| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:09
- Nahlásit
Mucholabka
jo, máme tady pěkný vedro, všude plno much, studna nám vysychá, ale internet ještě jede...na solární energii, nebo v noci na kravskej pohon...Zrovna zakládám na kukuřičné placky a k tomu pražím mravence
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:11
- Nahlásit
Meta
ty neumíš štěkat? To jenom děláš "hafhaf" nebo "wáúúúúú" . Neboj se to dáte, nesmíš být nervozní, ať to nepřenášíš na pesa... to se mi to radí co?!
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:11
- Nahlásit
blanulinka1
tak napiš odkud píšeš? a pozveš nás k vám na dovolenou ale prosím tě bez těch mravenců
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:12
- Nahlásit
Meta
Pit nedokáže áčko? Mi ta malá sfiňulka stafí pořád chce na překážky-áčko poprvé úspěšně zkusila ve čtyřech měsících, ale snažím se ji tam nepouštět. Na kladinu mi leze furt-byla jsem na cvičáku v Mariánkách, čekala jsem až na mě přijde řada, mladou na stopovačce a teď koukám, ona v půlce kladiny. Lidi se mohli po... smíchy a já též, aktivka
Jak to děláš s vyštěkáním figuranta? Dělá ti to i tahle rasa? Ona už pomalu začala štěkat, ale nechápe, že by mohla štěkat i na lidi-vždyť lidi jsou přece na mazlení
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:16
- Nahlásit
Petra
bez mravenců to nejde...mravence tu máme všude, před týdnem se nám nad chatrčí přehnalo oborvské hejno kobylek a spáslo celou letní úrodu...takže přivezte jídlo pro celou naši rodinu (je nás asi 350 - celé 3 vesnice)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:19
- Nahlásit
blanulinka1
My tu taky máme plno much-bo si Morče vylil pití do pilin a teď se to tam nějak smíchalo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:22
- Nahlásit
Meta
Teď koukám že jsem si Tě asi spletla s Mel ty nemáš pita.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:24
- Nahlásit
Mucholabka
Pit asi áčko dokáže. To jen náš hovík má překážkám velkou nedůvěru
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:39
- Nahlásit
miluju naše "ajťáky"...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:48
- Nahlásit
vy jste fakt supr, je pátek 13, vy jste nabití a vdané a zadané baby tu řeší sex s černochem. A to si manžel myslí, že tady řešíme psy.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:58
- Nahlásit
monika
pšt neříkej to nahlas. A někde jsem četla že v dobré společnosti se začne o sexu mluvit do 10minut tak na to nárok máme, přeci jsme dobrá společnost
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 09:13
- Nahlásit
monika
tak to jako nee, sex to nee, právě proto jsem útíkala...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 09:17
- Nahlásit
blanulinka1
Petra
no já se právě bojím, že když mu to prozradím, tak tady bude chodit taky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 09:17
- Nahlásit
Ašenka je dneska taky pěkně nabuzená, nakrývala mi teď na louce Bucu a ta držela jak hlupá.
Nejhorší je, že jsme cestou potkaly toho malého křížence, který u nás byl na námluvách, v noci nám poškrábal dveře a navíc ještě vyl, podařilo se mi ho po peripetiích narvat do kotce na úřadě, druhý den přišel zas, přijeli si pro něho a teď se zas potuluje. Tomu říkám neschopnost. Oni se o něho nepostarali, už měl být dávno v útulku. To je mazec, jestli tu zas přijde, asi ho hodím k paní S. a na úřad napíšu sprostý mejl.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 09:34
- Nahlásit
monika
protějšky sem raději nevodit...to by dopaldo špatně, kam by zmizely tyhle debaty o černoších... . Kdepak, musíme zatloukat, zatloukat, zatloukat...bo tu bude nuda jako v Brně
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 09:40
- Nahlásit
blanulinka1
monika
nevodit neříkat, to jsou ženské záležitosti, chlapi o tom taky mluví, ale nepřiznají se
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 09:46
- Nahlásit
Petra
chlapi o tom taky mluví, ale nepřiznají se,
kterej chlap by se taky přiznával, že se baví o černoších
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 09:53
- Nahlásit
blanulinka1
já přeci myslela o sexu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:01
- Nahlásit
Petra
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:30
- Nahlásit
Tak jsem zase tu.......a za chvíli zmizím, musím vyvenčit to malý, ségřiný torpédo nebo zase udělá nadělení někde po baráku
blanulinka1
Do Letňan musím, Brut by s nikým jiným v kruhu nešel ( i když i se mnou to není žádný zázrak)
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:31
- Nahlásit
brut
tak to se snad potkáme Já tam 100% budu...Běž chytat torpédo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:32
- Nahlásit
Tak jsem tu na chvilku zas, byla jsem v obchodě. Měli hovězí ořez za 25 za kilo a byly to velké kusy masa, tak jsem dvě kilča vzala a holky teď nestačí říhat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:40
- Nahlásit
blanulinka1
budu tam v sobotu....se těším
Torpédo lítá po dvoře a štěká na sousedovic kocoura
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:47
- Nahlásit
Mucholabka
teda ty se mají...když je řeč o tom hovězím...tak bych si dala Tataráka
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:49
- Nahlásit
brut
Tak to se ještě domluvíme!
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:59
- Nahlásit
ach jo, všichni jsou v sobotu a my vystavujem v neděli
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:01
- Nahlásit
brut
Náš kocour Jaryn už má nový domov. Fakt to začínalo být pro něj nebezpečné a mě by to srdce utrhlo kdyby mu ty dvě mamutky ublížily. Fanka už Dorku chytne a to by pro něj byl konec. Je u jedné malé holčiny a má se jak prase v žitě. Jenm nám chybí, už jsme si na něj zvykli.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:01
- Nahlásit
blanulinka1
Dobře, já stejně hodím pak sem, v kterým kruhu budeme a v kolik začneme vystavovat. Mělo by se nás tam sejít víc, tak ať se nehledáme
Já měla včera k večeři stejky, když kotlety k obědu sežrala Balinka s Brutem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:03
- Nahlásit
monika
Půjdu se podívat i v neděli a nebudu sama, Jiříkovo půjde taky a určitě ještě další....neboj, vždyť chci vidět Fanynku a tebe
Jestli je Fanynka tak hrrr jako Brut a Balinka, tak to se ani nedivím. Hlavně, že je Jaryn v bezpečí a má skvělou paničku
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:05
- Nahlásit
brut
tak to se fakt těším
|