| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:01
- Nahlásit
brut
hehe no vidíš to
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:13
- Nahlásit
blanulinka1
U nás je blázinec...Brut teskní, synáček se vzteká a to ještě není doma holka. ....do toho praní, oběd ( teda dneska hodně šizený) a úklid ( jen něco, zbytek je na dětech)
Už se těším na víkend, Brut se učí běhat u kola a tak budeme trénovat.....doufám, že přežiju bez ztráty květinky
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:22
- Nahlásit
brut
hehe, tak to bych chtěla vidět počkej až mu do cesty vběhne nějaká kočka...to bude fofr...Známá zapřahá za koloběžku dvě RR holky...jednou jela kolem lesa a holky uviděly srnu, nebo králíka, bo jakou lesní havěť a vzaly roha i s koloběžkou
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:32
- Nahlásit
jééé holky my tu máme takovýho fešáka...takovej "plyšovej" angličan...tak tu s kolegyňkou tajeme... sice prej neumí česky, ale raději ho "hodnotíme" přes ICQ...kdyby kecal
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 16:22
- Nahlásit
blanulinka1
Mně stačí kočka, když je Brut na vodítku. To je schopný mně zabít.
Před chvílí jsem s ním byla venku. Jdeme okolo zahrady, kde mají dva ratlíky, kteří šíleně vyváděli. Brut si vyskočil a hystericky na ně ňafal zpět....musím podotknout, že mají zahradu ve výšce asi 180cm nad úrovní chodníku a on po odrazu měl v tý výšce pindíka....řval jak smyslů zbavený.
Tak jsem ho musela fyzicky usměrnit....docela síla. Okolo šla paní a nejen že vrtěla hlavou, ale ještě mi říkala, ať dávám pozor nebo mně ten pes něco udělá. Povinně musel sedět pod zahradou a být zticha. Povedlo se mi to až po skoro 10min. Ještě teď mně bolí ruce....a o drápancích a modřinách od tlap a těla ani nemluvím. Jsem docela hotová....
Taky bych chtěla vidět "plyšovýho" angličana
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 16:49
- Nahlásit
brut
teda to je dobrý pako že se ti psi tahle nervují co? že jim to stojí za to..
No jo...tak se za mnou někdy stav v práci ve čt nebo pá. odpoledne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 17:01
- Nahlásit
blanulinka1
Taky se divím....ještě s ním nemluvím. Sedí venku na židličce, kouká do okna a občas ňafne......stojí mně to přmlouvání, ale snad se pacholek poučí......za chvíli si půjdeme lekci zopakovat
Jé, to bych musela do Prahy......škoda, plyšáka prostě musím oželet....ale zase na druhou stranu....nevím, nevím
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 17:15
- Nahlásit
brut
nepoučí...neboj
Chlapa sice mám, ale co bych se nekoukla, asi z toho udělám atrakci a začnu vybírat vstupný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 19:06
- Nahlásit
blanulinka1
Nepoučil....zase se vztekal. Tentokrát, ale jen chvilku....jedno "odhození" mu prý stačilo ......tentokrát nemám ani škrábnutí
Budu mít slevu na koukandě?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 08:09
- Nahlásit
Ahoj lidi jsem tu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:35
- Nahlásit
Já jsem tu taky....návštěva u doktora byla úspěšná
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:47
- Nahlásit
brut
že jsi to ty tak Ti dám speciální cenu a lístky do první řady ale nesmíš slintat Nás je ve firmě asi 100 z toho tak 20 ženskej...no a co je hlávní téma těchto dní? Richard Máme tu jeho rozvrh tak se ženský chodí ptát, kdy má lekce a kdy tu bude...aby se nenápadně mohly "producírovat" po chodbách...a "náhodou" ho potkat...hehe my máme "štestí" jelikož k nám do kanclu chodí vždycky když příjde a ostatní nám to závidí Jsme jak puberťačky, ale je to sranda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:59
- Nahlásit
blanulinka1
Óóóó, já se mám. Beru...jak dlouho k vám bude docházet ( abych ho stihla, přece jen kvůli němu budu muset naplánovat výlet do Prahy )
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 12:11
- Nahlásit
brut
no, pokud ho nevyhodí agentura nebo neodejde sám, což neovlivníme, tak minimálně do července
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 14:02
- Nahlásit
blanulinka1
tak to bych měla st ihnout
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 14:14
- Nahlásit
brut
to snad jo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 16:27
- Nahlásit
blanulinka1
Musela jsem s Brutem na procházku. Teskní po Balince a není s ním žádná legrace . Snad se do zítřka vzpamatuje, plánuju totiž celodenní výlet. Teda podle počasí. Jsem zvědavá, jestli mně vyjde ...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 16:59
- Nahlásit
brut
držím pěsti! jinak na "srandovních fotkách" je Bassinek, ten RR od mé kámošky, v růžovým svetru...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:02
- Nahlásit
blanulinka1
Už jsem ho viděla....moc mu to sluší.....
