| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:26
- Nahlásit
jinak víkend byl pekelně náročnej, makali jsme jako diví, do toho dneska to cestování autem ... jdu chrnět
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:33
- Nahlásit
Raaamštááááááááááááááááájn,
tak konec flákání a hááásky rychle ke strojůům! ..................... toto platí hlavně pro Deníííka
Flákačenko už bylo dost louho
Janiii
fotky máte v mailu, je i vííídeo, ale s tim se mušim poprat
hááááskýýýýýý
jinak víkend byl pekelně náročnej, makali jsme jako diví, do toho dneska to cestování autem ... jdu chrnět
to mě povídej, taky su strhaná jak borůfka a puchejř dohromady
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:14
- Nahlásit
bože bože...a to sem si myslela že mám doma blbku
http://www.youtube.com/watch?v=tl28UhPaTeE&feature =fvst
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:17
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=qXo3NFqkaRM&feature =related
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
a zatopíme:
TO BYL ALE KRÁSNEJ VÍKEND, CO ALBERTI???
Já sem nějak po tom víkendu rozpolcená osobnost..... ze zadu stále šiditelka vápenky a zpředu?? Zpředu spařený prasátečko pálí to jako čéééért
Zahájila jsem hudbení sezónu a hlukovou vlnou nadzvedla střechu chalupy
A Brtnik tvrdí, že by mě měli zavřít. Za lesní pých. A štvaní psa na zvěř . Nemůžu za to ale, že se nám přes poledne cáraj srny po louce, zrovna v době, kdy přichází máma od vlaku..... vyslala jsem hošíčka k mámě přes obří pole, doběhnul k mámě, jako vždycky jí porazil, vzal si dobrůtky a běžel zpátky ke mně. Tam nedostal nic teda. Ale zase dostal sedni. Řekla sem mu:"Počkej, počkej, půjdeš chytit ešče jednou babinu, jo?? Tak počkeeeej.... počkej, tříííí, dváááááá, jednááááá...."- napínala sem ho jak gumu u spoďárů... je zvyklej, že na jednááá-běž vyrazí dopředu.... no... řekla sem "Jeednááááá! Běěěěž! Chyťjůůůůůůůůůů!" Vyrazil, jak vystřelenej, Vyrazil.......... ne ovšem doleva, kde šla máma, alébrž opačně hásky doprava. Neb nám právě přes louku defilovala lajna tří srn! o kterých jsem neměla díky dobrýmu maskování ani zdání... Proč by za nima neběžel, ne? Řekla sem přece..."Chyť jůůůů!" koukám kam letí, vidim tři bílý zadky a čokl u nich. , tak jsem hvízdla a von hošíček můj zlatej to votočil neuvěřitelně na pětniku!!!!!! Byl na sebe taááák hrd!!!! Ze samý hrdosti běžel na kladinu a dal si jí dvakrát tam a zpět
a heč! mám nový kámošky!! Dvě modřinky a jednu kóňadru. Můžu sedět u krmítka a oni tam lítajou a nebojej se mě mám z toho hroznou radost!!!!
Fajka
jak je s pruhaticí?? Ešče má bebí???
Janiii
á myslela, že stavíte, né bouráte
tchán bourá a můj tatínek staví
ty vole takhle to nebudete mít hotový nikdá
ramtadadááááá tramtadadáááá dárek už proběhl
No tož teda ICH GRATULÍRE - Tlumočníkoj ku zdraví a Tobě ku dobrému výběru dárku
kachna_
My už nemáme doma štěňátkoo
bože to tak hrozně letí!! No ale Batuli přeju krásnej psí život - ščastnej, jako byl ten první štěněcí rok
Plynule mi protekly směrem ven
promiň :
- A bolí mě kyčel
počasí asi?? To na lyžích rozbitá haxna mě teď bolí jako čert taky,t ak si říkám, že snad kvůlivá počasí.
denyk
ŽIŠ PŘEŽIJ PRVNÍ DEN F PRÁCI!!!
...hold nejsem zvyklá na alkůhol
to se pobytem tady rázem změní, koukni na apstinenta Janiiii, rve do sebe tekílu a poslouchá při tom R+ :
jinak- ozvu se jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:12
- Nahlásit
JOOOOO A POZORTE DĚCKA:
ZDE DETAILY z FAJFKATÝ DOVOLENÝ
http://naszviretnik.net/2011/04/04/psi-esus-%E2%80 %93-jizerek-kral/#comments
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:14
- Nahlásit
Fajka
.a to sem si myslela že mám doma blbk
hele tohle je věc nad kterou jsem dlouho uvažovala, proč že to a co že to vlastně ten pes dělá? Je to hra? je to hodně divný chování??? zajímalo by mě to
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:39
- Nahlásit
PetraK
ze zadu stále šiditelka vápenky a zpředu
ZDE DETAILY z FAJFKATÝ DOVOLENÝ
Páni židitelko, páni židitelko , hááásky ste to napsala
se těším až čtenáři při prohlížení fotek začnou rozebírat xichtíky Ešusa
včéra jel okolo nás nějakej číklista v čiklistickým drezu... červeným...červený kolo...a holý ruce a nohy cod kolen dolu...jako sem málem upadla do záhonu dyž sem viděla ty bílý sejrofky
jak je s pruhaticí?? Ešče má bebí???
Fajfka dobrý , v sobotu ráno už zas skákala přes kaluže a včéra už jsme prochajdili s Kazíčkem
hele tohle je věc nad kterou jsem dlouho uvažovala, proč že to a co že to vlastně ten pes dělá? Je to hra? je to hodně divný chování??? zajímalo by mě to
prostě je prvoplánovitě nasrávací že a hlídá si kostééčku a nějaká hnusná noha by mu jí mohla třá ukrást tak je potřeba jí zavraždit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:54
- Nahlásit
Fajka
, hááásky ste to napsala
von krs ty zážitky a fotky se to psalo samo (jen ty hrubky, ty hrubky !! facku bych si dala, ale to je i tím, že s tím jazykem kravím, tak pak to takhle dopadne a neuhlídám )
ačnou rozebírat xichtíky Ešusa
sem se zase musela smát, jak je tam ta fotka , u článku jak vláčí tu větev, ty dva upíří žuby tam.... , to fakt člověk může mít depku jako kráva a když se číhne na ty gezichty...
čiklistickým drezu... červeným...červený kolo.
fuj, divný barvy
no ty noženky, musej bejt a počkej, jak vypadaly pak ale večer, to bylo, jako když si ten drez neslíknul no já ostatně taky vypadám, jak když jsem si to tílko nesvlíkla
Fajfka dobrý
huf, no tak paráda už sem se lekla.
prostě je prvoplánovitě nasrávací
hm, to sem já taky, asi bych si u jídla měla dávat bacha co dělám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 11:12
- Nahlásit
PetraK
(jen ty hrubky, ty hrubky !! facku bych si dala, ale to je i tím, že s tím jazykem kravím, tak pak to takhle dopadne a neuhlídám
no jooo znám čéék se snaží snaží a pak mu stejnak něco uteče
musela smát, jak je tam ta fotka , u článku jak vláčí tu větev, ty dva upíří žuby tam.... , to fakt člověk může mít depku jako kráva a když se číhne na ty gezichty
jo...číf doma když si chce zvednout náladu tak taky čučí na Ešusa
huf, no tak paráda už sem se lekla
no já taky ale fakt to bylo bud naražený nebo nataženej sval ..aspon si při běhání po schodech dá větší pozor ..blbka...
Něco jako když se minulej tejden na treku chtěla napít z rybníka.... tak ona jako že teda se napije ale při tom i ochladi přední nožky... no jenže tam nebyl žádnej břeh ale hned hloubka a já kokám mám před sebou psa a najednou žbluňk a z vody koukaj jen uši tak sem jí za postroj vytáhla a pak už celej zbytek treku koukala na vodu v rybníčkách z uctivé metrové vzdálenosti
hm, to sem já taky, asi bych si u jídla měla dávat bacha co dělám
si blbááááááááááááááááááááááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 11:25
- Nahlásit
Fajka
a pak mu stejnak něco uteče
no něco - v tomhle případku dost jenže já to mastím vždycky večer, ve spěchu, na několikrát, pak to zase ve spěchu čtu, a pro voči prostě nevidím
tak taky čučí na Ešusa
fakt?? Tak timto se mi splnil můj sen. Když byl Ešus malej, chtěla sem že budem dělat kanystrterápiji. No pro jeho neposednost a plašivost to nevyšlo, tak aspoň takhle teda
nebo nataženej sval
asi to, páč jestli byla ve smyku, tak nejspší to.
psa a najednou žbluňk a z vody koukaj jen uš
ta je blbinkáááááá :_D , dovedu si představit ty oči a ten výraz
To mi připomíná..... s Murphym jsme brávali na výlet i sousedčinu Dindu- Murphyho kámošku- vypadala jako takovej zmenšenej štíhlej labrador. Taky černoprdelnice to byla. No a byli jsme v Hostivicích, jdem kolem rybníka, Dinda hopky hopky po schodech dolů, že vleze do vody a.... plop... přepadla hubou dolů hodila šíbru a z vody čouhla enem ocásek . Jsme duše citlivé, to se o nás všeobecně ví, takže jsme si s Brtnikem voba dost poplákli . prtka malá černá, čuměla jak puk
si blbááááááááááááááááááááááááá
jak blbááá? víš jak to musí vypadat blbě v závodní jídelně místního Ojrestu?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:39
- Nahlásit
Nestíhám pomoooooc, takže až večer.....
PetraK
mám studijní materiál pošlu vosu -je to dlouhý, ale nespěchá to...jestli budeš mít náladu to číst
a jen v rychlosti jsem četla, že prouhatá je zdravá, jupíííí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 14:55
- Nahlásit
denyk
mám studijní materiál pošlu vosu
jo, zčíhnu a pak se nějako ozvu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 15:58
- Nahlásit
PetraK
Add. pozitivní motivace. Já bych jednu souvislost i viděla. Zaplácat téma, ale tak trochu jsem se původně i styděla, cože to ispdchovi podsouvám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 16:01
- Nahlásit
kachna_
Já bych jednu souvislost i viděla. Zaplácat téma,
, no já ať dělám, co dělám, tak jediná souvislot -lovečáci- lov.... ale jako přínos k tomu tématu? nevim, su prostě blbé a jak píše Psíček, není slušné si ze mě dělat legraci, když su blbé .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 19:18
- Nahlásit
PetraK
jediná souvislot -lovečáci- lov....
nebo, že... pani má taky pejsky
su prostě blbé
no já samozřejmě taky. Sice jsem mohla mít malé plus, neb používám eo, ale nepoužívám waldometodu, takže smůla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 19:53
- Nahlásit
tak jsem před chvílí přijechala z práce - přelom měsíce je bomba
ale hlavně jsem ráno skončila u doktorky, protože jsem se probudila v půl šestý s nateklým jazykem naštěstí né celým, ale "jen" levá strana hned jsem sezobla zyrtec a čekala, co to se mnou udělá - do krku to nenatejkalo, ale stejně jsem vyrazila po sedmý k doktorce. než můdra přišla a začala ordinovat, jazyk splasknul
nicméně, protože mi před týdnem natekl horní ret, a předtím levá půlka dolního rtu a eště předtim pravá půlka dolního rtu - asi jako kdybyste měli ooobr opar nebo aft, tak mě doktorka posílá na alergologii na testy na potravinovou alergii a zatim mam denně zobat zyrtec, akorát 3-5dní před testama ne e, aby tělo bylo čistý a neovlivnilo výsledky ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:19
- Nahlásit
a tady pro všechny jedna ukázková foto ze včera
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:50
- Nahlásit
Ábend,
byl dnes docela náročnej den...jak jste si fšimly, f práci jsem makala ale nic neudělala ....
PetraK
povídka je supér, zatím jsem zvládla jen půlku, bo pes měl dnes nějak hódně energie tak nebyl čas...
tak jsem hvízdla a von hošíček můj zlatej to votočil neuvěřitelně na pětniku!!!!
jste nejšikovnější....nechci chálit tebe, nebo Ešusáka, bo jste týmová práce
Janiii testy na potravinovou alergii
no kdybych tak měla alergii na cukr, to y bylo gút....ale né, dělám si srandu určo to nebude nic chroznýho
mně otejká a svědí huba jen po kiwi....
takže jízda ve Féraríííí??? Haský nebo si mu ho koupila
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:28
- Nahlásit
takže jízda ve Féraríííí???
jojo
nebo si mu ho koupila
leda tak jako přívěsek ke klíčům
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 22:09
- Nahlásit
proč sou šecky ferari čejvený???? nemámrát čejvený autí
ale tlumočník si to určo užíl barva nebarva
já su chudáááák, musím makááááát, mám dneska třetí směnuuu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 22:17
- Nahlásit
Fajka
myslím, že jsou aj džlutý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 22:20
- Nahlásit
denyk
myslím, že jsou aj džlutý
no to dyž to čejvený dostané žlootenku asik... fšude rvou jen čejvený
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 06:45
- Nahlásit
Fajka
fšude rvou jen čejvený
sis ho chtěla kópit a oni ho nemaj f tvé oblíbené prouhaté....to nasere
Jinak morgééén fšem, u nás to zatím vypadá, že bude docela hazkííí, ani nebudu muset možná brát své krásné džluté holínky ven ...no jo, já bych si žluté Férrari kópit mohla,gdyž už mám ty holinky.
Fstala jsem hoďku před budík a uš nemohla dospat, ták jsem se těšila do práce no nic, jdu vytvářet hodnoty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
RRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
Dneska se budu pičítačově školit, tak doufám, že mi dodaj nějaký taky šikovný školitetele:
Fčéra zvečera sem se načtvala tralalááálalááála. blbej den. A ešče blbější kafárna sem vypadla z domova, že vemu pocournout Ešusa a pak si sednu s germánštinou na kávičku či dvě deci. no, nejdřív mi nasral péf, tak jel hned z první domu a měl po hehe a pak mě nasrali v kafárně, páč jsem si tak jako představila že si špuntnu uši, odstřihnu se od lidí a budu se učit. a co?? A gůůůvno, hráli tam (předem upozorňuju, že nechci nikoho urazit, či tu mjůzik zesměšňovat, páč každej si poslouchá to svoje, to je mi jasný, jen ze mě hovoří čiré nasrání ) utrajdaný vohníčkáře!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! v kafárně , tak nahlas, že kdybych to chtěla přebít, vyletěj mi bubny vočníma dolíkama tak sem měla taky po hehe a ešče sem votravovala chudáka Fajfku, páč sem se nutně musela politovat
Fajka
nemámrát čejvený autí
esli bys to řekla nahlas před náma ???
no ale mi máme prostě smůlu, vždycky když potřebujem auto,t ak rychle a tím pádem nevyšla nikdy ta naše oblbíená černá.Ale pro příště mám v pácu černýho Dastra.
denyk
uš nemohla dospat, ták jsem se těšila do práce
ty vole Derriku- tobě krom slepáku ešče vyoperovali asi aji mozek!
Janiii
noooo!muselo to bejt výživný, je mi jasný, že si to užil, páč... kdo si hraje, nezlobí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Raaamštááááááááááááájn,
denyk
sis ho chtěla kópit a oni ho nemaj f tvé oblíbené prouhaté....to nasere
no to jako jo, to mě s*r* ze všeho nejvíc to bych byla viditelná dybych z prohatýho japonckýho auta, vyndala pruhatýho japonckýho psa
PetraK
a ešče sem votravovala chudáka Fajfku, páč sem se nutně musela politovat
aaa já na to blbka přišla až pozdééééééééééé , bo mám mobil dycke někde zahozen
esli bys to řekla nahlas před náma ???
ale do vočí bys jim to neřekla???
ŘEKLAAA!!!!!!!!
naše oblbíená černá.Ale pro příště mám v pácu černýho Dastra.
jako joo chááápu, voblíbenostě barev ale bude to furt čmucik a budete ho muset furt leštííííít néééchtěla bych ani tu černoooo
ty vole Derriku- tobě krom slepáku ešče vyoperovali asi aji mozek
ato bylo asi nějak nad rámec co? nějakej bonus navíc ? nebo že by kosmetické vylepčení?
JO a udělám Ešusový radooost, bo vááánoce vááánoce přicháázejí, zpivejme přátelééééééééé
mám úpá vobsypanej vánoční kaktus popatama a upozornuju že fakt není velikonoční ale je vánoční bo doted kvetl dycky na vánoce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:19
- Nahlásit
Rumštajn vespolek
Ještěže Michal nechodí na cézetpsa. Asi bych nechtěla, aby mi v tématech dělal advokáta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:42
- Nahlásit
Fajka
aaa já na to blbka přišla až pozdééééééééééé, bo mám mobil dycke někde zahozen
pani, s tim se počítalo, naprosto. Moc dobře víte, že taky na tom telefonu nesedím.
ŘEKLAAA!!!!!!!!
aha, tak pokud ne dřív, tak na Pecce sem na tebe zvědavá frajerko. A esli se budeš schovávat za Fajfku, tak si posera
ale bude to furt čmucik a budete ho muset furt leštííííít
jeh, pani todle auto je taky furt šmucig. Jedině kdy neni šmucig je, když jedeme na zimní dovolenou a na letní dovolou, takže 2x do roka . po zbytek času jezdí zahnojený, zablácený, ze dveří čouhá uschlá tráva, bahno až na střeše.... rozdíl nebude
nějakej bonus navíc ? nebo že by kosmetické vylepčení?
no, šak dneska fšecko dávaj v těch jejich paketech
bo vááánoce vááánoce přicháázejí, zpivejme přátelééééééééé
týýýý kráááááááááááááso! Průser! nemám ani jeden dárek!!!
a upozornuju že fakt není velikonoční ale je vánoční bo doted kvetl dycky na vánoce
možná si myslí, že je Goro f Tokiju a proto je zmatenej?
kachna_
Ještěže Michal nechodí na cézetpsa. Asi bych nechtěla, aby mi v tématech dělal advokát
a copa se kde děje?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
a copa se kde děje?
hledala jsem něcco o agility a našla tu knížku o pozitivní motivaci od české autorky, šoupla jsem jí do tématu od Wami a Janika hned přiletěla, že to nemá souvislost s odnaučováním lovení. Celkem mě to pobavilo.
edit. strašně mi to připomíná Sali a Tchoře, svýho času.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 11:11
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Dočítat Vás nebudu, ale snad by jste mi mohly uplynulé tři neděle shrnout
Jsem naprosto mrtvolná, takže na případné chyby nekoukejte, prosím. Sem se jen chtěla přihlásit mezi živéééé, i když jsem naprosto mrtvááá
PetraK
Fajka
máte sovu
|