| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 08:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
jedna dnešní spací (vstávali jsme s Michalem v půl šesté, tak tu všichni, narozdíl ode mne vytuhli)
a probouzecí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 08:33
- Nahlásit
PetraK
to je tvoje fotka?
http://www.mimiangel.cz/image/prirodni_vceli_hnizd o_na_nasem_strome
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 08:34
- Nahlásit
RRRRRRR
RRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brý den milé děti.
byli jsme fčera za pakůpkama, koupili jsme okrasnou bezinu, asi tak 150 hektarů nektaný textilie, zásoby žrádla a!! a!!! Nový boty!
http://www.newyorker.de/cz/moda/doplnky/
esli sválně uhádnete, který
áá ono se to nezkopíruje na ty konkrétní boty , ani na stráknu s botkama - museli byste si rozkliknout shoes a jsou na druhé stránce.
a taky tričko, a nejni náhodou úplně černý, nejni, Teda je trochu černý celý, ale je na něm šedejnápis:
My heart needs music!! To jsem tam prostě nemohla nechat, nemohlááááá, je moc slušivý
kachna_
hele co jsem našla, je to zajímavý
no, pravda. ono to má svou logiku
při užívání zelených potravin
co myslej těma zelenejma potravinama?
jedna dnešní spac
jé pupíci!!
denyk
PÓDIVÁJ SE CO DĚLA, TA TVÁ KOULEGYNĚ
tak tohle by se od ní nějak čekat nedalo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:18
- Nahlásit
NÁPADY ZMIJE KLIKYHÁKY
Léto bylo v plném proudu, vzduch se jen tetelil a zmije Klikyháka se líně rozvalovala na rozpáleném kamenu. Přemýšlela, jak seznámit prasničku Susinku, která nedávno přibyla do Hlubokého lesa, s kanečkem Chrochtou, bydlícím na opačném kraji lesa.
„ssssssssssssssssss, to je onoooo!“ sykla po chvíli spokojeně a hned se odplazila najít Susinku. Prasnička se zrovna labužnicky popásala na malinách.
„Ahoj Ssssusssinko“ začala sladce
„Chrochro cho“ zachrochtala Susi na pozdrav a snědla další sladkou malinu.
„Koukám, že máš ráda maliny“ pokračovala zmije „vím o něčem ssstejně dobrém a bez trnů“
Prasnička zastříhala ušima „chro chro. Co to je?“
„Moruše, rossstou u ssstudánky“
„Ale když já nevím, kde je studánka“ Smutně chrochtla prasnička
Na to už Klikyháka čekala „Doprovodím tě tam, třeba zítra v poledne.“ Nabídla se ochotně.
Susinka nadšeně souhlasila, rozloučila s Klikyhákou a dál se věnovala malinám.
Zmije se, co jí její rychlé tělo stačilo, vydala na druhý konec lesa, za Chrochtou.
„sssss, ahoj Chrochto,“ zasyčela, když ho našla, jak si dává bahenní koupel.
„Chro chro, copak chceš?“ zeptal se Chrochta a otočil se z jednoho boku na druhý.
„Mluvila jssssem ssss ježkem,“ začala Klikyháka rozvíjet svoje plány „prý by potřeboval, aby mu někdo sssundal ze zad hrušky, co mu tam sssspadly, když byl v ssssadu. Zítra v poledne bude u sssstudánky.“
Den na to už se Klikyháka vezla na Susince na hřbetě nejbližší cestou ke studánce. Tam se prasnička s chutí pustila do slaďoučkých moruší a jenom občasné „chro chro mlask mlask“ ukazovalo, jak moc je spokojená. Zato Klikyháka se nervózně rozhlížela kolem a vyhlížela Chrochtu. Chrochta se pořád neobjevoval a Susinka se spokojeně živila morušemi. Nakonec to Klikyháka nevydržela a šla kanečka hledat. Našla ho v bahně, kde trávil téměř celé léto.
„Kde jssssseššš?“ zasyčela na něj jedovatě.
„Chro chro, potkal jsem včera ježka a ten říkal, že v žádném sadu nebyl a žádné hrušky nemá. Tak kam bych chodil.“ Odpověděl Chrochta a šel si drbat záda o borovici.
Zmije se rozmrzele odplazila pryč „A že ti někdo jí morušše, to nevíššš, viď?“ Zasyčela na něj ještě naštvaně.
Chrochta se ihned přestal drbat. „MOJE MORUŠE“ Pomyslel si a pádil ke studánce.
Susinka tam ještě byla. Kaneček už už chtěl zlodějovi moruší řádně vynadat, ale v tu chvíli prasnička zvedla hlavu a zahlídla ho.
„Chro chro chro chro“ začala radostně chrochtat a běžela mu hned vstříc, šťastná, že po dlouhé době vidí prasátko, jako je ona. Chrochta rychle zapomněl na to, že chtěl pojídači moruší vynadat a za chvilku už jí pyšně ukazoval les a nakonec dokonce Susince přepustil svou bahenní koupel.
Druhý den už se popásali na moruších spolu. Když to zjistila Klikyháka, všude se chlubila, že prasátka dala dohromady ona. Hluboce se nadechovala, aby mohla do světa co nejhlasitěji vyvolat, že to je její, její a jenom její zásluha, až se nafoukla jako míč až pak musela počkat, až z ní vzduch pomalu vyjde jako z pouťového balónku.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:20
- Nahlásit
MEDVÍDEK A VČELKY
Medvídek Bobulka dostal strašnou chuť na med, ale ouvej, doma žádný med nebyl, tak běžel za maminkou. „Brum Brum, to musíš za včelkama“
Bobulka tedy běžel za lesními včelkami a strčil svojí nedočkavou packu do včelího hnízda. Ale včelky si svůj med jen tak vzít nenechaly a od velkého poštípání zachránila malého medvídka jenom jeho hustá srst. Chvilku si chladil poštípanou pacičku v potůčku a pak běžel žalovat mamince.
Ta ho pohladila, pofoukala mu bolavou nožičku, ale pak mu vynadala, že chtěl sebrat včelkám med bez dovolení a nakonec mu poradila, co má dělat. „Brum brum, takhle se včeličky o med neprosí. Pěkně za nimi dojdi, omluv se jim a popros je o trošku medu.“
Bobulka dal mamince velkou pusu a rozběhl se za včelkami. Úplně blízko k nim nešel, přeci jen se bál jejich ostrých žihadel, ale jinak udělal vše tak, jak mu maminka poradila.
„bzzz“ zabzučela včelka „víš co? Támhle jsme vždycky měly záhon plný jarních kytiček, ale letos přes zimu všechny pomrzly a my musíme létat pro pyl strašně daleko. Přesaď nám sem nové kytičky. Tady Bzučilka ti ukáže jaké.“
Bobulka s Bzučilkou se vydali pro kytky, celý den přesazovali a potom ještě medvídek na radu včelky květinky zalil, některé více, jiné méně, přesně jak mu včelička radila. Včelky mu za odměnu přinesly malou plástev medu a slíbily mu další, když se bude o záhon pěkně starat. Medvídek se o záhon skutečně staral a za chvilku už květinky vesele otevíraly svoje kvítky pro pilné včelky. Bobulka se už na každodenní péči o kytičky těšil a ráno jeho první cesta vedla na záhon. Ale jednoho dne byly všechny jeho květinky zválená a kvítka ulámaná. I včelky smutně bzučely a stěžovali si medvídkovi, že na záhonu řádila liščata. Medvídek s brekem utíkal za maminkou.
„brum, brum, neplač“ těšila ho maminka Brtníková
Najednou se nad nimi zatáhlo nebe. Medvídek se ještě těsněji přimknul k mamince a ta mu zašeptala: „to se na liščata zlobí sám lesní duch“
Chvíli na to letěla lesem zpráva, že lesní duch proměnil zlobivá liščata ve včelky, aby si sami vyzkoušeli, kolik práce pilným zvířátkům přidělali. A tak lištičky coby včelky musely každý den lítat daleko na květinový palouk, aby odčinily svůj zlý skutek, dokud květinky u včelího hnízda nebudou zase tak pěkné, jako než je liščata poničila. To se naštěstí s vydatnou pomocí Bobulky povedlo rychle, a tak brzy rozpustilá liščata zase běhala po lese.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:30
- Nahlásit
kachna_
NÁPADY ZMIJE KLIKYHÁKY
MEDVÍDEK A VČELKY
to je tak hezký!!!!!
až pak musela počkat, až z ní vzduch pomalu vyjde jako z pouťového balónku.
těšila ho maminka Brtníková
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:55
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Číífe
Může mi někdo vysvětlit, proč si Brut usmyslel, že jsem jeho vyvolená? Dostal sprdunk, povelovala jsem, vykázala ho na místo a stejně to bylo k ničemu, protože stále má tendence na mě naskakovat ... až je mi ho líto
kachna_
Proč a jak často se objevuje při užívání zelených potravin očistná reakce?
Jak dlouho může očistná rekce trvat a jak během ní postupovat v dávkování zelených potravin?
to si našla kde? A je to u dávkování pro lidi nebo pro zvířata?
denyk
Musela jsem si nalejt Cinzáno...bo bych ho zabila
koho? .. koukám, že tady budeme mít za chvíli sraz alkeholiků
PÓDIVÁJ SE CO DĚLA, TA TVÁ KOULEGYNĚ
PetraK
koupili jsme okrasnou bezinu, asi tak 150 hektarů nektaný textilie, zásoby žrádla a!! a!!! Nový boty!
ááá, stěhování na apaluchu začíná
Botííí nevím.... ty poslední na druhý stránce?
nejni náhodou úplně černý, nejni, Teda je trochu černý celý, ale je na něm šedejnápis:
My heart needs music!!
jak jinak
kachna_
NÁPADY ZMIJE KLIKYHÁKY
je krásná a miloučká
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:57
- Nahlásit
kachna_
MEDVÍDEK A VČELKY
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:25
- Nahlásit
brut PetraK
Dík , aspoň k něčemu bylo to brzký vstávání dobrý
brut
to si našla kde? A je to u dávkování pro lidi nebo pro zvířata?
tady, zaujalo mě to
http://www.agora-praha.cz/page-77/zelene-potraviny /
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:22
- Nahlásit
kachna_
aspoň k něčemu bylo to brzký vstávání dobrý
já po ránu nezvládla nic jinýho, než vyvenčit plesnifce.... dneska stěhuju nadrženého Bruta do chodby a Al do obýváku. Doufám, že ho to brzo přejde, magora.
, zaujalo mě to
díky, pročtu si to
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 13:12 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Čaute, makám
PetraK
koupili jsme okrasnou bezinu, asi tak 150 hektarů
jsem četla okrasnou BENZÍNU
a boténky ci viďét
kachna_
pohádky bych si ted bohužel nevychutnala...takže až před spaním
brut
že jsem jeho vyvolená?
chudínek, prostě tě miťulujé
koho?
zrzafce
jdeme s kémoškou k rybníku, vyprávím jí, jak je poslední dobou hodnej, že mi prostě nezdrhá, (jen když jsme byli s kámoškou labradorkou, tak na ní koukl a vzali čáru voba)....za rybníkem les, pes čuchnul a v tu ránu byl f prdeli pískám, nic, jen z kopce na mě řvou nějací chlapi....najdenou mobil (kámoška "mamka" vod naší milovaný labradorky) kde jsté? u rybníka...ahá my jsme na kopci a máš tu psá (asi 1,5km) tak jsem jim šla naproti...šly před náma asi 15minut a hajzl je prostě vystopoval
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 14:07
- Nahlásit
denyk
chudínek, prostě tě miťulujé
ať si to nechá pro nějakou plesnifku a neobtěžuje tím mě.... kor v noci, když už se mi konečně povede usnout
zrzafce
ahááá, tak to je normální jef, sem myslela dvounohého
jdeme s kémoškou k rybníku, vyprávím jí, jak je poslední dobou hodnej, že mi prostě nezdrhá,
áááá, sem si říkala, že hned ukáže, jak moc nezdrhá a vyšlo to
šly před náma asi 15minut a hajzl je prostě vystopoval
co se divíš? Vyvolenou přece nemůže nechat ve štychu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 14:52
- Nahlásit
brut
sem myslela dvounohého
no aby nebyl za chvíli dvounohej, až mu ty pařáty zlámu
ale né, dělám si srandu, však víte, že jsem na něj až moc hodná
jak moc nezdrhá a vyšlo to
jo Murphyho zákon
Vyvolenou přece nemůže nechat ve štychu
jasan, co kdyby jí obtěžoval nějakéj péf, že
neobtěžuje tím mě.... kor v noci, když už se mi konečně povede usnout
no jo když ta umělá psí slečna je moc drahá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:22
- Nahlásit
denyk
aby nebyl za chvíli dvounohej, až mu ty pařáty zlámu
spíš mu dej něco na ňufák, aby ho tak moc nepoužíval
dělám si srandu, však víte, že jsem na něj až moc hodn
stejně jako my všechny
jo Murphyho zákon
spíš zákon schválnosti
jasan, co kdyby jí obtěžoval nějakéj péf, že
přesně tak... by mohl přijít pozdě a znáš to...
no jo když ta umělá psí slečna je moc drahá
tak já sem ještě dražší ... bude spát opět v chodbě, alespoň vychladne, pitomec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:42
- Nahlásit
brut
ááá, stěhování na apaluchu začíná
sssssst. už je v plné parádě, už tam dávno spíme.
ty poslední na druhý stránce?
jooooooooo BINGO!! Sou krásný, že? dneska u oběda k nám s těhotnou kolegyni přisedla jedna fajn holčina a kolegyňka jí říká, tak už máš ty nový boty?? Měla, měla je na sobě a kolegyňka jí povídá, ty jsou pěkný, takový elegantní /a byly /, A jí říkám:"No, tak a mejm botám si neřekla, že sou elegantní! To mi teda mrzí! " a kolegyňka povídá, to nejsou, ale zase jsou pěkně roztrhaný , což teda jsou na fotce to asi není vidět, ale jsou
ak jinak
no viď, šak barevný věci sou nudný
kachna
aspoň k něčemu bylo to brzký vstávání dobrý
moc dobrý
denyk
jsem četla okrasnou BENZÍNU
ty si táááááááááááák blbá!! ale... je pravda, že čekat byse to asi dalo
a boténky ci viďé
no to musíš na tom odkazu rozkliknout právě sekci shoes a pak na druhý stránce ty poslední
zrzafce
no ty vado, to se ti nedivím
vyprávím jí, jak je poslední dobou hodnej, že mi prostě nezdrhá,
TO NIKDY, NIKDY, NIKDY NEDĚLEJ ABYS TO ŘEKLA NAHLAS!! NIKDY. ozkoušeno .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:44
- Nahlásit
brut
ty vado, tak letošní jaro je nějaký fakt příšerný, hrabe jim hromadně??
já si tajně myslela, že se třeba časem uklidní aaaa prt.!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:14 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
PetraK
sssssst. už je v plné parádě, už tam dávno spíme.
sem o něco přišla, viď?
jooooooooo BINGO!! Sou krásný, že?
moc jiných na výběr tam nebylo...pro praštěný dus, dus, dusáky
Měla, měla je na sobě a kolegyňka jí povídá, ty jsou pěkný, takový elegantní /a byly /, A jí říkám:"No, tak a mejm botám si neřekla, že sou elegantní! To mi teda mrzí! " a kolegyňka povídá, to nejsou, ale zase jsou pěkně roztrhaný
fakt to na fotce vidět není .... roztrhaný, panebože, kams to duši dal
no viď, šak barevný věci sou nudný
ti nevím... asi máme každá trochu rozdílnej pohled na věci okolo sebe , ale musím říct, že mě vůbec nevadilo bejt jediná bílá mezi černejma, takže černý je dobrý
Brut se neuklidnil... ba naopak stupňuje tlak, takže bude hnípat v chodbě. Al neotravuje, ta je pro změnu jak zpomalenej film...
