| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 17:35
- Nahlásit
Fajka
vem obě lékárničky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 17:38
- Nahlásit
kachna_
vem obě lékárničky
dobráááááááááááááááááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:06
- Nahlásit
inu
to už je riziko povolání...
naja,
no a tohle je přesná ukázka toho, jak se moc v netový diskuzi nedá nic vyřešit, touhle větou jsem chtěla otupit případný hroty,který by mohly nechtěně vzniknout
Hele, já ale nechci, aby mi kdokoliv dělal advokáta nebo soudce,
ne ale to já nedělám. to ani v rozepři dvou o který nic nevím ani dělat nemůžu
tohle je typické chování někoho, komu šlápneš na kuří oko
člověče tak to úplně tak nevím. to bejvaj reakce zpravidla dost ostrý
Pani, tohle souvisí s tím, jak máme kdo co nastavený.
no to máš pravdu, ale ......... pak musím vzít ale taky v úvahu, že tím můžu druhýmu ublížit, právě proto, že každej to má nastavený jinak, tak takhle citlivou věc může každej vzít jinak. Já se přiznám, že pokud by mě poslal do toho místa někdo cizí, je mi to fučík naprosto,ale udělal-li by to někdo mi nějakým způsobem bližší koukala bych , protože tam se to měřítko mění. Aspoň podle mě, ale jak říkáš, každej to má nastavený jinak.
Tak a já přátelé od tohoto tématu couvám. Jdu vyvětrat byt po tom lososovým smrádku
Fajka
kachna_
vem obě lékárničky
dobráááááááááááááááááááá
to furt řikám, že to je VRCHNÍ STRAČENOVÁ
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:41
- Nahlásit
Fajka
tudíš PRO mě se jasně osobní konfrontaci, kdy by jste si eventuelní třeba nedorozumnění mohli vysvětlit striktně odmítáš.... a přitom víš že jste oba z jiný části republiky a byla by to ta nej příležitost si to OSOBNĚ vysvětlit.... o to víc když tam budete vpodstatě VSICHNI aktéři co jste do toho zamýchaní.... nechápu PROČ
pro slepičí kvoč. No a teď vážně... schůze je v neděli, máme to tam bratru 250 km. Kuba jde v pondělí do práce a bude to muset sám celý odřídit tam i zpět. Soudě dle schůze jediné sekce, která zabrala 5 hodin lze očekávat, že tahle bude minimálně osmihodinová a já fakt nebudu v Práglu trčet do půlnoci, jen kvůli tomu, aby na mě pak akorát někdo ječel, jak jsem svině zlá.
Do včera jsem ještě měla celkem zájem to probírat. Poté, co jsem zjistila, že jsem tu akorát pro smích (viz osobní - veřejná korespondence a spol.) už ani nemám. A proč taky? Abych se zase jak debil obhajovala lidem, kteří už mají na mě svůj názor předem hotovej..?
Mysli si o tom, co uznáš za vhodné. Třeba to, že jsem srab. Mě už je to fakt jedno.
PS: S TAMTĚMA aktérama již něco jako "řešení" proběhlo po telefonu.
PetraK
člověče tak to úplně tak nevím. to bejvaj reakce zpravidla dost ostrý
já mám asi jiný zkušenosti...
je mi to fučík naprosto,ale udělal-li by to někdo mi nějakým způsobem bližší koukala bych , protože tam se to měřítko mění.
rozumím tvýmu argumentu, ale musím dodat, že to "něco jako přátelství" byl ryze můj pohled na věc a souvisí to s tím, co tu již padlo dříve, že mám tendence vztahy nadhodnocovat.
pak musím vzít ale taky v úvahu, že tím můžu druhýmu ublížit,
to je něco, na co se ve flame absolutně zřetel nebere. Flame je o emocích. Tamto BYL flame.
Tak a já přátelé od tohoto tématu couvám
dtto. Pro mě už je to uzavřená věc.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:45
- Nahlásit
zdar a sílu!!!!!
včera jsem byla na squashi, takže mě trochu bolí nohy a prdýlka.
uznala jsem, že v rámci shazování vánočních kil dneska nebudu zahálet a půjdu na aerobik jako každý pondělí. minule jsme měli novou lektorku, která se to spíš sama učila, tak jsem usoudila, že tam se moc nenadřu a bude to takový protažení po včerejšku ... ouha! lektorka je nemocná, byla tam jiná a výsledek? sotva jsem vylezla 3 patra do bytu nechci se vidět ráno
a to jsem chtěla jít zítra od šesti znova
dejte mě do rakve v kroju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:47
- Nahlásit
inu
Tak a já přátelé od tohoto tématu couvám
tak to asi nedodržím
páč - Flame je o emocích. Tamto BYL flame
teď na mě hovoříš řečí kterou já neznám a myslím, že stejně tak jí nezná Číííf, co je flame fakt nevím, tady mi to přišlo, že se normálně bavíme jako mezi kámošema . takže tam bych s něčím takovýmhle:
něco, na co se ve flame absolutně zřetel nebere
nepočítala a stejně k tomu myslím - pokud Číííf taky neví o čem je řeč jako já- i přistupoval on, že prostě o něčem mluví s kamarádkou, že neflamuje (páč ani neví co toje), že prosě doopravdy mluví s kamarádkou.
"něco jako přátelství" byl ryze můj pohled na věc
to si nemyslím. myslím, že ten pohled byl oboustranný.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:50
- Nahlásit
Janiii
sotva jsem vylezla 3 patra do bytu
taky jsem po týví a taky jak zmlácená, ale ani ne tak tím, že bych se předřela, jako tím, že některý přirozený pohyby už nedokážu udělat (třá natáhnout ruce když ležím..)
ale myslím, že do zejtra už rozhodně vyfluslá nebudu.. alláh s váma, pani.. ale jak někdo říkal.. pro krásu se musí trpět.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:50
- Nahlásit
Janiii
dejte mě do rakve v kroju
vod kdy má středočeská džu¨zna po granátu svůj kroj?
jo přïhláška poslána, prachy taky, a potvrzení od vašich už jsme dostali. Psali, že se těší,až nás poznají, tak jsem odepsala, že jsem ráda, ale že jsem zvědavá, jestli jim ten názor zvostane i až nás poznají
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:55
- Nahlásit
inu
něco jako přátelství" byl ryze můj pohled na věc tah k jako fakt nechápu... a ten náš vztah k tobě bylo (píšu bylo ale nemyslím tím že by něco skončilo) jako co???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:55
- Nahlásit
inu
že jsem tu akorát pro smích
to ne
Abych se zase jak debil obhajovala lidem, kteří už mají na mě svůj názor předem hotovej..? ¨
a tohle taky ne
a věř tomu co píšu, nejsem zvyklá říkat či psát něco co si nemyslím.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 19:56
- Nahlásit
PetraK
tak to asi nedodržím
ach jo
m, že stejně tak jí nezná Číííf,
pochybuju, pán je odborník na fóra, internet a vůbec
flame
paní, flame je prostě a jednoduše hádka po internetu. Nesmyslná, nikam nevedoucí, urážlivá, plná emocí. To a jiné je flame. A nebo: Flame = plamen. Jseš Rammštajňačka, takže si umíš představit, co dokáže oheň - blafne, vzplane a až dohoří, zbude jen poušť. To je flame.
to si nemyslím. myslím, že ten pohled byl oboustranný.
paní, nechci vám jako radit, jo, ale já bych byla zatr sakr opatrná v tom mluvit za jiný. Voni to lidi moc rádi dělaj, jak jsem si všimla, ale ona ta realita je často někde úplně jinde...
fakt nevím, proč máš potřebu to rozebírat. Dyť je to jasný, kdo je tady ten záporňák
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:01
- Nahlásit
Fajka
a ten náš vztah k tobě bylo (píšu bylo ale nemyslím tím že by něco skončilo) jako co???
jak to já mám asi vědět? Já totiž, jaksi.. neumím číst myšlenky
PetraK
to ne
Ešusko, koukej... mě fakt přijde těžce nefér, když někomu napíšeš email a pak dostaneš na jeho základě čučku od někoho, pro koho ten email vůbec nebyl určenej. Tohle já osobně považuju za podraz nejvyššího kalibru, alébržto je to velice nefér, protože je to jaksi podpásovka. A teď nemluvím jen o Čífovi. Mě tohle fakt stačilo. Doopravdy. Stokrát radši se nechám poslat do prdele, než jednu jedinou takovou věc zažít znova.
a tohle taky ne
nečteš, nebo co? Tak si to pročti ještě jednou.. mě už to nebaví. Radši tu energii investuju do svýho posratýho zdraví. A do psa.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:03
- Nahlásit
loučím se, jdu koukat na Humoresky
tak se tu nepobijte a nehádejte se vždyť je nám tu všem fajn
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:07
- Nahlásit
inu
zbude jen poušť. To je flame.
hm, no zrovna tohle bych tady nečekala.
ale já bych byla zatr sakr opatrná v tom mluvit za jiný
jo to je pravda, no tak to upřesním- je to můj pocit, jak to vnímám já.
fakt nevím, proč máš potřebu to rozebírat.
tak jo, DÝ ENDOVO, jdu Germánštit
Dyť je to jasný, kdo je tady ten záporňák
ty seš ale Kuba
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:08
- Nahlásit
Janiii
tak se tu nepoblijte
toho sem si užila dost v sobotu
já jdu na tu němčinu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:10
- Nahlásit
PetraK
tak jo, DÝ ENDOVO, jdu Germánštit
já tě přece nevyhazuju, to bych si nikdá nedovolila
ty seš ale Kuba
ne, ale vobčas bych moc chtěla bejt.. nejen proto, že je vod narození hošíček..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:12
- Nahlásit
PetraK
já jdu na tu němčinu
taky jdu, Tora je ještě furt nedodělanej...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:12
- Nahlásit
inu
su nasraté a tak vám to posílám mejlem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:24
- Nahlásit
Fajka
JDU. FAKT NA TO NEMÁM NERVY, LEVEL, VEJŠKU, KAPACITU.
A DOBŘE MI TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:40
- Nahlásit
inu
nevim jak to děláš myslela sem, že ječim a ty si mě zase přeřvala
....ech jo...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:41
- Nahlásit
Fajka
ech jo..
a tamto nebylo na tebe, ale na TAMTY, protože mě udělali to, co jsem popisovala Ešusce výše
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:46
- Nahlásit
Konec, zvonec, zdarec.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:46
- Nahlásit
inu
já tě přece nevyhazuju, to bych si nikdá nedovolila
já vím, a taky jsem to nijak nebrala, máme němčinu každý pindělí a čvrtek
a tamto nebylo na tebe, ale na TAMTY, protože mě udělali to, co jsem popisovala Ešusce výše
uš se v ničem nevyznám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:48
- Nahlásit
PetraK
tamto nebylo na tebe, ale na TAMTY, protože mě udělali to, co jsem popisovala Ešusce výše
ani jáááá
du si pro vaječňáák
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 20:56
- Nahlásit
Fajka
du si pro vaječňáák
já si dala prasácky ten.... tiramisu, tam je rumu víc než ve vaječňáku, páč se mi to tam nějako moc zvrhlo.
sama sem zvrhnutá a proto se mi zvrhnul už aji tiramissák
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 21:04 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Tak jsem nakukovala a bála se napsat ...
Jo vaječňák si budu muset zase udělat a jelikož zbylo dost whisky tak z tého bude Bombardíno
Taky tam dávám málo rumu...a tiramisu, děcka nedělejte chutě já teda dělám týrá míšu z amaretta. Z rumu moc nemusím, to raději grog
Odpolední prochajda, to zas bylo něco. Srnky teda žádný (jen pořád ta samá chcíplá na svým místě, jó myslifci se staraj:mad
Ale telefónuju a téměř proti nám vystartovala volavka čuměli jsme jak puci, Bukáč kdyby mohl, tak letí za ní, kámoška na druhé straně telefénu co se děje, tak jsem jí to popsala a volavka zpět, kroužila nad náma a řvala jak blbá (asi nadávala, nerozuměla jsem :smirk
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 21:09
- Nahlásit
denyk
Tak jsem nakukovala a bála se napsat
vo*e a já čekala že konečně tak napíše někdo něco jinýho
a jelikož zbylo dost whisky
ty děláš vaječnák z whisky????????????? a já krůta jí dycky někomu dám dyž nějakou dostanu
a jenom vyměníš rum za wisky a finýto???
jen pořád ta samá chcíplá na svým místě, jó myslifci se staraj
mít na to žaludek tak jí dotáhnu myslivcoj před dvéře ta by byla rychle pryč
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 21:16
- Nahlásit
Fajkoviiiiiiiiiiiiiic, Čííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííffffffffffffff a zbytek prispevatelu
Prouhaty drzte v patek od pul devaty rano palcaky, pesti, tlapky, protoze bude spinkat, zatimco se v ni bude hrabat vetka se sestrickou! Hned pak napisu, poslu zas fota a taaaak...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 21:18
- Nahlásit
denyk
jen pořád ta samá chcíplá na svým místě,
a hlásila jsi to někde? My předloni taky našli chcíplou srnu, jen pár metrů od řeky a šli to nahlásit hajnýmu. Trochu jsem si nabíhala, protože jsem s sebou měla vlčáka a jeden myslivec mě už zjebal za to, že psi trhají srny a dělal, jak kdyby za to mohl Mikóšo, tenhle byl naštěstí rozumnej a já naštěstí měla foťák takže po chvíli dohadování jsme se domluvili a on zajistil odklid srny.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 21:22
- Nahlásit
Mathea
Prouhaty drzte v patek od pul devaty rano palcaky, pesti, tlapky, protoze bude spinkat, zatimco se v ni bude hrabat vetka se sestrickou! Hned pak napisu, poslu zas fota a taaaak...
děkujeeem, držíme držíme
už sem měla dneska cukání se ptát jak to vypadá
A co druhej šmudlík jak je na tom?
|