| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 14:02
- Nahlásit
Hlásím příchod, budu tady asi tak +- hodinku.
|
Majla
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 07:33
- Nahlásit
já už taky pročítám co tu kdo o víkendu vytvořil
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 07:36
- Nahlásit
poslušně hlásím, že už sem tady
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 07:45
- Nahlásit
těším se na zprávy ze srazu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 07:56
- Nahlásit
Mucholabka
to jo, to bude dneska dojmů , teda pokud se někdo z nich probral z deliria
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:48
- Nahlásit
Ahoj jsem tu, jak se všichni máte
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:59
- Nahlásit
Petra
nazdárek, co ty? u mě vše při starém, zase sedím v práci, a už vpondělí se třesu na pátek odpoledne, teda spíš večer, jelikož tenhle pátek mám odpoledko...tzn. do 19:00 Jóóóó, kéž by ty penízky skákaly do kapsy samy
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:03
- Nahlásit
blanulinka1
ahojky, no já nic moc vyběhávám stavební povolení a už teď sem nasr...aná jen si na to vzpomenu. Taky se moc těším na pátek. Co děláš že máš odpolední ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:11
- Nahlásit
jsem zde...opět na střídačku...musím vařit, péct a prát
ještě jsem zapomněla na venčení ....ti tři mně asi zničí
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:23
- Nahlásit
Petra
jo, to je radost...my sice nepotřebovali stavebko, ale běhaní kolem hypo, kolem katastru a uhánění developera "kdy že to teda skutečně budeme bydlet?" mě stálo tak 3/4 roku života...První termín zněl v srpnu...no a víš kdy jsme se skutečně stěhovali? 5 dní před vánocema...to bylo dílo...Stromeček stál mezi rozdělanou kuchyní, krabicema s nádobím, na oknech nalepený noviny...Ještě že topení, voda a elektrika fungovaly Ale byly to pěkný vánoce, protože to byl největší a nejdražší dárek, kterej jsme si darovali Už se teším na ty letošní, protože si to chci vynahradit...tu výzdobu, pečení cukroví...no rpostě co jsem loni prošvihla Ale hlavně už budeme mít doma tu naší "čokličku", takže to bude legrace...další takovej velikej "dáreček" a splněný přáníčko
Dělám jako asist gen. ředitele, ale jsme tu na to dvě, takže se střídáme, jelikož je třeba aby tu od sedé do sedmé pořád někdo byl...takže buď ráno od 7 do 15:30 nebo od 10:30 do 19:00 já mám rána v pondelí a středu a úterky a čt odpolka, pátky si prohazujeme jednou já jednou kolegyňka...celkem mi to vyhovujem protože mám tak čas, buď se vyspat, nebo si dopoledne něco vyřídit, nebo jsem zase brzo doma...je to dobrý, zatím...až budou děti tak nevím nevím...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:26
- Nahlásit
brut
ty jsi exot...Vy snad bydlíte na hradě...a máte tak 10 potomků, kteří rádi dortíčky co? Takovýho smejčení, vaření pečení...si pořiď nějakýho lokaje na to venčení (btw, už je aspoň trošku lépe? Doufám,že ano... )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:35
- Nahlásit
blanulinka1
Nebydlíme na hradě, ale v pořádně velkým stále nedodělaným baráku... . Potomky mám naštěstí jen dva ( víc puberťáků bych asi momentálně nevydýchala), ale v pátek navečer odjela od nás ségra s Balinkou domů a večer volala, jestli se zase může nastěhovat k nám, protože doma to má jak po výbuchu a nedá se ani kde spát. Takže jsme je včera opět přivezli
Brut s Baluškou řádí, Denynka hárá a kočka pořádá útoky na všechno co se hne ( ani se jí nedivím, když jí ti dva prdlouši čtyřnozí lovili)
Už je mi trochu líp...cítím prsty na rukou, což znamená, že otok oplaskl, s nohou je to horší, ale s tím se počítalo
A s tím pečením....dostali jsme asi 30kg jablek, z toho se musí co nejdřív zpracovat skoro půlka.....takže budou jablečné hody
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:48
- Nahlásit
brut
No koukám, že máš doma veselo... Takže žádný poleženíčko a léčení klidem , ale léčba pohybem...Tak na sebe dávej pozor a neznič se dětma, psama, kočkama, jabkama....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:04
- Nahlásit
blanulinka1
já více méně stále polehávám, ale uvařit a vyprat musím....no a obludky vyhodit ven taky musím, takže mám alespoň nějaké zpestření
Jablíčka loupají dětičky ( to je "levná" prac. síla ) a prádlo na půdu nosí ségra nebo přítel , já ho jen cpu do pračky a pouštím jí
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:07
- Nahlásit
brut
no takže ty vlastně nic neděláš...jen děláš, že děláš Máš je ale dobře vycvičený, to se musí nechat... Jen se šětři apořádně je zapřáhni...ať si váží maminky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:16
- Nahlásit
blanulinka1
Mně je po těch inijekcích tak blbě, že jsem ráda, že ležím. Takže makat fakt musí ostatní. Ale všechno zlé je pro něco dobré.....vyluxovat a vytřít barák už děti stíhají za míň jak hodinu .....jen psi by mohli být trochu klidnější a ne se pořád rvát v chodbě...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:23
- Nahlásit
brut
Jo jo...zkus jim to "zpříjemnit" menší časovkou a uvidíš, že to půjde i rychleji Pro psi trochu třezalky a budou jako ovečky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:27
- Nahlásit
blanulinka1
pro psy jsem přemýšlela o meduňkovým čaji....třeba by byl chvíli pokoj
Děti dostávají luxování vždycky tak, aby by jim šel v televizi nějaký pořad, který chtějí sledovat....pak sebou i hodí
|
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:32
- Nahlásit
jsem tady taky, ale jen na skok. já pro změnu opečovávm naše lidské dítě. máme spálovou angínu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:40
- Nahlásit
monika
teda vy opravdu nevíte, co by jste si vymyslely....holky, holky
Hlavně ať je dobře, držíme palečky
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:39
- Nahlásit
brut
hehe dobrá taktika já jsem se dnes, teprve teď dostala k obědu...kolegyně má dovču...tak jsem tu na to sama...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 16:08
- Nahlásit
tak já prchám, stejně tu dneska hákuju "přesčas"...mějste se všichni
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 07:56
- Nahlásit
Ahoj lidi sem tu, ale jen na skok musím domů budeme mí stavební řízení
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 08:40
- Nahlásit
jsem tu taky.....ale opět budu odbíhat a pro změnu budu péct, prát a vařit, což včera nešlo ,neboť nám překopli vodu a tak byl hned problém na světě
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:22
- Nahlásit
konečně jsem se za ty 4 hoďky co jsem vpráci dostala na net
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:35
- Nahlásit
blanulinka1
já mám dneska taky veselo
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:03
- Nahlásit
blanulinka1
asi dneska spadli všichni z višně...nebo spíš z topolu...ten je vyšší... všichni všechno chtějí nejlíp hned, nebo včera už bylo pozdě...a všichni najednou...fakt na odstřel...konečně jsem se aspoň mezi těma papírama najedla... grrr
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:26
- Nahlásit
blanulinka1
vůbec ti nezávidím......asi je špatná konstalace hvězd (nebo slunce?)
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:43
- Nahlásit
brut
nebo lidí??? a navíc nám tu v celým areálu dnes neteče voda...takže si dovedeš představit jak to vypadá ve firmě se 100 zaměstnacema a v úterky jsou pravidelně kontrolní dny takže dalších cca 30 lidí jako návštěva... Je to jako z Kurvahoši... "děláme machra a na hajzlech máme kýble"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 14:48
- Nahlásit
blanulinka1
si dovedu živě představit.
Připomněla jsi mi holku. Ta byla minulý týden na Magistrátu a děsně se jí líbily záchody. Říkala, že prkýnko obalený igeliťákem fakt nemá chybu ......to nemají ani v Německu, tam se jim točí a meje, kdežto tady se sice taky točí, ale obaluje folií. Byla z toho hotová....ještě dneska ráno se ptala, jestli by jsme si tenhle patent nenechali namontovat domů. Prý bych pak nemusela tolik uklízet
Nějak mi to připomnělo ty kýble
|