Jdu venčit.... nadvakrát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:22
- Nahlásit
brut
sem o něco přišla, viď
Ne, e, jen je jaro letos tak vlídný, že už tam prostě jezdíme na víkend celej delší dobu
moc jiných na výběr tam nebylo...pro praštěný dus, dus, dusák
no a taky jsou to nejkrásnější z ních
.... roztrhaný, panebože, kams to duši dal
do mojí maličkosti, no
, takže černý je dobrý
jistě, jistě, jistě ,
bejt jediná bílá mezi černejma
jo výjimečnost je moc pěkná věc
Brut se neuklidnil... ba naopak stupňuje tlak, takže bude hnípat v chodbě. Al neotravuje, ta je pro změnu jak zpomalenej film...
eejch,
todle jsem zkopírovala místo
tohodle
proč si Brut usmyslel, že jsem jeho vyvolená?
tak nevim esli to dalo ten smysl co jsem chtěla, páč tos asi nepsala ty , takže to jaro sse vztahovalo na Brůtikovský potíže
A DĚTI MOJE, PŮJDU DOM A PAK S MAMIČKOU OSLAVOVATI, bude dobré papání, dobré pitíčko, předávaní darů, gratulace a tak podobně. Tak tu moc nezlobte a neotvírejte cizím lidem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 18:08
- Nahlásit
PetraK
Ne, e, jen je jaro letos tak vlídný, že už tam prostě jezdíme na víkend celej delší dobu
vlídný? Dyť je tu zima
no a taky jsou to nejkrásnější z ních
když to říkáš..
do mojí maličkosti, no
sem až tak nechtěla zdůrazňovat
jistě, jistě, jistě
šak jo, hlavně v určitých momentech ... třá když sebou někde flákneš, tak na bílý je všechno hned vidět
jo výjimečnost je moc pěkná věc
přesně tak ... vyjímečnost, originalita a hlavně důvěra
eejch,
ti zaskočilo, či co?
esli to dalo ten smysl co jsem chtěla, páč tos asi nepsala ty , takže to jaro sse vztahovalo na Brůtikovský potíže
sem pochopila, páč jsem velmi, velmi chápavá..když zrovna nespííím
PŮJDU DOM A PAK S MAMIČKOU OSLAVOVATI, bude dobré papání, dobré pitíčko, předávaní darů, gratulace a tak podobně.
...a ráno velký bolehlav
Užijte si oslavu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 18:18
- Nahlásit
Rámštááááááááááááááááááájn,
jsme zpět.... díky bohu bo byl provoz jako praséééééé
Sem našla čífoj novou sekretářku takovou fešnou německou Grunhyldičku a sem si žikala že by z ní i manžílka mohla fešná bééét a von nechtěl a pohrd
ale měl smolíka napakovala sem ji k nám do auta a díky temu sem mohla procvičovat víc jako hodinu dojče špráááche
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:40
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/23007 9-bezdratova-kachnicka-slouzi-jako-sikovny-reprodu ktor-do-vany-pro-iphone.html
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:07
- Nahlásit
Fajka
pani co takhle výlet 18.5. do matičky Prahy na 4tet? já jsem rezervovala lístky, a ještě jsou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 21:32
- Nahlásit
Kačér,
u nás se ženěj fšicí čertí vypadalo to na bouřku, byli jsme venku, svítilo slunce a pršelo, foukal vichr. A to dusno
Nebylo mi dobře, motákovaa se mi šíša, tak jsem počkala na kámošku, abych nešla na prochajdu jen s pesém....
