Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 16:00
- Nahlásit

Hyena
Že si drze couráte s čoklema venku a nemakáte
Si velmi bystra zena.
A lity lity, ze musis trcet v arbeitu.
brut
Ty vago, my vcera vecer koukaly na naky bourky, zase byly velmi v dali, nasvetlovalo to oblohu a rusilo pohled na Cassiopeiu a ostatni podobny chvilema, este, ze vam nesluslo nic dalsiho. A to do vas buchlo nebo jen nejaky prepeti v siti?

brut
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 19:05
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Úžasnej den jsme měli .... pséci vyběhaný, hodný, lesíček krásně nabil energiííí naše dušičky a hlavně chatička je v naprostém pořádku ...teda co se týká vykradení, ohledně úklidu raději pomlčím.
Plesnifcíííí byli tak šťastní, že jim svítila očička jak lucerničky a Fredy chudák trpěl, páč Al se rozhodla, že on bude tím, kdo jí bude dělat hračku - oběť. Ale myslím, že nakonec jsme spokojení všichni.
Jo a kdyby jste někdo měl pocit, že tetka Fifka blbě slyší, tak se moc omlouvám, ale telefon jsem nestihla dát od ucha, když se plesnifcíííí rozhodli vyrazit zničit nepřítele
Jen ty dráhy bych kopla někam ... nejen že je výluka ve svátek, ale ještě nejdou pokladny a vlaky mají zpoždění.

Hyena
kde ste všickni? Že si drze couráte s čoklema venku a nemakáte
všicííí byli venku ... někdo makal někdo se coural.. krásně rozvrženo

Fifi
este, ze vam nesluslo nic dalsiho
já stihla většinu vytahat ze zásuvek, ale tohle prostě zajiskřilo a bylo ....

A to do vas buchlo nebo jen nejaky prepeti v siti?
bouchalo to hůř jak na Silvestra a všechno nad náma ... vzhledem že odešlo jen tohle ( zaplaťpánbu), tak nevím. Jsem ráda, že vše ostatní jsem stihla povypínat, povytahat.... I tak je to na houbeles, i když nám Outůčko setobox zítra vymění...

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 19:41
- Nahlásit

Nazdar ženy z lidu prosté, kdo by měl zájem o seriálek Spadla z oblakov, tak ho samozřejmě mám ))) A kdo by se nějak zásadně otíral o jméno Maryje, mohl by být velmi nepříjemně napaden psem sabyjákem totožného jména ))))) Nevim, jestli víte, jak bolí prokouslá tepna v noze....to jen krz to jméno... ))))

brut
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 19:46
- Nahlásit

Gerda
tvoje Maruška má výsadní postavení, samozřejmě ... jak se má holčička chlupatá?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 19:52
- Nahlásit

brut
... jak se má holčička chlupatá?
Dnes se má pěkně, včéra byla otrávená, protože jsem přišla sice dřív z práce, ale zdechlá s horečkou, tak jsem jenom spala až do večera a pak zas do rána, byla jen na malinký čůrpauzičce, za to dnes, když jsem odpoledne usoudila, že už je to dobrý, jsme vyrazili na tři hodinky za Bůchem, ten byl zas nadšenej, že má svojí Máňu, tak šli spolu do lomu, tam se plavili a brodili a koupali, maryje poprvé do toho lomu vlezla a kachnila se tam. Potom sme cárali po polích, vše skoro bez lidí, nádhera, k autu už šla se svěšeným ocáskem. Dnes se tedy měla dobře. Hlavně měla radost, že nedostala k narozeninám Trininku, co vyskakuje z dortu, ač by Trininka byla moc ráda, bo Mařenu milákuje, ale bohužel Mařena Trininku moc ne. Hlavně nesnáší, když ji Trini vítá, to na ní celou dobu vrčí. JInak se Máňa pečlivě připravuje na hárání, pro jistotu nesnáší každýho, koho potkáme. Tak jí musim furt bít, no. Jinak se má potvora půlená dobře...snad...teda )))))) Oceňuji váš krátký příspěvek, milá Brutíková )))))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 20:04
- Nahlásit

Gerda
A kdo by se nějak zásadně otíral o jméno Maryje, mohl by být velmi nepříjemně napaden psem sabyjákem totožného jména
Ja se dozajista o jmeno Maryje neotiram, od toho jest rohozka nejlepe kovova ve tvaru welcome pisma. Navic to jmeno vesti samo o sobe povahu milou, pracovitou a osobnost dlouhovekou. Ze ji zdravi babicka moje presstoleta dvounoha a at pry Maryje je zde aspon tak umerne podobnemu veku prepocteno na psi!

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 20:07
- Nahlásit

zdááááááááááááááááár, my makali máme druhého ježka ale stejnak jsme to nedodělali bo jsme už padali na hubu pséci vyběhaný a doprčic zejtra zas do arbajtu ale asik vypustim pátek..budu makat z domova

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 20:10
- Nahlásit

Fifi
Ze ji zdravi babicka moje presstoleta dvounoha a at pry Maryje je zde aspon tak umerne podobnemu veku prepocteno na psi!
Jééé tak to je moc milý, zdravíme babičku taky, ať i babičce se daří moc dobře, radostně, hlavně pak zdravě a dlouhověce, neboť nositelky jména onoho jsou nejlepší na celym světě!

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 20:16
- Nahlásit

Gerda
neboť nositelky jména onoho jsou nejlepší na celym světě!
Bezesporu! Tak ten jeden piskot obligatni Maryji poslu nekdy postou, vic nedam.
Fajka
Obdivuju silence, co stavi jezky!! Nafot! A taky ble arbajt zitra, nevim proc, ale mam dneska sobotu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 20:21
- Nahlásit

Fifi
Obdivuju silence, co stavi jezky!! Nafot!
dobrááááá nafotim
dyž já su difná..mě to baví
taky ble arbajt zitra, nevim proc, ale mam dneska sobotu
nooo to já taky

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 20:25
- Nahlásit

Fifi
Ten jeden obligátní piškot si vod vás veme sama hnedle, jak se uvidíme, můžete jí ho koneckonců poslat po Mathee, protože s tou je jistota 100%, že se vidíme 13-15/10 A nemyslete, že když už ste tady tak velkohubě rozdávačná, že si vo něj neřeknem naživo ))))))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 20:40
- Nahlásit

Gerda
Ho tedy poslu po Mathee, az se budete slezati. A kdyz by nedejboze nekdy somrovala maryje pod mou naditou ledvinkou live, tak ji budu ignorovat. Ale to nehrozi, takze proste poslu jeden CELY piskot po mathee, timto povazuji Maryje narozky za vyrizenou zalezitost!!
Fajka
dyž já su difná..mě to baví
A tak to chapu, ale kdyz se to bude pak odebirat? Za ucelem sveho ucelu? tesim se na foto jezecku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 20:43
- Nahlásit

Fifi
Kdo vyhrožuje nevinným němým tvářím, dopouští se velmi ohavného hříchu. To já třá slibuju na vlastní holubici mírovou, že na naše nadcházející setkání přivezu vašim perdelím a křemýlům pěkný dárek. A teď se styďte fyfyjová! )))))))) Musíme jít ven, skupina čeká, sme jak bezdomáči, furt špinavý a venku ))

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 20:46
- Nahlásit

já se taky hlásím, než odpadnu do pelechu, část baráku obkopaná a zase zasypaná, jde to blbě, jsme na skále kluci se fest nadřeli, já se snažila tak nějak motat kolem a ohánět se lopatou ...
zítra já do rachoty a tlumočnik jde zas budovat - budou nám montovat vrata do garáže

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 20:53
- Nahlásit

Fajka
pani, hlásim pro vás další možnost vidět 4TET !!!!!! 25.října jsou v Jablonci v Eurocentru ... tak koukejte vyrazit!!!

brut
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 22:19
- Nahlásit

Gerda
Dnes se má pěkně, včéra byla otrávená, protože jsem přišla sice dřív z práce, ale zdechlá s horečkou
koukám, že v Práglu řádí nějaký moribundus... to abych zítra byla setsakra opatrná a nic nelapila....

