nahlásit

Fifi
A to je právě problém, že mám jen stín a pak přímý slunko, mám malobyt, nejsou v něm ani vnitřní parapety, kam by se daly dát květiny. Musim to vymyslet, ať zas rostou, už má velkofifka dvě fifimimi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:07
- Nahlásit

Gerda
Musim to vymyslet, ať zas rostou, už má velkofifka dvě fifimimi.
A kdyz je postavis na balgon na zem? cili pod sklo hnedka? By je maryje hrabosila? tam by jim to mohlo vyhovet, ale neboj, ty soucasny tropy brzo skoncej a bude jim zase fajne. Velkofifka mi nasadila zase tu lodyhu kvetouci, tak do tri tydnu bude mit metrovy kvet.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:22
- Nahlásit

Fujtajbl ramštajn .....ve spolek

boooože to bylo dneska krasííívně dneska byl trochek odpočinkový den, konečně po 100 letech jsme se sešli s Kazíčkovic a podařilo se nám společně za tři hoďky umrtvit Dokýše a to tak že doma upadl do komatu
Ten vyváděl, ale byl hodné, s Kazíkem se aj honili jak dvě paka předvedl jaký umí bahenní koupele oužasný a plul prostorem že by mu Ešus mohl závidět

VerčaZ
Též jsem OSVČ, a taky si někdy v neděli v podvečer říkám, že jsem magor. Ale rozhodně ne jako ty. No já to mám trochu jinak. Nejpřednější je firma skorotchána a přítele a protože jim čím dál víc pomáhám tak čím dál víc omezuju svojí vlastní práci
no tak to znáš..prostě někdy se to tak sejde že toho je moooc noo a kor ted ještě když jsme budovali doma to pak je vůbec nestíhačka a napalici chjoooo..ale positívum je že sem sundala dolu 5 kilo

kachna_
ozbrojená kachna
a jak se to jí? to se před konzumací musí odzbrojit a nebo si čék vyláme žuby?

Fifi
ježurové se právě jen tak rozebírat nebudou bo topíme peletkama a tak bylo třeba udělat nevzhlednou hromadu dřeva vzhlednější abyto nedělalo ostudu

Gerda
Maryje zdraví dorty, perdele, plesnivé i prouhaté psy! Nejvíc zdraví všechny, kteří nemají rádi menší černé skorolabradory
Tak plesnivec rád jakéhokoliv psa a pruhovaná vlastně taky..nejlíp na česneku

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:27
- Nahlásit

Fifi
Velkofifka mi nasadila zase tu lodyhu kvetouci, tak do tri tydnu bude mit metrovy kvet.
tak to ti moc závidim....máš jí teda pořád na světle, přímo za oknem, jo? Já ji teď dala na noc domu, páč přece jen v noci už je na balkoně zima...

Fajka
Tak plesnivec rád jakéhokoliv psa a pruhovaná vlastně taky..nejlíp na česneku
Tak to jsou její největší kamarádi...zdravíme Fajfku! Hadžime!

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:34
- Nahlásit

Gerda
Velkofifka je kvetina vnitrni obyvakova, parapetova, slunko vetsinu dne. Vsak ona si nasadi par miminek a za par let ti taky vykvete.
Fajka
ježurové se právě jen tak rozebírat nebudou
No proto, taky to by mi jako sviralo hrud, tohle postavit a pak rozebrat zase.. neco jak budhisti s piskovejma obrazkama. Tohle rozhodne tedy ostudu nedela!

all
bonzuju cerstvou zpravicku, Mathea ma konecne autiiiiiiiiiiii!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:38
- Nahlásit

Fifi
Velkofifka je kvetina vnitrni obyvakova, parapetova, slunko vetsinu dne. Vsak ona si nasadi par miminek a za par let ti taky vykvete
a jak vypadá, když je dospělá? Dej fotkuuuuu prosím.

Mathea je pojízdnej člověk? Bezva, to je velmi pěkné...ona auto neměla? Myslela sem, že je jezdivá....V každym přípatku jí gratuluju.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:45
- Nahlásit

Gerda
Auto nemela skorem tri mesice, esesakovi umrela nejaka pumpa.
Dospela vypada jako mala, jen je vetsi.
Tu je jarni lodyha, este tak o tricet cm povyroste.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:46
- Nahlásit

Gerda
Tak to jsou její největší kamarádi...zdravíme Fajfku! Hadžime!

taktéééž

Fifi
No proto, taky to by mi jako sviralo hrud, tohle postavit a pak rozebrat zase
mě by to ani nevadilo mě to baví stavět

Tohle rozhodne tedy ostudu nedela
ooo děkuji! původní hromada ostudu rozhodně dělala

bonzuju cerstvou zpravicku, Mathea ma konecne autiiiiiiiiiiii!!!!!!!
ich gratulííííre!!! a posíláme etě šoféra

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:53
- Nahlásit

Fajka
a posíláme etě šoféra
odkud mas jeji fotku z radaru??
A tda jezeckove a hromada, to se neda srovnat!

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:55
- Nahlásit

Fifi
šiš ta je krásná...hele zrovínka tahle druhá fifka mi nejde. Ta červená, co má ty mimina, ta jo, teď je aktuálně teda doma, ale vymyslim jí dobrý stanoviště, dost vyrostla, budu je muset přesadit, ale ta druhá, ta co jí máš vpředu, je nějaká zdechlá, listy má trochu hnědý, fakt mi přijde že spálený....snad se vzpamatuje.

Fajka
co vy máte s těma ježkama????

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:17
- Nahlásit

Fifi
odkud mas jeji fotku z radaru??

sem netůchala e má kníra a neholí se

tda jezeckove a hromada, to se neda srovnat
díííík

Gerda
tutaj pani z tohodle hnusu :
co vy máte s těma ježkama????

jsme stvořili ježečkyyy

ale jináč s ježečkama nemáme ničehož nic, bo pruhatá je milákuje a plesnivec ještě zatím nefim

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:51
- Nahlásit

Zdur )
Ste hloupy, jako vim, ze furt nosim brejle, ale NIKDY, NIKDY proste ne takhle musi!

JInak felda jezdi, ma samozrejme par bebi a veci, co se musej udelat, ale je to pojizdne a hlavne je to MOJE.. Takze mam fakticky radost, i kydz ji momentalne nedokazu plne vstrebat, natzo ventilovat, pac stezi po tom brutalne hektickym dnesku ventiluju ja Neni prdel se po Praglu courat s 35klackama (vsechno do auta nezahucelo jako) a novym notasem z prace nejmin za desitku Takze sme fakt rada, ze sem za tmy dojela domki, felinka mi stoji pred barakem, vsecko, co melo, dneska klaplo..
No a zitra si udelam dalsi vylet pro dalsi auto do Zabrehu Ale to uz pro me nebude, jen celou cestu zpet odridim, pokud se to teda koupi.. Ale zas vezem i Claudika ukazat chovatelce, tam se techam

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:05
- Nahlásit

Skvjelej večer, fakt.
Přestože jsem výslovně skorotchýni zakázala dávat Ruprechtovi játra, páč se po nich většinou posere, opět nezklamala a protože "ježiš ty psy jsou hubený, ty je vůbec nekrmíš!!!", nandala jim samože játra. Ruprecht zesral u nich doma peršan a skorotchýně je na infarkt!!! Bože! Pomiňme fakt, že si do baráku na vesnici, kde je všude dlažba a kterej je v teplejch dnech průchoďákem pořídí najedenou peršan. Ale proč má furt do prčic dojem, že jsou ty psi nějak šizený? Chjo, fakt je tam nemůžu nechávat s Jirkou, kterej je celej den v garáži a nemá šanci to uhlídat!!
¨
Promiňte za ten výlev, potřebovala jsem se vyventilovati.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:09
- Nahlásit

Koukám, že tu řešíte kytky domácí. Podle toho popisu musí mít Gerda a asi i Fifijovka doma úplnou džungli. Též bych to chtěla, ale já každou květinku dříve či později usmrtím. Buď je přeleju nebo uschnou, chjo. Asi tady budu též ohledně květin vznášet dotazy, vidím, že jsou tu odbornice (to jako myslím vážně, ne ironicky).

brut
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:16
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Teda takhle teploučko by mohlo být ještě minimálně měsíc, vůbec bych se nezlobila.

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:09
- Nahlásit

VerčaZ
Ruprecht zesral u nich doma peršan a skorotchýně je na infarkt!!!
pokud jsi to nemusela uklízet ty, ale ona, tak se tomu říká boží trest
proč má furt do prčic dojem, že jsou ty psi nějak šizený?
Nevim, ale vim, že by mě to dost štvalo
brut
takhle teploučko by mohlo být ještě minimálně měsíc
nekoukej na předpověď
Dostali jsme od rodičů pračku . Mamča si jí koupila špatně, tak nám jí nabídla a musim říct, že jsme vzhledem ke kvalitě tý naší neměli sílu odmítnout, takže máme funkční pračku , po čtyřech měsících s pračkou, která netopí a musí se hlídat, protože trpí inkontinencí.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 11:03
- Nahlásit

Krásné nedělní dopoledne přeju ,

tak jsem hned po ránu děsně vytočila Žofinku . Jěště v posteli jsem jí řekla: "Žofinka, Žofinka, ta má žabí stehýnka" a štípla jsem jí do zadku .
Žofka se normálně probouzí stejně pomalu jako já, a probírat se začne až dlouho po snídani. Na nějaký ranní skotačení nás dvou fakt neužije.
Tentokrát vyletěla jak pumprdlík a začala se strašlivě, ale strašlivě moc rozčilovat...

Teď je na pelíšku se svou slepičkou, ta už nemá hlavu, tak nemůže mít blbý kecy , a na mě kouká ošklivě úkosem...

<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání