| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:46
- Nahlásit
PetraK
a nejni to přirození co se polévá studenoooo vodoooo?
no a??????? dyk píšeš sama!!!
, tak by se to spláchno z jedný vody načisto
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:48
- Nahlásit
Fajka
že jááá za to můůžu
tak pardón, že mě vadí listovní tajemství
PetraK
o děcka, děcka.
mě je to u prdele, přecedo, není to nic novýho. To, že jsem nejzlejší na světě a není na mě ani nit dobrá, to už tu bylo několikrát... Možná by ses měla posunout a udělat mě v Pekle nějaký místo
No nic, děcka, jdu, mám toho moc..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
levnou pracovní sílu já já já.
ty máš děcko! Můžeš použít to! Má to tu výhodu, že má malý prstíky, ty se vlezou fšade.
já nemám nic, tak když už teda ne do dolů, tak k Ešusům. Potřebuju minimálně zničit čokla, už se zas převlík za pískací konvici, páč mu hárá ta jeho čůza Anželýna Džolí Naščestí, naščestí bydlej ve vedlejším vchodu, mít ju v baráku, asi mě šlehne.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:54
- Nahlásit
kachna_
tady, já já já potřebuju levnou pracovní sílu já já já. Spát můžou v kotci, ale musej si dodělat boudu. Doporučuju s dobrou střechou, páč do kotce prší.
no tak to ti tam pošlem voba...čífa i se střesní krytinou co nám tu zbyla... vystačí na celej kotec aby se nmuseli prát vo malou boudu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:55
- Nahlásit
PetraK
ty máš děcko! Můžeš použít to! Má to tu výhodu, že má malý prstíky, ty se vlezou fšade.
Dítě nemá sílu a když mu půjčím motorovku, může se snadno stát, že o ně přijde. Inu je vědec, když přijde o prstíky, tak to neva, páč stejně pracuje hlavou
Potřebuju minimálně zničit čokla, už se zas převlík za pískací konvici, páč mu hárá ta jeho čůza Anželýna Džolí
hárá mi Beska a Mája
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:55
- Nahlásit
toš nevíš, že dětská práce je trestná? žiješ f Číně, bo co? (já teda jó samej tdpajslík to tady je :mad
za pískací konvici, páč mu hárá ta jeho čůza Anželýna Džolí
to je koneeeeeeeeeec pískací konéf
taky nás to čeká, co 14 dní....zase chudáček zhubne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:57
- Nahlásit
inu
mě je to u prdele, přecedo
hele je mi do toho prt a naprostý kulový vo tom vím, to jako bez debaty, ale .... nejni škoda něco tak moc hrotit?? Zvlášť takhle na dálku a esli sem to pochopila tak rozdrobený na víc místech? Všechny věci kolikrát vyzní dost jinak totiž, než by vyznít měly. Těžko si půjdete sednou na kafe, když jste každej na jiným konci republiky,ale co tydlifoun? Předpokládám,že se už nějakou dobu znáte, máte fstach nějakej, takhle jak to vedete je to jízda k nám dolů. Ne do prdele, odtama se to ešče dá votočit, ale do pekel, odtama už se to nedá.
a jdu, jdu,
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:00
- Nahlásit
PetraK
klít pani bodu mít příležitost ted v neděli si to říct z voka do voka bo jedou na společnou akci....
přemejšlím esi mám přibalit ku svačíně čífoj aj lékárničku....???
tu novou samo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:02
- Nahlásit
Fajka
nmuseli prát vo malou boudu
marný, stejnak se budou prát
kachna_
Dítě nemá sílu a
tsss, dítě nemá sílu jo?? a jak to že tak držej křečovitě na dlouhejch vlasech a nedaj se vodtrhnout??
když mu půjčím motorovku, může se snadno stát, že o ně přijde.
ne, je schopná, když jí půjčíš motorovku, rozřeže vám domeček na puzzle
hárá mi Beska a Máj
pošleme tam hošíčka, von to šécko roztříská! (ešče se holky mydlijou? )
denyk
pískací konéf
no to je na facku tohleto. On ztichne když zařvu : Drž zobák idiote, ale.... jak to asi tak vnímaj sousedi, že jo? Si řikaj... chudák manžel, vona na něj tagle......
