| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:37
- Nahlásit
Vypadám jak naprosto nezodpovědná matka, která krmí svoje dítě párkama. Umí říct párek (řiká mu "patlam" ).
Kupuju je psům na cvičení, chystám je když spí, jenže jsem je zapomněla uklidit do mražáku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:44
- Nahlásit
kachna_
Vypadám jak naprosto nezodpovědná matka,
nikolif, vypadáš jako zodpovědná dítětovodka, páč si zvykne na párky a bude pak za ně pěkně posluchat
patlam
vzhledem k tomu co do toho asi dávaj, možná má výstižnější název než výrobce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:50
- Nahlásit
PetraK
tohle bude na delší hovor,
určitě...
přibrzdi v tom porovnávání dvou světů, aby sis něco ZBYTEČNĚ nezkomplikovala.
neboj, neporovnávám .... jen mám v sobě strašně moc věcí, které z cesty a poznání vyplynuly, že to musím nejdřív vnitřně zpracovat a zařadit. Bylo to místama tak šílený, že si to nikdo nedovede představit.
Takhle napsaný, to zní strašně stroze, cynicky a já nevím jak, ale trošku se bojím, abys nedělala nějaký závěry.
nééé, tak to nemá být... není v tom ani stopa cynismu, ale spíš spousta nesrovnaných emocí
budem muset hodit řeč a ty přísahej na holej pupek, že na chvíli přestaneš šrotit hlavou, ano?
sejdeme se, popovídáme, ale já do tý doby potřebuju fungovat a to bez určitého "urovnání" nejde. Je v tom mnohem víc než jen to, co jsem viděla, prožila jsem pár šoků a ty si musím v sobě srovnat....
MAZEJ!!
nene, půjdu až večer.... teď si udělám něco k jídlu, pak hodím pár kusů prádla do pračky a půjdu s plesnifcema na střídačku ven.
musím říct, že doufám, že třá už to horší nebude, ale bojím se, že doufám marně
doufáš marně, oni totiž v nich převažují přirozený pudy a ač moc chtěj, tak jim to nejde..... opět se obloukem vracím do míst, kde jsem se setkala s tím samým jen v trochu jiné rovině..
Nevím zda někde nedělám chybu já, ale on prostě tu hlavu v určitých momentech myslím vážně není schopen nahodit
neděláš chybu, prostě to tak Ešusek má, bohužel....
denyk
No většině z vašich "rozhovorů" nerozumím, ani se ot ot nebudu snažit
my filozofujeme rády, si časem zvykneš
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:50
- Nahlásit
PetraK
páč si zvykne na párky a bude pak za ně pěkně posluchat
michal mi to zakázal
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:51
- Nahlásit
PetraK
furt mi šrotuješ hlavou.
klííííííííííídek děvče
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:53
- Nahlásit
brut
taky už dva roky lobuju za Cirovu kastraci, fakt je to hrozný (chtěla jsem napsat u Michala za Cirovi a nějak mi z toho vypadlo lobuju za Michalovu kastraci - to né prosím)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 13:11
- Nahlásit
brut
určitě
jen mám v sobě strašně moc věcí, které z cesty a poznání vyplynuly,
jo já vím, jen mám strach, abys nedopadla jako jeden kamarád po návrtu z Tiberu
že si to nikdo nedovede představit.
jo to je mi jasný
nééé, tak to nemá být...
ne to co píšeš ty, ale co jsem Ti napsala já, že tak může vyznít, ale není to tak.
prožila jsem pár šoků a ty si musím v sobě srovnat....
no, to je právě to o čem možná mluvím, já nevím co se ti honí hlavou pochopitelně, jen se trochu bojím, abys na základě těch šoků neposunula určité věci moc jinam. nebo jak bych to řekla?? On se člověk rozhodně vrátí z takových míst poznamenaný a hodně. Otázka je,, aby to poznamenání právě nepůsobilo kontraproduktivně, či jak bych to řekla. Já teď jen odhaduju. proto se bojím, jestli to co jsem napsala a snažím se tě brzdit, nezní moc cynicky. ale myšleno to tak nejní.
půjdu s plesnifcema na střídačku ven
jo to je dobrej nápad. je tam hezky
a ač moc chtěj, tak jim to nejde
téď neerozumim
, prostě to tak Ešusek má, bohužel...
hm na ja, ale co s ním? buď to můžu hrát na tu přírodu, ale pak to může být nebezpečný, a nebo ho budu srovnávat, což je ale zase hnusný, protože se bojím, že se to pak odrazí ve vztahu. On je fakt totál rozhozenej
.kachna_
michal mi to zakázal
ach ti muži.............................. ej. a kdo by se jich ptal.........
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 13:13
- Nahlásit
brut
klííííííííííídek děvče
no nevim. Já jsem něco podobnýho trochu zažila.
kachna_
aky už dva roky lobuju za Cirovu kastraci, fakt je to hrozný
no jo, jenže........... ty jo proč kastrovat zdravýho psa zase?? třeba by to byl mnohem horší krok, než to co mají teď? je to nevratný, psa se zeptat nemůžem.... nemám kastrace moc ráda.
lobuju za Michalovu kastraci
bude tě milovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 13:18
- Nahlásit
PetraK
ty jo proč kastrovat zdravýho psa zase??
no však já lobuju jenom v dobu hárání holek. Jako my jsme si nepořizovali k psovi fenu, on měl psa, já feny, už když jsme se poznali.
proč kastrovat zdravýho psa
představ si, že máš v bezprostřední blízkosti jednoho psa a tři feny a ty háraj dvakrát ročně. Je to strašně náročný a já nevim (jako fakt nevim), jestli je horší na dva tejdny dvakrát ročně psa vydělit z naší rodiny nebo ho vykastrovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 13:22
- Nahlásit
kachna_
no však já lobuju jenom v dobu hárání holek. Jako my jsme si nepořizovali k psovi fenu, on měl psa, já feny, už když jsme se poznali.
jo já vím, já mluvím za sebe. páč u nás ta fena doma není. Tak je to jiný. ale pak když ho zase vidím.... je mi ho líto , doteď to bylo v podstatě v cajku, ale teď je to teda nářez, jestli bude ještě hůř??
já nevim (jako fakt nevim), jestli je horší na dva tejdny dvakrát ročně psa vydělit z naší rodiny nebo ho vykastrovat.
no.... právě, kdyby člověk věděl
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 13:40
- Nahlásit
kachna_
chtěla jsem napsat u Michala za Cirovi a nějak mi z toho vypadlo lobuju za Michalovu kastraci - to né prosím
ty si taky dobře střelená
PetraK
jo já vím, jen mám strach, abys nedopadla jako jeden kamarád po návrtu z Tiberu
jak dopadl?
jo to je mi jasný
ne to co píšeš ty, ale co jsem Ti napsala já, že tak může vyznít, ale není to tak
já ti rozumím, neboj
to je právě to o čem možná mluvím, já nevím co se ti honí hlavou pochopitelně, jen se trochu bojím, abys na základě těch šoků neposunula určité věci moc jinam. nebo jak bych to řekla?? On se člověk rozhodně vrátí z takových míst poznamenaný a hodně.
jo, máš pravdu, vrátila jsem se hodně poznamenaná a rozhodnutá se tam vrátit.
Otázka je,, aby to poznamenání právě nepůsobilo kontraproduktivně, či jak bych to řekla. Já
máš pravdu, to se klidně může stát, ale nemyslím si to.... potřebuju jen trochu času, abych dala do pořádku nejen tělo, které ještě cestuje, ale i myšlenky uspořádala z chaosu do klidu. Abych byla schopná to, co jsem tam získala, dát dál i s těma emocema a bolestí, kterou jsem cítila. Al to bez určitého klidu nemůžu..
jo to je dobrej nápad. je tam hezky
...zima
téď neerozumim
myslím, že jak Ešus, tak Brut moc chtějí poslechnout nás, ale ta příroda je prostě "přepere" ... už jsem to snad napsala srozumitelněji
hm na ja, ale co s ním? buď to můžu hrát na tu přírodu, ale pak to může být nebezpečný, a nebo ho budu srovnávat, což je ale zase hnusný, protože se bojím, že se to pak odrazí ve vztahu.
mám stejnej problém.... i když já musím srovnávat, páč jinak by to mohlo blbě dopadnout. A je mi to proti srsti...
no nevim. Já jsem něco podobnýho trochu zažila.
jak jsi an tom pracovně? Budeš mít trochu času na zmrzku... do konce týdne? I když nevím, jestli to stihneme za tu chvíli....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 13:57
- Nahlásit
A já si pořád myslila, že paní Brútová byla v lázních....no jo to mi uniklo když jsem byla na tý lobotomii, nebo kdy ?
Péti, nejkritičtější u těch čoklůj jsou tak 2-3 dny, ne? tak bude šlapákovat prostě na vodítku ne?
Teda kdyby mi doma rozškrábal dveře a ničil věci, když přroda volá, tak bych nad kastrací přemýšlela, ale jinak né
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 13:59
- Nahlásit
denyk
já si pořád myslila, že paní Brútová byla v lázních....no jo to mi uniklo když jsem byla na tý lobotomii, nebo kdy ?
já byla v lázních ..... nikdo nic nevěděl.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 14:00
- Nahlásit
denyk
nejkritičtější u těch čoklůj jsou tak 2-3 dny, ne?
on je problém, že když hárá víc čub najednou, tak se do dvou až tří dní nikdy nevejdeš. Navíc třeba Brut to má nastavený tak, že kdy se Al dostne do nejlepšího, tak začne vyšilovat a vydrží až do chvíle, kdy už Al vůbec nevoní tj do jejího 27 háracího dne
A likviduje...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 14:20
- Nahlásit
brut
tak to je brut-ální, s tím háráním, no tady na vsi se ty holky tak nějak shodly a mají to fšecky cusamenn
jo a aby se vědělo, vy jste tu fšici pejskařky http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/10361 63/stenatka-bez-maminky-sos
nikdo nic nevěděl.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 14:37
- Nahlásit
denyk
tak to je brut-ální, s tím háráním,
to je
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:05
- Nahlásit
brut
jak dopadl?
ne úplně dobře
já ti rozumím, nebo
jo fajn, dobře , mám jen strach, aby sis nevyrobila komplikace
rozhodnutá se tam vrátit.
jo to jsem si myslela
potřebuju jen trochu času, abych dala do pořádku nejen tělo, které ještě cestuje, ale i myšlenky uspořádala z chaosu do klidu. Abych byla schopná to, co jsem tam získala, dát dál i s těma emocema a bolestí, kterou jsem cítila.
jo dobře, tak asi mám zbytečný obavy.
zima
no trochu teplotní rozdíl tady je to je fakt , tak si nasaď kulicha
. už jsem to snad napsala srozumitelněji
jo už chápu. No, jenže to není úplně vyhovující staf , aspoň letos teda od vánoc furt něco
i když já musím srovnávat, páč jinak by to mohlo blbě dopadnout. A je mi to proti srsti...
jo, jenže nějak jiná volba není.
jak jsi an tom pracovně? Budeš mít trochu času na zmrzku...
pani tendle týden a začátek příštího určo ne, to už vím teď, jak dál uvidím na začátku příštího týdne.
I když nevím, jestli to stihneme za tu chvíli....
no to si nemyslím právě. a co se sejít po práci?
denyk
když jsem byla na tý lobotomii,
bože bože, vona je fakt blbá, moc blbá
Péti, nejkritičtější u těch čoklůj jsou tak 2-3 dny, ne?
no to přidej dva tři dny , navíc jsme na sídláku, letos si to dámy vybíraj hezky po jedný
tak bych nad kastrací přemýšlela,
tak já nad ní úplně doopravdy nepřemýšlím, protože to není úplně moje káva, ale jen si říkám, že to jsou pro něj tak trochu muka, když ho tak vidím a navíc krom toho že má muka, tak musí být trochu jiná i pánčička.
http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/10361 63/stenatka-bez-maminky-sos
no vyhodíme to jako samostatný fórum
brut
a vydrží až do chvíle, kdy už Al vůbec nevon
mám neodolatelný tušení, že fena která končí pro Ešusa voní úúúúplně nejvíc.
naštěstí zatím nelikviduje a doufám, že u toho i zvostane.
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:15
- Nahlásit
Čauko!
PetraK
brut
jak jsi an tom pracovně? Budeš mít trochu času na zmrzku
Do prrrr, voni se snad ládujou zmrzkama celej den!
PetraK
ach ti muži.............................. ej. a kdo by se jich ptal
A to je jako CO, todle??? Abych z Vás neudělal nezaměstnanou!
Jen to tady čééék chvílu nehlídá a uš to fšecko ZVLČELO!
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:19
- Nahlásit
PetraK
Týýý woe, Ešus uš má první dva zuby!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:20
- Nahlásit
Číííííf
Jen to tady čééék chvílu nehlídá a uš to fšecko ZVLČELO!
já můůžu mám doma vlčici
posílám ti kooood dííííík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:27
- Nahlásit
Číííííf
jooodleyydýýý, brej den pane
Do prrrr, voni se snad ládujou zmrzkama celej den
celej den ne, jen sem si po obědě dala Mišu, Mišu Mišááánkááá
Abych z Vás neudělal nezaměstnanou!
no, kdyby se pak našel tak po dvou měsících dobrej flek, proč ne
VLČELO
nezvlčelo, VLK tu byl enem fčera a dneska už ne
ýýý woe, Ešus uš má první dva zuby!
ééééšče blbější než sme doufali
Fajka
to je zajímací, to je zajímací, celej den nemá čas, páč musí rezivět ale jen co se tu vobjeví chlap, uš je tu!
a asi abych šla, myslim
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:29
- Nahlásit
Batyně se dělaj po hřbetě obrovský nechutný bezsrstný boláky od pondělí už má třetí. Achjo achjo achjo. Já vůbec nevim, co s tim, ATB co dostala včera nějak nezabíraj zdá se. Jediný, k čemu upírám naděje je, že to je silná alergická reakce na řasu, co jsem začala dávat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:30
- Nahlásit
PetraK
to je zajímací, to je zajímací, celej den nemá čas, páč musí rezivět ale jen co se tu vobjeví chlap, uš je tu
nestíhám psááááát víííš jak strašně těžce já mušiiim makat ?????
A taky sem mušela upozornit čífa aby si fšim jak dřu..to je jasný nééé
ééééšče blbější než sme doufali
souhlasíííím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:32
- Nahlásit
kachna_
obrovský nechutný bezsrstný boláky
dělali stěr?
víííš jak strašně těžce já mušiiim makat ?????
vim, rezavět je hrozná fuška
A taky sem mušela upozornit čífa aby si fšim jak dřu
jo todle jo, to je jasný!
souhlasíííím
hm, tak to vypadá, že nebudu na odchodu sama
|
vlk
Člen |
- Nahlásit
PetraK
nezvlčelo, VLK tu byl enem fčera a dneska už ne
... omyl pani, vlk je zde stále... a když tu není, tak tu stejně je.....
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
kachna_
dělaj po hřbetě obrovský nechutný bezsrstný boláky od pondělí už má třetí. Achjo achjo achjo. Já vůbec nevim, co s tim, ATB co dostala včera nějak nezabíraj zdá se. Jediný, k čemu upírám naděje je, že to je silná alergická reakce na řasu, co jsem začala dávat
chudáááák maláááá...okamžitě bych to vypustila a nedávala...!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:34
- Nahlásit
PetraK
vim, rezavět je hrozná fuška
nooooo to je ..ale zas neé taková jako zblbnout
hm, tak to vypadá, že nebudu na odchodu sama
bych musela nejdřív ale přijít
vlk
vlk
čert a vlk nikdy nespí !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:35
- Nahlásit
vlk
.. omyl pani, vlk je zde stále... a když tu není, tak tu stejně je.
a to je dobře! Páč já fčera zapomněla vlkoj napsat, že lity, lity, když se teď není moc čemu smát a zeptat se,, co že se děje? Páč jsem měla starosti v trochu jiné fóře. Tak se ptám dneska.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:39
- Nahlásit
Fajka
le zas neé taková jako zblbnout
teď nevim....... na co jako narážíte............ esli narážíte jako na mě, tak abyste pak nenarazila na pěst
bych musela nejdřív ale přijít
ty tu nési? tys duch? A jsi-li duch dobrý, či zlý??
což mi připomíná jeden nablblej ftip
hřbitof, půlnoc. Slezou se duši
-"kdo seš ty?"
-"Já sem duch Lenina!" praví jeden a ptá se druhýho:"A ty seš kdo?"
-"no já sem duch Marxe!" Druhej se votočí na toho posledního a ptá se
-"A co ty?"
- "no já sem duchcát!"
nevim, esli v psané podobě to bude stejné jak v mluvené
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 15:40
- Nahlásit
Fajka
čert a vlk nikdy nespí !
.... náhodou vlk vobčas chrápe jako zámecká doga.....
PetraK
co že se děje?
...ále, zatím to ještě nejni nejhorší, spíš koncem roku se má u nás propouštět.... a jako první maj samozřejmě jít žencký.... .... ale chystám revoluci proti diskriminaci....
|