Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1053 . 1054 . 1055 . 1056 . 1057 . 1058 . 1059 . 1060 . 1061 . 1062 . 1063 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 22:47
- Nahlásit

Číííííf
Hm, no nic, co pěkného sem dáš, to si nejspíš přečtu až zítra, takže za sebe už jen:

1) Jestli máš ty svoje věci, které vědět nechceš, z "první ruky", dobře tomu tak. Jestli jsi hledal na internetu, taky dobře tomu tak. Najít se toho dá spousta.

2) Nikdy jsem si na nic nehrála..

3) Obojek ti předá Kuba. Pokud chceš ještě cokoliv dalšího, napiš. K mnoha věcem mám stále ještě originální obal.

4) Pokud chceš vytahovat veřejně jakoukoliv "špínu", it is your fight.

5) Víc asi opravdu nemám, co dodat. Asi jen, že jsem v podstatě taky ráda, že to je tak, jak to je. Jen to potvrzuje fakt, že jsem se rozhodla správně.

Sladké sny..

inu
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 22:54
- Nahlásit

Číííííf
Ale, tak přeci jen..

No, otevřela si mi oči a to dokonale. A kamarádství? - no, já ho do prdele neposlal - to ty - pamatuješ?
No, v tom se asi lišíme. Mě když někdo pošle v kontextu do prdele, nebalím krám. Pokud má pravdu, tak ji uznám, pokud nemá, tak buď mi za to stojí a řešit to chci a nebo mi za to nestojí a řešit to nebudu.

Je to z mejlu, ale já narozdíl od tebe vím, kde končí přípustné hranice, tak to sem samozřejmě nenapíšu.

Tak to pošli na email.. vážně by mě to moc a moc zajímalo.
Už z toho důvodu, že tobě jsem posílala akorát, co si pamatuju, emaily dva. Jeden o akitách (obrázku) a jeden co se týkal jednoho čísla.
Nic kontroverzního jsem s tebou konkrétně neprobírala, tak mě laskavě nepoučuj o charakteru.

A jedna rada na závěr - stačí moje příspěvky ignorovat a máš ode mě pokoj
Hele, mě je fakt jedno, jestli mě budeš posílat za Psíčkem, k čertu, do prdele.. ale nebudu se opakovat.

Skutečně doufám, že se teď cítíš lépe, protože pravděpodobně se cítíš velmi špatně - a na to člověk nemusí být promovaný inženýr. Pokud by ti to totiž bylo jedno, jak se tváříš, rozhodně by ses k ničemu podobnému nesnižoval.

Číííííf
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 23:01
- Nahlásit

inu
Pokud chceš vytahovat veřejně jakoukoliv "špínu", it is your fight.
Špína se dá najít pouze tam kde nějaká je.

Jestli jsi hledal na internetu
Mám důležitější věci na práci...

Nikdy jsem si na nic nehrála..
Ale hrála a hraješ pořád - to poslání do... byla tvoje pravá tvář (a navíc, já si na Otce Furáta nehrál)

že jsem se rozhodla správně
Omyl - já se rozhodl správně a za to ti patří můj dík

Sladké sny..
Teď ti odpovm, jako bych byl ty:
Ty mě taky

Za sebe přeju klidnou a ničím nerušenou noc (všem)

Číííííf
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 23:12 - Změnil/a: Číííííf
- Nahlásit

inu
Nic kontroverzního jsem s tebou konkrétně neprobírala
Nepamatuju si, že bych psal na můj mejl - ale myslím, že je jedno, na který - prostě - Napsáno bylo!

Hele, mě je fakt jedno, jestli mě budeš posílat za Psíčkem, k čertu, do prdele.. ale nebudu se opakovat.
Než já někoho pošlu do prdele, tak si to hodně promyslím, ty to bohužel děláš opačně - nejdřív posíláš a potom přemýšlíš (možná ani to ne) a v tom je mezi námi ten hlavní rozdíl a navíc k některým lidem bych si to ani nedovolil (i když by to potřebovali)

Pokud by ti to totiž bylo jedno, jak se tváříš, rozhodně by ses k ničemu podobnému nesnižoval.
To bohužel kvůli tobě sem takhle hluboko klesnul, ale jednostranný urážky nemůžu nechat bez povšimnutí.