zase chudáček zhubne
tak to u nás nehrozí, páč miska, miska ta je zatim nadešécky Anželýny. Džolí nedžolí, lososa se zeleninou vdechnul hned z první, páč.... co kdyby na to konečně došlo, tak aby byl v kondici, že áno
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:07
- Nahlásit
PetraK
no to je na facku tohleto. On ztichne když zařvu : Drž zobák idiote, ale.... jak to asi tak vnímaj sousedi, že jo? Si řikaj... chudák manžel, vona na něj tagle......
ahá tak takhle na něj, já mu ještě nikdy nevynadal, tak proto...a co na to Martha Kubišová?
tak to u nás nehrozí, páč miska, miska ta je zatim nadešécky Anželýny. Džolí nedžolí, lososa se zeleninou vdechnul hned z první, páč.... co kdyby na to konečně došlo, tak aby byl v kondici, že áno
tak to mu musím frajérovi taky vysvětlit....že kdyby byla svolná, aby byl v kondici....mám se ješče co učit tadyk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:08
- Nahlásit
Fajka
t ted v neděli si to říct z voka do voka
aj jaijaijáááááá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:11
- Nahlásit
PetraK
a jdu, jdu,
bojíš se, že dostaneš po palici i ty? To mě všichni máte za to, co Číf?
nejni škoda něco tak moc hrotit?? Zvlášť takhle na dálku a esli sem to pochopila tak rozdrobený na víc místech? Všechny věci kolikrát vyzní dost jinak totiž, než by vyznít měly.
máš velkej kus pravdy, přecedo, jenže tady je jeden velikej problém - vůle. A víra.
Problém je totiž skutečně rozdrobenej, ale když to zatvrzele chceš vidět jen z tý jedný strany, tak co má podle tebe cenu řešit? Jak chceš někomu vysvětlit, že je všechno jinak, než se zdá, když má svůj názor, kterej považuje za jedinou pravdu? Já už jsem na to stará, pořád dokola se obhajovat někde, kde nikdo ani nechce poslouchat. Proto jsem napsala, že je mi to u prdele.
Ono mi to totiž ve skutečnosti u prdele není, ale prostě jsem na to rezignovala. Dřív nebo později by k něčemu takovýmu dojít zákonitě muselo soudě podle mnoha faktorů, který jsou do toho zapojený.
Kdyby to Číf řešit chtěl, tak to řeší. Ale z toho, co tu vyvádí mám pocit, že mě chce prostě jenom "zasáhnout" a natřít mi to, protože jsem mu očividně něčím (?) ublížila natolik, že to není schopen rozchodit.
že se už nějakou dobu znáte, máte fstach nějakej,
heh, pro mě to bylo něco na způsob přátelství nebo jak tomu vy nahoře říkáte. A k tomu podle mýho patří dobré věci, ale i ty zlé. Mě do prdele poslalo tolik lidí, že kdybych si to brala osobně, už se nebavím naprosto s nikým a všichni jsou ti zlí. Ale tak to není.
je to jízda k nám dolů.
Owari da, pani. Už jsme dojeli..
,ale co tydlifoun
co tydlifoun? Taky mě napad, ale já momentálně můžu s jistotou už jen posílat SMSky. Bohužel se ukázalo, že novoroční koupel zanechala následky, v repráku chrčí, že rozumíš každý pátý slovo
PS: jak by se tobě poslouchalo, kdyby z tebe někdo dělal toho nejhoršího čéka pod sluncem i pod měsícem? neměla bys potřebu se hájit?
a už fakt jdu nebo mě Kohshi roztrhne
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
Fajka
přemejšlím esi mám přibalit ku svačíně čífoj aj lékárničku....???
tu novou samo
přibal tu starou, aspoň se využije.
PetraK
jak to že tak držej křečovitě na dlouhejch vlasech a nedaj se vodtrhnout??
maj lepkavý ručičky
(ešče se holky mydlijou? )
jo, ale dá se to vydržet
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
denyk
a co na to Martha Kubišová?
to je mi u zadní části těla, páč vona to poslouchat nemusí.
já mu ještě nikdy nevynadal
na ja, ale to se halt někdy musí prostě houknout, je to jako s dětima. Jinak si bude vynucovat, vynucovat, vynucovat. To jako ne že by hošíček náš nebyl spratek rozmazlenej, to zas ne, páč von je taková mrcha komunikativní, šécko vokecá. Ale je to odcamcať pocamcať.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:13
- Nahlásit
Fajka
klít pani bodu mít příležitost ted v neděli si to říct z voka do voka bo jedou na společnou akci....
fandíš si, já jedu nejpozdějc ve tři směr Brno a s tím, jak to bude dlouhý, nebude na nějakou debatu čas. Ani na tu s Kortišem, ani na jakoukoliv jinou.
A poznámku o lékárničce nechápu...
JDU!!!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:17
- Nahlásit
inu
fandíš si, já jedu nejpozdějc ve tři směr Brno a s tím, jak to bude dlouhý, nebude na nějakou debatu čas. Ani na tu s Kortišem, ani na jakoukoliv jinou.
A poznámku o lékárničce nechápu
jéééé to je škoda já myslela že poteče kref....
to měl bejt ftip pani..no nic rači du....
bo se do toho už fakt míchat nechci a NECHU se dohadovat...bo to stejnak nemá konce ani výsledku...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:22
- Nahlásit
Fajka
byl to dobrej ftip pani.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:22
- Nahlásit
kachna_
byl to dobrej ftip pani.
kuju paní....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
bojíš se, že dostaneš po palici i ty?
ne to se nebojím, ale jak píšu - vim prt a kulový.
Ale jednoho se bojím. Toho, že když něco napíšu, nevyzní to třeba tak jak mám na mysli .
Kdyby to Číf řešit chtěl, tak to řeší. Ale z toho, co tu vyvádí mám pocit, že mě chce prostě jenom "zasáhnout" a natřít mi to, protože jsem mu očividně něčím (?) ublížila natolik, že to není schopen rozchodit.
hele Prťka - já těžko, PŘETĚŽKO, k tomu můžu dodat něco OBJEKTIVNÍHO, páč vidím jen to, co tady vidím. Ale- tjo, když já nemyslím, že by Ti chtěl něco natírat, spíš je to o tom, že asi člověka dost zaskočí to místo, kams ho vyposlala. Přiznám se, že to zarazilo aji mě, no. Neznám pozadí celý tý věci, ale todle mě kapek šoklo, páč bych nepředpokládala, že když se takhle znáte, že zvolíš tudle cílovou stanici s tím, že navážno.
dobré věci, ale i ty zlé. Mě do prdele poslalo tolik lidí,
na ja, ale něco jinýho je to v osobní přestřelce face to face, kdy se dá spousta věcí ještě dodat, ale takhle naveřejno napsaný s dodatkem že to myslíš vážně - to z mýho pohledu vyznívá jinak, než ,když se budem hádat dokrve naživo. Vono hádky po SMS, emilu, diskuzi- to nejni vůbec dobře, chybí tam totiž spousta věcí, intonace, výraz gezichtu... spousta věcí vyzní totál jinak, tvrdějš. no.
jak by se tobě poslouchalo, kdyby z tebe někdo dělal toho nejhoršího čéka pod sluncem i pod měsícem? neměla bys potřebu se hájit
to bez debaty že měla.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:25
- Nahlásit
Plíhal:
tragédie ve skupině Elán:
Za vratama do garáže
pokousala doga Ráže
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:27
- Nahlásit
WIIIIIR LAUFEN AMOK, WIR LAUFEN AMOOOOOOK!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yo_iFgNofeo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:38
- Nahlásit
PetraK
ty vo*e!!!!!
si tu poslouchám ty svojí klidný tíchý písničky pak kliknu na tvů vodkaz a málem vypadnou tabulky z voken
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 13:36
- Nahlásit
Fajka
málem vypadnou tabulky z voken
es ist gůůůt, nicht war???
dobře se při tom běhá, uklízí a taky se při tom dobře ničej zákeřný Koleginnen ty vole, nesnášim ženský
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 13:37
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííííífe
Stále nějak nestíhám
denyk
kde bydlíš, sem s ním...teda enem jestli je domácí
domácí je je, ale dávám do ěnj mini množství alkeholu, takže ho můžou pít i malí harantíí
PetraK
nooooo a je to, Brůtice se nám dává taky na dráhu alkahůlika. Sem tu v dobrý společnosti, sem
ti nevím, asi ti budu muset přivézt ochutnat, aby jsi zjistila, že je to vaječňák pro dětičky, takže neobsahuje téměř žádný alkehůl, ale jen tresť
Štrůdlík budu dělat taky, ale nejdřív budou karbenátky z cizrny, fazolová pomazánka a rybička
Číííííf
Borůvko, už zase? Fakt se tam nevejdu?
mno, nevejdeš , ale aby si neřek, tak jsem dneska udělala vyjímku a rozšířila pozdrav cíleně i na tebe
Fajka
ježíš neznám snad nikoho kdo by v poslední době neblinkal máme tu asi novou tradici....
Kdo neble*e není Čech !
ti nevím, asi se ve mě víc projevujou moji předci, páč já už mooooc dlouho neblinkala
kachna_
Naše dítě už má za sebou paličskou premiéru . Narvala obal jednotlivě balených pytlíků s čajem do zapáleného hořáku plynového sporáku.
pane jooo Malá je šikulka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 13:46
- Nahlásit
Číííííf
Ešuska je poklad pravý,
nehádá se, šetří zdraví.
Štěká tady asi Lajka,
ne ne omyl, je to Fajka.
Copak dělá naše Janííí?
Musíme se mrknout za ní.
Brutice zas něco tvoří,
doufáme že neuhoří.
Denyk to je velká dáma,
tak sme rádi, že je s náma.
Čííííífe, ty můj hošíku,
dojdi rači pro kliku.
Tak já teda du, du, DU
koukám, že jsi nakažen básnickým střevem ... dej pozor, páč další nákaza je paličská, tak ať nepodpálíš barák
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 13:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
ale jen tresť
tak to je za trest
karbenátky z cizrny,
vono jí to zdravotní magoření ešče nepustilo
Štrůdlík
no a hlavně ho nejez tak v jednu v noci po žampuňskym. To fakt neni dobrej nápad.
. dej pozor, páč další nákaza je paličská
a ešče si zapomněla na nákazu rrrrramštajní a nákazu alkehůlickou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 14:19
- Nahlásit
PetraK
tak to je za trest
šak víš, že jsem skorem abstinent, tak snad si nečekala, že budu mít vaječňák plnej rumu?
vono jí to zdravotní magoření ešče nepustilo
nepustilo, ba naopak, od soboty se fakt papá moooc zdravě a navíc jsem zrušila mazlavý sejry a jakýkoli salámky ( mimo náplní třá štrůdlíkový)
no a hlavně ho nejez tak v jednu v noci po žampuňskym. To fakt neni dobrej nápad
nebuj, žampuský nepiju, nemám ho ráda ...si dám raději červené kvalitní vínko na krvinky
ešče si zapomněla na nákazu rrrrramštajní a nákazu alkehůlickou
ty jsou v pořadí
Nerada, ale taky se vyjádřím k diskuzi mezi Inu A Číífem..... nic nevyřešíte vzájemným štěkáním a napadáním na netu. Chce to se setkat přímo a vše si vyříkat. Pak teprve dělat závěry. Dokud tohle neuděláte, tak ve vás obou zůstane pachuť, zklamání a dost hluboká rána, která ovlivní Váš pohled nejen na sebe navzájem, ale i na další a navíc otráví i okolí.
Nevím o co jde a nechci to vědět... jen je mi líto, že dva v celku rozumný lidi si dokážou ubližovat tak, ajk to děláte vy dva..... a oba dva musíte vědět, že tady nevyřešíte vůbec nic
Fajka
vtip to byl dobrej a nápad ještě lepší, jen bych dala lékárničku loňskou, aby si nemusela kupovat hned další
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 14:21
- Nahlásit
Jo PetraK
chystám se do Práglu.... jednak musím do Motola a pak ještě na jedno vyšetření. Dám vědět, že by sme šli zase na kafíčko či na zmrzku, co říkáš?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 15:37 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
PetraK
Toho, že když něco napíšu, nevyzní to třeba tak jak mám na mysli
to už je riziko povolání...
hele Prťka - já těžko, PŘETĚŽKO, k tomu můžu dodat něco OBJEKTIVNÍHO, páč vidím jen to, co tady vidím. Ale- tjo, když já nemyslím, že by Ti chtěl něco natírat,
Hele, já ale nechci, aby mi kdokoliv dělal advokáta nebo soudce, já ti prostě jen chtěla vysvětlit, proč to tak hrotím..
a k tomu natírání.. já nevím, jaký je pro to správný slovní výraz, ale prostě tohle je typické chování někoho, komu šlápneš na kuří oko a on pak kolem sebe kope, nebo jak to říct.
na ja, ale něco jinýho je to v osobní přestřelce face to face, kdy se dá spousta věcí ještě dodat, ale takhle naveřejno napsaný s dodatkem že to myslíš vážně -
Pani, tohle souvisí s tím, jak máme kdo co nastavený. Nebudu tady nic rozmazávat, ale už jsem to psala = mám "dobrej" trénink. A ten spočívá v tom, že neexistuje na světě nic, co by mi kdokoliv ještě mohl (ať už právem či neprávem) říct/napsat, co bych si už nevyslechla od lidí (důležitost viz doplň si sám). Z toho důvodu, jediná věc, která by mě mohla přes internet skutečně uzemnit je rozchod. Kdejaká prdel, kosočtverec, lehká žena, kráva, to není vůbec nic novýho. Kdyby ta situace byla obrácená, byl by to pro mě akorát signál STOP k tomu, že jsem zašla příliš daleko.
Což není omluva, to jen na vysvětlenou, jak to mám nastavený.
Vono hádky po SMS, emilu, diskuzi- to nejni vůbec dobře, chybí tam totiž spousta věcí, intonace, výraz gezichtu... spousta věcí vyzní totál jinak, tvrdějš. no.
máš pravdu, přecedo.
Fajka
éééé to je škoda já myslela že poteče kref....
kdyby mě měla naštvat každá chujovina, už jsem dávno po mrtvici
brut
Nevím o co jde a nechci to vědět.
o chujovinu. O důležitejch věcech se totiž lidi obvykle nehádají
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 17:16
- Nahlásit
inu
jako já do toho vrtat už fakt nechcu bo bruuut má pravdu ale tohle:
a k tomu natírání.. já nevím, jaký je pro to správný slovní výraz, ale prostě tohle je typické chování někoho, komu šlápneš na kuří oko a on pak kolem sebe kope, nebo jak to říct.
spíš sedí na tebe ne? bo číf byl ten kdo sem hodil první poznámku o otci furátoj a ty si vybouchla jak parní kotel.... takže logicky šlápl on na kuří oko tobě ..to tak chápu teda.
no a pak píšeš (ted se mě to nechce hledat kde a jak přesně) že si zvědavá jestli si to číf bude schope vyříkavat gesicht to gesicht (a to teda je schopnej to si bud víc než jistá...bo po 16 letech soužití už o něm neco vím) a na druhou stranu píšeš že vodbydeš nejnutnější čas na schůzování a nejbližším vlakem padáš dom...
tudíš PRO mě se jasně osobní konfrontaci, kdy by jste si eventuelní třeba nedorozumnění mohli vysvětlit striktně odmítáš.... a přitom víš že jste oba z jiný části republiky a byla by to ta nej příležitost si to OSOBNĚ vysvětlit.... o to víc když tam budete vpodstatě VSICHNI aktéři co jste do toho zamýchaní.... nechápu PROČ
tož tak...
|