| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:11
- Nahlásit
ankaras
tyjo, další co při pátku mizí po obědě lidi kde pracujete, že to máte takhle vychytaný
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:13
- Nahlásit
Janiii
Mezi moje (a vlastně i paniččiny) záliby patří agility. S paničkou jsme začaly poměrně pozdě - v říjnu 2005.
konec citace ze stránek
Užs viděla někoho s něčím začínat 3, slovy TŘI roky?
Já tedy ne e
Jinak Veverka nezastavovala ona se takhle asi vypadá, když se chystá skákat první překážku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:14
- Nahlásit
Jinak Veverka nezastavovala
to je mi jasný, jen to tak zrovna vypadá
Užs viděla někoho s něčím začínat 3, slovy TŘI roky?
no jasně, třeba moje maminka začínala asi 20 let s němčinou
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:14
- Nahlásit
Janiii
Já končila v práci už ve 12, heč
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:15
- Nahlásit
Já končila v práci už ve 12, heč
no bodeeeejť, všichni do mě to mam za ty koláče, koláčky a lívance coooo????
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:15
- Nahlásit
Janiii
Hele, čistě realistcky, pes se dožívá tak 15 let plus mínus... Z toho veverucha ZAČÍNÁ s agility 3 rok, to je 1/5 života... To je jak... no, jak když 20 let začíná člověk s němčinou, když se dožije stovky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:18
- Nahlásit
Janiii já dělam na obecáku jenom na zkrácenej do jedný
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:19
- Nahlásit
Janiii
a proč nechodíš do práce dřív, abys mohla dřív končit? já chodila do práce o pul sedmý, abych končila ve tři ted teda tam budu chodit, jen když mě budou chtít, ale dělala jsem to tak teď měsíc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:19
- Nahlásit
Janiii
Z toho si nic nedělej , já tu taky ještě tvrdnu..
Sem teď balila zboží mělo to bejt 6 balíků, u posledního zjisítím že mi jedna věc chybí a tudíš nevím v kterým z těch pěti to přebejvá no takže sem si to všechno zabalila cvičn dvakrát sem pako ale už to mám
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:20
- Nahlásit
Fajka
aspoň to budeš líp umět budeš mistr světa v balení... balíků... ale takovejch těch věcnejch, ne člověčích
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:22
- Nahlásit
Eimy
aspoň to budeš líp umět
Líp už to snad ani nejde .. mě se to stává totiž pravidelně
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:23
- Nahlásit
Fajka
tak to je dobrý, úplně vim jak ses cítila,když si to zjistila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:24
- Nahlásit
ankaras
jako blboňa co ti budu povídat ....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:25
- Nahlásit
Fajka
a co děláš? koukala jsem, že na některých fotkách jste měli fajkušku v práci sebou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:27
- Nahlásit
ankaras
jo máme ji tu každou chvílku.. třeba zrovna fčééra
Přítel podniká a já tu sem děvče pro všecko
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:28
- Nahlásit
Fajka
tak to je ale dobrý ne? máte čas i na fajku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:29
- Nahlásit
ankaras
noo ona stenak dyž tu je s náma tak zalehne a chrní
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:29
- Nahlásit
Eimy
a proč nechodíš do práce dřív, abys mohla dřív končit? já chodila do práce o pul sedmý, abych končila ve tři
bohužel, musím tu být v době, kdy jsou lékárny otevřené, takže od šesti bych tu byla "zbytečná" - jasně že nebyla, mam hafo práce, ale na telefonu tu musí být prostě někdo min. 8-16:30 ... ikdyž mam tu v práci zmeškaný hovory od lékáren třeba v osm, v devět večer - si myslej, že když voni makaj, já musim taky nebo co
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:44
- Nahlásit
Fajka
ale prostě ste s ní to já jí na noc zavřu do kotce a až dorazim z práce tak hned pustit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 15:48 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
ale prostě ste s ní to já jí na noc zavřu do kotce a až dorazim z práce tak hned pustit
no ale doufam, ze rano ji jeste z toho kotce na chvili pustis na vencicku a probihacku, nez do ty prace odejdes???
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 16:20
- Nahlásit
Roxana
neboj, naše malamutka vůbec nestrádala kotec má jak pro královnu přes půlku zahrady , hned vedle smečku husky a běhat po zahradě jí tady nemůžu nechat, to až když uvidim že jeto v pohodě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 18:51
- Nahlásit
právě jsem dojedla báječné noky, základ receptu ala Ešusová - jen jsem vyhodila olivy, cuketu, a přidala asi víc sýra, páč to bylo nějak přesýrované, ale i tak vynikající
celý dopoledne na cvičáku, odpoledne úklid doma i na zahradě, žehlení, praní, vaření, no lidi já byla dneska zas nějaká pilná
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:42
- Nahlásit
Janiii
no teda, to teda jo taková pilná včelička chodíte na cvičák? je to dobrý? právě o tom uvažuju, jestli bychom taky měli chodit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 21:12
- Nahlásit
ankaras
chodíme, sice dost nepravidelně, protože naše víkendy jsou vesměs cestovní, ale snažíme se. našla jsem fajn cvičák který je docela v dostupné vzdálenosti, takže se to dá. přece jen první rok jsme chodili na cvičák 150km od nás, to byl trochu luxus byl to cvičák, kam chodí mamina a její muž tam dělá výcvikáře, takže jsme to vždy spojili s víkendem u nich ... ale teď jezdíme asi 20km tady u nás, sice jsme tam trochu za exoty, ale už si zvykli
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 21:40
- Nahlásit
Janiii
tady okolo nás je jenom jeden cvičák asi 15 km tady je to tragický ted se pokoušim dělat stránky na estránkách a už mam nervy v kýblu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 07:17
- Nahlásit
dobrá ránko, no kdepak se válíte?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:13
- Nahlásit
hlásím příchod
v sobotu na cvičáku jsem si nějak hnula se zádama, resp. Berni mi s nima hnula, když se řítila na šupáka figuranta a jeho rukáv
dneska to jdu rozcvičit, musim se začít zas hejbat, přes léto jsem nic nedělala a je to sakra vidět a nejen to, na cvičáku jsem málem vypustila duši, když jsme s Berni zuřivě obíhaly makety
a aby toho nebylo málo, dneska jde kolegyně za šéfem, je těhotná, a může taky kdykoliv na rizikový, zatím je teda v pohodě ... takže jsem zvědavá co šéf na to, jestli mě bude přemlouvat, abych zůstala ale to by mi musel dát ještě jeden plat a valstní kancl, tady bych se zblááááznila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:20
- Nahlásit
Tak sem tu, ale nejsem,páč sem nepoužitelná. Ešče že mám tak čičkovnýho šéfa, bylo po osmý, já se tady svědomitě šmrdolila v kanclu, šéf přišel a povídá - "Hele nemáš být na angličtině??" Tak to je fakt vrchol mý funkce, místo abych já jemu připomněla poradu, on musí připomenout mně anglinu za naprostýho debila jsem tam byla, tak nechápu proč tam chodím
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 10:28
- Nahlásit
PetraK
za naprostýho debila jsem tam byla, tak nechápu proč tam chodím
já jdu ve středu na němčinu, vracím se do kurzu, aspoň než seženu práci jinde a budu dojíždět, už se na mě těšej, ale já už vidim jak se zas budu přemlouvat a vymejšlet důvody proč nejít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:56
- Nahlásit
Janiii
vymejšlet důvody proč nejít
nestíhám, nestačím, já to prostě nestačím... co kdybys jim todle zazpívala? Pak máš jistotu, že Tě přemlouvat nebudou
|