Číííííf
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 23:51
- Nahlásit

inu
Teď ti ještě napíšu reálný věcí, jak jsou (bohužel).

S toho jak píšeš je jasný, že už si ve fórech víc než zběhlá a umíš nádherně navodit atmosféru, že je ti ubližováno a tak. Jo seš v tom fakt dobrá, ale toho já se nezaleknu.

Co se týká Otce Fourata, nikdo tady nevěděl, kdo to je a mohla si to řešit mnoha způsoby - třeba mejlem - ale "vyblila ses mi veřejně na košili a to si fakt líbit nenechám". Jo, netýkalo se mě to, ale já se můžu zastat koho chci a od nikoho si do toho kecat nenechám.

A navíc, měla bys svojí nenávist nechat proudit alespoň směrem k lidem, co si to zaslouží (když už to musí být) a né na ty, co tě vozili po výstavách, jejichž akce si navštěvovala a kteří za tebe např. úspěšně orodovali u nejmenované chovatelky za navrácení peněz, které ti právem náleželi.

Takovýchto lidí já si vážím a nevím co by si museli napsat na své stránky, aby mě to donutilo napsat byť jedinný negativní mejl.

Vážne z toho nemám dobrý pocit (tvojí hroší kůži bych někdy potřeboval), ale jak jsem napsal, tak bohužel jest.

Tímto bych se chtěl se všemi na tomto fóru rozloučit, už jsem nebudu dále docházet, stačí mi vaše fizická přítomnost na tomto světě a věřím, že se ve draví zase někde sejdeme.

Tak zatím - AHOJ

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 08:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Čau jelita!
bože fčéra zas byli nějaký erupce boco ?
Nemůžete si to laskavě řešit po Emailech????? čék je naštvanej že je pondělí, musí do práce , venku je chnusně a ještě vy dotoho
Dyby ste se rači věnovali poutkům a disertačce udělali by ste líp

Ta vačice ja náhodou pěkná , mi se líbí

Až na věky věkůůůch rááááááámštááááááájn a koukejte zatopit u nás už se zase vochladilo, a napadl snížek takže už tu není kluziště

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 08:40
- Nahlásit

Morgen,
(po Ramštajnovsku)

Fajka
kdepak bydlíš, že u vás nasněžilo?? já na severu a níc.
Jen ráno nesvítilo pouliční osvětlení a bylo namrzlo. Tak jsem si málem rozbila čumec.

inu
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 08:43
- Nahlásit

Číííííf
Ale hrála a hraješ pořád
ale, a na copak?

Ty mě taky
Když myslíš že to bylo skryté "polib si prdel", tak si svoji paranoiu užij.

Nepamatuju si, že bych psal na můj mejl - ale myslím, že je jedno, na který

ne, to teda rozhodně není. Protože do mý soukromý konverzace s jinou osobou tobě absolutně nic není.

S toho jak píšeš je jasný, že už si ve fórech víc než zběhlá
ano, začala jsem chodit na fóra v době existence Průvodce, protože narozdíl od chatů se tam daly najít i smysluplné věci.

a umíš nádherně navodit atmosféru, že je ti ubližováno

a tys mi na to skočil... můj ty bože

Co se týká Otce Fourata, nikdo tady nevěděl, kdo to je a mohla si to řešit mnoha způsoby
říká člověk, který mi mohl poslat smsku a ještě tu psal věty typu: však on se sám ozve, jestli bude chtít. Zameť si před svým prahem.

A navíc, měla bys svojí nenávist nechat proudit alespoň směrem k lidem, co si to zaslouží

v tuto chvíli je na světě pouze jediný člověk, kterého nenávidím. A ty ho na 100% neznáš.

tvojí hroší kůži bych někdy potřeboval
hroší kůži nemám, ale prošla jsem celkem dost intenzivním výcvikem, takže v případě potřeby jsem tvrdá jako kámen. Smůla, co?

PS: Jestli se cejtíš, můžeš mi to nablít do ksichtu v neděli. Jestli máš teda odvahu. O čemž silně pochybuju.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 08:43
- Nahlásit

Moooorgeeeeeen

denyk
kdepak bydlíš, že u vás nasněžilo?? já na severu a níc.

já taky na sevéééru f Jizerkách ..nasněžilo ale jen cca 1-2 cm a to se chytlo k ledu a už to neklooože... zaplátpánubohuzatymilodary bo fčéra to bylo fakt vo zlomení celýho čééka

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 08:50
- Nahlásit

Fajka

f Jizerkách
tak to nejseš daleko

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 08:56
- Nahlásit

denyk
no jooo vy ste ten šluknovskej výběžek že jooo ???
třá bude někdy příležitost se potkat na nějaký akci u nás na sevéééru

inu
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 09:01
- Nahlásit

střípky z Inugoya

*humánní pregnyl

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 09:05
- Nahlásit

Fajka

a copak tám aukcujete? .
Já potřebuju tocho mýho srnce sociálizovat, bo je trochen asociál, protože má kolem sebe samý fenky

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 09:11
- Nahlásit

denyk
a copak tám aukcujete
nooo do Liberce na smečku jezdíme na coursing, pak taky bejvá s Dogsand fun v Jizerkách dogtrekk no a pak když se domluví nějaká prochajda tak se někde sčuchnem

tocho mýho srnce sociálizovat, bo je trochen asociál, protože má kolem sebe samý fenky
my sme taky fenka a asociál k temu
ale hele dyž má f únoru dorazit tak Ešuska do Betřichova, nechceš se srnečkem doraziti téééž?

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 09:16 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Fajka

tak dogtrekk říkáš....jo já zvládnu nejvíc 15km, to byste mě museli někde nechat (nejlépe v putyce) a zrzouna vzít sebou dál

Já jedu zítra do Ústí na objednávku tého špitalandéru-slepáku....takže nefím, myslím, že v únoru budu odtučňovat ve špitále a pak doma...takže bych teoreticky na jaře mohla zvládnout i víc než 15km, když budu o 5kg lehčí

inu
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 09:17
- Nahlásit

denyk
.takže bych teoreticky na jaře mohla zvládnout i víc než 15km, když budu o 5kg lehčí

to přece není otázka hmotnosti, ale trénovanosti

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 09:21 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

denyk
....jo já zvládnu nejvíc 15km, to byste mě museli někde nechat (nejlépe v putyce) a zrzouna vzít sebou dá
hele neříkej dvakrát...ti vrznu svojí pruhatici a spočinete spolu v hospodě a já to dojdu se srncem... já mám opačnej problém já bych i chodila ale nemám na to matrijááál

jedu zítra do Ústí na objednávku tého špitalandéru-slepáku....takže nefím, myslím, že v únoru budu odtučňovat ve špitále a pak
ajooo vlastněěě ty máš v únoru na programu okouzlování dochtorů no tak třá pak na tu Pecku dyby se vám chtělo doraziti ntřá jen na kukandu na jeden den

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 09:27
- Nahlásit

to přece není otázka hmotnosti, ale trénovanosti

jo ale lehčím se chodí líp

Fajka
hele neříkej dvakrát...ti vrznu svojí pruhatici a spočinete spolu v hospodě a já to dojdu se srncem... já mám opačnej problém já bych i chodila ale nemám na to matrijááál

asi Murphyho zákon
každopádně dík za pozvání

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 09:30
- Nahlásit

denyk
zas ale na kopcích plápolaj ve větru

asi Murphyho zákon
hmmmmmmm prááávě

každopádně dík za pozvání
je to dalekoo třá vám to výjde

inu
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 09:30
- Nahlásit

denyk

to určitě jo, ale motor dělají svaly Sušinka bez svalů moc daleko nedoleze

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 10:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

Až na věky věkůůůch rááááááámštááááááájn

ááá ááááááá hned je mi lépe u srdénka

tak jooo RRRÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN AŽ NA VĚKY VĚKŮCH

(kucí asi zrovinka fstali, že sou v nedbalkách )

tetkon ešče trochu tepla.... aby byla Fajfka spokojená

přiložili zrovna Tildu ,prej má dobrou výhřevnost, to by mohlo zajímat Čííííífa

jsem se byla podívat na lékařskou vědu, pí dochtorka shledala, že jsem zdráva . O hlavě ale nikdo nehovořil.

Copa ste tu děcka vyráběli?? No jdu se číhnout.

denyk

Morgen,
(po Ramštajnovsku

taky šikovná, taky šikovná. Takhle se mi to lííbí

Fajka

a asociál k temu

nemluf vo ni tagle jo?

...ti vrznu svojí pruhatici a spočinete spolu v hospodě

pro todle jí oblibuju!! Miluju hospodský psi

inu
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 10:55 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

PetraK
Copa ste tu děcka vyráběli?? No jdu se číhnout.

radši snad ani ne, přecedo

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:24
- Nahlásit

inu
radši snad ani ne

aha. no děcka, děcka.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:27
- Nahlásit

PetraK
aha. no děcka, děcka.
hele co s nima uděláme??
pošlem je do pracovního lágru spolu..aby si to tam při práci mohli vyřikat a dělali při tom něco užitečnýho

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:36
- Nahlásit

Fajka

pošleme je do dolů. Semka:

http://www.youtube.com/watch?v=NXqEMuXGK08

tady těch šest trpaslíků potřebuje nutně pomoct

tjo já nevim co s tim?? Co to rozehnat jako demonstraci?

nebo jako slepák? S tim by nám mohla pomoct tadykle denyk má s tim zkušenostě už

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:40
- Nahlásit

PetraK

jako myslíš ledovat, kapačky, nedat najíst ani napít....

Já se do toho plést necí, bo nevímco se stalo a hlavně vás nějak moc neznám....mně stačila diskuze o EO...rychle bych zmizela

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:40
- Nahlásit

PetraK
tady těch šest trpaslíků potřebuje nutně pomoct
blbááááááááááááááááááááááá!!!!!!
hele a s toudemonstrací to nejni špatnej nápad..nejdřív do dolů tak se hunavěj a začpiněj a pak jako tu demonstracu polééét studenooo vodooooo...
myslím že by schladli voba dva

denyk nevím nevím..je tu celkem nová, aby se nám nestrhla bo todle bude asi makačka

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:42
- Nahlásit

denyk
Já se do toho plést necí
no to nedělej rozhodně...to nedoporučuju....bo bys dopadla jak já..voni se mezi sebou poperou a pak se dovíš, že jááá za to můůžu

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

ledovat, kapačky, nedat najíst ani napí

vona tu fakt dost chyběla

Fajka

blbááááááááááááááááááááááá!!!!!!

proč? lidijové si prej maji pomáhat, tak by se to spláchno z jedný vody načisto. A kdo by moc zlobil, tomu by dala Sněhule na prdel

demonstracu polééét studenooo vodooooo...

a nejni to přirození co se polévá studenoooo vodoooo?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:45
- Nahlásit

Fajka
pošlem je do pracovního lágru spolu..
tady, já já já potřebuju levnou pracovní sílu já já já. Spát můžou v kotci, ale musej si dodělat boudu. Doporučuju s dobrou střechou, páč do kotce prší.

<< 1 ... 1053 . 1054 . 1055 . 1056 . 1057 . 1058 . 1059 . 1060 . 1061 . 1062 . 1063 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání