| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:29
- Nahlásit
Janiii
když bude většina feny a nenajde se tam ňákej pjehnej psí chlap, aby se hádaly, tak to bude óká
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:31
- Nahlásit
PetraK
pěknejch chlapů - psích - tam právě taky pár bude, a Berni je bude chtít všechny uštěkat sama!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
ale co, však ono se to vystříbří, maximálně bude Bernísová chodit furt nakupovat
tím myšleno na košík
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 10:50
- Nahlásit
PetraK
to abych jí koupila ten koženej na mědvědy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 11:58
- Nahlásit
Janiii
to abych jí koupila ten koženej na mědvědy
a na krk si pověš ceduli - Pobočka firmy Berousek a spol!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:06
- Nahlásit
Ahoj všici, asi vás nestihnu teď přečíst, ale třeba večer. Jen vám chci říct, že příští víkend plánuju návštěvu Dášeňky s pár věcma. Nesehnala jsem toho sice tolik, kolik jsem myslela, ale s prázdnou nepojedu. Tak kdybyste se chtěl třeba někdo ještě přidat, stačí říct.
Mimochodem, dlouho jsem tu nebyla, ale bylo to kvůli Gastoňákovi. 4 dny nás trápila zácpa.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:15
- Nahlásit
mishi
4 dny nás trápila zácpa
a už je dobrej, bobíšek?
příští víkend budu i na severu, ale do Dášenky se asi nedostanu, protože to bude zase vír slavení - děda narozeniny, taťka narozeniny, brácha svátek ...
ale podrbej za nás všechny pejsky - a hlavně Astičku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
mishi
teď konkrétně nic nemám- navezla jsem do azylu Rita, ale pozdravuj tam, ju? A řekni, že jsme rozhodily sítě ohledně Astičky, ale zatím asi z toho nic není, no
No a už je Gastoníkovi dobře? Zácpa je taky pěkná sfíně. kde si to pořídil?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 12:20
- Nahlásit
mishi
Ahoj
No my jsme se taky nějak s Roxi nesešly takže nic nemám momentálně
Jo a ak mě napadá příští víkend je v Jablonci v Tyršově parku akce Vořišek a pořádá to právě útulek Dášeňka. Tak buď jim to můžeš předat tam a nebo si to naplánuj mimo tuhle akci, páč nebudou doma
Nezapomeň dyž tak prosím pořádně prohnat Astičku za míčkem bude ti vděčná... a pozdravuj svýho bolavýho bobíška...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 15:31
- Nahlásit
Vidíš, na voříška už můžem taky, když jsme vlastně křížený. Už mu je líp, včera běhal a hrál si, takže v pohodě. Měl to nejspíš z vepřový packy, což jsem nepochopila, dostává je běžně, ale najednou to nesedlo a nepomohl ani klistýr, i když ho měl dvakrát... Jsem si říkala, že už jsme si všechny vybrali na tý Jaggyně, ale prej ne. Tak snad už to bude dobrý.
Jsem mu včera koupila dvě hračky - uzel s obrovskou pískací kostkou uprostřed. Měl z něj takovou radost, že jsem mu to rvala z tlamy, abych ustřihla lístek. Vydrželo to pět minut a pak jsem šla uklízet střeva z tý hračky. Přitom to vypadalo celkem trvanlivě. Létající talíř budou mít každej zvlášť, páč se o něj přetahujou a z kruhu je šiška...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 16:04
- Nahlásit
mishi
No jo, s kostma se musí opratrně. Přiznám se, že dát packu syrovou nemám moc odvahu, oni tam prý dělají rotyku často ty prstní kůstky či co. Takže já uvařím, oberu a dávám jako sulc. Minulý víkend dostal Ešus přednarozeninovej dárek - obří telecí kost s kloubama a kousky masa. A pro jistotu jsem mu použití tý kosti dávkovala. A i tak jsem ho pro jistotu sledovala,páč mě Brtník furt děsil
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 16:05
- Nahlásit
PetraK
Minulý víkend dostal Ešus přednarozeninovej dárek
kdy má Ešusík narozky???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 16:11
- Nahlásit
Janiii
Prosím 11. října - proto von je furt v říji, blb jeden mu budou celý čtyři roky hošíčkovi našemu velkýmu
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 16:20
- Nahlásit
PetraK
Já je taky nedávám syrový, vařím to, ale dycky to uvařim a hodim mu to. Nikdy mu to problém nedělalo, asi mu to prostě nesedlo. Mně taky občas nesedne něco, po čem se můžu utlouct.
A řekla jsi mu, že to je přednarozeninovej dárek? Aby ti pak nevyčítal, že toho dostal málo.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 16:23
- Nahlásit
PetraK
jéé, tak to mu předčasně přeju všecko nééééj nej nej a hlavně nějakou pořádnou babu páč 11.na to určitě zapomenu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 16:25
- Nahlásit
a jestli uvažuješ tak, že von je říjnovej tak je furt v říji, tak proto je teda Berni pořád PADlá na hlavu, když je v listoPADu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 16:27
- Nahlásit
mishi
tý jo tak vařený i s kostma, to bych se bála asi ešče víc, kosti dávám zásadně syrový - teda krom těch paciček a dlouhých drůbežích a nebo králičích kostí- tohle nedávám vůbec. Páč vona ta kost vařením, pečením ztvrdne a štípe se. Takže kosti -ty co dávám, tak dávám jen syrový.
Aby ti pak nevyčítal
to si může zkusit! Páč si moc dlouho budu pamatovat jak jsem ten nákup i s kostí těžkou hnusnou táhla domů
Janiii
hlavně nějakou pořádnou babu
no tak to by si přál ze všeho nejvíc. Bloncku nějakou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 20:57
- Nahlásit
teda lidi, ono je devět, já sedim v práci a tady nikdo - vy nepracujete běžně večer?
chudák Berni je doma, ta nám zas vynadá až přijedem ale je s dědou a děda jí dá napapat, tak jí zas tolik chybět nebudem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 21:00
- Nahlásit
Janiii
workoholiku mazej domu !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 21:21
- Nahlásit
Janiii
co tam ještě děláš Bezzubko???
Sem odpolko přehlídla vysvětlení, proč v listosPADu narozená Bernie na hlavu PADlá jest
už koukej mazat dom!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 21:30
- Nahlásit
rozkaz - ale nejdřív se jdu převlíknout za uklizečku abych mohla vyhodit ty lidi ze semináře se slovy že chci vytřít a taky jít domu
pááá zítra
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2008 21:35
- Nahlásit
Janiii
ty tam ešče dřepíš, jo?!!!!!! Asi jim tam přijdu zvednout mandličky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:18
- Nahlásit
tak jsem prosím včera večer odcházela v 22:01
ale dneska odpoledne jedem do Deštné, jupíí
a poslala jsem asi 6x životopis, tak snad to k něčemu bude
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:26
- Nahlásit
Janiii
ale dneska odpoledne jedem do Deštné, jupíí
normálka upe záávidííím
Janiii
a poslala jsem asi 6x životopis, tak snad to k něčemu bude si pamatuju jak sem kdys posílala já životopisy na firmy.. vzala sem telefonní seznam a všude kde bylo uvedený víc než jedno telefonní číslo sem ho poslala.. mi připadalo že jak maj dva telefóny huš je to velká firma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:28
- Nahlásit
Janiii
Fajka
taky závidím, v Deštný je krásnově!! A tenhle víkend bude úplně superkrásnově.
jestli půjdete na Šerlišskej mlýn Jani, tak si tam dej za mě jeden borůftkovej koláč a pozdravuj vodníka, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:30
- Nahlásit
Fajka
že jak maj dva telefóny huš je to velká firma
Janiii
to víš, že to k něčemu bude, ale hlavně klid, jasný?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:50
- Nahlásit
PetraK
jestli půjdete na Šerlišskej mlýn
si piš!! vloni na nás koláče nezbyly, prodala je bába lidem co byli ve frontě těsně před náma ale předloni jsme se olizovali
a ještě jsem měla takovej nápadík, stavit se v neděli po cestě domů ve Dvoře Králové kouknout na zvížátka s Berni
Fajka
normálka upe záávidííím
však vy si to vynahradíte v Budějkách
to víš, že to k něčemu bude, ale hlavně klid, jasný?
klidná jsem, to já zas jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 10:52
- Nahlásit
Janiii
však vy si to vynahradíte v Budějkách
noooo to nevíím, výletík do přírody by byl určitě lepčííí
|
alias
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 11:05
- Nahlásit
hoj
tka vás zas čtu už hodinu - vy toho nakecáte )¨
k těm kostem - já dávam psům kuřecí kostry celý syrový, kuřecí křídla i stehna - nevařim nic - ono totiž dnešní kuřata žijo necelejch 30 dní a ty kosti faaakt nestihnou zvápenatět - teda domácí slepici bych asi nedala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2008 12:00
- Nahlásit
alias
dnešní kuřata žijo necelejch 30 dní
30 dní jo? To bé nějaká blbost takový rychlokvašky to zasejc nejsou
vy toho nakecáte souhlas
|