| Autor |
Zpráva |
petl
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:25
- Nahlásit
Petra
Myslíš že jsou to takové parádnice ?
Tak já už musím letět, páček v pondělí!
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:32
- Nahlásit
petl
pá pá
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 11:29
- Nahlásit
jsem tady
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 13:52
- Nahlásit
blanulinka1
ahoj moc lidí se sem nepíše viď
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:00
- Nahlásit
blanulinka1
no řekla bych že tak 5 a z toho "dvě lidi" nejvíc Tak jsem si "sestrojily" soukromej pokec no
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:04
- Nahlásit
blanulinka1
taky mě připadá že sem moc lidí nechodí nabo mají moc práce. Tak si budeme psát jen mi no
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:08
- Nahlásit
přes léto tu bylo snad plnějc než teď... možná se každej snaží využít posledních teplých dnů...sluníčka a barviček přírody
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:10
- Nahlásit
blanulinka1
no to asi jo ale i tak sem lidi chodí víc v pracovní době, tak kde sou to mají všichni dovolenou?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:19
- Nahlásit
Petra
to mají za to že se celý léto flákali, tak teď musí makat jak mourovatý
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:23
- Nahlásit
blanulinka1
já taky pracuju ale mám vás tady pořát puštěný, a sem tam sem juknu,
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:34
- Nahlásit
jsem taky zde, ráno jsem byla u doktora.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:38
- Nahlásit
brut
a co je stebou četla jsem že bodeš v sádře
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:56
- Nahlásit
Petra
taky to tak praktikuju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 14:59
- Nahlásit
Petra
snad nebudu, musím být v klidu, teple a jezdit na inijekce. Pokud tohle zabere, tak se sádra a špitál konat nebudou. Pokud ne, tak budu muset do sádr. lůžka na pár dní. Tak doufám, že když budu vzorná, tak se vše ustálí. Proto taky nejedu na sraz
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 15:16
- Nahlásit
brut
a co ti je bolí tě záda?
blanulinka1
stejně je fajn mít iternet v práci viď
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 15:24
- Nahlásit
Petra
no to je super I když... jak kdy, teď tu zrovna sháním, kdo by nám přeložil 5 normostránek z čj do aj do 16:00
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 15:36
- Nahlásit
Petra
jj, záda, ruka a noha ( chodím o berlích)...mám částečnou necitlivost prstů na obou končetinách
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 15:37
- Nahlásit
brut
?tě sejmul náklaďák?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 15:48
- Nahlásit
blanulinka1
Nene, to já mám po nemoci...jako následek. Občas se stav zhorší, ale takhle moc se to ještě nestalo... Já to čekala, ale ne v takhle nevhodný čas
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 16:19
- Nahlásit
brut
to zní fakt hrozně... Tak držím pěstičky ať se to nezhoršuje a je už jen lépe!!! S tím náklaďákem se omlouvám...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 16:32
- Nahlásit
blanulinka1
Nic se neděje, já jsem zvyklá , děkuji
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 16:46
- Nahlásit
brut
Máme rodinného známeho, fakt prima chlap, férovej, hodnej...Ale měl smůlu, když mu kvůli cukrovce musel vzít obě nohy v půlce stehen. Do té doby jezdil s kamionem, takže to pro něj byla fakt rána...Ale oklepal se, aby toho nebylo málo, manželka se na něj vyprdla a ještě mu dělala naschvály...Ale i přes to se dal zase dohromady, nechal si upravit auto, začal dělat v organizaci pro vozíčkaře, je samej vtípek, srandička, pak přišla další rána v podobě infarktu, ale zase jede dál...Je to fakt sluníčko, musí to mít strasně těžký, ale líbí se mi ten jeho přístup k životu, je mi jasný, že to taková sranda jakou si z toho dělá, není, že ho to musí trápit, ale za to jak dovede brát i takhle, s prominutím zku.venej život, brát, ho obdivuju...Přála bych každýmu kdo se dostane do podobnejch problémů, aby měl tolik síly a dobrých přátel jako má on...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 17:09
- Nahlásit
blanulinka1
já jsem byla nemocná jako 4letá...a opravdu moc, od té doby vše co se u mně objeví je jen následek nebo důsledek léčby. Zvykla jsem si, občas si zanadávám, ale zase na druhou stranu mám dvě děti, které jsem podle doktorů nikdy mít neměla, chodím ( sice o berlích)i když bych měla už jezdit na vozíčku atd.
Miluju les, klid a pohodu, tady čerpám sílu a energii jít dál a ne všechno vzdát. Mám okolo sebe pár lidiček, kteří mi pomohou, když potřebuju ....a to i byť jen slovem( občas je o dost důležitější než pomoc fyzická)A díky psu jsem našla další....jsem ve své podstatě šťastná, i když nemocná
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 17:43
- Nahlásit
brut
myslím, že právě o to jde, přestat se litovat a zatnou zuby a mít tu vůli, která tě "šoupne" dál, Je možný, kdyby jsi se tomu poddala, že by jsi skutečně skončila tak jak ti předpovídali doktoři..., ale i když jsi na tom tak jak jsi, tak si jednou budeš moct říct, že jsi něco dokázala, že za tebou něco zůstalo...Dokud máš zdravou mysl a "srdíčko" a máš kolem sebe dobré přátele a rodinu, tak jsi, jak říkáš, šťastná.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 17:53
- Nahlásit
brut
Všechna čest...
Kdysi jsem chodila s klukem na vozíku, který si svoje schopnosti "dokazoval" lovem holek. Je to sice smutné, byl to sportovec a tak, ale každý den si narazil jinou...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 18:11
- Nahlásit
blanulinka1
já vím, člověk se časem přizpůsobí a začne vzdorovat. Ne, že by to bylo jednoduchý, ale na druhou stranu je to dobrá průprava pro život. Jen občas by si každý potřeboval odpočinout
Mucholabka
Taky znám pár takových lidiček....škoda jich, ale každý se přizpůsobuje podle svého a vyrovnává se po svým, bohužel i za cenu ublížení jiným.
U mně to bylo trochu jinak....ubližováno bylo v jisté době mně ( byla jsem prostě jiná), chvíli trvalo, než jsem to v sobě srovnala, ale pak jsem už byla nad věcí a měla navrch. Po x-letech se několik lidiček dokázalo i omluvit, čehož si moc cením
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 18:11
- Nahlásit
brut
A když budu trochu netaktní-můžu se zeptat, co to bylo za chorobu?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 18:18
- Nahlásit
brut
sice tě neznám, ale myslím, že jsi "setsakramentskej" silák a bojovnice
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 18:19
- Nahlásit
Mucholabka
Vzhledem k tomu, že máš zdrávku, tak snad budeš vědět, i když druhé slovo nedopíšu celé Willmsův tum.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 18:21
- Nahlásit
blanulinka1
jj, proto jsem dneska seděla doma a řvala jak mimino Ještě, že nikdo nebyl doma - teda mimo psů a kočky
|