brut
spíš mu dej něco na ňufák
náplast
bude spát opět v chodbě, alespoň vychladne, pitomec
dává ti najevo, žes mu asi chyběla, když si byla lfuč
PetraK
huš jsem je viděla, gut
já teda barvy miluju...a nosím, občas když du ráno do práce, tak mi přítel říká vanilkovo pistácijová zmrzko
Černá se mi líbí, ale necítím se v ní, prostě v těch barvách mám lepčí náladu
Fajka
jsme zpět.
a nestavili sé
a kačená je supér ...ten můj má ipad a miluje hó
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 21:39
- Nahlásit
Janiii
pani co takhle výlet 18.5. do matičky Prahy na 4tet? já jsem rezervovala lístky, a ještě jsou
to nemůůůžůůůto budu vopilááááá
denyk
a nestavili sé
a dyk my kolem toho vašeho prdelákova vůůůbec nejeli
a kačená je supér ...ten můj má ipad a miluje hó
von ten tvůj miluje Kachnu? a co na to pan Kačéééér????
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 21:41 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Fajka
my kolem toho vašeho prdelákova
si vypiješ, důro
tvůj miluje Kachnu?
a co na to já se nezeptáš?
on miluje Kachnú já psíčka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 21:51
- Nahlásit
denyk
si vypiješ, důro
dala bych si kááávičku .....Děkuji
a co na to já se nezeptáš
ne bo mě to osnamuješ tak vo tom víš a nenadáváš, tak seš s tím smířenáááá
on miluje Kachnú já psíčka
týjo to budou další rodiný pouta, růžovka a nebo 100 a jedna noc?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 21:56
- Nahlásit
Fajka
dala bych si kááávičku
jak Maryša otrávila Vávru... ale né kafé né, tojá nemám rád, cmrdí má blbou barvu a je hnusný...tak to tě nepotěším
ne bo mě to osnamuješ tak vo tom víš a nenadáváš, tak seš s tím smířenááá
ále člověk si po 15-ti letech zvykne na všechno ...ba né, já fakt nejsem moc emotivní, to už musí bejt proto si asi i ten péf ze mě dělá prču, bo se neumím pořádně naštvat
a televizní cheriály taky nejsou mé hobby....jsem asi diuná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 22:01
- Nahlásit
denyk
ale né kafé né, tojá nemám rád, cmrdí má blbou barvu a je hnusný...tak to tě nepotěším
no já bych zas fajnšmekry kávy nepotěšila..já to piju slabý, slatký a hodně mlíííčka....takže takový kakajo s příchutí kávy
člověk si po 15-ti letech zvykne na všechno
to sme na tom stejně
bo se neumím pořádně naštvat
no a to já zas kupodivu joooo ale trvá mě než se dostanu do stádia výbuchu
televizní cheriály taky nejsou mé hobby....jsem asi diuná
tak sme diuvný dvě..bach telku vůbec nepotřebovala akorát si vobčas pustím nějakej film nebo pochádkůů s cídíčka a to je tak vsjo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 22:02
- Nahlásit
denyk
jak Maryša otrávila Vávru
kriste ta dvojsmyslnost mě došla až ted
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 22:10
- Nahlásit
Fajka
no já bych zas fajnšmekry kávy nepotěšila..já to piju slabý, slatký a hodně mlíííčka....takže takový kakajo s příchutí kávy
já nějakou hustou čekuládíčku
to sme na tom stejně
tak ty si i tak stejně "mladá" jako já?
dostanu do stádia výbuchu
tak tak, spíš se ani nevztekám, jen mě neustále udivuje
lidská blbost
Hodně věcí neřeším, říkám, si proč se tím zatěžovat a otravovat si život, ale samozřejmě co je pro mě důležité se druhým může jevit jako totál hovadiná
uš to nebudu rozvádět, bych se do toho zamotala .
Po tý lobotomii se vyjadřuju ještě hůř jak předtím, si nejvíc pokecám se psem
a co se týče tv to je kapitól sama pro sebe...furt ty seriály o vraždách, a amerikánský slátaniny....
|