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:07
- Nahlásit
brut
no jo, to je modelka...a hééérečka...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 17:29
- Nahlásit
My jednou navlíkli Bastyho do starýho kabátu, na hlavu mu přidělali klobouk s pérem a šel na maškarní....vyhrál nejlepší masku ( škoda, že to nebyly buřty, ty měl moc rád)
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:28
- Nahlásit
Tak se jdu pochlubit těma štenítkama...tohle je jedna z holčiček, vybráno zatím nemáme, čekáme jak se "projeví", zatím to jsou malý krtečci, kterým se teprve otevírají očička
Sněhruka a její maminka Frginka
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 10:32
- Nahlásit
Tady je Myšička a její miminka Štafetka, Špagetka, Štaflík a Škubánek Jedna holčička je hnědá a jedná víc do černa, kluci jsou "normál"
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:02
- Nahlásit
ahoj lidi jsem tu
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:52
- Nahlásit
blanulinka1
no to sou kulicky ..tak Stafetku bo Spagetku? a jak to ted zvladas, ja jak steniky videla, tak jsem tezce trpela nez mi je konecne dali! (chovatelka to protahla o tyden ..neco jako by mi socialka odebrala deti..hruza hruzouci! )
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:07
- Nahlásit
blanulinka1
jé,tak mimi vod myšičky!!!! a navíc to tmavší ty sou klááásnýý
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:12
- Nahlásit
StaHi
no, právě zatím nevíme kterou, buď Sněhurku, nebo Špagetku nebo Štafetku...(btw, Štafetku jsem vymyslela já ) chceme počkat až začnou běhat, hrát si...nechci vybírat jen podle vzhledu... No jo, to bude náročný ještě měsíc a půl čekat...Navíc Katka má úžasnou smečku jezevců, plus ještě velkýho kníra Rostíka a ještě jednoho pejska...(nepamatuju si jméno...bylo jich moc... ) Těch jezevců má cca deset...ono se to nedalo dost dobře spočítat jak tam pořád běhali Takže super přivítání...přinesli jsme jim dobroty...tyčinky, granulky...no jen se zaprášilo, já byla obložená, přítel byl obložen a jak se jich tam mrcasilo tolik, tak už jsem ani nevěděla, kdo už dostal, kdo ještě ne...nejvíc při chuti byl ale Dalamánek, ten si přišel stopro nejvíckrát No pak jsme se usadili na gauč a na křeslo a v tu ránu nás smečka "obložila" kde to šlo. na klín, za záda, kolem boků...a všichni požadovali hlazení, mazlení, ňuchmání...no prostě sladouši...Jen Puclík s náma moc nemluvil, dostal se ke Kačce s pohnutým osudem a lidem prý moc nevěří, takže sice vrtěl ocáskem a už už přijít, ale měl větší strach než chut se pomuckat...Dalamánek je taky pěknej mazlík, jsem se až divila, na to že je pes, vůdce smečky (společně s babčou Gudy) tak byl děsně mazlivej...No a o štěndech ani nemluvě...JÁ UŽ JI CHCI MÍT DOMÁÁÁÁÁÁ
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:13
- Nahlásit
blanulinka1
Hlasuju také pro mimi od myšičky......jsou to prcinky klááááásný..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:22
- Nahlásit
blanulinka1
no a pak si zacnou hrat a budou super vsechny nebylo by jednodussi, kdyby se narodila jenom jedna slecna? vydrz, citim s tebou (ja tenkrat ten tejden navic fakt nespala) mmch, jsem vubec nevedela, ze drsnacci jsou i blondaty
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:47
- Nahlásit
StaHi
no jo, to by se k nám hodilo, my jsme oba bloňáci Mě se líbí všechny 3, jsou to ňuňánci...ale nechci předbíhat a vybírat dokud jen spí, jí a kakají/čůrají
Syska
že joooo a počkej až za těch 14 dní začnou běhat a hrát si...to teprve bude
|