| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:13
- Nahlásit
Roxana
no upejpat se nebudu a řikám ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:14
- Nahlásit
Fajka
budu výstavu má nařízenou a hotovo
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:14
- Nahlásit
ankaras
Pomáhat nejdu, o tom jsem nikde nic nečetla a teď už je asi pozdě... Jsem ráda, že jsem si sehnala aspoň ubytování v Praze a půjdu se tam podívat a zítra vykoupim sámošku a vezmu všechny piškoty, co tam budou mít.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:16
- Nahlásit
mishi
taky tam chci jet, mam to hodinu jízdy do prahy, ale jsem vesničanda a netrefim tam na to místo já přemluvim přítele, abychom tam jeli, já chtěla vzít dvě vodítka, kartáč a tak, co nám doma zbylo a tak koupim kdyžtak dobroty
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:29
- Nahlásit
jsem z oběda, asi vám nemůžu psát, že jsme jako dezert měli každý jeden lívaneček s borůvkama a šlehačkou co?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:30
- Nahlásit
Janiii
ne
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:32
- Nahlásit
Janiii
ježiši
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:39
- Nahlásit
PetraKjo a dík za tip na noky, jenže cuketu míra do huby nedá a olivy ani já ne, tak to budu muset asi nějak upravit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:41
- Nahlásit
Janiii
zabte ji, zabte!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:41
- Nahlásit
Fajka
ale zas mi nehrozí že bych shodila 5kg
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:42
- Nahlásit
Janiii
tak tam nedáš cuketu (on ji Brtnik taky nemá rád, ale tady je fakt dobrá a dáš tam špenát - listovej, nebo mangold, což je vlastně špenát, ale celoroční. No a olivy taky nedáš no, tak tam dej třeba žánšpiňony.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:43
- Nahlásit
PetraK
špěnát zas nežeru já
něco tam hodim, vždyť je to jedno nakonec, no nééé?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:45
- Nahlásit
Janiii
No tak u vás bych chtěla bejt kuchařka!!!!
byste byli vohladu, dokud byste nesnědli, co je na stole
ale s tím špinachem děláš chybu - ne kvůlivá železu ale chuti. Zeptej se Brtnika - ten ho taky nejedl a hele, jak se rve, až má boule za ušima. To totiž není ze školní jídelny matlanina. To je listovej!! špenát mnou vyráběnej, to je vo něčem jiným
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:49
- Nahlásit
PetraK
MILUJU ŠPENÁT jsem druhej pepek námořník, ale svaly mi nějak padalí dolejš tragickýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
|
alias
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:30
- Nahlásit
čus
tak koukam že už se tu zase žere
- to vyzkoušim - to by moh pozřít i ten muj chlap - když mu neřeknu že cuketa je cuketa
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:31
- Nahlásit
Fajka
no upejpat se nebudu Taaak je to spraaavne
A jen tak nebo s coko polevou?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:34
- Nahlásit
Roxana
Aber was für eine Fráááge!!!!
Nic šizenýho !
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:35
- Nahlásit
Fajka
helejse nezapominaj, ze ja jsem momentalne spis pres tu franstinu Takze cokolatkovou jo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:36
- Nahlásit
ne, Ne, NE!!!!
já se to zcvoknu, proč musim někoho, koho šéf bral s tím, že UMÍ s počítačem, učit, jak se uloží soubor do nově vytvořené složky??????????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:39
- Nahlásit
Roxana
Takze cokolatkovou jo
ano ano ano
Janiii
já se to zcvoknu, proč musim někoho, koho šéf bral s tím, že UMÍ s počítačem, učit, jak se uloží soubor do nově vytvořené složky??????????
Páč šéfové dělaj jenom hovadiny.. ... a ty se pak nervíš
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:58
- Nahlásit
Fajka
to je prostě zoufalost tohle to .. a ještě se se mnou bude dohadovat, že věci, který udělala blbě v databázi, ona udělala správně, a ono samo se to udělalo blbě nebo se to neuložilo nebo to zmizelo mě vomejou ... pryč vodsaď!!! nebo pryč s ní, její plat mě, a já budu pracovitá páč stejnak skončim u chocholouška
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 14:42
- Nahlásit
alias
když mu neřeknu že cuketa je cuketa
nic mu neřikej, řekni mu to až to sežere i s kaserólem. A pozdravuj ho
Janiii
u chocholouška
vítej u nás
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 14:44 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Jejka, tady jsou cizí lidi :-O jsme to tady na první pohled nepozanla zdravím všechny, jsem tu opět jen na skok ale tak snad i za ten skok budete rádi. Jinak máme se s veverkou fajn, minulej tejden sme byly dvakrát agilitit
a tady jsou dve fotecky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 14:47
- Nahlásit
Eimy
čau mladá pani!!!
rozšiřujem naše řady, když vy na nás kašlete, novomanželko
jak se má Veverka? a kde jste byli igelitit?? nooo, nějaký podrobnosti, né jen pozdravit a zas šup novomanželit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 14:54
- Nahlásit
Eimy
Nazdar igelitová novomanželko, jak se daříte??
Já se rovnou loučím _ a aj s vostatníma_ a letím skorem dom. Užijte si fšicí víkenda a v pindělí čus.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 14:55
- Nahlásit
PetraK
neni ti to blbý, jít domu tak brzo???
neni, já vim
tož pěknej víkend i tobě
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 14:57
- Nahlásit
Janiii
Hele dobře jí tak, neuvidí fotky, a kdybych chtěla, abyste si ze mě dělali prdel ještě rok, tak sem hodim jednu, kde se tvařim jak naprostej retard
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 14:58
- Nahlásit
Janiii
Jo a agilitily jsme jen na cvičák na treninku, ale právě jsem nás na příští neděli přihlásila do Blanska na závody z náhleho pominutí smyslů jedem dělat ostudu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:08
- Nahlásit
Eimy
na tý druhý fotečce to vypadá jak když Veverka rozhodla že před tou překážkou zabrzdí, ikdyby prdelkou ...
z náhleho pominutí smyslů jedem dělat ostudu
ale di ty, brepto, každej nějak začínal
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:10
- Nahlásit
tak už jsem zpět už jsem doma vlak zpoždění 45 minut, to je normálka, to bych je vyházela všechny vokýnkem
|