| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 23:35
- Nahlásit
brut
možná i tři
to bude dlouhej mejdan
nemůžu spát se sluchátkama, ruší mě
aha, tak nic no
tak to nevím, proč tu mám ještě mužíčka, když měl bejt už v pérdeli
vyhoď ho d opráce
zase
ty jo to musí být radostný
holt se budou muset snažit i ostatní
nooo vida!!
vemu starý, ty jsou asi bytelnější, páč tyhle už sou prohnutý
vem co uznáš za vhodný, mi je fučík, co jí to tu hlavu otřískám
jak by se na tuhle poznámku koukal Brtník
asi nijak, od začátku tvrdím dvě věci- člověk není knoflík aby někomu patříl , což je sice smutnej fakt, ale je nutné s ním jaksi počítat a naopak se snažit, aby ten druhej chtěl ke mně patřit a pak , že opravdu nejde věřit ani sobě samýmu, nemůžu dát ruku do ohně ani sám za sebe, můžu jen teoretizovat. A jak to pak vyjde u ostatních? -stejně , to není špatný náhled, to je realita. Když mě budou mučit, můžu já říct, budu jako Julda fulda? nemůžu, a tak stejně musím nahlížet i na toho druhýho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 08:27
- Nahlásit
Rááááááááááááááááámštáááááááááááááááááááááááááájnn nnnnnn,
nestíháááááááááááááááááááááám
doděláváme zakázku a záftra frčíme směrem nach dojčland, se mě teda vůbec nece
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 08:30
- Nahlásit
Fajka
záftra frčíme směrem nach dojčland,
stafte se
Jinak čaukíííí, dnes jsem vstala ve 4.30
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 08:36
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁRARÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRARÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
RAMMŠTAJN!
Zdarec ďévuchy.
sem úplně nevyspalé stvoření. úplně. a brzo budu bez psa, čokl má opět tendence na to mít mozek a uši na pozici off. Je schopnej začít klapat zubama jen co v dálce uvidí psí chlup. začíná to být únavný
.
Fajka
a záftra frčíme směrem nach dojčland, se mě teda vůbec nece
pojedu místo tebe, jo?
denyk
dnes jsem vstala ve 4.30
éjch, to by mě zabilo, nefstala bych tím pádem vůbec
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 08:36
- Nahlásit
denyk
stafte se
OK , jak znám čífa tak pojedem na noc...tak bych to viděla někdy mezi druhou a třetí ráno
Jinak čaukíííí, dnes jsem vstala ve 4.30
to sou ty workoholici co nemůžou dospat do arbeitu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 08:38
- Nahlásit
Fajka
tak bych to viděla někdy mezi druhou a třetí ráno
to zrovna skorem fstává, tak to je dobrý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 08:38
- Nahlásit
PetraK
pojedu místo tebe, jo
klidně...ale počítej s tím, že se budete sčídat za volantem
uši na pozici off. Je schopnej začít klapat zubama jen co v dálce uvidí psí chlup. začíná to být únavný
to je jedinej problém kerej s pruhatící neřeším
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 08:52
- Nahlásit
Fajka
budete sčídat za volantem
to bude dlouhá cesta!
to je jedinej problém kerej s pruhatící neřeším
no, tak to buď moc ráda. Páč je fakt na facku . nevím, jestli to tak mají i jiný lidi od psů-psů. On má prostě fakt vygumováno bez přehánění. tam je teď poslední dva dny prostě je jeden jedinej zájem.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:06
- Nahlásit
PetraK
Počkej, až Baruně řeknu, že o ní Ešus tvrdí, že je STODOLA!!!!
Jako luxusní článek, jako vždy!
Helejte, esi se chcete zasmát, tak jsem si včera dala do kabelky nezavřenou lahev s pitím a utopila jsem telefon a peněženku a doma jsem pak rozbila vysavač a budil mě příšernej starej drncavej budík, protože jinej doma nemáme a když mi teda nefunguje ani jedene telefon, nemělo mě co jinýho vzbudit. A do toho všeho mi včera Gaston řval celej večer u dveří, že chce ven a když jsem ho pustila, dřepnul si před dveře jak svíčka a čuměl k brance. Asi jakože někoho čekal? Nevim, po hodině jsem ho přemluvila, ať jde jako že dom, že bude mít hemeroida.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:51
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy a Čííífe
Nechtějte zažít noc, co jsem měla já.... jsem stále někde v meziprostoru a nelze se mi vrátit zpět. Ale spala jsem asi hodinu a půl v kuse, zbytek byl ovšem šílenej...
PetraK
to bude dlouhej mejdan
řekla bych, že bude setsakra dlouhej, alespoň podle toho, jak se cítím
tak nic no
vyhoď ho d opráce
v sobotu? Sem myslela, že se nepracuje
ty jo to musí být radostný
tentokrát ještě horší než minule... vážně uvažuju nad kastrací
nooo vida!!
jen z toho mají šok
vem co uznáš za vhodný, mi je fučík, co jí to tu hlavu otřískám
ok, beru starý a vyrážím ... jen nevím kam
asi nijak, od začátku tvrdím dvě věci-
to je na můj stále ještě cestující mozek moc filozofie .... ale máš pravdu, mám to taky tak
Fajka
doděláváme zakázku a záftra frčíme směrem nach dojčland, se mě teda vůbec nece
jéééje, vás lituju , ale klíííďo pojedu místo tebe, stejně sem ještě nepřistála doma, tak nebude vadit, když na chvíli zase zmizím
denyk
dnes jsem vstala ve 4.30
tak to jsem zrovna chvíli spala
PetraK
čokl má opět tendence na to mít mozek a uši na pozici off. Je schopnej začít klapat zubama jen co v dálce uvidí psí chlup.
to mám momentálně dvakrát... jednou Al, která u toho vrtí pérdelí a strká ocásek nastranu a pak Brut, kterej se rozhodl, že všechny potencionální "ženichy" zakousne. Dost tvrdej návrat do reality mají.... poveluju, poveluju, poveluju!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:02
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
PetraK
povídání skvělý, dávej je sem prosím automaticky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:04
- Nahlásit
mishi
Počkej, až Baruně řeknu, že o ní Ešus tvrdí, že je STODOLA!!!!
si blbá no ale možná až by zjistil, že stodoly se dělaj aji v ženským vydání.......... že by změnil názor na STODOLY , ostatně vlastně.... když se potkal s moskevandou Nastěnkou, taktéž velikosti přerostlé stodoly, tak z ní byl tak unešen, že ať se hla, kam se hla, tam jí kontroloval podvozek
ezavřenou lahev s pitím a utopila jsem telefon a peněženku a doma jsem pak rozbila vysavač
ejch, ty jsi ale dífče šikovné to jsem proti tobě břídil, já si tudle do kabelky vylila jen celou lahvičku Florsalminu, takže slovíčka teď vypadaj, jak když sloužili jako podestýlka pod morče, zubní niť voní po šalvěji a ostatní věci taky
že bude mít hemeroida.
třá chce kamaráda?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:08
- Nahlásit
brut
.... jsem stále někde v meziprostoru
eh, vydrž, to se srovná
v sobotu? Sem myslela, že se nepracuje
dyk si říkala že jo
.. vážně uvažuju nad kastrací
já asi pomalu taky!!! Ne ,kecám,páč u nás není důvod doopravdy proč, ale nejradši bych jo, páč je fakt hroznej, hroznej :-/
jen z toho mají šok
to rozchoděj
. jen nevím kam
u Anděla na tramvaj a vystup druhou stanici, já si pro tě dojdu
kachna_
povídání skvělý
děkuju, děkuju, no až zas něco nasmolím, je to se mnou hrozný, když byl malej, dokázala jsem dát každej týden jeden článek, sypala jsem to z rukávu, teď nějak není čas a vázne psaní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:15
- Nahlásit
PetraK
dokázala jsem dát každej týden jeden článek
tomi povídej, vyprávim dítěti každej večer a přepsat to je prostě nemožná práce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:26
- Nahlásit
kachna_
vyprávim dítěti každej večer a přepsat to je prostě nemožná práce
jo člověk to musí namlátit do stroje hned, pak to furt odsouvá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:50
- Nahlásit
PetraK
eh, vydrž, to se srovná
a chci vůbec, aby se to srovnalo?
dyk si říkala že jo
jáááá? To snad nééé....
já asi pomalu taky!!! Ne ,kecám,páč u nás není důvod doopravdy proč, ale nejradši bych jo, páč je fakt hroznej, hroznej :-/
já už začínám mít pocit, že to pro Bruta bude nejlepší řešení...tohle je fakt trápení
to rozchoděj
nic jinýho jim nezbývá
Anděla na tramvaj a vystup druhou stanici, já si pro tě dojdu
bys mě nepoznala...sem prej černoch, zvlášť v černý barvě, co mám momentálně na sobě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:01
- Nahlásit
Vááás nestíííháááám
řešim jeden průůser za druhým.... jeden z nich je třá že náš dodavetel prodává nerezovou ocel která zrezivěla a zákazník si necha udělat rozbor a zjistil že ta nerez vůbec nerez néééjni
Takže když mě čííf někdy nadával že sem tak šikovné že by mě aj nerez zrezivěla tak měl prafdu se mu tímto veřejně hluboce vomlouvám že sem se u toho cejtila bejt dotčená
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:05
- Nahlásit
brut
a chci vůbec, aby se to srovnalo
a tak, ty nemáš na mysli potíže z letu
nooooo otázka je, co ti víří hlavou, tam já nevidím , nevím jak velký rozpor je mezi tam a tady, co pro tebe z cesty vyplynulo...
jáááá? To snad nééé.
jojo, pani- děte spát
..tohle je fakt trápení
jo to mi říkají taky , ale u nás je to něco jinýho než u Tebe, přeci jen. Nemá tu babu doma. já nevím, Letos je to fakt síla. Kolikrát je vidět, že ví, i jako poslechnout chce, ale prostě ho to přepere. Já vím, že to zní blbě, ale to není o čisté neposlušnosti, nebo že by si ze mě dělal srandu, to bych ho asi zabila , ale ona mu ta hlava doopravdy nebere.
nic jinýho jim nezbývá
pravda
.sem prej černoch,
mimikry!!
zvlášť v černý barvě, co mám momentálně na sobě
ano ano ano, černá je dobrá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:07
- Nahlásit
Fajka
.. jeden z nich je třá že náš dodavetel prodává nerezovou ocel která zrezivěla a zákazník si necha udělat rozbor a zjistil že ta nerez vůbec nerez néééjn
TY VOLE!!!!! No já myslela, že tohle je jen u nerezovejch struhátek, který si neustále musím kupovat, páč mi zrezivěj .
českej dodavatel?
k šikovné že by mě aj nerez zrezivěla tak měl prafdu
vy ste voba úplně blbý , nevim kterej momentálně vede
to neznám tuhle hlášku!!!! Zeptej se pana čííífa, esli jí můžu ukrást
se mu tímto veřejně hluboce vomlouvám že sem se u toho cejtila bejt dotčená
už to vim, vedeš ty
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
TY VOLE!!!!! No já myslela, že tohle je jen u nerezovejch struhátek, který si neustále musím kupovat, páč mi zrezivěj
joooo to je přesně vonoooo ......... německej
nevim kterej momentálně vede
toje jasný že vedu já
sem úpá jasně víc retard
to neznám tuhle hlášku!!!! Zeptej se pana čííífa, esli jí můžu ukrást
to neznáááš???? já moc dobře ..bo jí doma slýchám docela často
se nemusím ptát!! Můůžeš
brut
bys mě nepoznala...sem prej černoch, zvlášť v černý barvě, co mám momentálně na sobě
černoškáááááááááááááááááááááá to tu ještě nebylooooo to se asi ešus-ramštajnbůch pomstil za to naše růůůžový prudění
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:25
- Nahlásit
Fajka
jeden z nich je třá že náš dodavetel prodává nerezovou ocel která zrezivěla a zákazník si necha udělat rozbor a zjistil že ta nerez vůbec nerez néééjni
to je dost slušnej průser ... on nemá atest?
když mě čííf někdy nadával že sem tak šikovné že by mě aj nerez zrezivěla tak měl prafd
ty si ten dodavatel nebo co?
mu tímto veřejně hluboce vomlouvám že sem se u toho cejtila bejt dotčená
ti nevím, jestli děláš správně
PetraK
tak, ty nemáš na mysli potíže z letu
to mám taky.... bohužel
nooooo otázka je, co ti víří hlavou, tam já nevidím , nevím jak velký rozpor je mezi tam a tady, co pro tebe z cesty vyplynulo...
rozpor je obrovský a důsledky jsou tak nějak nedozírné.... po všech stránkách. Vyplynulo toho moc a nejsem schopná, alespoň zatím, většinu z nich zasadit na správné místo. Takže mám v hlavě naprostý chaos, do toho tělo, které není nějak schopný najet na naší teplotu ( je mi pořád děsná zima... z víc jak čtyřiceti stupňů do toho tady je fakt šok) a ještě pocit naprostýho vákua....
jojo, pani- děte spát
asi bych měla... nějak nevím, co sem včera dělala a psala
jo to mi říkají taky , ale u nás je to něco jinýho než u Tebe, přeci jen.
to jo, Brut má Al skoro u rypáku a fakt šílí. Je mi ho líto a jí taky...
ona mu ta hlava doopravdy nebere.
to mám prosím doma dvakrát.... venčím způsobem, který mě nebaví a který obtěžuje i je dva. Už aby byly tyhle dny pryč, pak se snad hoděj zase do klidu a alespoň venčení si trochu užijeme
pravda
mimikry!!
tak nějak
ano ano ano, černá je dobrá
ale ne na místě, kde furt praží sluníčko ... sem myslela, že chvílema umřu, jak mi bylo zle... rychle jsem měnila černou za světlou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:28
- Nahlásit
Fajka
černoškáááááááááááááááááááááá to tu ještě nebylooooo
víš, jak jsem zapadala do adoptivní rodiny? Svítila jsem na dálku jak semafor
to se asi ešus-ramštajnbůch pomstil za to naše růůůžový prudění
nene, tam nic takovýho nemaj, naštěstí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:34
- Nahlásit
brut
to je dost slušnej průser ... on nemá atest
noooo to jééé právě že tvrdí že má
To zas budou dohady
ty si ten dodavatel nebo co
no prodávám to a konečně se ukázalo že to co mě čííf už roky trdí je prafda
ti nevím, jestli děláš správně
no jo vím ale dyž měl pravdu tak halt muším noooo
rozpor je obrovský a důsledky jsou tak nějak nedozírné.... po všech stránkách. Vyplynulo toho moc a nejsem schopná, alespoň zatím, většinu z nich zasadit na správné místo. Takže mám v hlavě naprostý chaos, do toho tělo, které není nějak schopný najet na naší teplotu ( je mi pořád děsná zima... z víc jak čtyřiceti stupňů do toho tady je fakt šok) a ještě pocit naprostýho vákua....
týjo...chceš se vrátit?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:39
- Nahlásit
Fajka
noooo to jééé
si myslím
právě že tvrdí že má
tak ať ti ho pošle.... protože tohle nebude dobrý
To zas budou dohady
budou, bohužel veliký
prodávám to a konečně se ukázalo že to co mě čííf už roky trdí je prafda
to že něco prodáváš nemá s dodavatelem moc společnýho, páč jím nejsi
jo vím ale dyž měl pravdu tak halt muším noooo
a měl jí určitě?
týjo...chceš se vrátit?
chci!!
Těžko se to vysvětluje, ale tuhle zemi buď začneš nenávidět nebo si jí zamiluješ. No a já sem ten druhej případ. Musím se vrátit, nechala jsem tam část sama sebe...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:42
- Nahlásit
Fajka
joooo to je přesně vonoooo......... německej
nooo, frajeři!! to být obráceně, to by bylo čóro móro.
Ještě mě napadlo- jestli má ten certifikát.... nemůže druhá strana hrát nějakou kulíšárnu třeba? čék nikdy neví
toje jasný že vedu já
žena je vždy o fousek lepší
sem úpá jasně víc retard
tady tě zklamu, Ešus je na tom hůř ,
já moc dobře ..bo jí doma slýchám docela často
je drzej až vyzývanej!!! To si na tebe dovoluje, když je chlap!!
se nemusím ptát!! Můůžeš
díky přecedo!
to se asi ešus-ramštajnbůch pomstil za to naše růůůžový prudění
JO, JO JO!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:47
- Nahlásit
brut
rozpor je obrovský a důsledky jsou tak nějak nedozírné.... po všech stránkách. Vyplynulo toho moc a nejsem schopná, alespoň zatím, většinu z nich zasadit na správné místo.
moment, moment, moment. tohle bude na delší hovor, ale. dáš na tetu Petruši prozatím? , přibrzdi v tom porovnávání dvou světů, aby sis něco ZBYTEČNĚ nezkomplikovala. Takhle napsaný, to zní strašně stroze, cynicky a já nevím jak, ale trošku se bojím, abys nedělala nějaký závěry.Sakryš, takhle se to blbě píše... budem muset hodit řeč a ty přísahej na holej pupek, že na chvíli přestaneš šrotit hlavou, ano?
asi bych měla...
MAZEJ!!
to mám prosím doma dvakrát....
no musím říct, že doufám, že třá už to horší nebude, ale bojím se, že doufám marně . Nevím zda někde nedělám chybu já, ale on prostě tu hlavu v určitých momentech myslím vážně není schopen nahodit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:59
- Nahlásit
Pomóc, vy téda jedete ženský....mně nejde program, co k potřebuju k práci, ale dnes ho vlastně nepotřebuju protože se pokouším dělat opravy
No většině z vašich "rozhovorů" nerozumím, ani se ot ot nebudu snažit
Co se týče psích děvkařů, tak nějak přemýšlím, čemu by ten náš dal přednost, esli srně, nebo paní pejštový
Nejvíc teda prožívá tu svojí kámošku, jinak testuje (zrovna fčera) klepe bradičkou, ale nezdrhá zatím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:04
- Nahlásit
denyk
, ale nezdrhá zatím
proboha nestraš mě!
Já nevím, on je prostě fakt naprosto mimo, mimo, mimo. Pak se najednou na chvilku "probere" , je radostnej, vnímavej, je to můj hošíček a pak zas cvak
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:11
- Nahlásit
PetraK
ale popsala si to prostě perfektně, on né že by tě nechtěl vnímat, prostě příroda volá....já mu rozumím (né že bych teda jako měla takový problémy :lol chudáček
jo a co se týče, včerejších "vos" ták jsem to zařídila. Hned jak bude naplánovaná služebka nach Prág-počítám cca. +-14dní, tak jedem. Ozvu se a díky ještě jednou za tvé rady, nápady, informace. cmuk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:33
- Nahlásit
denyk
on né že by tě nechtěl vnímat, prostě příroda volá....já mu rozumím
no je to teď v hodně velkým rozporu proti jindy.
(né že bych teda jako měla takový problémy
i jen nekecej
:lol chudáče
no, nevím, kdo je teď víc chudáček, jestli on a nebo já
Prág-počítám cca. +-14dní, tak jedem.
tak držím palce
brut
furt mi šrotuješ hlavou.
|