jsem odpoledne usoudila, že už je to dobrý, jsme vyrazili na tři hodinky za Bůchem, ten byl zas nadšenej, že má svojí Máňu, tak šli spolu do lomu, tam se plavili a brodili a koupali, maryje poprvé do toho lomu vlezla a kachnila se tam. Potom sme cárali po polích, vše skoro bez lidí, nádhera,
to jste si užily nádherný den.. obě dvě ... tak Marušku za mě podrbej a že se na ní těším, už jsem jí mooooc dlouho neviděla

JInak se Máňa pečlivě připravuje na hárání, pro jistotu nesnáší každýho, koho potkáme. Tak jí musim furt bít, no. Jinak se má potvora půlená dobře...snad...teda
tak Al už se rozhárala a zatím je v pohodě, jen nesnáší, když jí psi očuchávají frndu, ale na druhou stranu to dokáže krásně využít, roztáhne nožky, nabídne čuchnutí a pak uloví nožky sexuchtivému nápadníkovi. Zatím se na tohle chytil každej, jen Brut už jí zná a znechuceně odchází pryč Zabíjet začne až ve chvíli, kdy nebude mít své plodné dny

Oceňuji váš krátký příspěvek, milá Brutíková
a já váš dlouhý ... chyběly jste obě

Fifi
Navic to jmeno vesti samo o sobe povahu milou, pracovitou a osobnost dlouhovekou.
ti nevím ... s povahou souhlasím, ale ta dlouhověkost alespoň u nás není

Fajka
my makali máme druhého ježka ale stejnak jsme to nedodělali bo jsme už padali na hubu
se nedivím, blázni jste, stavět ježky, když je vědro

pséci vyběhaný a doprčic zejtra zas do arbajtu
arbajt uteče jako voda, kor, když si pomyslíš na Ešusku, jak se opaluje na apaluše

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 08:17
- Nahlásit

Ramštajn tu nejni tak dneska dáme jinou!

Fujtajbl vespolek !!!

brut
arbajt uteče jako voda, kor, když si pomyslíš na Ešusku, jak se opaluje na apaluše

chceš mě říííct že Ešusová se válí s tukanem či co to bylo na apaluše??????????
do...a já abych chudák makala farbajtu

Janiii
vidět 4TET !!!!!! 25.října jsou v Jablonci v Eurocentru ... tak koukejte vyrazit!!!

jéééé to bych docela šláááá

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 08:29
- Nahlásit

Fajka
Fujtajbl vespolek !!!

Až na věky pani, až na věky.....
Tož už zasejc dřepím v arbeitu...... a séře mě to převelice.
Gerda
že sfiň pruhatá zdraví skoroborderu- snad se od listopadu přidáme zase na semináře. Te´d jí eště muším dostatečně honit po polích s frňákem na zemi
Brut
Jak dneska pani?

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:15
- Nahlásit

brut
Pani, eslivá ste chytlavá na moribunduse, račte se v praze vyhejbat fšem, neboť řádí-li něco, je to velmi až...ucpávající hlavu. mě osobně to velkých potíží nedělá, volného místa v hlavě na ucpání je dosti. Maryje nyní vraždí všechny, kteří ji serou již jen od pohledu, je děsně konfliktní ))))

Hyena
snad se od listopadu přidáme zase na semináře
Teď už je chladnějc, tak my už asi od října. nic jsme s tim přes léto nedělali, já to vždycky pokazim, tak čekám na instrukce, nerada bych dokazila i to málo, co máme rozdělaný, chceme překonat Ventovce s nakládáním hraček do košíčku )))) Mařka jechudák tak zblblá z toho bublání do vody, že bublala i fčéra v lomu, neboť byla sama od sebe děsně daleko ve vodě po kolena, a přišlo jí, že by asi měla bublat...nebo nevim, no ))

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 11:16
- Nahlásit

Hyena
Tož už zasejc dřepím v arbeitu...... a séře mě to převelice
jo to já taky a ještě vím mě čtve že tu mám jednu jobofku za durhou

Brut
tak jak měli přijít v pondělí na tu střechu tak samo že nepříjdou žáááno takže asik můžem v pondělí doraziti pokud se nic nevyvrbí ....

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 12:23
- Nahlásit

Fajka
jo to já taky a ještě vím mě čtve že tu mám jednu jobofku za durhou
Tak snad to aspoń odpoledne přestane....

brut
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 16:46
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Nevíte, co je dneska ve vzduchu? S kým jsem mluvila, ten zaspal a pak doháněl zdržení .... Mám vyvenčeno, jsem unavená a chce se mi spinkat.

Fajka
chceš mě říííct že Ešusová se válí s tukanem či co to bylo na apaluše??????????
myslím, že se to dá předpokládat, když je tak krásně a teploučko

a já abych chudák makala farbajtu
nejsi samááááá, holky taky makaj

tak jak měli přijít v pondělí na tu střechu tak samo že nepříjdou žáááno
to snad ne

takže asik můžem v pondělí doraziti pokud se nic nevyvrbí ....
ok, budete očekáváni i se slavobránou

Hyena
Jak dneska pani?
doufám, že ti došla smska, nechtěla jsem volat, abych nerušila., kdyby jsi měla napilno

Gerda
eslivá ste chytlavá na moribunduse, račte se v praze vyhejbat fšem, neboť řádí-li něco, je to velmi až...ucpávající hlavu
se nějako nezvládla, páč vlaky jezdí furt našlapaný, takže moribundus za chvíli bude i v našich končinách.

Maryje nyní vraždí všechny, kteří ji serou již jen od pohledu, je děsně konfliktní ))))
Maruška je zlatíčko a mazlíček a ne nějaká štěkna či zabiják, ona je dáma, víš?

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:13
- Nahlásit

chtěla bych tímto požádat kolegyni kachnu_ aby nešířila svoji nemoc nejedenámautodoprd*** - chytla jsem ji taky včera ráno jsme prostě nenastartovali snad se dneska dozvíme, co s tim je, kdy to pojede, a kolik to bude koštovat ale v práci mi půjčili na dnes a zítra služební, tak jsem aspoň mobilní a nemusim busem ...
apropó, nejdete někdo v sobotu na veletrh? už tam jsem zase tentokrát hračky v Letňanech

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:19
- Nahlásit

Fujtajbl vespolek !!!
Jak si darite?
Gerda
Mařka jechudák tak zblblá z toho bublání do vody, že bublala i fčéra v lomu, neboť byla sama od sebe děsně daleko ve vodě po kolena, a přišlo jí, že by asi měla bublat...nebo nevim, no ))
Marenu ve vode slyseti bublati, rymy se zbaviti.

A ja sem vcera taky malinko vybublala, kdyz si cvicim s Kremylem, nasleduje aporticek a najednou lup ho a k cube drzici aport si to straduje kdo? no? aaano, staford, opet bezprizorne litajici. Me vas to tak uz nasralo... Pokazenej cvik - to je to nejmensi, ale Kremyl je dost majetnicka mrcha aportovaci. Nastesti se ovladnula, ikdyz ji on nejdriv chtel cinku brat a pak ji chtel znasilnovat...ovsem mit tam rtw ne fenu ale pindoura, bude masakros. Takze jsem psa odlapila a odvedla domu a mela nemaly slovni vyron k panickovi, ktery byl nahodou doma. Dozvedel se, ze uz me to fakt neba, auto zdrapany, cokl tu lita, ikdyz cuby neharaji a blabla... Se omlouval a kal, ovsem stejne na to asi doplati jen ten cokl, bude nekde zavrenej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:57
- Nahlásit

brut
takže moribundus za chvíli bude i v našich končinách.
no ale to asi jo, ono se to celkem dost šíří, asi bych se už teď začala dopovat nějakejma lékama...

Fifi
Marenu ve vode slyseti bublati, rymy se zbaviti.
Ona byla strašně roztomilá, jak nořila hlavu do vody a šly jí malobublinky, pak smutně koukala na mě na břeh, jestli to teda dělá dobře, že moc neví, co si jinak má s tou vodu počít. A pak už se procházela a uhejbala Bůchovi, kterej skákal do vejšky a dělal schválně placáky, aby to mařenu postříkalo, bo to nesnáší.

Nastesti se ovladnula, ikdyz ji on nejdriv chtel cinku brat a pak ji chtel znasilnovat
hele to by Máňa nedala vůbec, by ho strašně začala prát, von by jí pak zakous a bylo by po cviku navždy. Jako kdybys tam měla pinďoura a snažila se to nějak pacifikovat, byla bys dohryzaná nejvíc ty. Čokl zřejmě bude chvíli zavřenej a pak zas bude běhat bez prizorně. Dneska dávaj amores perros s tim dortikem veselym, co zakous všechny pejsky pánovi, se dívejte, na Pana Křemýla )))Ať má slečna Křemýl o čem přemejšlet ))

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 20:11
- Nahlásit

Gerda
A pak už se procházela a uhejbala Bůchovi, kterej skákal do vejšky a dělal schválně placáky, aby to mařenu postříkalo, bo to nesnáší.
Tohle presne delaj perdelici zlataci od mathey, houpou do vody, hovada, s rozbehem, skacou tam sipky, cakaji a ony jsou z toho fakt nestastny. Ikdyz maji jazyk na veste, tak znechucene trhnou ramenem a pockaji, az se ty kreteni vnori.
Jako kdybys tam měla pinďoura a snažila se to nějak pacifikovat, byla bys dohryzaná nejvíc ty. Čokl zřejmě bude chvíli zavřenej a pak zas bude běhat bez prizorně. Dneska dávaj amores perros s tim dortikem veselym, co zakous všechny pejsky pánovi, se dívejte, na Pana Křemýla
Pindour rtw nebostik by byl byval byl odlozen, a ja bych asi odchytavala staforda. Jenze ten uz ma slusnou reakci tady od ruznych lidi, co po nem rvou, at jde do pryc, nebo se ho snazi chytnout za obojek (pokud ho ma na krku) a ten pes proste uz si drzi ferovou unikovou vzdalenost. No Kremyl se prat nesmi odmala, tak se proste neprala ani s nim, navic je to gentlewomanska fena a kdyz to pindoura, privre oci. Byt to cuba, je opet ten masakros.
Amores perros sem videla dycky jen kousek a prepla, vypla, prave kvuli tomu dortikovi.
A tys uz domki? Nebo strasis este v praci, chorobo??

brut
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 20:22
- Nahlásit

Mám migrýýnu, už zase.... v úterý byla jedna a teď odpoledne mě přepadla další. Musím říct, že raději bych brala moribundus... Jdu zase chvíli hajinkat

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 20:42
- Nahlásit

Fifi
Tohle presne delaj perdelici zlataci od mathey
myslim, že se proti ní spolčili!!!!!! Vlezte do vody a pocákejte je taky, ale pořádně....jen se obávám, že by se to těm magorům žlutejm líbilo....

Amores perros sem videla dycky jen kousek a prepla, vypla, prave kvuli tomu dortikovi.
mě se nejvíc líbila ta část s tou nabouranou manekýnou, jak hledala to bišku pod podlahou, to bylo fakt psycho ))) Sem samo ještě v práci

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 21:18
- Nahlásit

Gerda
Sem samo ještě v práci
Snad uz si prchla za Maryji!!
.jen se obávám, že by se to těm magorům žlutejm líbilo....
Ja se neobavam, ja to vim.
brut
Chudaku, snad uz to zitra prejde!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2011 21:37
- Nahlásit

Brý večer, tak su konečně doma z fachy a mohu se oddávat alkoholismu v podobě vinného střiku

<< 1 ... 1476 . 1477 . 1478 . 1479 . 1480 . 1481 . 1482 . 1483 . 1484 . 1485 . 1486 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání