Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:14
- Nahlásit

Roxana
no věř, že jo ale to ti snad spíš někdy napíšu do e-mailu

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:32
- Nahlásit

ankaras
no pani, to teda nevim klido maila

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:33
- Nahlásit

Roxana
tak já ti to pak popíšu tak já bych třeba čekala na různé vrhy, ale ten tlak ze strany rodiny byl nejvíc ubíjející

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:38
- Nahlásit

ankaras
ach tak, tak to pak jo, no ne vzdycky se da vyhovet vsem

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:39
- Nahlásit

Janiii

Nedělej bešamel. vezmi maso kuřecí, nakrájej ho na kousky hoď na osmaženou cibul s česnekem a oregánem, osol, opepři, přidej olivy- máš-li cuketu, můžeš pak na chvilku přihodit i tu ale jen na chvilku, aby křupala, pak přidej krabičku taveňáku, rozmíchej, zalej mlíkem nebo dej kysanou smetanu, přidej dle chuti česnek a podávej s noky. Omáčce je fučik esli sou mazlavý vod maminky nebo vod Janinky

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:39
- Nahlásit

Roxana
no nakonec dobrý, doma jsem řekla A DOST rozhodnu si to já a vy budete čekat protože oni chtěli Ayrin od pana štočka, ale to prostě nešlo a to bylo pořád a už jsme jí mohli mít a už za týden jsme jí mohli mít, takhel budeme zase čekat a to a to a to, tak ono to docela na nervy působí

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:40
- Nahlásit

PetraK
ježiši, nejim sice noky, ale to abych začala takovou dobrotu bych si určitě nenechala ujít

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:41
- Nahlásit

ankaras

Omáčka nemusí mít noky, stačí jí těstoviny

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:43
- Nahlásit

PetraK
to nevadí, ted abych se zase najedla ženský už jednou jsem byla kvůli vám dneska v krámu

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:43
- Nahlásit

PetraK
ty jo Petiii, takovy receptiky pred obedem, slint slint
podávej s noky
nok anebo knedlicek ????
ankaras
doma jsem řekla A DOST
a jo,clovek si musi umet dupnout Tak pan nekdy napis

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:45
- Nahlásit

Roxana
jj tak já ti napíšu ten mejlík nechci to tady ventilovat do vzduchu

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:46
- Nahlásit

Víte co je na tomhle jídle nejlepší? Že je hrozně rychlý. A taky ale žravý Jo a taky když mám, přihodím tam mangold, nebo špenát, podle toho co zrovna narostlo. A nebo v zimě, když už cuketu nemám - páč vona způsobí, že toho je hodně (jo a krájím ji na plátky ne moc slabý a úměrný velikosti tý cukety), no a když cuketu nemám vyndám z mrazáku třeba právě ten mangold.
Kurnik, taky už mám hroznej hlad. Jo a česnekem a oregánem NEŠETŘIT.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:47
- Nahlásit

Booože už jsou zas u jííídláááááááááá

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:51 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

ankaras
pisni pisni
PetraK
no to si umi predstavit, jak je zravy ale treba muj bojfrend by to nejed´ - je to na nej moc zdravy - to takhle svickova se sesti nebo gulasek .. to joooooo
Fajka
no si musime nejak zpestrit patecni den, ne

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:54
- Nahlásit

Roxana
no si musime nejak zpestrit patecni den, ne
no jo, ale dyž já tady u toho trpííím ..... hlady ....

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:56
- Nahlásit

Fajka
tak si taky vybehni do samosky - uz zachranila me i ankaras nebu budes uplne jako lunt a ja uz s vama nikgdy nikam nepudu neb me bude hamba fackovat tak sup rychle pro nejakej cerstvej loupacek

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:59
- Nahlásit

Roxana
já nabrala ted 6 kilo takže v pohodě, tak jsem to poslala

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:02
- Nahlásit

Roxana
No čoveče já ti zjišťuju, že třeba večer vůbec nejím, dneska ráno vstanu a řikám si proč mám tak strašnej hlad??? a pak zjistím že sem od 3 hodin odpoledne vůbec nic nejedla Nejhorší na tom je že já si na to jídlo ani nevzpomenu a nebo vzpomenu a to zrovna není čas

A ráno bych chroupala řebíky a to třeba zrovna nemám co a nebo není čas ....no a teď mám o 5 kilo míň a ani nevím jak

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:03
- Nahlásit

Fajka
Nejhorší na tom je že já si na to jídlo ani nevzpomenu a nebo vzpomenu a to zrovna není čas

TO CHCI TAKY UMĚT, TO CHCI TAKY UMĚT!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:03
- Nahlásit

Fajka
tak se najez jsem tě ukazovala přítelovi a on pořád : nikam na výstavu nejedu, nikoho tam neznam a tak, tak jsem tě ukázala a on prej : To je ta FAjka? ty jo super, tak jedeme

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:06
- Nahlásit

ankaras
neznam a tak, tak jsem tě ukázala a on prej : To je ta FAjka? ty jo super, tak jedeme

a nemenuje se taky Pája a nebo Míra???
Ty chlapy sou všici stejný totiž !

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:06
- Nahlásit

Fajka
Jmenuje se PÉťa a jsou všichni stejný

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:07
- Nahlásit

Fajka
no a teď mám o 5 kilo míň a ani nevím jak
uz zase???? no ty brdo tak koukej zacit poradne jist nebo ti tam zacnu kazdej tejden posilat expres kilovku Leonidasu a to neco uvidis! A necham si posilat raporty, ze to bastis az tam nezustane ani jedina!!!!!
A jako fakt, to vazne neni zdravy, tak at aspon ta imunita ma z ceho brat Ja bych ti klido pujcila svy (co pujcila, dala v darkovych baleni na vecnou oplatku ) ale jaxi to nejde
ankaras
6 kilo? jsi muj clovek ale pockej na stenatko, ja zhubla behem 14 dnu 3 kila
sem docetla - pani, to je historie tak hlavne ze mas svoji mrnavku

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

ankaras
Tak že Péťu pozdravuju
Roxana
tak koukej zacit poradne jist nebo ti tam zacnu kazdej tejden posilat expres kilovku Leonidasu a to neco uvidis!
jéééé dyž sme teda u toho ... já bych rači Wafličkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů a klidně hned několi najednouuuuuuu do pěti kil se jich vejde

mishi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:10
- Nahlásit

Jenom rychle prolítávám, dneska nestíhám, ale aspoň jsem vás dočetla. Ve tři jedu do Práglu a zítra jdu na sen psů, tak se těšim... Ale budu celej víkend bez pesana, tak z toho mám takovej divnej pocit, to už se mi dlouho nestalo, abych byla tak dlouho bez něj. Takže přeju krásnej pátek a hlavně víkend a nenechte si zkazit náladu počáskem, dycky si pak můžete vlízt pod peřinu a dát si čaj, že jó... A rači se najezte šechny. Já přibrala za měsíc 4 kila (nechápu) a když jsem si řekla, že bych s tim měla začít něco dělat, furt myslim na jídlo a jim snad ještě víc. I když teď jsem měla obídek od maminy a do sekaný strčila klobásu, tak jsem jí pracně vytahovala a aspoň jsem to neměla zhltnutý za pět minut. Tak se mějte a čáááááááááu

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:11
- Nahlásit

Roxana
to teda jo kdyby nevyšla, tak jsem chtěla okamžitě volat tobě , protože pak co jsou plánované vrhy, tak to bych zas etak na pevno nebyla přesvědčená i mi ayrin a sourozenci přijdou krásnější a nějací větší a tlustější než pana štočka, ale ten se o ně určitě bezvadně stará a hodně věnuje, jenom prostě to bylo tak jak jsem psala a to se mi nelíbilo

já přibíram pořád a ještě jak jsem děsně malá tak je vidět každej gram

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:11
- Nahlásit

Fajka
rači Wafličkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů Jo? tak ti par balicku priste vemu

mishi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:12
- Nahlásit

A což takhle žemlovka? Tu jsem neměla ani nepamatuju! Ale bez rozinek.

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:13
- Nahlásit

mishi
jdeš na sen psů ¨pomáhat? taky bych hrozně chtěla

mishi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:13
- Nahlásit

A propó, dneska jsem měla jít do kina na čerňák (dyž to multikino v LBC nemáme) a asi nepůjdu nikam. Moje skorosnacha skororodí.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání