| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:13
- Nahlásit
Fifi
Ale ted uz ma astrenka vsecko nastrikany, dutiny, podbehy aj dvere a ja nevim co vsechno, je na zimu pripravena. Ovsem ten smrad, sem se malem poblila, nesnasim tyhle chemicky smrady.
Zjevně tuníte na zimu úplně stejným způsobem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:52
- Nahlásit
Hyena
Zjevně tuníte na zimu úplně stejným způsobem
To je tuning, ti povim, ja fakt nesnasim tyhle hnusy smrduty, staci, kdyz nekde je vytreno savem a blbe se mi dycha, nedejboze kdyz treba nekdo v klubovne vystrika mouchy biolitem a necha je tam pochcipat pri zavrenych oknech - prudusky svisti, susti, mi je na omdleni... Takze jsem rada, ze je teplo a budu vetrat za jizdy asi tyden, ale na zimu sme vytuneny, to jo.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 19:59
- Nahlásit
Fifi
No mi tunily zejména pur pěnou.... a nátěrem... občas to byla velmi krativní a téměř sochařská práce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:06
- Nahlásit
zdar ženy, je tu někde inu nebo jinej čék vlastnící akitu??
určitě budou vědět něco o týhle chorobě:
Genetické onemocnění SA
někde se to tu probíralo...pokud má někdo z nich zkušenost,navalte rady,včera to vet diagnostikoval kámošce u 5letýho špringra,jen se čeká na výsledek biopsie cože to je za druh ..jak jsem to tak pročítala,nic moc teda..má někdo nějakou radu ze zkušenosti. tohle jsme četly..dík
http://haguro.cz/clanky/kozni_nemoci.html
http://www.aruma.estranky.cz/clanky/geneticke-onem ocneni-sa-u-akit/geneticke-onemocneni-sa-u-akit.ht ml
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
to tady nějaký akiťák měl. Už nevím jak se ta holka jmenovala. Ankaras? Nebo to byla jiná, už fakt nevím. Ale 100% jsem slyšela o psovi co to měl, myslím, že to bylo tady někde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:14
- Nahlásit
Biluška
já vim,proto se ptám,že semka choděj holky s akitama,budou tuty vědět
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
se zkus když tak zeptat Dáši Fišerové, ta s tím taky myslím měla co do činění.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:17
- Nahlásit
davidkova renata
Počkej až dorazí Fajka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:25
- Nahlásit
jj vydržim kdo se vobjeví..
ale Dáša neni k mání moc,tuhle kdesi psala že nemá net,že jí dycky někdo vyřídí že je po ní nějak shánka,ale zastihnout asi moc nejde..uvidíme,myslim že holky něco vědět budou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
Dáše je lepší volat, maily čte tak jednou za uherský rok. Číslo když tak mám.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:48
- Nahlásit
něco je ještě zde - URL
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:15
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
holky, zkuste akiťácký forum, tam by jste něco mohly najít.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:22
- Nahlásit
brut
dyš já nevim kde je akití fora..
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:24
- Nahlásit
davidkova renata
čau , Ankaras má akitu, kontakt má pod členem
http://www.cz-pes.cz/diskuse/3_6339_689.html#6
Letem světem zdravím
Dneska je strašně zvláštní noc, není vidět měsíc, je tma jak v pytli a září hvězdy. Zjistila jsem to, když jsem se vracela z procházky se Žofkou a málem si zlomila levou nohu... DD
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:26 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
davidkova renata
pani akití forum zde
všem přeju pěkný večer a klidnou sobotu, já jdu do rachoty teda ráno
edit: koukám, pani Hipíková byla s odkazem na tému rychlejší
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:28
- Nahlásit
Janiii
eh...dík,su debil.-)))) já myslela nějaký jinde akití forum,todle znám,kor když tam co chvíli dávám inzerát )))
pošlu jí to at pohledá,čuus
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:31
- Nahlásit
já myslela nějaký jinde akití forum
ahááá tak to jsme za debily my omluva pani HIpíkový, že mluvim v množným čísle
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:41
- Nahlásit
Máte pravdu, Ankaraska má kámošku s nemocným akiťákem tímle. Písněte jí maila, ví toho o chorobě dost, nebo dá odkaz přímo na kámošku. Kdysi mi o tom hodně holky napsaly...když jsem se bála, jestli nemá Worka taky nějaký takový fujtajbl
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:41
- Nahlásit
davidkova renata
holky odpověděly za mě :-D , jinak ale o tomhle se i mezi akiťákama moc nemluví... páč je to tak trochu velký problém a pokud vím, tak i chovatelský průser
Janiii
všem přeju pěkný večer a klidnou sobotu, já jdu do rachoty teda ráno
zdravím... já jdu ráno kouknout na synka, jak píská florbalové zápasy
není vidět měsíc, je tma jak v pytli a září hvězdy. Zjistila jsem to, když jsem se vracela z procházky se Žofkou a málem si zlomila levou nohu...
prosím tě, nic si nelámej ... jak si vůbec dopadla minulý týden, než jsem odjela k tetce, tak Ešuska něco psala, že jsi spadla, bourala či co to bylo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:43
- Nahlásit
davidkova renata
sem tu to jste četli správně ty články......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:44
- Nahlásit
davidkova renata
jakej máš mail ? hodím ti důležitej kontakt na čéka co má taky nemocnou akitu a ted toho hodně ví a dělá možné i nemožné
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:45
- Nahlásit
Zjistila jsem to, když jsem se vracela z procházky se Žofkou a málem si zlomila levou nohu... DD
jejda pani, vy si pořiďte na venčení nějakého asistenta. A´t si zasejc nic neuděláte
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:46
- Nahlásit
Fajka
seš na mobilu nebo je zase v kanclu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:47
- Nahlásit
Dneska je strašně zvláštní noc, není vidět měsíc, je tma jak v pytli
to mě povídej a já měla ten debilní nápad jít lesem na rozhlednu..vycházeli jsme v půl sedmý a šli nejdelší cestou...sem si řikala do tmy jsme nahoře a pak už jen po silnici dolů a vono houby tma nás chytla v půlce cesty nahoru, tma jak v řiti, baterka žádná, měsíc debil zalezlej, kamenitá cesta jako prase... divím se že sem si tam nezlámala nohu ted jsme se vrátili...pséci uťapaný sčastný já hotofson
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:48
- Nahlásit
brut
ale o tomhle se i mezi akiťákama moc nemluví... páč je to tak trochu velký problém a pokud vím, tak i chovatelský průser
já vim,že tu někde byl nějakej příběh taky,dokonce jsem to i četla ,ale už nevim přesně kde to najít..spíš mi šlo o nějaký vychytávky na který ty lidi třá přišli a tak...vono je to docela sajrajt teda ((za tejden jí Rybníček řekne esi budou stačit ty koupele a šampony a postřiky nebo bude nutná ta medikace..ta je prej celkem drahá..doted jí to stálo 20 litrů bo obešla 3 vety celkem než na to někdo přišel....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:49
- Nahlásit
brut
seš na mobilu ne
sem
davidkova renata
písně te mě pani teho maila plííís
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:50
- Nahlásit
Hyena
vy si pořiďte na venčení nějakého asistenta.
By mohla dat Tonicce tu decku zlutou a pak by se jim tapalo hezky. Kam nenaboura mala, to vezme hlavou velka, a pak spolecne skonci ve skarpe. A pak se poradi s vetkou, jak si to osetriti.
Timto te zdravim, mila zeno.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:51
- Nahlásit
Fajka
ted jsme se vrátili...pséci uťapaný sčastný já hotofson
Kurňa pani, vy ale umíte žít
brut
Co hlava?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:52
- Nahlásit
davidkova renata
za tejden jí Rybníček řekne esi budou stačit ty koupele a šampony a postřiky nebo bude nutná ta medikace..ta je prej celkem drahá..doted jí to stálo 20 litrů bo obešla 3 vety celkem než na to někdo přišel....
pěkná pálka.... nemyslím, že se to dá vyléčit, spíš bych řekla, že jen udržovat v nějakých mezích
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 21:54
- Nahlásit
Hyena
Co hlava?
stále bolí a mám tik v pravým oku, ale zatím to jde
|