| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:17
- Nahlásit
monika
Vždyť jsem ti to slíbila....jen pojedu sama, rodině prý stačí sobota A Brut bude rád, že nebude muset být zavřený v přepravce
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:04
- Nahlásit
brut
tak to bude super jsem zvědavá jak se všichni poznáme Budeme po výstavišti halekat přezdívky?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:08
- Nahlásit
blanulinka1
To by byla docela legrace,ta představa je úžasná, chechtám se tady jak blázen ...ale jak to tak vidím, tak se dost lidiček půjde podívat na Bruta ( mně na živo už viděli, ale Bruta ještě ne :lol , takže se domluvíme na nějakém místě a asi si dáme taky tel. spojení...pro jistotu
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:12
- Nahlásit
Budeme po výstavišti halekat přezdívky?
no by to pak vypadalo jako ve filmu snezenky a machri...karkulka hleda vlka....tatuldooo...
brut, tak ty budes i v nedeli?? ja bych chtela videt i moncu...tak jeste teda nevim kterej den bych sla a nevim jestli mam vzit i rockyho
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:15
- Nahlásit
Orry
Já slíbila monče, že dorazím, takurčitě budu i v neděli. Ale bez Bruta...ten toho bude mít za sobotu dost. Rockýsek můžetaky, proč by nemohl....jsem na něj zvědavá...na pérko
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:16
- Nahlásit
brut
Orry
no to by byla legrace Hlavně by asi nikdo nechápal, že se hledají lidi a ne psi I když nevím co za psa by byla Blaňulinka...asi nějakej malej gaučák Jo jo dáme si čísla, to bude asi nejlepší...a taky nějaký zvrubný popis
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:17
- Nahlásit
teď my psala Syska mejlík, že by se taky možná vypravila s manželem a s Tesskou, tak by bylo zastoupeno i Brnečko a buldočci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:21
- Nahlásit
blanulinka1
Já jsem k poznání, zase tolik lidí o berlíchtam nebude....a to ještě ženskejchs modrým psem , ale číslo pak dám, aby jsme se fakt našli....a uvidíme i Sysku, tak to je paráda
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:23
- Nahlásit
blanulinka1
brut
no ja se bojim ze tam bude vyvadet on se chce s kazdym pejsou seznamit a kdyz nemuze tak ruzne povida, zpiva, breci, knuci, ziva...proooooste heeeeerecka
kdybys ho videla na agi kdyz chudak nemohl bezet, tak ostatni posbuzoval slavnostim stekanim a kvilenim
ucili jsme se i zony na acku a tam vzdycky bylo vicko a v tom pamlsek a museli jsme rikat siiiiiim, aby si to pejsa vzal..no rockymu jsem nemusela rikat skoro nic..ten moc dobre vedel co ma delat, takze to nemusime ani trenovat doma myslim, ze siiiiiiim bude nejlepe provedeny povel ze vsech
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:29
- Nahlásit
Orry
Já si taky myslela, že Brut bude vyvádět, ale byl v pohodě. Teď se jen těším, že budu brzo fit a zase začneme chodit na cvičák, aby si vyzkoušel osahávání od druhých...to moc mít nemusí.
Povel síííííííím jsme nezkoušeli, ale asi budu muset začít....bere si i bez síííííím, prevít
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:43
- Nahlásit
brut
tak pokud nam to vyjde, tak rockyska vezmu
to siiiiiim prave uci u nas na agi aby se zastavovali na zonach u prekazek...jinak si bere i bez dovoleni
ale Orry, ten je nauceny brat si jen pri povelu VEZMI ted to uz flaka,ale staci rict "nooooo" a uz vi ze nesmi.jen si to treba pro jistotu oblizne (to uz mu to nikdo nesezere ze jo )
jinak ucili jsme ho to proto aby si od cizich nic nebral, ale on diky sve povaze si od cizich opravdu nic nevezme a treba to i vyplivne
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:46
- Nahlásit
Mě taky poznáte, malá tlustá s nohatou žíhanou kobylou. Takových tam moc nebude.
Ale už se moc těším.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:47
- Nahlásit
Orry
Naše holky berou jako povel vezmi když se otočím. To je pak stůl jako po vymetení.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 12:58
- Nahlásit
monika
no jo..kdyz ony maji hlavu rovnou az na stole to u nas je to slozitejsi, ale poradit si taky dokazem
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:17
- Nahlásit
Orry
ony ji mají až na kuch. lince
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:18
- Nahlásit
monika
Orry
já jsem zjistila, že se ani nemusím otáčet....Denynka si vyskočí kam potřebuje ( a to má holka už svý léta) a Brut se tak nějak nenápadně nasune...prostě sranda s nima
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:19
- Nahlásit
monika
tak to by jim Orry s Rockym jiste zavideli
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:59
- Nahlásit
omlouvám se, ale představte si, že jsem musela pracovat
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:01
- Nahlásit
blanulinka1
ta predstava je desna
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:06
- Nahlásit
Já vás tady pěkně sleduju... No rádi bychom přijeli, ale to bude záležet na tom, jestli už budem makat na bytečku, kterej jsme koupili a rekonstruujem nebo ještě ne...věřili byste, že s tím je tolik obštrukcí? Furt nějaké formality...k vyřizování..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:07
- Nahlásit
blanulinka1
já ne, ale pro změnu hlídám pirani....teda dva psí trapiče
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:10
- Nahlásit
Syska
to znám...my koupili vloni barák...... stále nějaké papíry....no a teď kupujeme zeď - polorozpadlou, sousedící s azylákem, aby nám nespadla na dvůr a neublížila pesanům....takže opět problémy a spousta papírů
Když přijedeš tak budeme rádi
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:11
- Nahlásit
Orry
naprosto
Syska
nevymlouvej se, jeden víkend vás nezabije
brut
já mám od jednoho psího trapiče už týden přes celou délku stehna dvě modřiny od "drápečků"
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:16
- Nahlásit
brut
Hmmm...je to tak. proč proboha třeba takovému katastrálnímu úřadu trvá tak dlouho povolení vkladu? Prej my v Brně jsme ještě rychlý, v Praze byste mohla čekat i půl roku!!
blanulinka1
Ráda bych, už jsme vás neviděli strašně dlouho! A kdy jsou buldočci, nevíte?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:17
- Nahlásit
blanulinka1
modřiny nepočítám....nohy mám různobarevné....taky se doktor včera divil....když jsem mu řekla, že to mám od psů, tak chtěl vědět,jaké máme doma hrozné bestie.....pak se jen chechtal
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:21
- Nahlásit
Syska
Co půl roku, já čekala na vklad skoro rok....
Nevím, ale myslím, že v neděli....jistojistě to říct, ale nemůžu
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:29
- Nahlásit
brut
Rok jo?? To je síla....paní mi řekla, že dělají co můžou. A my potřebujem výpis ke stavebnímu povolení! Ale naštěstí paní na st. úřadě mi řekla, že to může bejt i na ten starej výpis + souhlas původní majitelky bytu. Baba je v pohodě a ví, že tam chcem přestavovat. Ale teda toto...myslela jsem, že to bude tak maximálně měsíc!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:31
- Nahlásit
blanulinka1
možná tam těch buldočků z Brna bude i víc
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:32
- Nahlásit
Syska
A není ta doba nepřímo úměrná výši všimného?
A mějte se, odhlašuji se dřív, než zase spadne síť...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 14:33
- Nahlásit
Meta
není ta doba nepřímo úměrná výši všimného?
??? Všimné je prosím co?
|