Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:03
- Nahlásit

denyk

kašli na to - já vim, že to člověku nedá,ale prostě tam nelez no.

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:05
- Nahlásit

PetraK

ono mě to zas přejde už dám pokoj...

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:43
- Nahlásit

PetraK
dífče dífče a to nevíš, že se už dáávno říká: Přání otcem skutečnosti?

ale jenom ty negativní, ne? Na práci to jaksi nefungá
Jinak hlásím, že dnes mě též dvakrát ujela kopyta, venčit Olafáka byla vyložená radost

denyk
že tu začínám být populární ...

vítej do klubu

Nevím sice, o co jde v tvým případku, ale...

Bacha na flamy, nedaj se vyhrát a cca 90% konverzací na netu flamy jsou. Páč každej vše filtruje přes svoje "IMHO" a není schopen pochopit, že ten druhej stejnou věc vidí jinak a že žádnej názor není ta jediná absolutní pravda na světě.
Z takovejch diskuzí je čék akorát naštvanej a votrávenej, takže jak říká Ešuska, je lepší tam nelízt, i když je to zatraceně těžké, protože jeden to má v sobě se neustále obhajovat.

Kuboj k tomu má jedno takový moudro: na všechno musí být dva. I na todle, takže, když zkusíš vysvětlit tvůj postoj a druhá strana to nehodlá akceptovat, tak máš pak jen dvě možnosti. Buď se do krve porubat, ale to vede akorát k tomu, že máš po náladě a často si tím i můžeš rozbít nějakej vztah. A NEBO: si určit vlastní pravidla hry, například jít od toho a nechat lidi, ať si myslí, co chtějí. Tys to zkusila. A fakt nemá cenu se pořád dokola hájit.

Všechno ale taky záleží na Tvé nátuře. Já jsem cholerik, takže moje sebeovládání je velmi nízké a jsem naprosto IDEÁLNÍ kandidát na nesmyslné flamy. Prozatím jsem se dobrala akorát k tomu odkejvat protistraně všechno, co si o mě myslí (že jsem kráva, ničemu nerozumím, amatér, apod.) a jít od toho, což teda ideální moc není, ale už to nejsou ty hodiny a hodiny hádek ve snaze o sebeobhájení/ dělání advokáta chudejm.
Časem bych se ráda naučila flamy ignorovat úplně a nebo je useknout dřív, než vypuknou, ale občas je to impossible, zvlášť, když najednou zjistíš, že už zase flamuješ.. Ona hranice mezi debatou a flame je občas opravdu tenká

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:48
- Nahlásit

a z inugoye tu máme další heslo dne:

ingoy fish

V které je to řeči?

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:50
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Máme tři stupně nad nulou a začíná nám pomalu odtávat ledofka. Musím říct, že sem dlouho neviděla všechno "skleněný" a pohled to byl dost hnusnej
U nás venčí jak mužíček, tak synek, kterýho jsem nechala doma, páč by se ani nedostal k vlaku ( máme totiž posypaný jen silnice a nic víc). Já budu raději vařit a dělat domácí práce než bych si zopakovala včerejší cestu od vlaku k autu a od auta domů

Musím říct, že plesnifcům se ale ledofka líbí... blbnou na ní, kloužou se, dělají "smyky" a to vše s výrazem naprosté spokojenosti

inu
tři kroky vod baráku se Kuboj natáh i s nákupem. Vodnesla to funglnová přepravka a Kuboj má díru v ruce.
hlavně že si nic nezlomil... a jka moc velkou má díru? Jako já, když sem si rozbila hlavu o brýle?

Co je na tom ale "nejlepší" je, že tři vteřiny předtím řekl: "To je ale ledovka, na tom určitě někdo uklouzne a zlomí si nohu
když jsem totiž lezla k tý řece, tak pět vteřin předtím, než jsem hodila akvabelu, mě napadlo, že bych do ní mohla slítnout
ste věštecká dvojka

Bacha dámy na přání... plní se... zvlášť ty blbý
to je jasná věc, přece se ti nezačne plnit dobrý přání, to by si totiž mohla nakonec mít klidnej a pohodovej život

denyk
hned mě tady po ránu nadzvedli a to jsem včera už mlčela, velebnosti.....
nejjednodušší rada... už tam nelízt a ani nikam jinam, kde je podobný téma

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:53
- Nahlásit

brut
a jka moc velkou má díru? Jako já, když sem si rozbila hlavu o brýle?

ona ta přepravka praskla a on se napích na jednu tu hranu a ještě se dodatečně pořezal.. ale nic vážnýho, teda jako myslím hlubokýho.. akorát krve jak z prasete, ale to ze mě teklo taky, když jsem spadla do tej vody. Navíc to má na levičce, takže ho to moc neomezuje.

ste věštecká dvojka
ne, jsme ukázkovej párek jelit

přece se ti nezačne plnit dobrý přání, to by si totiž mohla nakonec mít klidnej a pohodovej život

ty dokážeš čéka tak hezky povzbudit takhle po ránu

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:55
- Nahlásit

inu
ingoy fish
V které je to řeči?

hotntotština

Časem bych se ráda naučila flamy ignorovat úplně a nebo je useknout dřív, než vypuknou, ale občas je to impossible, zvlášť, když najednou zjistíš, že už zase flamuješ.. Ona hranice mezi debatou a flame je občas opravdu tenká
fakt je nejjednodušší se těhle "debat" neůčastnit nebo napsat jen svůj pohled na věc, max dodat nějakou podrobnost, pokud se někdo zeptá a víc se tím nezaobírat.... chvíli mi trvalo, než sem se to naučila a teď ač spoustu věcí přečtu, tak se ani nenamáhám reagovat a když už, tak jen tou jednou "větou" a jdu pryč ( ovšem reakce si vždycky přečtu, jsou dost poučné a hlavně ukazují nejen druhý pohled na věc, ale i projev a povahu protějšku)

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:57
- Nahlásit

inu
takže já vlastně "flámuju" však, vím, že kdybych byla drsné hnedlo vod začátku tak by mě nechali bejt
ale huš jsem to vyřešila po sfém

a bacha na tý ledý

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 09:59
- Nahlásit

brut
já jsem se jen chtěla informovat, nebyla to správná cesta....chybama se člověk učí, jsem pořád naivní (asi ještě nejsem tak stará jak si myslím )

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:01
- Nahlásit

inu
přepravka praskla a on se napích na jednu tu hranu a ještě se dodatečně pořezal.. ale nic vážnýho, teda jako myslím hlubokýho..
ufff, aspoň že tak

akorát krve jak z prasete
to znáááám... z hlavy bylo krve, že jsem měla zakrvácený gatě, bundu, mikinu, co jsem měla pod ní a ještě byl mužíček zaprasenej a cestička k vrátkům krásně červená ( navíc, jak beru prášky na ředění krve, tak tekla fakt dost fest, ale musím říct, že srážlivost mám dobrou, po ochlazení se rána začala zatahovat sama)

Navíc to má na levičce, takže ho to moc neomezuje
tak to je dobrý, i když dost protivný a chvílema i bolestivý ... ho polituj za mě

ne, jsme ukázkovej párek jelit
ale néééé, krásně ste si to přivolali

ty dokážeš čéka tak hezky povzbudit takhle po ránu
já vííííím

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:02
- Nahlásit

brut
fakt je nejjednodušší se těhle "debat" neůčastnit nebo napsat jen svůj pohled na věc, max dodat nějakou podrobnost, pokud se někdo zeptá a víc se tím nezaobírat...

to máš těžký, protože prostě napíšeš svůj pohled na věc a najednou zjistíš, že je to vlastně flame. A to na počátku ani nemusel být zlej úmysl.

( ovšem reakce si vždycky přečtu, jsou dost poučné a hlavně ukazují nejen druhý pohled na věc, ale i projev a povahu protějšku)

vidíš a tohle já třeba za bernou minci moc brát nechci, protože na internetu se většina lidí chová "nestandardně".

Pamatuju na jednoho člověka na jiným serveru proti němuž jsem já ještě kvíteček líbezný a každý, kdo ho potkal v reálu (já teda ne), tak říká, že milejšího a pohodovějšího člověka nezná.

On skoro každej ve virtuálnu pouští ven svoje démony, právě proto, že tím máloco riskuje. Z očí do očí si většinou podobné věci vůbec nedovolí a nebo se taky pohádají ale "kultivovaněji".

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:03
- Nahlásit

denyk
já jsem se jen chtěla informovat, nebyla to správná cesta....
ale byla... jen nesmíš reagovat na vše a moc dlouho Jak jinak by jsi měla k informacím přijít, kdyby si se neptala?

chybama se člověk učí, jsem pořád naivní (asi ještě nejsem tak stará jak si myslím )
tak to sme dvě ... taky bych řekla, že ve svejch letech budu mít rozum a zatím houbeles

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:08
- Nahlásit

denyk
však, vím, že kdybych byla drsné hnedlo vod začátku tak by mě nechali bejt

to nemusí bejt tak úplně pravda. Když je hned od začátku "vyfakuješ", musíš počítat s mnohem intenzivnější odezvou a potom být dost silná na to, abys to ustála.
Nevím, jak dlouho jsi tady na serveru, ale je pravda, že nováček se občas nestačí divit. Někteří matadoři už mají navyklý určitý způsob reagování a i těm, kdož sem přijdou naivně a bez zlého úmyslu dokážou docela zatopit. A to ani nezmiňuju Psíčka

brut
. z hlavy bylo krve
no ja, hlava a prsty tečou fest...

. ho polituj za mě
aby si na to nezvykl

ale néééé, krásně ste si to přivolali
já si chci přivolat i něco dobrýho

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:11
- Nahlásit

inu
to máš těžký, protože prostě napíšeš svůj pohled na věc a najednou zjistíš, že je to vlastně flame. A to na počátku ani nemusel být zlej úmysl.
jo, v tomhle pohledu na věc máš pravdu.... navíc v místních diskuzích to bude flame skorem vždycky

vidíš a tohle já třeba za bernou minci moc brát nechci, protože na internetu se většina lidí chová "nestandardně".
promiň, sem to blbě napsala.... tam nemělo být ale i projev a povahu protějšku) , nýbrž projev a myšlení protějšku ( mi do toho kecá synek tak se nesoustředím a píšu krávoviny ( povahu řešil on v rámci občanky)

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:15
- Nahlásit

brut
jo, v tomhle pohledu na věc máš pravdu...

no jo, vlastní zkušenost... prostě mě přijde, že někdy lidi už rovnou předpokládají to nejhorší, že jsi přišla jen provokovat, kritizovat a kdo ví co ještě, a už to jede.

Opravdu nejlepší skutečně je se do toho vůbec nepouštět.. no, snad se k tomu časem dohrabu taky...

promiň, sem to blbě napsala...
šiš za co se omlouváš? ostatně na tom šprochu bylo pravdy trochu. Když se někdo projevuje jako tydýt virtuálně, budeš stát o to se s ním družit v reálu? Nebudeš. Podvědomě si k němu přiřadíš, že je to vůl a pokud se nestane nějaká okolnost, která by ukázala, co je zač, tak sama od sebe těžko budeš věřit v jeho "dobro" nebo jak to napsat.
Svým projevem zde se nálepkujeme sami. Proto se spousta lidí programově chová jako všemilující, jen aby si nezavírali ta vrátka dopředu.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:16
- Nahlásit

inu
no ja, hlava a prsty tečou fest...
jak říkala cérka... ještě že člověk má tolik krve

aby si na to nezvykl
to nééé, jen se mu možná trochu uleví na dušičce, že není nešika sám

já si chci přivolat i něco dobrýho
jooo holka, na to musíš mít véééélmi pozitivní myšlení ( to je nejdůležitější, to funguje, ostatní je jen doplněk ).... musíš na svět koukat skrs růžové brejličky, musíš bejt sviňa převlečená za modelku a navíc ještě musíš mít pevný nervy a dobrej žaludek... pak máš nějakou šanci, jinak holt budeš moc přivolávat stále stejný prd jako teď

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:16
- Nahlásit

On skoro každej ve virtuálnu pouští ven svoje démony, právě proto, že tím máloco riskuje. Z očí do očí si většinou podobné věci vůbec nedovolí a nebo se taky pohádají ale "kultivovaněji".
tak a vo tom to je
inu
A to ani nezmiňuju Psíčka
jo psíčka jsem tu dlouho neviděla...kupodivu ikdyž jsem byla ve stejné diskuzi, nikdy se do mě nenavezl

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:20
- Nahlásit

brut
jak říkala cérka... ještě že člověk má tolik krve

no, ale jak ztratíš víc jak litr, tak už si rovnou kopej jámu

to nééé, jen se mu možná trochu uleví na dušičce, že není nešika sám
mě teda nikdo nelitoval dokonce brácha neustále prohazuje: tak co, nepůjdeme si dneska zaplavat do řeky? Ale ne, myslím, že je překvapilo, jak jsem to vzala a mě to taky docela překvapilo

ooo holka, na to musíš mít véééélmi pozitivní myšlení
zas něco, na co nemám kvalifikaci

denyk
nikdy se do mě nenavezl
on má radši květinový záchranářky, takže si budeš muset ještě vylepšit kvalifikaci

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:23
- Nahlásit

inu
no jo, vlastní zkušenost... prostě mě přijde, že někdy lidi už rovnou předpokládají to nejhorší, že jsi přišla jen provokovat, kritizovat a kdo ví co ještě, a už to jede.
hlavně někteří to dokáží dotáhnout skorem do absurdna

Opravdu nejlepší skutečně je se do toho vůbec nepouštět.. no, snad se k tomu časem dohrabu taky...
já už se k tomu dohrabala.... nejsem člověk, kterej by se rád hádal a to ani virtuálně ani přímo a tady bují dobré podhoubí na hádky, takže chodím a hlavně reaguju jen tam, kde tohle nehrozí...zkrátka si mooooc vybírám

šiš za co se omlouváš?
za to, že když reaguju na něco, tak se mám soustředit a ne ještě rozebírat se synkem občanku, páč pak píšu jak ouplnej blb a ne jen poloviční

Když se někdo projevuje jako tydýt virtuálně, budeš stát o to se s ním družit v reálu? Nebudeš. Podvědomě si k němu přiřadíš, že je to vůl a pokud se nestane nějaká okolnost, která by ukázala, co je zač, tak sama od sebe těžko budeš věřit v jeho "dobro" nebo jak to napsat.
v tomhle máš pravdu, i když já sem vždycky chtěla poznat i ty, co píšou jak kokoti... přesně kvůli tomu, že to může být jen nepochopený psaný slovo ( bohužel, se většinou potvrdilo, že psaný projev byl výsledkem jejich kokotění, které bylo i v reálu)

Svým projevem zde se nálepkujeme sami. Proto se spousta lidí programově chová jako všemilující, jen aby si nezavírali ta vrátka dopředu.
v tom máš stoprocentní pravdu, ale kdyžpak určité lidi sleduješ dýl, tak se stejně nedokážou furt přetvařovat a vyleze "ven" ta skutečná povaha...

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:29
- Nahlásit

brut
hlavně někteří to dokáží dotáhnout skorem do absurdna

ani nemluv

nejsem člověk, kterej by se rád hádal a to ani virtuálně ani přímo a tady bují dobré podhoubí na hádk
no, to je ale proto, že lidi obecně nehledají místa, kde by se sami mohli něco naučit, spíš hledají místa, kde by mohli poučovat jiné.

za to, že když reaguju na něco, tak se mám soustředit
hele, ženo, ty bys přece měla zvládat deset věcí najednou

i když já sem vždycky chtěla poznat i ty, co píšou jak kokoti..
jo, tohle mi taky jeden čék řekl. Že ho zajímalo, co jsem zač. A na tuty vím, že zpočátku jsem byla taky spíš ve škatulce "koko". Jenže pak přijdou situace, který to všechno hezky vytříděj

bohužel, se většinou potvrdilo, že psaný projev byl výsledkem jejich kokotění, které bylo i v reálu)

aah, ty jsi mi teď krásně zvedla náladu, to je tak pěkná věta
Hm, navíc to na mě docela sedí...

v tom máš stoprocentní pravdu, ale kdyžpak určité lidi sleduješ dýl, tak se stejně nedokážou furt přetvařovat a vyleze "ven" ta skutečná povaha...
jo, jo a mě to přijde docela pokrytecký, ale možná je to naopak diplomatický? Rozhodně jsou takové typy populárnější než já

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:36
- Nahlásit

denyk
kupodivu ikdyž jsem byla ve stejné diskuzi, nikdy se do mě nenavezl
to buď ráda, on umí bejt setsakra hnusnej... i když já s ním taky nikdy žádnej problém neměla

inu
no, ale jak ztratíš víc jak litr, tak už si rovnou kopej jámu
ještě nemusíš, spíš o kopání někoho popros

mě teda nikdo nelitoval
tady jo

dokonce brácha neustále prohazuje: tak co, nepůjdeme si dneska zaplavat do řeky?
pacholek

Ale ne, myslím, že je překvapilo, jak jsem to vzala a mě to taky docela překvapilo
Si velká a šikovná, tak proč seš překvapená?

zas něco, na co nemám kvalifikaci
to se dá naučit... jen se musíš k tomu odhodlat

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:40
- Nahlásit

brut
to buď ráda, on umí bejt setsakra hnusnej... i když já s ním taky nikdy žádnej problém neměla

to umí, ale on se podle mě zaměřuje akorát na určitý typy lidí..

eště nemusíš, spíš o kopání někoho popros
nás učili, že jak ztratíš litr, tak hotofson, že ti pak splasknou cévy a ani transfúze už to nenavrátí...

pacholek
ne, on prostě viděl, že z toho nejsem.. že z toho nevyvozuju žádný závěry, takže ví, že může

Si velká a šikovná, tak proč seš překvapená?
páč jsem mohla reagovat všelijak. Měla jsem za sebou na psychiku poměrně náročný svátky, zrovna není úplně nejlepší období.. prostě jsem se mohla litovat nebo co já vím, třá brečet, nebo se vztekat, že jsem utopila foun.. ale nic.. vůbec žádný emoce a to je u mě divný

to se dá naučit... jen se musíš k tomu odhodlat

a vy už to, pani, umíte?

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 10:47
- Nahlásit

inu
ani nemluv

no, to je ale proto, že lidi obecně nehledají místa, kde by se sami mohli něco naučit, spíš hledají místa, kde by mohli poučovat jiné.
bohužel, to je pravda pravdoucí ...a proto nemusím být jejich protěškem

hele, ženo, ty bys přece měla zvládat deset věcí najednou
to jo, ale někdy zvrtám už tu druhou

jo, tohle mi taky jeden čék řekl. Že ho zajímalo, co jsem zač. A na tuty vím, že zpočátku jsem byla taky spíš ve škatulce "koko". Jenže pak přijdou situace, který to všechno hezky vytříděj
přesně tak.... poznáš a buď zařadíš opravdu do škatulky "kokot" nebo do šktulky "trůpka" či jiné podobné

aah, ty jsi mi teď krásně zvedla náladu, to je tak pěkná věta
raději jí po sobě nečtu, páč bych mohla být červená až za ušima

Hm, navíc to na mě docela sedí...
na tebe,co blbneš?

jo, jo a mě to přijde docela pokrytecký, ale možná je to naopak diplomatický? Rozhodně jsou takové typy populárnější než já
holka, co blbneš? Tohle je to nejhorší, čím se člověk může prezentovat a ukazovat... tvůj styl je stále stejný jak v písemné formě tak přímo v kontaktu

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:02
- Nahlásit

Ramštááááájn,
máme tu kalamitu , od půlnoci doted nešel proud, všechno je zalitý 2 cm ledu, z lesa se ozývaj zvuky jak dyž kácí dřevorubci jeden strom za druhým

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:05
- Nahlásit

Já su stejná kjáva jak na netu, tak v reálu...takže žádný moudra ode mně nečekejte

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:08
- Nahlásit

inu
to umí, ale on se podle mě zaměřuje akorát na určitý typy lidí..
a nebo na lidi, kteří se ho nějak dotknou nebo "nabourají" jeho názory a představy

nás učili, že jak ztratíš litr, tak hotofson, že ti pak splasknou cévy a ani transfúze už to nenavrátí...
nás učili že naprostý hotofson je u dvou litrů, ale u litru je to hraniční ... lidi omdlévají, ztrácejí orientaci atd, dochází k dlouhodobému narušení orgánů, ale stále se dá dát vše do pořádku...synka učej to samý

ne, on prostě viděl, že z toho nejsem.. že z toho nevyvozuju žádný závěry, takže ví, že může
sem to myslela jako vtip a ne nadáfku

Měla jsem za sebou na psychiku poměrně náročný svátky, zrovna není úplně nejlepší období.. prostě jsem se mohla litovat nebo co já vím, třá brečet, nebo se vztekat, že jsem utopila foun.. ale nic.. vůbec žádný emoce a to je u mě divný
myslím, že uvnitř si silnější než si myslíš a než se ti zdá... jen to prostě nevidíš

a vy už to, pani, umíte?
jestli myslíš pozitivní myšlení, tak to umím, jinak bych byla ouplně někde jinde než sem

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:10
- Nahlásit

Fajka
máme tu kalamitu , od půlnoci doted nešel proud, všechno je zalitý 2 cm ledu
u nás konečně začala obleva a led se pomalu rozpouští.... jenže na večer hlásí to samé, takže teď čekáme, až povolí všechen na dvorku a synek ho půjde "odmést"

z lesa se ozývaj zvuky jak dyž kácí dřevorubci jeden strom za druhým
to bude šílená kalamita, až se zjistí, kolik stromů ledovou slupku neustálo.... se bojím, kolik stromů "zařve" v chatě a doufám, že to nebude tak hrozný

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:29
- Nahlásit

brut
..a proto nemusím být jejich protěškem

no to ani nikdo nechce ALe takovejch je fakt málo..

raději jí po sobě nečtu, páč bych mohla být červená až za ušima
ze životního moudra? Těžko

na tebe,co blbneš?
Je to tak, pani. Nálepka "koko" mi sedí uprostřed čela..

tvůj styl je stále stejný jak v písemné formě tak přímo v kontaktu
asi bych měla napsat.. bohužel

a nebo na lidi, kteří se ho nějak dotknou nebo "nabourají" jeho názory a představy

mě přijde, že poslední dobou miluje výhradně záchranářky ;)

synka učej to samý
dobrý, můžu teda krvácet o něco déle

myslím, že uvnitř si silnější než si myslíš a než se ti zdá... jen to prostě nevidíš

asi jo.. tak jednou za sto let

í, tak to umím, jinak bych byla ouplně někde jinde než sem

Ich gratuliere und závidě

denyk
Já su stejná kjáva jak na netu, tak v reálu...takže žádný moudra ode mně nečekejte

hele, pani, vy jste se tu vyloupla teprvá nedávno, tak koukejte do řady, páč jsou tu jinší, zasloužilý kráfy, třá já

brut
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:39
- Nahlásit

inu
no to ani nikdo nechce ALe takovejch je fakt málo..
ještě aby chtěl

ze životního moudra? Těžko
i z toho... aneb jak říkají harantííí "to je hrozný, když máš zase pravdu", raději se neptám, kdy sem jí jako měla mít, hlavně, že to vědí oni

Je to tak, pani. Nálepka "koko" mi sedí uprostřed čela..
ále prdlajs... jestli by to tak bylo, tak sem jelen a musím říct, že sem se před chvílí koukala do zrcadla a paroží sem tam neviděla

asi bych měla napsat.. bohužel
nebo spíš bohudík, páč pak člověk ví, že si nemusí dávat pozor na kontakt s tebou

mě přijde, že poslední dobou miluje výhradně záchranářky ;)
možná že se trochu usměrnil a není zase až tak za netýkafku jako dřív, ale silně o tom pochybuju

dobrý, můžu teda krvácet o něco déle
ale jen o něco, jinak si musíš zajistit vykopání díry v zemi

asi jo.. tak jednou za sto let
to bych neřekla, jen máš stále snahu se podceňovat a tím pak máš pocit, že jednou to vyjde, ale pak zase ne...

Ich gratuliere und závidě
není co, taky sem se to musela naučit....a já fakt moc chtěla. Proto vím, že naučit se to může každý

denyk
inu
Já su stejná kjáva jak na netu, tak v reálu
páč jsou tu jinší, zasloužilý kráfy, třá já
a chutná vám travička, seno a jiné dobrůtky, co přežvýkafci milují?

inu
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 11:45
- Nahlásit

brut
aneb jak říkají harantííí "to je hrozný, když máš zase pravdu"

Jehehéééé a víš, jaká švanda je, když ti to někdo řekne po letech?

paroží sem tam neviděla
paroží by ti musel nasadit mužíček, vono to jaksi samo.. neroste

a koko-ům uprostřed čela koko taky neraší, bo jinak bys je poznala hnedle

páč pak člověk ví, že si nemusí dávat pozor na kontakt s tebou
jakože víš, na čem jsi? Bacha na to, zjišťuju, že ani to není pravda...!

to bych neřekla, jen máš stále snahu se podceňovat a tím pak máš pocit, že jednou to vyjde, ale pak zase ne...

nevim, no, myslet si o sobě, že jsem kingoška Libuna, to mě nikdá nešlo..

a já fakt moc chtěla.
neříkám, že to nejde, ale že je to strašně těžký, páč jeden jaksi nemá tlačítko reset

a chutná vám travička, seno a jiné dobrůtky, co přežvýkafci milují?

hele, já jsem přece fijalová a ty žerou něco jinýho

<< 1 ... 1044 . 1045 . 1046 . 1047 . 1048 . 1049 . 1050 . 1051 . 1052 . 1053 . 1054 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání